Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVitoni
- MOSALJOZE
#852 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Emir Spahic u društvu rahmetli Hasiba Mahmića u Žilini...
-
NediM17
#853 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mozda je vec i zastarjelo, ali

Koji kralj !
P.S. Obratite pažnju na opis fotke !

Koji kralj !
P.S. Obratite pažnju na opis fotke !
- insaneinthebrain
#854 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Emir Spahić skrenuo pažnju fanovima na zloupotrebu njegovog imena
http://www.klix.ba/sport/nogomet/emir-s ... /131029121
http://www.klix.ba/sport/nogomet/emir-s ... /131029121
-
dede merdzane
#855 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobar Spahic sinoc bio, spasio je Bayer par puta protiv Sahtara. Izlasci na igrace na vrijeme, odlicno postavljanje. Samo neka ovako nastavi i na WM2014.
- moa
#856 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
dede merdzane wrote:Dobar Spahic sinoc bio, spasio je Bayer par puta protiv Sahtara. Izlasci na igrace na vrijeme, odlicno postavljanje. Samo neka ovako nastavi i na WM2014.
Al u kur.cu...
- Pismonosa
#857 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Što? Jel to kikso nešto? Nisam gledo utakmicu, zato pitam..moa wrote:dede merdzane wrote:Dobar Spahic sinoc bio, spasio je Bayer par puta protiv Sahtara. Izlasci na igrace na vrijeme, odlicno postavljanje. Samo neka ovako nastavi i na WM2014.
Al u kur.cu...
-
Kontra__
#858 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Imao je dobrih ciscenja, ali bare i kikseva, nekoliko puta mu pobjegose ljudi samo tako. A gdje i nece, brzi oni Brazilci k'o ista, a Spaha u godinama co'ek. 
-
SSemir
#860 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Veliko priznanje za kapitena: Spahić u timu kola Lige prvaka
07 Novembar 2013
Emir Spahić pruža odlične partije u timu Bayer Leverkusena i jedan je od najboljih igrača ovoga tima. Nakon što je izabran za najboljeg igrača u susretu Lige prvaka između Bayera i Shakhtara, naš kapiten je dobio još jedno veliko priznanje uvrštenjem u najbolji tim 4. kola Lige prvaka.
Prema izboru portala whoscored.com kapiten naše fudbalske repreznetacije našao se u idealnih 11 igrača četvrtog kola grupne faze Lige prvaka. Osim Spahića u najboljoj jedanaestorki izabrani su: Roberto (Olympiacos), Srna (Shakhtar), Miranda (A. Madrid), Luis (A. Madrid), Thauvin (Marseille), Vidal (Juventus), Garcia (A. Madrid), Ronaldo (Real Madrid), Aguero (M. City) i Negredo (M. City).
Podsjetimo, Bayer je remizirao protiv Shakhtara u Ukrajni rezultatom 0:0, a naš reprezentativac jedan je od najzaslužnijih za neprimljeni gol "Apotekara" u tom meču.
taaaa ce ovi strucnjaci, ne mogu oni bolje znati od strucnjaka na klix forumu...
-
dede merdzane
#861 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
SSemir wrote:Veliko priznanje za kapitena: Spahić u timu kola Lige prvaka
07 Novembar 2013
Emir Spahić pruža odlične partije u timu Bayer Leverkusena i jedan je od najboljih igrača ovoga tima. Nakon što je izabran za najboljeg igrača u susretu Lige prvaka između Bayera i Shakhtara, naš kapiten je dobio još jedno veliko priznanje uvrštenjem u najbolji tim 4. kola Lige prvaka.
Prema izboru portala whoscored.com kapiten naše fudbalske repreznetacije našao se u idealnih 11 igrača četvrtog kola grupne faze Lige prvaka. Osim Spahića u najboljoj jedanaestorki izabrani su: Roberto (Olympiacos), Srna (Shakhtar), Miranda (A. Madrid), Luis (A. Madrid), Thauvin (Marseille), Vidal (Juventus), Garcia (A. Madrid), Ronaldo (Real Madrid), Aguero (M. City) i Negredo (M. City).
Podsjetimo, Bayer je remizirao protiv Shakhtara u Ukrajni rezultatom 0:0, a naš reprezentativac jedan je od najzaslužnijih za neprimljeni gol "Apotekara" u tom meču.
taaaa ce ovi strucnjaci, ne mogu oni bolje znati od strucnjaka na klix forumu...
- dinty2
#862 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
igra li spaha protiv herthae?
-
tranticicak
#865 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha je sinoc pokazao da je prilicna rupa..
- shake69
#866 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Treba priznati da je Spahic van forme nekoliko sedmica. Ima nesrecu da tesko fasuje bas protiv superbrzih igraca ManU vec drugi put iako bi se protiv njih zadeverali i najbolji stoperi svijeta. U Njemackoj mu ipak nije tesko pokazati da zasluzuje startnih 11 u Leverkusenu.
- Idemedosumom
#867 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vidim i ovdje ima strucnjaka kao na Džekinoj temi. Pa da napisem isto kao sto sam i tamo:
Pljuc!
Pljuc!
- Logovan
#868 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mogu misliti koliko je ovakvih i sličnih komentara poslije autogola.tranticicak wrote:Spaha je sinoc pokazao da je prilicna rupa..
-
Itakoto
#869 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Odjednom me nesto uhvati zelja ti se pridruzimIdemedosumom wrote:Vidim i ovdje ima strucnjaka kao na Džekinoj temi. Pa da napisem isto kao sto sam i tamo:
Pljuc!
Hrrrrrrr...
-
moke_31
#870 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Volim Spahića, naš je, pa da igra i u kakvoj amaterskoj ligi, ali sinoć je bio prilično loš i to ne mislim na autogol. To se može desiti svakome. Kod trećeg gola je ispo, pobjego mu Rooni posle kornera. Kod četvrtog gola on umjesto da nastavi markirati Roonija izlazi na drugog igrača Uniteda i ovaj dodaje Rooniju, a već je jedan igrač bio blizu dodavaču i još par drugih igrača Leverkusena. Kod petog gola mu Nani pobježe mada je bio još jedan igrač Leverkusena blizu, možda on i nije zadužen za njega ???Logovan wrote:Mogu misliti koliko je ovakvih i sličnih komentara poslije autogola.tranticicak wrote:Spaha je sinoc pokazao da je prilicna rupa..Pljujte, samo pljujte.
Mislim da nije samo do Spahića što ovako loše igra, cijela odbrana Leverkusena je nekako tanka, djeluju pogubljeno i neuigrano totalno tako da se je i njemu teže snalaziti. Plus izgubio je dosta na brzini.
Bitno je da u repki dobro igra
-
TheMule
#871 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Can (inace vezni igrac( ga je zeznuo jer je igro previse unaprijed. Spaha je citavu tekmu pokrivo svoj dio plus prostor lijevog beka. Jednostavno lose uigran Leverkuzen
- karanana
#872 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
niko ne spori njegovu pozrtvovanost, kapitenski mentalitet kada je nasa reprezentacija u pitanju i generalno pozitivan lik, ali da je rupa, rupa je. i vazda je bio.
jedino ga je i izvlacilo to pozrtvovanje i borbenost.
jedino ga je i izvlacilo to pozrtvovanje i borbenost.
- fatality
#873 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
nemam vala neko posebno misljenje o njemu (kako pozitivno tako i negativno) al da je sinoc bio los, bio je.
Samo kad se sjetim onog izbijanja glavom, kad haman sam stoji u sesnestercu i izbi glavom u korner. Toliko je smotano izgledalo da sam se i ja postidio.
Jos nisam odma vidio ko je, tek kad priblizise, uh reko
Samo kad se sjetim onog izbijanja glavom, kad haman sam stoji u sesnestercu i izbi glavom u korner. Toliko je smotano izgledalo da sam se i ja postidio.
Jos nisam odma vidio ko je, tek kad priblizise, uh reko
-
popokatepetl_com
#874 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
REalno Spahic nikad nije bio neka svjetska klasa od stopera ali solidan je igrac koji je za reprezentaciju znao odigrati i iznad svojih realnih mogucnosti stoga mene ne iznenadjuje da tu i tamo napravi neki kiks, prave ih i bolji od njega.
- ultima_palabra
#875 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ako na zalasku karijere igraš standardno u LP za 2.ekipu Bundeslige, onda teško možeš biti rupa... dobro, možda nije igrač za najvišeg nivoa ali već 10-tak godina je standardan stoper u najjačim ligama svijeta.
Jbg, čitava ekipa Leverkusena se izgubila ko abdest i nije im prvi put... a ko sumnja u vrijednost Spahe nek pogleda drugo poluvrijeme BiH-USA
Jbg, čitava ekipa Leverkusena se izgubila ko abdest i nije im prvi put... a ko sumnja u vrijednost Spahe nek pogleda drugo poluvrijeme BiH-USA