Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dert

#4826 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dert »

Spaha, sljedeci put kad nekoga osamaris , osamari ga ono po bosanski , iz ramena, da dekne na guzicu :D :D :bih:
da znas zasto si fasov'o crveni a ne 'nako ko curica ih samaras :-D
BarbaDue

#4827 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BarbaDue »

Point. wrote:
BarbaDue wrote:
Point. wrote:Fabregasa i Silvu je sevap isamarati, tako da svaka cast Emire. :thumbup:
Neka ih šamara i tunelu ili ispred svlačionice ako to zaslužuju...ne provaljuj se :wink:
Znaci ok je kad Cesc udari Vranjesa al nije kad mu Emir vrati? Bjezi bolan.
Nek mu Vranjes vrati.
Point.

#4828 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Logovan wrote:
Point. wrote:Fabregasa i Silvu je sevap isamarati, tako da svaka cast Emire. :thumbup:
Zamisli da je ono danas bila bitna kvalifikaciona utakmica, a Spahić onako postupio? Da li bi govorio svaka čast?
Nije bila kvalifikaciona. Nikad do sad to nije uradio u kvalifikacionoj, ne znam zasto bi sada poceo.
mO k3

#4829 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

archi_a wrote:5,8 kvota da će biti crveni. Pametnom dosta.
Postavio sam na drugoj temi da se nekad pitam da li on to namjerno radi , da li se sam kladi da će biti crveni

Prije par godina drmala je njemačkom skandal uvez namještenih utakmica , glavni akteri su bili neki iz hrvatske tako da me ne bi ovo iznenadilo
sarlo

#4830 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sarlo »

Dva velika kapitena:
Emir Spahic
Sergej Barbarez
sumirprimus

#4831 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

nije ono samar,ono je samarcic... :D
kakotakonikako

#4832 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

sarlo wrote:Dva velika kapitena:
Emir Spahic
Sergej Barbarez
Slazem se. Emir je car. NIJAZ GRACIC najbolji sportski radnik u BiH.
jethro

#4833 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jethro »

Image

:izet:
sarlo

#4834 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sarlo »

Emir nije car. Covjek je veliki fudbaler...

Kad smo igrali protiv Spanije 2005 kvalifikacije za SP on je isto zaradio crveni. Tad zbog igranja rukom u 95 ili 96 minuti. Spanci su izjednacili u 97 minuti i sudija je odmah svirao kraj. 1:1.
jazzer

#4835 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jazzer »

Ne trebamo biti zabrinuti sta nakon Spahe, stasao je i Seo :) , ne zna se je l udara
bolje nogom ili rukom..imace Spaha dostojnog nasljednika :)
Thorgerson

#4836 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Ma ja Spahu ne kontam, al nikako. Fkt, covjek ima nek prenose da ne povjerujes.

Ovo nas ceka i u narednim kvalifikacijama, od 10 tekmi sanse da nece napravit neko sranje koje ce nas kostati su minimalne. Ako nista dobit ce jedan crveni i igrat cemo s igracem manje.

Ne znam ni cemu povratak u repku. Nije ovo bolan klub da ti napravis glupost, pa imas jos 25 utakmica da to ispravis. U kvalifikacijama ako hos nesto da napravis, nemas pravo na kiks. To smo vidjeli u proslim. A covjek sa Spahom nikad ne zna. Uvijek je na ivici crvenog. Cesto rano fasuje zuti, pa igra sa 70% snage. Ma koji ce nam to qrac.

Kad se stavi u omjer koliko je koristi donio i koliko nas je kostao, poprilicno neefikasan igrac. Meni ne bi bio problem trpiti crvene i ove gluposti, al da znam da ce sad zaredat 10 tekmi da ce brilijirati. Ali nece.

A siguran sam da mu ni Mesa nije nista rekao. Isto kao i Pape. Siguran sam da mu ne smiju ni pisnut u svlacionici.
ultima_palabra

#4837 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

sarlo wrote:Emir nije car. Covjek je veliki fudbaler...

Kad smo igrali protiv Spanije 2005 kvalifikacije za SP on je isto zaradio crveni. Tad zbog igranja rukom u 95 ili 96 minuti. Spanci su izjednacili u 97 minuti i sudija je odmah svirao kraj. 1:1.
To su bili Bešlija i Nedim Halilović.
gold'n'brown

#4838 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by gold'n'brown »

Emir nije car, Emir je bolesnik u rangu Pepea kojem je potrebna psihijatrijska pomoc.
ultima_palabra

#4839 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Thorgerson wrote:Ma ja Spahu ne kontam, al nikako. Fkt, covjek ima nek prenose da ne povjerujes.

Ovo nas ceka i u narednim kvalifikacijama, od 10 tekmi sanse da nece napravit neko sranje koje ce nas kostati su minimalne. Ako nista dobit ce jedan crveni i igrat cemo s igracem manje.

Ne znam ni cemu povratak u repku. Nije ovo bolan klub da ti napravis glupost, pa imas jos 25 utakmica da to ispravis. U kvalifikacijama ako hos nesto da napravis, nemas pravo na kiks. To smo vidjeli u proslim. A covjek sa Spahom nikad ne zna. Uvijek je na ivici crvenog. Cesto rano fasuje zuti, pa igra sa 70% snage. Ma koji ce nam to qrac.

Kad se stavi u omjer koliko je koristi donio i koliko nas je kostao, poprilicno neefikasan igrac. Meni ne bi bio problem trpiti crvene i ove gluposti, al da znam da ce sad zaredat 10 tekmi da ce brilijirati. Ali nece.

A siguran sam da mu ni Mesa nije nista rekao. Isto kao i Pape. Siguran sam da mu ne smiju ni pisnut u svlacionici.
Ma što se tiče Spahe mi smo u debelom plusu. Odličan igrač koji nažalost dolazi s tim dodatnim prtljagom.

Samo u situaciji kad je njemu 36, nema više logike da taj prtljag i dalje vucamo sa sobom... ne isplati se.
lakilaka

#4840 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

Crvena Tifoza wrote:
lakilaka wrote:
onu kavgu je isprovocirao silva. emir je samo postavio stvari kako treba. kapitenski.

Samo mu izgleda nisu javili da više nije kapiten. :D
on je kapiten i bez trake.
insomnia78

#4841 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Bio je tada kapiten
Zgoljo

#4842 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zgoljo »

Thorgerson wrote:Ma ja Spahu ne kontam, al nikako. Fkt, covjek ima nek prenose da ne povjerujes.

Ja cu ti napraviti omjer stete i koristi.
Emir je jedan od tri igraca uz Misketa i Edina bez kojeg mi sigurno ne bi postali ipak respektabilna reprezentacija,ne bi vidjeli ni jedan baraz niti svjetsko prvenstvo.Bilo ko od njih da nije igrao tako bi bilo.

E ti sad racunaj korist i stetu.Ti su momci stvorili ovu reprezentaciju,bez njih bi ona bila ono sto je bila sve do njihovog dolaska.

Zato Spahic ne moze bit kriv,sta god da uradi.
Altsa

#4843 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Altsa »

jeza u ledja wrote:Zasto spominjete Silvu i Fabregasa, kad je Azpilicueti spucao samar? Ili ja dobro ne vidju?
Tacno je to a onda je usput ošinuo :D i fabregasa.
RtrnOfSalisbury

#4844 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by RtrnOfSalisbury »

niko ne sme da vas bije
zg1911

#4845 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zg1911 »

ovaj momak je zbilja budala i pol. svaka druga tekma ili crveni ili gol kiks... 36 godina ima. ako do sad nije naucio savladat emocije onda neka promijeni sport
mO k3

#4846 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

sarlo wrote:Dva velika kapitena:
Emir Spahic
Sergej Barbarez
izvini ,ali ne mozes nikako njih dvojicu da uporedis , pogotovo spahica da stavis u isti rank sa sergejom ...
Point.

#4847 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Opet smetljarski tekst sa duplog sporta. Kako bi volio da ga Emir isamara kad ga vidi. Ako je iko zasluzio par preventivnih plesaka, to su supci sa duplog. Jebo vam Emir tetku svima.
Tito_i_Partija

#4848 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Takve tekstove zasluzuje svako ko zbog vlastitog ega ostavi reprezentaciju na cjedilu, i to u 45 minuti. :-)

Jeb'o utakmicu, de ti nama Spaha pokazi ko je najveci frajer na terenu. :lol:
Zgoljo

#4849 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zgoljo »

Novinarska smeca nisu svjesni da sto god oni vise pljuju Spahu to je on ljudima drazi,bar vecini.
lordy00

#4850 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lordy00 »

Zgoljo wrote:Novinarska smeca nisu svjesni da sto god oni vise pljuju Spahu to je on ljudima drazi,bar vecini.
Dje ima taj mjerac kome je koliko drag ?
Post Reply