Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
denimb

#1101 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

palermo wrote:
denimb wrote:
Pa ti za koje mislis da organizuju nesto protiv Dzeke i Spahica.
Što bi sebi naštetili, našli žrtvu na koju će usmjeriti bijes javnosti, otvorili sebi prostor da dok narod razapinje žrtvu koja mu je bačena ostavruju svoje lične interese, neki će opet svoje frustracije liječiti kroz Emirov (i sutra, Edinov) pad, portali sa svojim nepismenim novinarima će opet imati mogućnost da dižu borj klikova, napravljena odstupnica za nastup na svjetskom, ako propadne krivi su Spaha i Edin koji su unijeli nemir u reprezentaciju, ako uspijemo, onda je i svakako dobro....a oni koji ne žele dobro ovoj reprezenatciji su svakako na dobitku....

Ne vidim ti ja ko tu dugoročno gubi, osim mene kao istinskog navijača BiH
Pa vidi u slucaju da se izblamiramo na SP, ocekuj ono najgore, sto od nas samih sto od komsiluka pa se odmah pripremaj kao i ja na jednu medijsku izolaciju.
I generalno pomiri se s tim da imamo ovakve sportske portale kakve imamo, i da imamo i ogromnu populaciju ljudi koja ih cita, i koja dopusta da im polupismeni novinari kreiraju misljenje, to nije nista novo.

Meni je samo zao kada vidim da imamo i igrace koji se spustaju na njihov nivo i ponasaju se krajnje neprofesionalno...jer kao takvi u slucaju blamaze na SP, ni oni sami nece donijeti nista osim razdora iznutra.

Zato se nadam jednom casnom nastupu, i prolasku u osminu finala...povratak, oprostaj od Safeta, i nekih starijih igraca...a onda idemo dalje u evoluciji, i odrastanju reprezentacije.
rtmper44

#1102 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Mali_Vuk wrote:palermo jarane, opusti se malo. Okreni na zajebanciju. Sve će ovo biti na kraju puno bolje nego što misliš :thumbup:
Sad će te napast. :-) :lol:
BHF_Manijak

#1103 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

PAlermo fakat preozbiljno shvata materiju. Jarane ba opusti se malo. Uvijek nakve teorije zavjere kujes, neko se urotio protiv nekoga. Takvi su podloga za one filmove tipa Arrivalsa, primaju se ko saucesce.

Ja sam prvi napisao za Spahica, prije je ijedan portal ista napisao. Jebe mi se ba za ss.ba, ono je klosarsko ponasanja, koje se vidja svake prestupne godine na terenima.
Ako je tebi uredu da se kapiten jedne reprezentacije tako ponasaj, ok, meni nije i ne mozes me u suprotno ubjediti. Bez da pravim nakve klanove unutar repke, nema to veze s tim, vec je jednostavno lik klosar.
IcedMFEarth

#1104 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

BHF_Manijak wrote:PAlermo fakat preozbiljno shvata materiju. Jarane ba opusti se malo. Uvijek nakve teorije zavjere kujes, neko se urotio protiv nekoga. Takvi su podloga za one filmove tipa Arrivalsa, primaju se ko saucesce.

Ja sam prvi napisao za Spahica, prije je ijedan portal ista napisao. Jebe mi se ba za ss.ba, ono je klosarsko ponasanja, koje se vidja svake prestupne godine na terenima.
Ako je tebi uredu da se kapiten jedne reprezentacije tako ponasaj, ok, meni nije i ne mozes me u suprotno ubjediti. Bez da pravim nakve klanove unutar repke, nema to veze s tim, vec je jednostavno lik klosar.
Ibra, kapiten Švedske. :D
Itakoto

#1105 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Eto samo Spaha je nekulturni krkan i klosar!? :-) Svi ostali na terenu su doktorirali u bontonu i sportskom ponasanju. :D Spaha je s ovim potezom samo pokazao koliko je glup(!) (to se na terenu radi dosta diskretnije i verbalno, bez dokaza) i da ne moze kontrolisati svoje emocije.
palermo

#1106 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

Mali_Vuk wrote:palermo jarane, opusti se malo. Okreni na zajebanciju. Sve će ovo biti na kraju puno bolje nego što misliš :thumbup:
Pa druže, mogu ja da okrenem i na fox life, svakako bi mi žena bila sretna :-D ,

A bit će kako će biti, moje je da navijam......mada onako objektivno, useru ti se brate i u navijanje
emigrazione

#1107 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emigrazione »

Ovom smetljaru i kockaru obavezno oduzeti traku i dati je Begovicu
Itakoto

#1108 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

:shock: :run:
palermo

#1109 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:PAlermo fakat preozbiljno shvata materiju. Jarane ba opusti se malo. Uvijek nakve teorije zavjere kujes, neko se urotio protiv nekoga. Takvi su podloga za one filmove tipa Arrivalsa, primaju se ko saucesce.

Dobro ljudi, ok je, preozbiljno shvatam...... :D

jebo te, spaha danas isti kao što je bio i prije godinu dana.....al tek sada uz njega idu epiteti klošar,vaki, naki.....bjež ba manijače, mislim, može se i ne pisati suprotno od onoga što masa prihvati, prizanjem to je komotnija sitaucija, vjerovatno i pametnije je
Last edited by palermo on 29/03/2014 23:24, edited 1 time in total.
Mali_Vuk

#1110 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Ma ja, a da je recimo Jajalo pokazo nakurnjak Antoloviću, odma bi bio heroj. Pjesmice bi se o tom spjevale :D
BHF_Manijak

#1111 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote: Dobro ljudi, ok je, preozbiljno shvatam...... :D

jebo te, spaha danas isti kao što je bio i prije godinu dana.....al tek sada uz njega idu epiteti klošar,vaki, naki.....bjež ba manijače, mislim, može se i ne pisati suprotno od onoga što masa prihvati, prizanjem to je komotnija sitaucija, vjerovatno i pametnije je
Ma brate nije to isti lik od prije godinu dana. Mislim i prije je imao tih svojih karafeka, kao onda u Montpellieru kad je lika slozio, ali u Leverkusenu je bas poceo sranja praviti. Te onda s PR-om, pa crveni protiv Dortmunda, sad ovo...
Neko spomenu Ibru, meni je i njegovo ponasanje itekako kretensko, dzaba sto je klasan igrac i level iznad svih, ali brate klosarski se ponasas na terenu, spram igraca, saigraca itd... Prostim rijecnom receno nisi profesionalac i nemas sportske kulture.
Tito_i_Partija

#1112 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

emigrazione wrote:Ovom smetljaru i kockaru obavezno oduzeti traku i dati je Begovicu
Fakat. Ne pljujem nikad po ljudima iz repke, ali za ovog divljaka rado pravim izuzetak. Ko god mu uzme traku i istjera ga iz repke, ruke mu se pozlatile.
gnjev

#1113 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by gnjev »

Šaban
bingov buraz

#1114 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

cuj Bosnjo da opsuje i pokaze srednjak...ma nemoguce :D
Runiju svaka druga fuck ijos pride okupa sudiju dragocjenim nektarom svojih pljuvacnih zlijezda ali to je ok,Riberi trosi maloljetnice,ibra tuce saigrace na treningu,Teri pojeba sve zensko na dvije noge ukljucujuci i bratovu zenu itd al srednjak je problem najveci,Spahi samo zamjeram sto je dopustio da ga kamera uhvati,ko je kad poigrao fudbala zna koliki je arsenal podjebavanja i smicalica u igri.
cindrlimindrli

#1115 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Mangup a ne klosar!
Mogu ga za qrac svi povuc, pocev od bundeslige do duplog-nikozanjihnikadnijecuo-sporta.
A ovi lafo nasi cistunci sto bi lika koji je samo malo ranije odbio da izadje iz utakmice dok mu krv pisa i na nos i na usta,
ekspresno poslali na tribine...pih, nebitna manjina.

Samo ti Spaha svoj pos'o, ostro i na prvu.
Itakoto

#1116 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Jedina greska Spahe je sto postoje snimci i slike. :D
enkoo83

#1117 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by enkoo83 »

Spahi spomenik dići ipak on je taj koji kroji sastav repke koja je otišla na svjetsko.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk
IcedMFEarth

#1118 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

cindrlimindrli wrote:Mangup a ne klosar!
Mogu ga za qrac svi povuc, pocev od bundeslige do duplog-nikozanjihnikadnijecuo-sporta.
A ovi lafo nasi cistunci sto bi lika koji je samo malo ranije odbio da izadje iz utakmice dok mu krv pisa i na nos i na usta,

:thumbup:

Da nije njega bilo ko zna gdje bi sad bili. Za domaću zadaću pogledati utakmicu protiv SAD i uočiti razliku između prvog i drugog poluvremena.
Da barem imamo neku zamjenu za njega...
Edin H.

#1119 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

bingov buraz wrote:cuj Bosnjo da opsuje i pokaze srednjak...ma nemoguce :D
Runiju svaka druga fuck ijos pride okupa sudiju dragocjenim nektarom svojih pljuvacnih zlijezda ali to je ok,Riberi trosi maloljetnice,ibra tuce saigrace na treningu,Teri pojeba sve zensko na dvije noge ukljucujuci i bratovu zenu itd al srednjak je problem najveci,Spahi samo zamjeram sto je dopustio da ga kamera uhvati,ko je kad poigrao fudbala zna koliki je arsenal podjebavanja i smicalica u igri.
Sto je vise kleveta i lazi
Spahic nam je miliji i drazi! :D
dakine

#1120 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dakine »

cindrlimindrli wrote:Mangup a ne klosar!

Aha mangup pravi. Eno ljudi hoce da ga se rijese nakon jedne sezone, pa nek se onda po katru mangupise.
Budi mangup na terenu, igraj dobro...ko je dobar dobar igrac, on sebi i moze priustiti mangupisanje kao npr ibra, njemu niko ne moze ni jedne prigovoriti za ponasanje na terenu i van, jer je top, dok je sa spahicem slucaj da lose igra i jos se mangupise...to nigdje ne prolazi.
cindrlimindrli

#1121 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

dakine wrote:Aha mangup pravi. Eno ljudi hoce da ga se rijese nakon jedne sezone, pa nek se onda po katru mangupise. Budi mangup na terenu, igraj dobro...ko je dobar dobar igrac, on sebi i moze priustiti mangupisanje kao npr ibra, njemu niko ne moze ni jedne prigovoriti za ponasanje na terenu i van, jer je top, dok je sa spahicem slucaj da lose igra i jos se mangupise...to nigdje ne prolazi.
Spaha nije dobar igrac? Spaha je beton, sigurno medju pet najboljih defanzivaca u bundesligi, a tebi ako se ne svidja
kako igra, ili njegovo ponasanje, sta da ti kazem...prebacis kanal i gledas nesta drugo.
Bosanski_kralj

#1122 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Pokazao srednji prst. :shock: Na lomaču sa njim.
Ridjobrki

#1123 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ispravak netočnog navoda: bratovu gospoDŽu je pojebao Ryan Giggs. :)
bingov buraz

#1124 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Edin H. wrote:
Sto je vise kleveta i lazi
Spahic nam je miliji i drazi! :D
zamijeni kleveta sa kamera :D
bingov buraz

#1125 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Ridjobrki wrote:
Ispravak netočnog navoda: bratovu gospoDŽu je pojebao Ryan Giggs. :)
hvala brko,doduse vjerovatno je i Teri napravio isto ako ima brata :D
a vidi 99% forumasa bi napisalo,Gigs ma to je jedan dzentlmen,dingospo pravi tako da je i to argument u odbranu Spahica :D
Post Reply