Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#4301 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

luckylaka wrote:Ima li neko od ,,svaba" da ovo prevede.Jel nesto kontra Kralja Emira :D
Kako će biti kontra kad piše "hvala Emir"? :D
luckylaka

#4302 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
luckylaka wrote:Ima li neko od ,,svaba" da ovo prevede.Jel nesto kontra Kralja Emira :D
Kako će biti kontra kad piše "hvala Emir"? :D
Ovo ispred prije nego sto su se zahvalili.I ovdje oni sto su ga nekad hvalili sad mu haman sve po spisku .Jebo svabu nikad ne znas sad te kudi sad te hvali
Point.

#4303 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:
Point. wrote:Za razne Le Klerke, Insomnije i slicne najbolje pase ona stara od pusenja:

"Hocu da budem Svabo, u dotiranom filmu
hocu da budem statist u zivotu i u kinu,
Hocu da budem Svabo, hocu da budem Svabo
Tako mi Boga".
Silno si se opterio sa mnom. Ne mogu reći da mi nije zanimljivo, ali ipak :roll: :D

Leverkusenu, vidim, ide i više nego dobro bez "najboljeg stopera u Bundesligi". :D Svjetski prvaci u pretjerivanju :bih:
Dzaba ti navodni znaci....Nisam ga ja proglasio najboljim stoperom u BL. Struka, buraz, struka.

A ti pjeni na mrtvo ime, niko ti ne brani. :)

Pozdrav za FGR.
zambaklija

#4304 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zambaklija »

emko1234 wrote:
zambaklija wrote:Znači dragi pljuvatori vi ne bi priskočili da branite burazera? Blago njima kod takve famelije...
Od čega da ga branim, od malograđanskog ponašanja koje mu je babo iz Bileće usadio ili od njega samog i još jednog njemu sličnog idiota koji misli da se moRe ponašat ko Arnold Švarcneger jer mu je burazer prvotimac?
HAHAHAHHAAHHA, halooo. Ne možeš proći tuda da si bog allah, ja sam plaćen da to čuvam i kraj priče. U čemu je problem?
jbo maajku da si mi buraz ja bi te se odreko,kaki god da je moj je a i 100% sam siguran ma ša siguran,znam da bi isto tako reagovao :skoljka:
zambaklija

#4305 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zambaklija »

Ridjobrki wrote:Ccccc, ove Sarajlijice se totalno razmahale za tastaturama otkako ne smiju izići iz kuća i stanova na ulicu u svojoj rođenoj čaršiji.

Tuga, brate. :sad:

:serbo: :sretan:
pirmin

#4306 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pirmin »

luckylaka wrote:Ima li neko od ,,svaba" da ovo prevede.Jel nesto kontra Kralja Emira :D Image
Od prvog dana 110% za ovaj klub
Danke Emir :D
lakilaka

#4307 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

zalosno i tuzno je sto emira vise cijene navijaci bayera, nego nazovi navijaca bih. smijesno. ili je mozda zavist i ljubomora.
Mali_Vuk

#4308 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Edit: Obrisan video.
It_is_a_Leclerc

#4309 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Ono o čemu Luckylaka i kompanija ćute, dok postavljaju slike "pružanja podrške" batinašu iz Dubrovnika
I dok su oni najvatreniji pružali podršku već bivšem fudbaleru Apotekara ostatak stadiona izviždao je njihovu akciju, jasno stavivši do znanja da svi navijači Bayerna ne dijele isto mišljenje kada je riječ o "slučaju Spahić".
:)

Svjetski prvaci u preuveličavanju :bih:
palermo

#4310 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

It_is_a_Leclerc wrote:Ono o čemu Luckylaka i kompanija ćute, dok postavljaju slike "pružanja podrške" batinašu iz Dubrovnika
I dok su oni najvatreniji pružali podršku već bivšem fudbaleru Apotekara ostatak stadiona izviždao je njihovu akciju, jasno stavivši do znanja da svi navijači Bayerna ne dijele isto mišljenje kada je riječ o "slučaju Spahić".
:)

Svjetski prvaci u preuveličavanju :bih:
Govoriš o portalu koji ni ime kluba ne zna pravilno napisati.

Tuga, jad i sramota od bh "nazovi" novinarstva
It_is_a_Leclerc

#4311 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Eto sad...Portal izmislio... :lol:
groove

#4312 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

pirmin wrote:
luckylaka wrote:Ima li neko od ,,svaba" da ovo prevede.Jel nesto kontra Kralja Emira :D Image
de prevedi i ovaj krst na kraju :D
Korisničkoime

#4313 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Korisničkoime »

Čovjek će naći i drugi klub a mi ćemo ovdje o njegovom šaketanju, imal šta novo u vezi povrede, al nas čovjek ujeba majko mila.
pirmin

#4314 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pirmin »

groove wrote:
pirmin wrote:
de prevedi i ovaj krst na kraju :D
Ultras Leverkusen :zoka:

Hallo Nordkurve,

was sich letzte Woche durch Interviews und Spekulationen vermuten ließ, ist nun traurige Gewissheit. Emir Spahic musste aufgrund der Vorfälle nach dem Pokalspiel gegen die Bayern unseren Verein verlassen. Wie nicht anders zu erwarten war, haben die Marionetten der Bayer AG – unsere Geschäftsführung – zum ,,Wohle” der weißen Weste unseres Vereins gehandelt und den Vertrag mit sofortiger Wirkung gekündigt. Bei anderen Vereinen zeigte die Vergangenheit, dass dort bei ähnlichen Vorfällen anders gehandelt wurde.

Aber was will man denn von der sogenannten ,,etwas anderen Familie” auch erwarten?
emko1234

#4315 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

zambaklija wrote:
emko1234 wrote:
zambaklija wrote:Znači dragi pljuvatori vi ne bi priskočili da branite burazera? Blago njima kod takve famelije...
Od čega da ga branim, od malograđanskog ponašanja koje mu je babo iz Bileće usadio ili od njega samog i još jednog njemu sličnog idiota koji misli da se moRe ponašat ko Arnold Švarcneger jer mu je burazer prvotimac?
HAHAHAHHAAHHA, halooo. Ne možeš proći tuda da si bog allah, ja sam plaćen da to čuvam i kraj priče. U čemu je problem?
jbo maajku da si mi buraz ja bi te se odreko,kaki god da je moj je a i 100% sam siguran ma ša siguran,znam da bi isto tako reagovao :skoljka:
Ja da sam ti buraz, pogotovo stariji, ne bi ti nikad u životu dozvolio da se kurčiš na raučun mog imena. Tj mogao bi jednom i nikad više.
A to što bi me se ti odrekao, znaš koliko bi me kurac bolio? 0%
Thorgerson

#4316 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

emko1234 wrote:
Jebote vise i ovo svrsavanje na njemce, pa majke bi prosjecni bosnjo kad vidi njemca ko da je vidio boga, pejgambera. :-)

Problem je u tome sto svabe ne daju na svoje! Eto, u tome je sav problem. Mislis da je umjesto Spahe bio neki njemac, da bi ovako prosao? Bi, al u qrcu. Dobio bi mozda suspenzije loma i to je to.

Oni ne daju na svoje, pa bio to redar, on ne da njega.

A bosnjo? Pljuj koga stignes. I jos se pojedini kvazinovinari cude ej sto mu se daje podrska. E pa jest, eto dat cu podrsku nekakvom svabi. Al bosnje je to, balija, pa mu cudno.

Ja cu podrzat Spahica, jeste branio je svog burazera.

Redari su apsolutno NEPOTREBNO stvorili guzvu, umjesto da rade svoj posao i SMIRUJU situaciju. Kraj je tekme, prazne tribine, ono u cemu je jebeni problem?

Problem je, sto je vjerovatno redar taj nadrkan, sto je stajao tu citav dan, a s druge strane stoji jedan prvotimac, milioner, koji pomalo suta loptu, pa ce se ic sad istusirat i otic karat neku misicu - i ovo mu je idealna prilika da ga nelama i pokaze silu.

Eto.

I svabe su ljudi, ne znam koji qrac ih uzdizete, ima i njih govana ko i svugdje.
insomnia78

#4317 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Sve bi to bilo super da mi nismo vidjeli snimak
Redari su upravo to i radili, pokusavali smiriti situaciju bez udaranja, dok su se za to vrijeme Spaha i Spahici maksimalno agresivno ponasali
I jos za kraj onaj Emirov udarac glavom
Realno, da su ih htjeli prebiti k'o sto ti kazes mogli su to i uraditi
Pit'o bi te ja da su u nekak'oj diskoteci naletjeli na obezbjedjenje na onaj nacin i u onom omjeru snaga
Banksy

#4318 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Banksy »

palermo wrote: Otkud tebe na fudbalskoj temi :?
Još samo Banksy fali :D
Jel prekasno? Smijem li? :D

Emir, jedan od nas
15. april 2015
Piše: Emir Imamović za Radiosarajevo.ba

...
Kako, dakle, god pogledali, braća Spahić i društvo su pokušali proći putem kojim se ne smije ići. Sve poslije nije bilo muzika, već nadgradnja problema izazvanog željom da se prekrše pravila, a baš to, kršenje pravila uz već neku izliku – nema veze, nije strašno, nikome ne smeta, on je poznat pa može... – razlikuje neuređena od uređenih društava, odvaja carstva nereda koji, istina, zna biti šarmantan u manjim količinama, ali u većim izluđuje, od onih mjesta na kojima se pravila, jednostavno, poštuju sve dok ih ne zamijene nova, po mogućnosti kvalitetnija.

...
http://www. radiosarajevo .ba/novost/185870/emir-jedan-od-nas
:thumbup:
Banksy

#4319 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Banksy »

Najtiražniji list, a u njemu ''najveći um'' i kolumna.
Štetnije i od Dodika i Čovića zajedno.

Šta je učinio Emir Spahić

...Prema mom mišljenju, a uvjeren sam da to odgovara našim bosanskim običajima i moralu, on je pokušao štititi, -

sigurno je da Emir Spahić nije učinio ništa što bi izlazilo iz općih ljudskih i pogotovo naših bošnjačkih normi i pravila ponašanja,

Sada nam neki naši ljudi preporučuju da i mi postanemo Nijemci, ali ne oni koji samostalno misle, filozofiraju, pišu poeziju i romane, slikaju ili stvaraju božansku muziku, nego samo oni koji se pokoravaju svakoj sili, koji poštuju red, rad, silu i uniformirani autoritet,

Aferim, Emire!

http://www.avaz.ba/clanak/173824/sta-je ... mir-spahic

Autor: Akademik Muhamed FILIPOVIĆ
Saian

#4320 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Saian »

Emir, jedan od nas
15. april 2015
Piše: Emir Imamović za Radiosarajevo.ba

...
Kako, dakle, god pogledali, braća Spahić i društvo su pokušali proći putem kojim se ne smije ići. Sve poslije nije bilo muzika,
http://www. radiosarajevo .ba/novost/185870/emir-jedan-od-nas
Banksy wrote: :thumbup:

gdje je zebra, gdje se smije
a gdje nesm'je prijeći cestu
i kada je puno bolje
mirno ostati na mjestu

čuvajte nas, pazite nas
jer su naša srca plaha
i vaša nam sad pomoć treba
da rastemo bez straha
jel nam ono fale rijeci himne :D
Saian

#4321 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Saian »

Banksy wrote:Najtiražniji list, a u njemu ''najveći um'' i kolumna.
Štetnije i od Dodika i Čovića zajedno.

Šta je učinio Emir Spahić

...Prema mom mišljenju, a uvjeren sam da to odgovara našim bosanskim običajima i moralu, on je pokušao štititi, -

sigurno je da Emir Spahić nije učinio ništa što bi izlazilo iz općih ljudskih i pogotovo naših bošnjačkih normi i pravila ponašanja,

Sada nam neki naši ljudi preporučuju da i mi postanemo Nijemci, ali ne oni koji samostalno misle, filozofiraju, pišu poeziju i romane, slikaju ili stvaraju božansku muziku, nego samo oni koji se pokoravaju svakoj sili, koji poštuju red, rad, silu i uniformirani autoritet,

Aferim, Emire!

http://www.avaz.ba/clanak/173824/sta-je ... mir-spahic

Autor: Akademik Muhamed FILIPOVIĆ
Zaštita nemoćnog

hazreti Spaha :run:
Banksy

#4322 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Banksy »

Saian wrote:
Zaštita nemoćnog

hazreti Spaha :run:
:(

Tanka sam s fudbalom i neću dugo o onome što ne znam, ali ovo nadilazi sportsku priču.

I onda se pitaju otkud crne hronike, što nas ne vole, otkud jad i bijeda. Pitajte akademika kolumnistu, ministra koji ne čita i slične koji instruiraju...
Saian

#4323 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Saian »

Banksy wrote: ministra koji ne čita i slične koji instruiraju...
molim te i strucna literatura se broji :D

Image
groove

#4324 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

Thorgerson wrote:Mislis da je umjesto Spahe bio neki njemac, da bi ovako prosao?
naravno da bi bila ista kazna.
evo ti jedan primjer, ovaj trener je dva dana kasnije dobio otkaz.

groove

#4325 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

a legenda mario basler se potukao u piceriji i dobio otkaz u bayernu :D
Post Reply