Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cindrlimindrli

#1076 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cindrlimindrli »

Hajde boga ti, pokaz'o mu prst, spomen'o sestru...sve je to sastavni dio igre. Da je neko drugi bio na Spahinom mjestu napuc'o bi onog supka nogom u dupe sto se bezveze valja.
miki.ba

#1077 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by miki.ba »

Spaha stvarno pretjeruje, da bi mu se ovo prastalo mora mnogo vise pokazivati na terenu, a tako dobar nikad nije bio.
luckylaka

#1078 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

Ja neki dan napisa ako Arslanagic sredi papire da ce Spaha S.P. vjerovatno gledati na tv-u.Tip se bas pohasio.
groove

#1079 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

rtmper44 wrote:Image
Bayer je u Leverkusenu odigrao 1:1 susrset s Braunschweigom, a njemački mediji razočarani su ponašanjem Spahića, stopera Apotekara.

Spahić je u jednom trenutku pokazao srednji prst golmanu gostiju Darivi, koji je tražio da se izbaci lopta u trenutku dok je na terenu ležao jedan povrijeđeni gostujući nogometaš.
davari je golman irana,
ovo je bilo malo mind games pred svjetsko :D
palermo

#1080 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

luckylaka wrote:Ja neki dan napisa ako Arslanagic sredi papire da ce Spaha S.P. vjerovatno gledati na tv-u.Tip se bas pohasio.
što se pohasio moj Lycky.............pa zar i ti padaš na ove fore od duplog sporta.......

Spaha da gleda na tv svjetsko...., o jebo te život
rtmper44

#1081 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

Evo nam palerma, da nam dokaže kako je ovo super što je uradio i sve one koji budu govorili protiv Spahića okarakteriše kao mrzitelje Spahe, BiH repke i prekodrinaše.... :)
groove

#1082 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

palermo wrote:
luckylaka wrote:Ja neki dan napisa ako Arslanagic sredi papire da ce Spaha S.P. vjerovatno gledati na tv-u.Tip se bas pohasio.
što se pohasio moj Lycky.............pa zar i ti padaš na ove fore od duplog sporta.......

treba ljudima reci da se golman preziva davari a ne darivi
miki.ba

#1083 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by miki.ba »

rtmper44 wrote:Evo nam palerma, da nam dokaže kako je ovo super što je uradio i sve one koji budu govorili protiv Spahića okarakteriše kao mrzitelje Spahe, BiH repke i prekodrinaše.... :)
Ako je tebi upuceno onda je tacno. :oops:
palermo

#1084 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

rtmper44 wrote:Evo nam palerma, da nam dokaže kako je ovo super što je uradio i sve one koji budu govorili protiv Spahića okarakteriše kao mrzitelje Spahe, BiH repke i prekodrinaše.... :)
Ne nisu svi mrzitelji, nego su neki jednostavno nesvjesni da su izmanipulisani od onih koji štite neke svoje privatne interese, a naravno ima tu i onih kojima je na srcu propast ove reprezentacije.

Zamisli, u utakmici pokazao srednji prst, i to se odmah nađe na naslovnoj stranici našeg cijenjenog portala.....

Naprosto je skontano da je Edin isuviše veliki zalogaj ( makar u ovom trenutku) i onda se udara na Spahu kao slabiju kariku
rtmper44

#1085 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

miki.ba wrote:
Ako je tebi upuceno onda je tacno. :oops:
Još kad te takvi ubijede u to, onda možeš i skontat koliko bistar moraš biti. :lol:
bingov buraz

#1086 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

pokazao srednjak,neka gori :oops:
rtmper44

#1087 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by rtmper44 »

palermo wrote:
Ne nisu svi mrzitelji, nego su neki jednostavno nesvjesni da su izmanipulisani od onih koji štite neke svoje privatne interese, a naravno ima tu i onih kojima je na srcu propast ove reprezentacije.

Zamisli, u utakmici pokazao srednji prst, i to se odmah nađe na naslovnoj stranici našeg cijenjenog portala.....

Naprosto je skontano da je Edin isuviše veliki zalogaj ( makar u ovom trenutku) i onda se udara na Spahu kao slabiju kariku
Naslovnici našeg portala i milionima TV ekrana širom svijeta i gledalaca na stadionu, dokle ćeš se bolan ofirat :lol: , zar ti nije dovoljno što sam vas prekuco na temi Džeke. :lol:

http://www.focus.de/sport/fussball/bund ... 29800.html

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... einer.html

http://www.express.de/bayer-04-leverkus ... 95334.html

http://www.bild.de/bundesliga/1-liga/sa ... .bild.html
Last edited by rtmper44 on 29/03/2014 22:28, edited 1 time in total.
denimb

#1088 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

palermo wrote:

A ti bas pucas sa ovim teorijama zavjere jbt...

Ne volim ni ja te sarlatane sa sportx2, ali neka prenose, ko je kriv Spahicu za ovakvo ponasanje...sad svi oko njega a on nije? Ne kazem da je smak svijeta, ali da je klosarski, jeste.
palermo

#1089 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

rtmper44 wrote:
Naslovnici našeg portala i milionima TV ekrana širom svijeta i gledalaca na stadionu, dokle ćeš se bolan ofirat :lol: , zar ti nije dovoljno što sam vas prekuco na temi Džeke. :lol:
rl]
Meni je dovoljna satisfakcija već to što nismo na istoj strani. Zabrinuo bih se za sebe da jesmo.

A ofiranje, neofiranje....svejedno.....kao što rekoh, hvala bogu nismo na istoj strani..
palermo

#1090 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

denimb wrote:

Ne volim ni ja te sarlatane sa sportx2, ali neka prenose, ko je kriv Spahicu za ovakvo ponasanje...sad svi oko njega a on nije? Ne kazem da je smak svijeta, ali da je klosarski, jeste.
Nikoga ne ubjeđujem ni u šta, samo izlažem svoj stav, u koji sam, by the way, ja apsolutno uvjeren...
denimb

#1091 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

palermo wrote:
denimb wrote:

Nikoga ne ubjeđujem ni u šta, samo izlažem svoj stav, u koji sam, by the way, ja apsolutno uvjeren...
Ma takav stav je meni previse ekstreman, da rade to sto ti mislis morali bi biti bas maloumni...s cim bi dugorocno samo sebi nastetili.
todd_smith

#1092 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol:
palermo

#1093 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

denimb wrote:
Ma takav stav je meni previse ekstreman, da rade to sto ti mislis morali bi biti bas maloumni...s cim bi dugorocno samo sebi nastetili.
Ko bi sebi naštetio ?
luckylaka

#1094 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by luckylaka »

palermo wrote:

Nisam Boga mi ni otvorio dupli s.s. nego vidio na tv-u.Ako ovako nastavi do juna vrlo lako moze u Brazil zajedno sa mnom preko turisticke agencije.
Romanista 101%

#1095 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Romanista 101% »

on je ovim potezom sebi najvjerovatnije urucio otpusnicu na kraju sezone, mozda u nekoj drugoj ligi bi i tolerisali ali u Bundesligi ovo ne prolazi nikad, kakav lik jbt. ne moze da spoji 3 sezone u jednom klubu :roll:
denimb

#1096 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by denimb »

palermo wrote:
denimb wrote:
Ko bi sebi naštetio ?
Pa ti za koje mislis da organizuju nesto protiv Dzeke i Spahica.
Mali_Vuk

#1097 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Pa stvarno, ne znam dokle više. Šta je sljedeće? Da ispuše nos? Da pljune na travu? Odmah bi ja vidio ima li kakvih dobrih stopera u Hajduku. Za svaki slučaj :D
Dionysios

#1098 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Dionysios »

rtmper44 wrote:
palermo wrote:

http://www.focus.de/sport/fussball/bund ... 29800.html

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... einer.html

http://www.express.de/bayer-04-leverkus ... 95334.html

http://www.bild.de/bundesliga/1-liga/sa ... .bild.html
Mrzitelji bh reprezentacije sve redom.. :D
palermo

#1099 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

denimb wrote:
Pa ti za koje mislis da organizuju nesto protiv Dzeke i Spahica.
Što bi sebi naštetili, našli žrtvu na koju će usmjeriti bijes javnosti, otvorili sebi prostor da dok narod razapinje žrtvu koja mu je bačena ostavruju svoje lične interese, neki će opet svoje frustracije liječiti kroz Emirov (i sutra, Edinov) pad, portali sa svojim nepismenim novinarima će opet imati mogućnost da dižu borj klikova, napravljena odstupnica za nastup na svjetskom, ako propadne krivi su Spaha i Edin koji su unijeli nemir u reprezentaciju, ako uspijemo, onda je i svakako dobro....a oni koji ne žele dobro ovoj reprezenatciji su svakako na dobitku....

Ne vidim ti ja ko tu dugoročno gubi, osim mene kao istinskog navijača BiH
Mali_Vuk

#1100 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

palermo jarane, opusti se malo. Okreni na zajebanciju. Sve će ovo biti na kraju puno bolje nego što misliš :thumbup:
Post Reply