Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#4851 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

lordy00 wrote:
Zgoljo wrote:Novinarska smeca nisu svjesni da sto god oni vise pljuju Spahu to je on ljudima drazi,bar vecini.
Dje ima taj mjerac kome je koliko drag ?

Evo ga. :D

https://www.klix.ba/sport/nogomet/celic ... /160528067

"Čelični Emir": Spahić izabran za najboljeg igrača HSV-a po izboru navijača
Last edited by Edin H. on 30/05/2016 17:35, edited 1 time in total.
Zgoljo

#4852 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zgoljo »

lordy00 wrote:
Zgoljo wrote:Novinarska smeca nisu svjesni da sto god oni vise pljuju Spahu to je on ljudima drazi,bar vecini.
Pa utakmice su najbolji mjerac.Vrati snimak i slusaj ovacije,cak i nakon crvenog.I tako u svakoj.
To ti ni milion novinara ne moze promijeniti.Iako ih je meni drago vidjeti frustrirane,to je najveci šljam ove zemlje,gori od politicara.
lordy00

#4853 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lordy00 »

Edin H. wrote:
lordy00 wrote:

Evo ga. :D

https://www.klix.ba/sport/nogomet/celic ... /160528067

"Čelični Emir": Spahić izabran za najboljeg igrača HSV-a po izboru navijača
Strasni sud :lol: pa vrtila se anketa po fb,po forumima....a i sam znas na sta lice te ankete-glasanje kad bosnjo otpocMe glasanje :D je li ono jedne godine proglasise nevazecom neku anketu bas iz tog razloga :kiss:
Muhamed Đakmić

#4854 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Muhamed Đakmić »

Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.

Da li je ovo debilan potez?

To će dati i odgovor o karakteru Emira Spahića.

A ako se ovako ponaša na terenu gdje ga snima milion kamera, zamislite kako se kabadahija ponaša kad je u svom i na svom.

Elem, ne znam ni šta očekujete od novinara. Kad se on pišao po njima, logično je da je zaslužio odgovor.

Niko nije izmislio da je Spahić popušio ugovor života jer je idiot, ali je problem što se o tom pisalo, a?
Zgoljo

#4855 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zgoljo »

Evo ih,dosli su :mrgreen:
lakilaka

#4856 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

Muhamed Đakmić wrote:Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.

A ako se ovako ponaša na terenu gdje ga snima milion kamera, zamislite kako se kabadahija ponaša kad je u svom i na svom.

Elem, ne znam ni šta očekujete od novinara. Kad se on pišao po njima, logično je da je zaslužio odgovor.

Niko nije izmislio da je Spahić popušio ugovor života jer je idiot, ali je problem što se o tom pisalo, a?
nije
Edin H.

#4857 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Zgoljo wrote:Evo ih,dosli su :mrgreen:
Tko?
Edin H.

#4858 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

lordy00 wrote: Strasni sud :lol: pa vrtila se anketa po fb,po forumima....a i sam znas na sta lice te ankete-glasanje kad bosnjo otpocMe glasanje :D je li ono jedne godine proglasise nevazecom neku anketu bas iz tog razloga :kiss:
Ako je vec Tito odbio da prihvati Sud Kraljevine SHS kao mjerodavan, jer jedino prihvata sud naroda, ko sam ja da osporavam relevantnost I sud bosanskih korisnika interneta. :D
Muhamed Đakmić

#4859 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Muhamed Đakmić »

lakilaka wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.

nije
Ma ja, genijalno. Gotovo jednako pametno kao ono da je čuvao brata u Leverkusenu. Isto da su likovi s pištoljima došli da ga upucaju.
avetinja

#4860 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by avetinja »

Naravno da jeste.

Treba ga puknuti po džepu što više mogu. Nije teren seoska krčma, pa da se onako ponaša. Briga mene što on bruka sebe, ali što bruka BiH, to je problem.
jethro

#4861 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

Ima li neko podatak koliko crvenih je Spaha dobio u karijeri?
jeza u ledja

#4862 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Altsa wrote:
jeza u ledja wrote:Zasto spominjete Silvu i Fabregasa, kad je Azpilicueti spucao samar? Ili ja dobro ne vidju?
Tacno je to a onda je usput ošinuo :D i fabregasa.
Haha znaci zaredao jednog, pa drugog, a vjerovatno je i Silvu dohvatio. Poslije je garant i u svlacionici samarao, i poslije u autobusu. :lol:

Taj rad
Image

:lol: :lol:
jethro

#4863 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

:mrgreen:

Image
Edin H.

#4864 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Image

Image

Image

Duvaj ga Cesko :oops:

Momentalno pokrenuti kampanju da se Spahi vrati kapitenska traka :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4865 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Edin H. wrote:Image
Al zipa ti ove situacije....ono ko Spaha samo kriv, a ovaj uhvatio za dres....ali ispod pojasa, da se ne vidi :D
Nije Spaha nista naucio u Spaniji :oops:
jeza u ledja

#4866 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

jethro wrote::mrgreen:

Image
"Ja sam tvoja majka"? :? :D
lordy00

#4867 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lordy00 »

Pa on je prije ovog vec osamario Azpilicetu :zzzz: ovo je za drugog crvenog :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4868 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

lordy00 wrote:Pa on je prije ovog vec osamario Azpilicetu :zzzz: ovo je za drugog crvenog :izet:
A i Azpiculeta trebao dobiti zuti, jer je nasrnuo na Vranjesa (koji je takodje dobio zuti :-) ).
Spaha jeste zasluzio debeli crveni, ali sudija nije bas imao ujednacen kriterij. Jos prijateljska utakmica :|
Fudo387

#4869 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Muhamed Đakmić wrote:Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.Da li je ovo debilan potez?
Nije.
Desava se, u zaru borbe..sta.
luckylaka

#4870 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Nekorektan ali pametan potez Spahe.Jebo te turnir u Japanu kada se dijaspora skuplja i svadbe i suneti na svakom cosku.Samo budala moze to propustiti.Inace vidjecete koliko ce dzabalabarosa otici u Japan na racun Japanskog saveza.
Edin H.

#4871 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:Nekorektan ali pametan potez Spahe.Jebo te turnir u Japanu kada se dijaspora skuplja i svadbe i suneti na svakom cosku.Samo budala moze to propustiti.Inace vidjecete koliko ce dzabalabarosa otici u Japan na racun Japanskog saveza.
Nije Spancima ni na kraj pameti da su fasovali zbog sunecenja. :oops:
jethro

#4872 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

Edin H. wrote:Nije Spancima ni na kraj pameti da su fasovali zbog sunecenja. :oops:
:lol:
Crvena Tifoza

#4873 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Crvena Tifoza »

Zar neko još opravdava crveni karton od juče? :-)

Ja bi radije da smo završili utakmicu sa 11 igrača, možda čak i izvukli neriješeno, nego da čitam debilne rasprave kako je Spahić šamarao igrače. :-)
jeza u ledja

#4874 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Crvena Tifoza wrote:Zar neko još opravdava crveni karton od juče? :-)
Spaha nam odbranio ponos po ko zna koji put, a ti se sprdas s ponosom nacije!!!?!?? :twisted:
Fudo387

#4875 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Fudo387 »

Ja malo prije gledao highlights na espn-u, i svi u studiju se slazu kako je Silva sve isprovocirao, i da je on ili ona dvica trebala dobiti takodjer
crveni karton.
Eto, da ne bude kako ga samo mi branimo od podlih nasrtaja navijaca spanske reprezentacije na ovom forumu. :oops: :D
Post Reply