Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#1176 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

IcedMFEarth wrote:Na forumu Bayera mu zamjeraju što mu je reprezentacija važnija od kluba...čisto sumnjam da ću ovo čuti za još nekog našeg igrača.
:thumbup: :bih:
rtmper44

#1177 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Još ovo ponašanje prema Pjaniću kad se sjetim, kad ga je ovaj klinjo Marin isprovociro. :-)

ps. a video klip je priča za sebe,, a ima takvih fanatika i po ovom forumu.
Logovan

#1178 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

IcedMFEarth wrote:Na forumu Bayera mu zamjeraju što mu je reprezentacija važnija od kluba...čisto sumnjam da ću ovo čuti za još nekog našeg igrača.
Zamjeraju mu vala zbog gluposti ali jebat ih.
IcedMFEarth

#1179 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

Logovan wrote:
Zamjeraju mu vala zbog gluposti ali jebat ih.

Ali mnogo manje nego mi ovdje. Do crvenog protiv PSG-a su ga nazivali bogom odbrane, rijetko ko da kaže da je precjenjen ili tako nešto. Nakon tog crvenog počeli su pomalo kritikovati, ali idalje ima više onih koji govore da vole što imaju borbenog i bezobraznog igrača.
Mali_Vuk

#1180 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Sve je ovo organizovano u savezu kao kaznena mjera protiv Spahića i nedavno protiv Edina. U sprezi sa "novinarima" se radi na discipliniranju najbuntovnijih igrača. I to bi bilo uredu, da organizatori disciplinske komisije za odstrijel i sami nemaju oraha u džepu ili meda u kašiki, ili kako se to već kaže :D E to je licemjerstvo, i to je ono što je poražavajuće.
Edin H.

#1181 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Mali_Vuk wrote:Sve je ovo organizovano u savezu kao kaznena mjera protiv Spahića i nedavno protiv Edina. U sprezi sa "novinarima" se radi na discipliniranju najbuntovnijih igrača. I to bi bilo uredu, da organizatori disciplinske komisije za odstrijel i sami nemaju oraha u džepu ili meda u kašiki, ili kako se to već kaže :D E to je licemjerstvo, i to je ono što je poražavajuće.
Napenalili su se ovi iz Saveza jos ranije na Spahica, cuo sam price puno prije Insbrucka.
Mali_Vuk

#1182 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Edin H. wrote:
Mali_Vuk wrote:Sve je ovo organizovano u savezu kao kaznena mjera protiv Spahića i nedavno protiv Edina. U sprezi sa "novinarima" se radi na discipliniranju najbuntovnijih igrača. I to bi bilo uredu, da organizatori disciplinske komisije za odstrijel i sami nemaju oraha u džepu ili meda u kašiki, ili kako se to već kaže :D E to je licemjerstvo, i to je ono što je poražavajuće.
Napenalili su se ovi iz Saveza jos ranije na Spahica, cuo sam price puno prije Insbrucka.
Ma 100%. Ovaj kukavelj novinarski samo odrađuje posao po nečijem nalogu. A kajmak će se razdijeliti na kraju. Valjda će pojedina piskarala naposljetku rahat moć tarlahat goli ili u tangama gore dole po hodnicima hotela u kojima odsjeda repstacija :D
rtmper44

#1183 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Plenumaško maslo... :mrgreen:
denimb

#1184 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

A jbt, ni meni ovo nije jasno nikako pored Lulica, Misimovica, Salihovica, Ibisevica...savez se bas na jadnog Spahica namjerio, nista ne shvatam :hmpf:
Mali_Vuk

#1185 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

rtmper44 wrote:
Vidio sam jedno od tih spadala blizu mjesta na kojem se odrađivao plenum. Vidiš, moguće da ima neke povezanosti. Dobro si ti to skonto :D
Edin H.

#1186 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

denimb wrote:A jbt, ni meni ovo nije jasno nikako pored Lulica, Misimovica, Salihovica, Ibisevica...savez se bas na jadnog Spahica namjerio, nista ne shvatam :hmpf:
Vjerovatno im ne konvernira sto je preozbiljno shvatio ulogu osobe koja zastupa interese igraca.

Ova informacija je definitivno tacna, ali nisu ni meni jasni detalji, mozda je nesto bilo i oko raspodjele premija.
rtmper44

#1187 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Mali_Vuk wrote:
rtmper44 wrote:
Vidio sam jedno od tih spadala blizu mjesta na kojem se odrađivao plenum. Vidiš, moguće da ima neke povezanosti. Dobro si ti to skonto :D
Pa sjećaš se kad su svi mediji prenjeli poruku Spahića o protestima, a bio je lažni profil, plenumaši... :lol:
Mali_Vuk

#1188 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

rtmper44 wrote:
Pa sjećaš se kad su svi mediji prenjeli poruku Spahića o protestima, a bio je lažni profil, plenumaši... :lol:
:lol: :lol: :lol: Jest ba, dobro si. To sam zaboravio :thumbup: :mrgreen:
denimb

#1189 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

Edin H. wrote:
denimb wrote:A jbt, ni meni ovo nije jasno nikako pored Lulica, Misimovica, Salihovica, Ibisevica...savez se bas na jadnog Spahica namjerio, nista ne shvatam :hmpf:
Vjerovatno im ne konvernira sto je preozbiljno shvatio ulogu osobe koja zastupa interese igraca.

Ova informacija je definitivno tacna, ali nisu ni meni jasni detalji, mozda je nesto bilo i oko raspodjele premija.
Aaaa, pa on je onda nesto kao predsjednik sindikata :D

Samo glupo je petljati savez u nesto sto je sam sebi kriv, jos ce ispasti da je savez platio njemackim medijima da forsiraju ovaj "prst" po naslovnicama :D

No nebitno, poslije SP cini mi se da je i sam natuknuo da se oprasta, valjda ce ga moci onaj mali Arslanagic dostojno zamijeniti.
Mali_Vuk

#1190 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Niko im do sada nije na ovaj način pokazao zube i uzdrmao poziciju i uzurpirao pravo na diskreciju kad su talovi u pitanju :D

Normalno da Spaha ima svojih hejvi metal momenata, niko to ne spori. Ali oni nisu toliki da bi se pokretala ovolika hajka protiv njega. Mislim, pokazao srednji prst nekom u Njemačkoj :lol: :lol: :lol: Ma daj ba. Hajmo ga u Alkatraz koju godinu.
Edin H.

#1191 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

denimb wrote:No nebitno, poslije SP cini mi se da je i sam natuknuo da se oprasta, valjda ce ga moci onaj mali Arslanagic dostojno zamijeniti.
Mora da si i ti iz Saveza, tako i oni razmisljaju :D
Mali_Vuk

#1192 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Spahić, a ne zločinac! :D
Edin H.

#1193 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Mali_Vuk wrote: Niko im do sada nije na ovaj način pokazao zube i uzdrmao poziciju i uzurpirao pravo na diskreciju kad su talovi u pitanju :D

Normalno da Spaha ima svojih hejvi metal momenata, niko to ne spori. Ali oni nisu toliki da bi se pokretala ovolika hajka protiv njega. Mislim, pokazao srednji prst nekom u Njemačkoj :lol: :lol: :lol: Ma daj ba. Hajmo ga u Alkatraz koju godinu.
Takav smo narod, poznat po dzentlmenskom ponasanju, fer odnosu i velikoj brizi da ne povrijedimo tudja osjecanja :izet:
denimb

#1194 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

Mali_Vuk wrote:
Niko im do sada nije na ovaj način pokazao zube i uzdrmao poziciju i uzurpirao pravo na diskreciju kad su talovi u pitanju :D

Pa jbg hejvi metal igraci moraju trpiti hajke i kritike s vremena na vrijeme, to im je u opisu posla :D
Mali_Vuk

#1195 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Edin H. wrote:
Mali_Vuk wrote: Niko im do sada nije na ovaj način pokazao zube i uzdrmao poziciju i uzurpirao pravo na diskreciju kad su talovi u pitanju :D

Takav smo narod, poznat po dzentlmenskom ponasanju, fer odnosu i velikoj brizi da ne povrijedimo tudja osjecanja :izet:
Štaš, tako nas naučilo :D
rtmper44

#1196 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Za kaznu mu dati da izuči :mrgreen: :

Image
denimb

#1197 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

Edin H. wrote:
denimb wrote:No nebitno, poslije SP cini mi se da je i sam natuknuo da se oprasta, valjda ce ga moci onaj mali Arslanagic dostojno zamijeniti.
Mora da si i ti iz Saveza, tako i oni razmisljaju :D
Nisam, ali mozda me prime, daleko je Brazil :D
Mali_Vuk

#1198 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

denimb wrote:
Pa jbg hejvi metal igraci moraju trpiti hajke i kritike s vremena na vrijeme, to im je u opisu posla :D
Ma ok je to. Ali nema ba Spaha baš toliko aferima kad je igra za repku u pitanju. Mislim, skrivio penal. Jebote penal. Koji ga stoper nije skrivio u milion važnih utakmica. I onda skontaš da je čovjek ginuo na terenu za nacionalni tim :D Da je gurao glavu gdje drugi ne bi... znaš kako već ono ide. Da je pišao krv iz usta i iz nosa i odbijao da napusti kolege i izađe van, i td. Znači svi oni, i Miske i Bega i Lulić i Pjana i Ibišević su imali aferime čak i gore nego Spaha, ali njegova priča je izgleda iz nekog razloga malo drugačija :izet:
denimb

#1199 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

Mali_Vuk wrote:
denimb wrote:
Ma ok je to. Ali nema ba Spaha baš toliko aferima kad je igra za repku u pitanju. Mislim, skrivio penal. Jebote penal. Koji ga stoper nije skrivio u milion važnih utakmica. I onda skontaš da je čovjek ginuo na terenu za nacionalni tim :D Da je gurao glavu gdje drugi ne bi... znaš kako već ono ide. Da je pišao krv iz usta i iz nosa i odbijao da napusti kolege i izađe van, i td. Znači svi oni, i Miske i Bega i Lulić i Pjana i Ibišević su imali aferime čak i gore nego Spaha, ali njegova priča je izgleda iz nekog razloga malo drugačija :izet:
Nije Pjana, nemoj mi Pjane :D

Ma nije to toliko extremno, rijec je samo o ljudima koji idu u krajnost sa svim, eno i sa Dzekom, neki dan i sa Kolasincem kvazi navijaci Reala iz raznih bosanskih kasaba pokusali isto...

Ali postujem vecinu ljudi ovdje koji su osudili ovakavo ponasanje kapitena...ono sto nije uredu, nije tamam da mi ispisemo 100 referata na temu.
Tito_i_Partija

#1200 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Nek' apeliraju na upravu Bayera da mu dozvole da se zajebava sa klubom kao sa repkom. Rijesen problem.

Previse vremena provodis na forumu Bayera, i prenosis njihova misljenja kao da su vaznija ili autoritativnija od nasih ovde.
Post Reply