Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zgoljo wrote:Novinarska smeca nisu svjesni da sto god oni vise pljuju Spahu to je on ljudima drazi,bar vecini.
Dje ima taj mjerac kome je koliko drag ?
Pa utakmice su najbolji mjerac.Vrati snimak i slusaj ovacije,cak i nakon crvenog.I tako u svakoj.
To ti ni milion novinara ne moze promijeniti.Iako ih je meni drago vidjeti frustrirane,to je najveci šljam ove zemlje,gori od politicara.
"Čelični Emir": Spahić izabran za najboljeg igrača HSV-a po izboru navijača
Strasni sud pa vrtila se anketa po fb,po forumima....a i sam znas na sta lice te ankete-glasanje kad bosnjo otpocMe glasanje je li ono jedne godine proglasise nevazecom neku anketu bas iz tog razloga
lordy00 wrote:
Strasni sud pa vrtila se anketa po fb,po forumima....a i sam znas na sta lice te ankete-glasanje kad bosnjo otpocMe glasanje je li ono jedne godine proglasise nevazecom neku anketu bas iz tog razloga
Ako je vec Tito odbio da prihvati Sud Kraljevine SHS kao mjerodavan, jer jedino prihvata sud naroda, ko sam ja da osporavam relevantnost I sud bosanskih korisnika interneta.
Muhamed Đakmić wrote:Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.
Da li je ovo debilan potez?
To će dati i odgovor o karakteru Emira Spahića.
A ako se ovako ponaša na terenu gdje ga snima milion kamera, zamislite kako se kabadahija ponaša kad je u svom i na svom.
Elem, ne znam ni šta očekujete od novinara. Kad se on pišao po njima, logično je da je zaslužio odgovor.
Niko nije izmislio da je Spahić popušio ugovor života jer je idiot, ali je problem što se o tom pisalo, a?
Naravno da jeste.
Treba ga puknuti po džepu što više mogu. Nije teren seoska krčma, pa da se onako ponaša. Briga mene što on bruka sebe, ali što bruka BiH, to je problem.
lordy00 wrote:Pa on je prije ovog vec osamario Azpilicetu ovo je za drugog crvenog
A i Azpiculeta trebao dobiti zuti, jer je nasrnuo na Vranjesa (koji je takodje dobio zuti ).
Spaha jeste zasluzio debeli crveni, ali sudija nije bas imao ujednacen kriterij. Jos prijateljska utakmica
Muhamed Đakmić wrote:Samo jedno pitanje za relativiziranje ovog Spahićevog poteza. Ali bez okolišanja, odgovorite sa da ili ne.Da li je ovo debilan potez?
Nekorektan ali pametan potez Spahe.Jebo te turnir u Japanu kada se dijaspora skuplja i svadbe i suneti na svakom cosku.Samo budala moze to propustiti.Inace vidjecete koliko ce dzabalabarosa otici u Japan na racun Japanskog saveza.
luckylaka wrote:Nekorektan ali pametan potez Spahe.Jebo te turnir u Japanu kada se dijaspora skuplja i svadbe i suneti na svakom cosku.Samo budala moze to propustiti.Inace vidjecete koliko ce dzabalabarosa otici u Japan na racun Japanskog saveza.
Nije Spancima ni na kraj pameti da su fasovali zbog sunecenja.
Ja malo prije gledao highlights na espn-u, i svi u studiju se slazu kako je Silva sve isprovocirao, i da je on ili ona dvica trebala dobiti takodjer
crveni karton.
Eto, da ne bude kako ga samo mi branimo od podlih nasrtaja navijaca spanske reprezentacije na ovom forumu.