Ervin Zukanovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Vin Diesel
#52 Re: Ervin Zukanovic
Nek je sa srecom, sta bi tek bilo da igra na SP, zavrsio bi u Engleskoj 
- Artest
#54 Re: Ervin Zukanovic
Ovih dana sam cuo jednu lijepu anegdotu, kako je Zuka isamarao izvjesnog Stefana Mitrovica, dok su zajedno nosili dres Kortrijka.
Rispetto.
Rispetto.
-
IlijaLadin
#56 Re: Ervin Zukanovic
Baci ga Ljajić k'o mokru krpu.
Zuka neprepoznatljiv.
Zuka neprepoznatljiv.
- rage_guy
#57 Re: Ervin Zukanovic
Oba gola zabili igraci koje je on cuvao. Zna Safet!
Salim se
-
cindrlimindrli
#58 Re: Ervin Zukanovic
Ako je suditi po ovoj predstavi danas...tankosava
Doduse, Roma je stvarno prejaka za ovaj njegov tim, kad su pojeli MC ne cudi sto se ovako s pola snage sprdaju
sa chievom.
Doduse, Roma je stvarno prejaka za ovaj njegov tim, kad su pojeli MC ne cudi sto se ovako s pola snage sprdaju
sa chievom.
- Zmijuga loma
- MOSALJOZE
#60 Re: Ervin Zukanovic
Ta oni znaju,vidiš komentara iznadZmijuga loma wrote:
- MeSko Hz
- Romanista 101%
#62 Re: Ervin Zukanovic
Bravo Zuka! 
- SkyLimit
#63 Re: Ervin Zukanovic
Poziva Vranješa bez kluba, koristi u odbrani Hadžića i Lulića koji uopće nisu odbrambeni igrači, koristi Vršajevića koji uopće nije fudbaler, ne komentariše što je odbrana Kubana sa Šunjićem na čelu primila 6 komada u zadnjem kolu ruske lige... Ali je našao za shodno da prokomentariše Zukanovićevu lošu reakciju kod gola Rome. Protiv Rome protiv koje svakako većina naših aktuelnih defanzivaca neće nikada ni imati priliku da kiksa. Ma dugo je izdržao. Puna podrška Ervinu Zukanoviću, stoperu Chieva u Seria A i uskoro ponovno reprezentativcu BiH. Sušić je nebitan u ovoj priči, Savez je prava adresa za iskazati nezadovoljstvo, bez njihove podrške on ne bi mogao ništa od ovoga što radi. Ne bi ni bio selektor zapravo.
Znate kad je Sušić pola godine prije SP javno poručio Prciću da se ne nada pozivu za SP, Prcić na to burno reagovao u novinama, pa je onda pred SP Sušić izjavio da bi ga pozvao da nije bilo tih izjava? Sad će i za Zukanovića izvesti isto.
Znate kad je Sušić pola godine prije SP javno poručio Prciću da se ne nada pozivu za SP, Prcić na to burno reagovao u novinama, pa je onda pred SP Sušić izjavio da bi ga pozvao da nije bilo tih izjava? Sad će i za Zukanovića izvesti isto.
Last edited by SkyLimit on 20/10/2014 22:52, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#64 Re: Ervin Zukanovic
Zukanovic je u pravu. Treba postaviti stvari kako stoje, bez nekih zakulisnih radnji. Nemoj me farbati, reci ne racunas na mene i da znam na cemu sam.
- Ljakan
#65 Re: Ervin Zukanovic
Samo je ovaj text trebo ranije napisat a ne sad kad je vidio da mu pape definitivno"ne dozvoljava"da igra....
- van Basten
#68 Re: Ervin Zukanovic
ma vala šta hoće ZUkanović. On bi da igra za reprezentaciju koja je nastupala na SP, a pretrčava ga nekakva klocina Ljaljić koja nema mjesta ni u Srbiji koja je SP gledala na tv. 
- hrastov žižak
#69 Re: Ervin Zukanovic
svaka čast! dignitet je važniji od govnara. valja progutat i bit spreman za neigranje u repki dok je ovaj trener...ja želim da poručim da ja od ovog trenutka više ne računam na njega!
-
Paul F.
#70 Re: Ervin Zukanovic
Ako je gledao tekmu onda vjerovatno i računa ali ne možeš na silu. Očigledno ga je Zuka zivkao i za pretpostaviti je da nije samo komplimenata bilo. Je li ga Bešić zivkao ? Mislim da nije. Zuka glupo postavlja stvari. Kao da je Safet socijalni radnik a on socijalni slučaj. Niđe veze. Što se tiče ove zadnje Zukine izjave, imam osjećaj da mu je neko zlonamjeran nešto "šapnuo" i iskoristio njegovu naivnost. Svaki ozbiljan menadžer vodi računa kako će se novi uklopiti sa ostalima. Navodno su i igrači nakon odlaska u USA bili za to da on ne dođe. I sad on javno spominje nekakvu agenciju preko koje je samo par igrača došlo. Niđe veze. Ponavljam, mislim da je neko zlonamjeran iskoristio njegovu naivnost.Tomahawk11 wrote:Zukanovic je u pravu. Treba postaviti stvari kako stoje, bez nekih zakulisnih radnji. Nemoj me farbati, reci ne racunas na mene i da znam na cemu sam.
- Dr. Kuca
#72 Re: Ervin Zukanovic
Onda je besic potpiso za seada, hajrovic i svi ovi koji su doli u repku sa safetom. Inace je Zukanovic napravio visemionski transfer pa mu se trazi procenat. 
- OldMayor
#73 Re: Ervin Zukanovic
Pa zasto bolan onda Pape ne da LOGICNO OBRAZLOZENJE zasto ne zove Zukanovica? Nije socijalni radnik, ali ni repka nije njegovo privatno vlasnistvo. Ako te javnost pita GDje je zuka? Ima da odgovoris...a evo njegovih odgovora i obrazlozenja:Paul F. wrote:Ako je gledao tekmu onda vjerovatno i računa ali ne možeš na silu. Očigledno ga je Zuka zivkao i za pretpostaviti je da nije samo komplimenata bilo. Je li ga Bešić zivkao ? Mislim da nije. Zuka glupo postavlja stvari. Kao da je Safet socijalni radnik a on socijalni slučaj. Niđe veze. Što se tiče ove zadnje Zukine izjave, imam osjećaj da mu je neko zlonamjeran nešto "šapnuo" i iskoristio njegovu naivnost. Svaki ozbiljan menadžer vodi računa kako će se novi uklopiti sa ostalima. Navodno su i igrači nakon odlaska u USA bili za to da on ne dođe. I sad on javno spominje nekakvu agenciju preko koje je samo par igrača došlo. Niđe veze. Ponavljam, mislim da je neko zlonamjeran iskoristio njegovu naivnost.Tomahawk11 wrote:Zukanovic je u pravu. Treba postaviti stvari kako stoje, bez nekih zakulisnih radnji. Nemoj me farbati, reci ne racunas na mene i da znam na cemu sam.
- Prvo obrazlozenje "Ne igra, nije u pocetnom sastavu" / naravno jebo to sto Seria A uopste nije bila ni pocela, kao ni ostale lige iz koje su ljudi hladno pozivani. I jebo to sto je Zuka u pripremnim tekmama igrao u prosjeku 60'.
- Drugo obrazlozenje "Ne igra, evo pocelo prvenstvo, on ne igra" / istina covjek nije igrao prve tekme, pricalo se i o nekoj blazoj povredi, postade standaradan - Pape opet nista /jebo i to sto npr jedan Besic isto tako nije igrao prva 3-4 kola.
- Trece obrazlozenje "Jbg, evo Ljaljic ga pretrca" /naravno nikada u historiji se nije desilo da neki igrac u napadu pretrci nekog igraca u odbrani, to je jednostavno nedopustivo u svijetu nogometa. Jebo to npr sto je onaj sa kipra, eto ne znam mu ni ime, pravio nasu odbranu budalama.
Ja u potpunosti podrzavam Zuku!
Ko je ba Pape da on njemu stalno spusta, a ovaj ne smije jel nista odgovoriti...
- OldMayor
#74 Re: Ervin Zukanovic
Besic sada igra jer mora, covjek pola ekipe.Dr. Kuca wrote:Onda je besic potpiso za seada, hajrovic i svi ovi koji su doli u repku sa safetom. Inace je Zukanovic napravio visemionski transfer pa mu se trazi procenat.
Hajrovic who? Gdje je sad taj momak? Dosao je i igrao dok nije bilo Tinkija. Kad je Tino dosao, Hajro haj ti na klupicu.
- kakotakonikako
#75 Re: Ervin Zukanovic
izdrzi ZUKA. papetoljupci dzaba vam je, selektor je grijesnik u ovom slucaju.