Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jeff Bingham

#201 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

kad moze ronaldo, busquets, inzaghi, itd, sta fali i spahicu ponekad :)
Bosanski_kralj

#202 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Jeff Bingham wrote:kad moze ronaldo, busquets, inzaghi, itd, sta fali i spahicu ponekad :)
Onakvu glumu koda mu je nogu slomio, a ne malo ga pričepio, se još samo može vidjeti kod igrača Barcelone. Zbog toga su mi i oni postali odvratni.
Zmijuga loma

#203 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Zmijuga loma »

Da ovo uradi protiv Francuske, da Nasri ili neko bude isključen i kao epilog toga mi se kvalifikujemo na EP, uokvirio bi njegovu sliku i okačio u dnevni boravak. Ili da Ibišević da gol rukom. Ili da Salihović rukama smakne loptu sa gol linije, popije crveni a francuzi promaše penal. Ali to sam samo ja. Drugi bi rađe da smo u fudbalu moralno čisti i da nas nigdje na mapi nema.
bingov buraz

#204 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Zmijuga loma wrote:Da ovo uradi protiv Francuske, da Nasri ili neko bude isključen i kao epilog toga mi se kvalifikujemo na EP, uokvirio bi njegovu sliku i okačio u dnevni boravak. Ili da Ibišević da gol rukom. Ili da Salihović rukama smakne loptu sa gol linije, popije crveni a francuzi promaše penal. Ali to sam samo ja. Drugi bi rađe da smo u fudbalu moralno čisti i da nas nigdje na mapi nema.
This!
Jeff Bingham

#205 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Jeff Bingham »

sta s "ovim"?
todd_smith

#206 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

0:52 jasnije nego Miske u Zenici :lol: :lol: :lol:

ali ovo mu nije trebalo, da je balerina od igraca kao Ronaldo pa hajd`, sramota je vidjeti ovo u fudbalu, a kamoli od naseg kapitena :roll:
nooKe19

#207 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nooKe19 »

nidje veze, spaha njemu stao na nogu, malim dijelom i ovaj njega ko konj opali ispravan crveni karton a i da je zuti dobio (a zuti za ovo bi bio nagrada) opet bi bio crveni jer je imao vec jedan.. samo znate prepricavati sta vam gospoda novinari i reporteri serviraju, pogledajte i analizirajte sami i iznesite svoje misljenje
Canasob

#208 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Canasob »

Nije mu ovo prvi put, vidjeli smo vec sportsko ponasanje dok je bio u Montpellieru. Ne kontam sto mu ovo treba, pa igras za Sevillu, a ne za mahalsku ekipu. Sve ce biti snimljeno, dobro analizirano i onda na kraju najveca steta ce biti ucinjena upravo njemu. A kroz njega moze biti i nema, kada zbog simuliranja dobije zuti ili crveni.
Sezam

#209 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Sezam »

Tuzno je sta sebi kapiten Bosne i Hercegovine dozvoljava.
ultima_palabra

#210 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Ne kontam vas majke mi... Spaha odradio levata majstorski i donio pobjedu, qrac bi izdržali do kraja sa dvojicom manje ;-)
ljevoruki

#211 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

Ovo mu nije trebalo, moguce je da ga naknadno kazne za simulianje. :?
Vidio valjda od igraca Reala i Barcelone kako se to radi. :D
Obuca9

#212 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Ne sjećam se da je ikad iko kazni onog šuka Busquetsa ili kako mu se već piše prezime, za sva silna valjanja i hvatanja za lice, pa ne vidim što bi kaznili Spahića.
Point.

#213 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Da ovako uradi protiv Francuske, izlevati Riberija i mi pobijedimo qurac bi vi govorili nije trebo ovako ili onako. ;-)
Sezam

#214 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Sezam »

Point. wrote:Da ovako uradi protiv Francuske, izlevati Riberija i mi pobijedimo qurac bi vi govorili nije trebo ovako ili onako. ;-)
Da ovako uradi protiv Francuske, izlevati Riberija i onda fasuje zuti/crveni za simuliranje, ti bi mu garant yebo mater.
saurus1978

#215 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by saurus1978 »

Ja kapitena i g.v.na :lol: seljacka posla, pa ne igra za Bracinu Vrbanjusu. Ovo moze proci kod nas, u Evropi ce mu se smijati. Ne konta glupan Spahic da ce ga sad sudije uzeti na zub i da ce mu se natovariti na kosti. Zalosno je da na ovaj nacin provocira suparnike, on bi trebao biti sportista, ali ipak nije. Mali kloshar iz Dubrovnika. Nista vise. Nazalost
Ripicipi

#216 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ripicipi »

:oops:
zecko_kupuz

#217 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

Jao, ne mogu vjerovati šta gledam svojim očima. Komentari i osude najfinije sportske gospode. :oops: Ovo nije seljakluk, ovo je genijalan potez bio. I ne kakite "šta će mu ovo" itd itd, ovo je ustaljena "praksa" igrača u Primeri. Eto prvi put se neko tetralno zabacio na travnjak. :zzzz:
lider

#218 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lider »

Sta rade oni padavicari iz barse i reala ovo je nista
Spaha donese svojima tri boda pa vi palamudite do sutra
fosil

#219 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by fosil »

:D
zlajaBHF

#220 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zlajaBHF »

Kako ce drugacije reagovati, kada mu tip svom snagom na gazi na nogu....Mislite da ga nije zabolilo
Murat Sabanovic

#221 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Murat Sabanovic »

spaha se je izgleda dobro uklopio u spaniji ...
bingov buraz

#222 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Volio bih vidjeti ko bi ostao na nogama nakon onakvog gazenja,jeste nagazio prvi ali smijesno je reci da folira kad ga je frajer nacepio momacki.
BHF_Manijak

#223 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Cuj ovog kompleksasa Sinuhe, sat ti pricas bolan, sta je papanski?! To garant tako mislis iz udobne svedske, njemacke ili nke druge fotelje, jel to zapad udario u glavu pa je automatski sve bosansko seljakluk i primitivam?? Fuj jebem ti ovakva glup narod, jebo te Busquetsa SNIMI KAMERA kako ofirno s poda gleda jel sudija dao zuti ili ne a ovdje se nasi "evropjeci" gadit na ono sto je Spaha uradio, e jeste mi tolerantni i fair play igraci u PM, svaka vam cast! Sto neko rece da je ovo uradio za dvije sedmice i da je crveni fasovo Rami ili Evra drkali bi ovdje svi i svrsavali na Spahu "kako je mangupski odradio levata", e pa ja i sad govorim svaka cast majstore, bas si mangupski levata uzeo, sta je problem, lik ga nagazio kopackom po nozi, ovaj pao, crveni karton i vozdra, mani te se te glupe price i lafo "seljakluka", pametnij ste kad sutite vjerujte! Nije ni prvi ni zadnji slucaj da ovako navuce nekog na crveni, pa kako je Khedira dobio drugi zuti??? Ali zato samo Bosnjo moze odmah osut paljbu po svom i "kako je on qrac kapiten" i slicno, stidite se ba!!!
BHF_Manijak

#224 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

sinuhe wrote:Pa lik je komad sirovine. Ne cudi me ni da je on kapiten ni da je Sefa vodja fanaticosa. Ono bas bosanski.
saurus1978 wrote:Ja kapitena i g.v.na :lol: seljacka posla, pa ne igra za Bracinu Vrbanjusu. Ovo moze proci kod nas, u Evropi ce mu se smijati. Ne konta glupan Spahic da ce ga sad sudije uzeti na zub i da ce mu se natovariti na kosti. Zalosno je da na ovaj nacin provocira suparnike, on bi trebao biti sportista, ali ipak nije. Mali kloshar iz Dubrovnika. Nista vise. Nazalost
Gdje ste Evropejci, nisam vas prepozno! :zzzz:
ganjeta

#225 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ganjeta »

Spaha ovi ti se samo mogu sageti, tebi i nama.
Post Reply