Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:[
Šta nas to dosta već zna? O čemu pričaš ovdje? Jel to za Seada Sušića? Sinoć je Pape otvoreno rekao da se napravi anketa među igračima da se vidi koliko ih zapravo poznaje njegovog brata. Hoće li to novinari uraditi? Neće. U BiH novinarstvu a i društvu je važno pljunuti na nekoga sa ili bez osnova, ali važno je pljunuti.
Sad opet pročitaj izjavu Sušića u vezi Zukanovića. Ne samo da je Zuka ispao tokmak kod gola, nego je ispao tokmak sa ovom izjavom. Čovjek ti kaže da te gleda, usput ti uputi kritiku da poboljšaš igru, ali jok uvrijeđena mlada nešto zaštićiva sebe i svoju familiju dok sere po tuđoj. Šta bi bilo da je zaigrao za repku pa mu poslije utakmice selektor uputio kritiku, smijem se kladiti da bi stariji Zukanović čekao selektora po hodnicima kao što je i Mithad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mogu stvarno....
Nemam zivaca da se raspravljam. Ako vas ima (ne ubrajam ove intelektualno limitirane, a ti se uopste ne cinis kao takva osoba) koji nakon svega ne shvatate da je Safet Susic Pape korumpirani amater, onda jebi ga. Svaka izjava kontradiktorna, svaka besmislenija od prethodne, gazi svoju rijec, otvoreno laze(npr. Tino Susic je zadnji vezni), reprezentacije sve gore i gore igra jos od utakmice s Argentinom, gura svoje igrace, postavlja sakate formacije i jos mali milion stvari koje mi je stvarno mrsko da nabrajam jer sam o njima pisao milion puta.
Otišli bi daleko sa tom raspravom da gura svoje igrače, ali zašto ne ispitati obadvije strane priče? Vjerujem da ovdje ima raje koja dobro zna ko i šta su Zukanovići, i nisu baš neka cvjećka, ali nebitno, neću da mi neki polupismeni novinar vlada umom i stvaranju slike o ovakvim situacijama. Cijelo vrijeme sijevaju varnice Pape-Zukanović a niko da ode tako daleko da se ispita šta je zaista problem i s kim se to on zakačio u reprezentaciji.
Crvena Tifoza wrote:
Šta nas to dosta već zna? O čemu pričaš ovdje? Jel to za Seada Sušića? Sinoć je Pape otvoreno rekao da se napravi anketa među igračima da se vidi koliko ih zapravo poznaje njegovog brata. Hoće li to novinari uraditi? Neće. U BiH novinarstvu a i društvu je važno pljunuti na nekoga sa ili bez osnova, ali važno je pljunuti.
Sad opet pročitaj izjavu Sušića u vezi Zukanovića. Ne samo da je Zuka ispao tokmak kod gola, nego je ispao tokmak sa ovom izjavom. Čovjek ti kaže da te gleda, usput ti uputi kritiku da poboljšaš igru, ali jok uvrijeđena mlada nešto zaštićiva sebe i svoju familiju dok sere po tuđoj. Šta bi bilo da je zaigrao za repku pa mu poslije utakmice selektor uputio kritiku, smijem se kladiti da bi stariji Zukanović čekao selektora po hodnicima kao što je i Mithad.
Evo izvolite, kliknite na link i pogledajte '' Contacts '' :
Dakle Safet kao i bh novinari neka se najedu godina. Predsjednik NFS BiH kriminalac koji je optuzen za kriminal kojeg se ni Bakir i Dodik ne mogu posramiti.
Ako nemamo boljeg lijevog bega trenutno zašto ne igra Zukanović ? Zašto Štilić koji žari i pali po Poljskoj ne igra a na njegovom mjestu igram magare iz prosječnog Hajduka koji zaostaje duplo bodova za Dinamom ? Zašto stavlja na desno krilo Avdiju kada to isto može igrati Hajrović, koji čak i zna driblati, i brz je i za razliku od jebenog Avdije ovaj ZNA centrirati ?
Koliko je minuta Avdija dobio u zadnje dvije utakmice? Štilić žari i pali onoliko koliko ga nahvali neki naš novinar za 50KM.
Evo, igrač kola po izboru navijača sa 61 % glasova. Dva gola i asistencija zadnju utakmicu.
Šest golova je već zabio, asistira redovno i nosi im igru te je jedan od najboljih u ligi. A onda pogledaj onog Soudanija u Dinamu i Tinkija, Soudani je za njega izmislio fudbal. Džabe izdrkavaš na Safeta kao i ostali, to je obično smeće. Ni svom bratu nije otišao na dženazu i on drži Zukanovicu predavanja kako biti čovjek.
Evo, igrač kola po izboru navijača sa 61 % glasova. Dva gola i asistencija zadnju utakmicu.
Šest golova je već zabio, asistira redovno i nosi im igru te je jedan od najboljih u ligi. A onda pogledaj onog Soudanija u Dinamu i Tinkija, Soudani je za njega izmislio fudbal. Džabe izdrkavaš na Safeta kao i ostali, to je obično smeće. Ni svom bratu nije otišao na dženazu i on drži Zukanovicu predavanja kako biti čovjek.
Ne izdrkavam ja na Safeta.
Zašto ne postaviš statistiku i od TSS? I on se nadavao golova ove sezone.
Ne izdrkavam ja na Safeta.
Zašto ne postaviš statistiku i od TSS? I on se nadavao golova ove sezone.
Draga srca.
TSS
13 utakmica
5 golova, 4 asistencije u Hrvatskoj xD
Stilic
12 utakmica
6 golova, 5 asistencija u Poljskoj.
Stilic je dobio sansu i pokazao jedno veliko nista. Kol'ko ste ga hvalili ja sam mislio da je u najmanju ruku Maradona, a lik metilja po poljskoj ligi 100 godina i ni maket.
Crvena Tifoza wrote:Čovjek ti kaže da te gleda, usput ti uputi kritiku da poboljšaš igru, ali jok uvrijeđena mlada nešto zaštićiva sebe i svoju familiju dok sere po tuđoj.
Ozbilljno? Fin neki čiko taj Safet.
Sušić je svoju elaboraciju o Zukanoviću počeo 'analizom' postavke Chieva zaključivši na kraju da mi tako nikad nećemo igrati. Ovime je Ervin Zukanović postao naš prvi i jedini igrač IKAD kojem čak i formacija matičnog tima predstavlja prepreku kod poziva u reprezentaciju. (Lula kao ofanzivno krilo može igrati beka, Zuka kao lijevi stoper ne može igrati beka )
Glupost oko Ljajića je drugi bezobrazluk. Nije pronašao za shodno da javno kritikuje Vršajevića kad je stojao u mjestu dok je onaj Kipranin centrirao. Nije pronašao za shodno da se osvrne na Šunjića u porazu njegovog Krasnodara od 6:0, nije spomenuo ni Freiburg ni Bayer u istom ovom tom kolu. Ali je našao za shodno da kaže kako je Zukanovića Ljajić prošao kod drugog gola.
Sušić apsolutno nikakvu pozitivnu naznaku nije ostavio Zukanu u tom izlaganju. Ništa. Ni da je dobro što je ustalio u ligi petice, da je unizao utakmice protiv jakih timova, ni da ga ima u planu, ni da računa na njega. Ništa. Ali hajde, sad je bar crno na bijelo jasno da je maliciozan prema njemu. I da je lažovčina.
VCorp wrote:Evo i jebene taktike do koje magare ne može doći već tri kvalifikaciona ciklusa :
Džeko
Lulić Štilić Hajrović
Pjanić
Bešić
Kolašinac Mujdža
Spahić Bičakčić
Begović
Je li to nuklearna fizika ?
Najzalosnije od svega je sto ti stvarno mislis da znas kako uigrati prvih 11.
Mene nisu Nigerijci iznenadili brzinom kao Safeta, to je izjavio poslije utakmice. Ostavio BiH Kolašinca da igra pošto sam gledao kako igraju Nigerijci pa sam lijepo vidio da najmanje 80 % napada idu preko krila a u defanizivi upravo taj prostor čuvaju bekovi. Pogledaj kako smo primili komad ako već nisi. To su stvari koji vidi svaki iole ozbiljniji fan fudbala ali ako ti jebe čitava nacija mater što igraš bez zadnjeg veznog, što igraš s previše veznih i praviš gluposti s nekakvim čudnim formacijama i taktikama onda je problem u meni i četiri miliona ljudi a ne u Safetu koji prilagođava sistem nekim svojim igračima i taktičkim glupostima.
Štilić asistira mnogo, dobro dribla i može gurnuti loptu Džek a i vraća se nazad pomagati i, Hajrović zna i proći i centrirati, Lulić isto a Džeko je igrač od takvih lopti. Zamjeraš mi što ne bih dao prednost Tinkiju i Avdiji ?
S tim da bih ja davao protiv nekakvih Luxemburga i takvih ekipa prednost da se probaju i mladi napadači te svi ti talenti koje ovdje nabrajamo godinama a teleća glava se prema njima ponaša arogantno.
Lik kojem tri godine trebaš objašnjavati da mu treba zadnji vezni nije loš trener već konjina. Kao igrača malo ko će ga nadmašiti, kao trenera ...
Stilic je dobio sansu i pokazao jedno veliko nista. Kol'ko ste ga hvalili ja sam mislio da je u najmanju ruku Maradona, a lik metilja po poljskoj ligi 100 godina i ni maket.
Halo liče, o njemu se piše po poljskim medijima kao jednom od najboljih igrača lige. Ima u manje utakmica više golova i asistencija od Tinkija, igra daleko atraktivnije, gađa slobodne, dribla i strmoglavo ulijeće sa svake strane. Nismo mi Argentina, nije on Maradona ali moraš iskoristiti u reprezentaciji ono što ti se nudi a ne samo kao magare gledati u zid.
VCorp wrote:Evo i jebene taktike do koje magare ne može doći već tri kvalifikaciona ciklusa :
Džeko
Lulić Štilić Hajrović
Pjanić
Bešić
Kolašinac Mujdža
Spahić Bičakčić
Begović
Moze to kad su svi zdravi i hoce da igraju. A kako bi ti sastavio ekipu sad kad su falili Kolasinac, Spahic i Bicakcic ? Ko bi ti igrao stopera pored Sunjica( pretpostavljam da bi Zukanovica stavio na beka) ? Hadzic, jel tako
da TSS nije od selektorovog brata sin, on Stilicu ne bi obrisao ni kopacke. ZUKA je prvo trpio i trpio i kada je vidio sa kakvim covjekom ima posla rekao njegovu istinu a selektor ko uvredjena mlada. da je gospodin selektor, ne bi ni vodio rasprave putem novina. ali valjda u brojanju 75.000 KM se malo izgubi.
ZUKA SVAKA CAST.
Džeko
Lulić Štilić Hajrović
Pjanić
Bešić
Kolašinac Mujdža
Spahić Bičakčić
Begović
Moze to kad su svi zdravi i hoce da igraju. A kako bi ti sastavio ekipu sad kad su falili Kolasinac, Spahic i Bicakcic ? Ko bi ti igrao stopera pored Sunjica( pretpostavljam da bi Zukanovica stavio na beka) ? Hadzic, jel tako
To sam govorio za ekipa uopćeno.
E vidiš, ja bih napravio sebi plan i pratio igrače, slao skaute i skautirao pa bih imao više opcija a ne da za svaki spisak zovem pet novih pojačanja i nabijam igrače sredine i u tim i na klupu. Koga bih stavio, ne znam jer bih ja imao sigurno mnogo drugih igrača na popisu koje bih našao. Ja bih na noge išao od Dilavera do Arslanagića pajdo a ne koristio VHS tehniku. Ne znamo ni mi koga bi stavili kad ne zna ni Safet jer neplanski popunjava tim.
Zuku bih svakako zvao, nije selektor iznad nacionalnog tima.
Džeko
Lulić Štilić Hajrović
Pjanić
Bešić
Kolašinac Mujdža
Spahić Bičakčić
Begović
To sam govorio za ekipa uopćeno.
E vidiš, ja bih napravio sebi plan i pratio igrače, slao skaute i skautirao pa bih imao više opcija a ne da za svaki spisak zovem pet novih pojačanja i nabijam igrače sredine i u tim i na klupu. Koga bih stavio, ne znam jer bih ja imao sigurno mnogo drugih igrača na popisu koje bih našao. Ja bih na noge išao od Dilavera do Arslanagića pajdo a ne koristio VHS tehniku. Ne znamo ni mi koga bi stavili kad ne zna ni Safet jer neplanski popunjava tim.
Zuku bih svakako zvao, nije selektor iznad nacionalnog tima.
Bogo mili, on bi sebi napravio plan, slao skaute...pa koga si ti trenirao hljeba ti?
Vranješ je jedini pametan, nema klub-ne igra-nema grešaka. Tako da je njemu poziv zagarantovan, logično
A Zuka budala, umjesto da sjedi na klupi, on našao da igra. I to još protiv nekakve Rome, koja je nedavno nadigrala i nekakav tamo Man City.
Gdje prestaje logika, počinje novi trener svih trenera
studeni76 wrote:Vranješ je jedini pametan, nema klub-ne igra-nema grešaka. Tako da je njemu poziv zagarantovan, logično
A Zuka budala, umjesto da sjedi na klupi, on našao da igra. I to još protiv nekakve Rome, koja je nedavno nadigrala i nekakav tamo Man City.
Pazi tvoje logike, Roma 'nadigrala' tamo neki Man City, ali ne spominješ sedam komada od juče.
studeni76 wrote:Vranješ je jedini pametan, nema klub-ne igra-nema grešaka. Tako da je njemu poziv zagarantovan, logično
Pazi tvoje logike, Roma 'nadigrala' tamo neki Man City, ali ne spominješ sedam komada od juče.
Za 30god praćenja fudbala još nisam vidio da je odbrambeni igrač bio nadmudren od strane protivnika. Stvarno ono što je Zuka uradio u zadnjem kolu je nečuveno, kakva degradacija te pozicije! (i takvog ga ocijenili solidno u njihovim novinama )
A kad već spominješ sinocnju utakmicu, koja je btw došla nakon izjave trenerčine, očekujem i da Pjanić bude odstanjen sa spiska. Sinoć je bio smiješan.
Za 30god praćenja fudbala još nisam vidio da je odbrambeni igrač bio nadmudren od strane protivnika. Stvarno ono što je Zuka uradio u zadnjem kolu je nečuveno, kakva degradacija te pozicije! (i takvog ga ocijenili solidno u njihovim novinama )
A kad već spominješ sinocnju utakmicu, koja je btw došla nakon izjave trenerčine, očekujem i da Pjanić bude odstanjen sa spiska. Sinoć je bio smiješan.
Zašto bi ga odstranio sa spiska? Sam je sebi Zukanović zatvorio vrata reprezentacije.
Crvena Tifoza wrote:
Zašto bi ga odstranio sa spiska? Sam je sebi Zukanović zatvorio vrata reprezentacije.
studeni76 wrote:
A do sad su mu inace bila sirom otvorena.
Igrao nekad, pa onda pao nekoj stvari za uši, promjenio klub, konačno sišao sa tribina i zaigrao u novom klubu, selektor ga gledao prokomentarisao njegovu igru, i ovaj vjerovatno poslušao Zuku seniora i ćao đaci.
Pape nesvjesno od Zukanovića napravio igračinu i po (za bosanske oči). Hem smo mi k'o navijači nadrealni do bola, hem je Sušić u ulozi trenera i mudraca parmak i po. Sve to u zemlji ZNOJA i meda.