Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Richard Wagner

#376 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Richard Wagner »

može mangup djecu šamarat, što ne udara nekog jačeg od sebe

:mrgreen:
Corola

#377 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Corola »

Bosanski_kralj wrote:Kako će Spaha negdje "pozobati" batina, zbog onog svog karaktera. Prepada ljude, uzima ih na galamu i većina ih se povlače. Jednom će naletiti na nekog ko se ne boji njegovog stava i onda je gotov. :D
Mojne plaho suplje price,hajde ti Rocky prvi, sta cekas?
Kindzadza

#378 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kindzadza »

Nije covek kriv sto ima kratak fitilj...
Ne opravdavam njegove postupke, bas, no, ipak, lik je Car! 8)
Tebali bi se ti nad*kani andaluzani prilagoditi balkanskom dvojcu... Ili im nesto (smesta) dati da zegu. :-D

P.S. Dubrovcanin igra za BiH, a Zepljak za HR. :-)
luckylaka

#379 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:Kako će Spaha negdje "pozobati" batina, zbog onog svog karaktera. Prepada ljude, uzima ih na galamu i većina ih se povlače. Jednom će naletiti na nekog ko se ne boji njegovog stava i onda je gotov. :D
:lol: :lol: Pa Spahi je 30 pa jos nije naletio eto sad ce samo sto nije
Point.

#380 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

respo wrote:
Point. wrote: da njega nema nebi mi vidjeli ni baraza.
da njega nema ne bi vidjeli baraza tacno nego bili bi direktno na euru u poljskoj i ukrajini
Jel? Da nije bilo Spahe mi bi se sa Albanijom tukli za cetvrto mjesto u grupi. Pogledaj malo cjelinu.

A i ovaj sto stavlja Balotellija ko nesto on bi Spahu zavaljo. Djeca se furaju na Mancersterskog bacaca pikada, Spaha bi ovog ghansko/talijanskog balavca otreso ko gripsku slinu u oktobru.
nellington

#381 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nellington »

Point. wrote:
respo wrote:
da njega nema ne bi vidjeli baraza tacno nego bili bi direktno na euru u poljskoj i ukrajini
Jel? Da nije bilo Spahe mi bi se sa Albanijom tukli za cetvrto mjesto u grupi. Pogledaj malo cjelinu.

A i ovaj sto stavlja Balotellija ko nesto on bi Spahu zavaljo. Djeca se furaju na Mancersterskog bacaca pikada, Spaha bi ovog ghansko/talijanskog balavca otreso ko gripsku slinu u oktobru.
Živac jedan, živac drugi. Fer borba. Zanemarujem što Balo pokušava biti u centru pažnje na svaki način, gledam samo dozu živčanosti koju pokazuje na terenu u konfliktu sa igračima, sudijama i td.
respo

#382 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

Point. wrote:
respo wrote:

da nije bilo spahe bio bi neko drugi koji bi uradio posao profesionalnije mozda neki drugi -ic
Point.

#383 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

respo wrote:
da nije bilo spahe bio bi neko drugi koji bi uradio posao profesionalnije mozda neki drugi -ic
Ko majke ti? Mravac? I sam znas da nemamo dobrog beka ni za lijeka.
respo

#384 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

mravac nije -ic :D
pa da se radi kako treba imali bi mi bekova na izvoz zato nam preostaje samo da u nedostatku istih hvatamo se onih koji su neki prosjek nazalost
u nasem trenutnom slucaju vrhunski
Richard Wagner

#385 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Richard Wagner »

pa što igra u sevilji ako je prosjek
burek_in_space

#386 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Corola wrote: A i tebi pase nick.Sa obzirom da je lijeva u vecini slucaja samo za zahoda. :D
14 jan 2012, 14:23 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» Corola

mjesec

Naredni put ce biti trajni.
burek_in_space

#387 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

ljevoruki i Manyc Psycho, opomene pred ban. Lichna preucavanja na pp, pa opletite.
Bosanski_kralj

#388 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote:
:lol: :lol: Pa Spahi je 30 pa jos nije naletio eto sad ce samo sto nije
Je li ti to znaš da nije naletio?

Eno protiv Grka kad smo na Koševu igrali, zakači se sa Samarasom i ona kao smiruje situaciju, izvinjava se...a ustavri radilo se o tome da je čovjek viši od njega za glavu, pa se pametnije bilo povući.
respo

#389 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

Richard Wagner wrote:pa što igra u sevilji ako je prosjek
a sevilla je inace vrhunski klub?
BHF_Manijak

#390 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

PA u Spaniji top 4-5 sigurno, osvajali Evropa ligu, dakle moze se eci respektabilan klub! :wink:
PasoDzigera007

#391 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PasoDzigera007 »

respo wrote:
Richard Wagner wrote:pa što igra u sevilji ako je prosjek
a sevilla je inace vrhunski klub?
Sta ti rece?
Jok eto Sevilla je u rangu Olimpica iz Sarajeva.
respo

#392 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

kao sto je u hr svaki drugi osim dinama i donekle hajduka trenutno respektabilan
osvojio je i sahtjor europa ligu zenit takodje pa ih ne svrstava u vrhunske klubove
al rekoh vec u nasim okvirima je vrhunski

ovo me podsjeti na situaciju sa dzekom dok je bio u pl
kloc je on ne moze on u repku itd bolje da u napadu igra jedan baljic ili sta ti ja znam

a kad sam vec kod baljica i on je bio u realu pa opet nije bio vrhunski igrac
BHF_Manijak

#393 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Pricamo o klubovima a ne o igracima, a klub koji je zadnjih nekoliko godina konstantno u vrhu spanske lige, kojem je prije nekoliko godina titula promakla samo u 2 boda, moze se nazvati jako dobrim! A koliko uopste ima "vrhunskih klubova"??? Iz svake lige po mozda 2-3 u vrh glave, dakle Real, Barca, Bayern, Milan, Juventus, Inter, United, Chelsea i to bi otprilike bilo to, dakle ne obaziruci se na neke rezultate iz historije(recimo zato nisam stavio gore Liverpool) i gledajuci samo formi zadnjih godina, onda su to otprilike vrhunski timovi po tvom rezonu, a budimo realni u takvim timovima samo najbolji mogu igrati...
SSemir

#394 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

respo wrote:mravac nije -ic :D
pa da se radi kako treba imali bi mi bekova na izvoz zato nam preostaje samo da u nedostatku istih hvatamo se onih koji su neki prosjek nazalost
da se radi kako treba mi bi bili svjetski prvaci, da se radi kako treba nasi prvotimci bi igrali svi po realu barci, unitedu bajernu itd. da se radi kako treba klub iz bih bi bio prvak lige prvaka..mozemo mastat do sutra..slabi su ti argumenti totalno..
u nasoj reprezentaciji je najbolji u odbrani, nemamo bolje, nema nikog da ga zamijeni. znaci od njeg ovisimo i ima da mu svi budemo zahvalni.
da nije spahe, ne bi bio neki drugi na -ic
i zato, ne pametuj..
respo

#395 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

@bhmanijak
pa pricamo o klubovima fazon je bio sto sam ja na pocetku pricao o spahicu kao igracu prosjeku u nadprosjecnom klubu
ako ne gledas istoriju kao sto kazes onda je sevilla danas prosjek u spaniji jer njihove godine "dominacije" su prosle kao liona u francuskoj i koji se danas ne razlikuje od psg-a marseja i jos par njih
Last edited by respo on 14/01/2012 17:30, edited 1 time in total.
respo

#396 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by respo »

SSemir wrote:
respo wrote:mravac nije -ic :D
da se radi kako treba mi bi bili svjetski prvaci, da se radi kako treba nasi prvotimci bi igrali svi po realu barci, unitedu bajernu itd. da se radi kako treba klub iz bih bi bio prvak lige prvaka..mozemo mastat do sutra..slabi su ti argumenti totalno..
u nasoj reprezentaciji je najbolji u odbrani, nemamo bolje, nema nikog da ga zamijeni. znaci od njeg ovisimo i ima da mu svi budemo zahvalni.
da nije spahe, ne bi bio neki drugi na -ic
i zato, ne pametuj..
ne govorim o ulaganju nego konkretno ko je znao da ce npr lulic biti ovaj kapacitet dok nije dosao u repku ili dzeko ili zahirovic

opet mislim da je na dijelu neka selekcija i neki afiniteti prema jednim igracima
evo uzmimo primjer jahica zasto on nije u repki bio citavo vrijeme?
imam osjecaj da u savezu jos ima talova tabora ucjena itd naravno u mnogo manjoj mjeri nego ranije ili jednostavno skauting nije razvijen u nasem slucaju nema ga nikako
LSD

#397 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by LSD »

MICHEL ZBOG TUČE UDALJIO SPAHIĆA I MEDELA

Novi trener Seville udaljio je sa treninga kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića i čilenskog vezistu Garya Medela, nakon što su se ova dvojica sukobila.
Trener andalužanske ekipe Jose Miguel Gonzalez Michel imao je pune ruke posla na jutrošnjem treningu Seville, na kojem su se fizički sukobili njegovi igrači Emir Spahić i Gary Medel.

Medel je prilično grubo startovao na Spahića tokom jutrošnjeg treninga Seville, na što je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine prilično oštro reagovao, te je zamalo izbila tuča, koju su spriječili ostali igrači Seville.

Michel je, vidno ljut, odmah poslao obojicu vinovnika incidenta u svlačionicu.

Kako tvrde španski mediji, Michel neće računati ni na Spahića ni na Medela za sutrašnju utakmicu, koju Sevilla igra sa Real Sociedadom u San Sebastianu.

Michel je za sutrašnju utakmicu prijavio slijedeće igrače: Palop, Javi Varas, Coke, Cala, Fazio, Luna, Fernando Navarro, Alexis, Guarente, Trochowski, Rakitić, Campaign, Jesus Navas, Manu del Moral, Kanoute, Baba, Kings i Negredo.

-------------------------------------------------------------

Jbg kapitenu, sad si sa navijaca prešao i na saigrace....mada je onaj Medel pravi pitbull kojeg je neko trebao odavno preslušati :x , ipak je i Spahić taj koji sam sebi potkopava status u klubu ovakvim potezima.
hypko_nurko

#398 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hypko_nurko »

ja govana od suigraca kad ti ulijece tako sa ostrim startovima. a spaha kad treba ne moze da se kontrolise :roll:
ultima_palabra

#399 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Spaha sebi uništava karijeru sa ovakvim stvarima :roll: Ne može više sve ovo biti samo slučajnost.
LSD

#400 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Spaha sebi uništava karijeru sa ovakvim stvarima :roll: Ne može više sve ovo biti samo slučajnost.
Vjeruj i da je onaj Medel veoma prgav igrac i karakter, u Sevilli je on -ono što je Pepe u Realu :mrgreen:
Doduše, opet je najveca krivica na Spahi koji ne bi trebao/smio dozvoliti sebi da se spušta na ovaj nivo :roll:
Post Reply