A City je najbolji klub na svijetu, samo mi nije jasno zašto platiše tu bosansku sohu 32 miliona da bi ga držali na klupi ko ikebanu pored takva dva mega-stara, kad su mogli dovesti još kojeg zemljaka za 3 puta jeftiniji iznos (ovako pišu i na bluemoonu)ProbuseniDolar wrote:Dzeku svi mrze, jedva docekaju da uputi pogresno dodavanje, da imaju razlog da ga ostave na klupi. S druge strane Agero i Baloteli su miljenici svih u citiyu i bez obzira sto lose igraju, oni su bolji od dzeke i zasluzuju "jos jednu" sansu. Pored toga, postoji interni dogovora Agero-Silva-Baloteli da dzeki dodaju sto je moguce manje lopti. Na ovo ih je nagovorio Tevez. Inace su dzeku platili 30+ miliona da mu upropaste karijeru.
Dajte ba ljudi, vidite li vi sta pisete. Agero i Baloteli su bolji igraci od Dzeke i zasluzuju prvu postavu. Dzeko je treci napadac, i zasluzeno je na klupi.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#7001 Re: Edin Džeko...
- BHF_Manijak
#7002 Re: Edin Džeko...
Po cemu je Balotetelli bolji igrac?! KAd postigne u karijeri ono sto je Dzeko, onda cu to i priznati, dotad - nema sanse!
- ljevoruki
#7003 Re: Edin Džeko...
Samo lude covjek i totalni kreten od trenera moze staviti na klupu prvog stijelca lige koji je tada igrao u top formi.
Razlog Dzekine lose igre je iskljucivo Mancini i njegove bravure i vratolomije.
Jedna od mojih novogodisnjih zelja je da dobije nogu i ne osvoji PL, sa ovim timom on se morao prosetati ligom i doci do bar ploufinala LP.

Razlog Dzekine lose igre je iskljucivo Mancini i njegove bravure i vratolomije.
Jedna od mojih novogodisnjih zelja je da dobije nogu i ne osvoji PL, sa ovim timom on se morao prosetati ligom i doci do bar ploufinala LP.
- ProbuseniDolar
#7004 Re: Edin Džeko...
Po toj logici, Raul je najbolji napadac na svijetu.BHF_Manijak wrote:Po cemu je Balotetelli bolji igrac?! KAd postigne u karijeri ono sto je Dzeko, onda cu to i priznati, dotad - nema sanse!
-
amal1
#7005 Re: Edin Džeko...
Potpisljevoruki wrote:Samo lude covjek i totalni kreten od trenera moze staviti na klupu prvog stijelca lige koji je tada igrao u top formi.![]()
Razlog Dzekine lose igre je iskljucivo Mancini i njegove bravure i vratolomije.![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#7006 Re: Edin Džeko...
Nije najbolji, ali odlicnu karijeru je imao i dobar je napadac!ProbuseniDolar wrote:Po toj logici, Raul je najbolji napadac na svijetu.BHF_Manijak wrote:Po cemu je Balotetelli bolji igrac?! KAd postigne u karijeri ono sto je Dzeko, onda cu to i priznati, dotad - nema sanse!
- just principe
#7007 Re: Edin Džeko...
jbg, ali mislim da je Balotelli vise postigao od Dzeke..talijansku ligu 3 puta i ligu sampionaBHF_Manijak wrote:Po cemu je Balotetelli bolji igrac?! KAd postigne u karijeri ono sto je Dzeko, onda cu to i priznati, dotad - nema sanse!
-
amal1
#7008 Re: Edin Džeko...
Tako je i Baljic osvojio ligu prvakajust principe wrote:jbg, ali mislim da je Balotelli vise postigao od Dzeke..talijansku ligu 3 puta i ligu sampionaBHF_Manijak wrote:Po cemu je Balotetelli bolji igrac?! KAd postigne u karijeri ono sto je Dzeko, onda cu to i priznati, dotad - nema sanse!
- ganjeta
#7009 Re: Edin Džeko...
Idi u Milan i kuliraj, bit ćeš im zakletva!
-
LSD
#7010 Re: Edin Džeko...
Edinu se (od avgusta mjeseca kada je i proglašen igracem mjeseca u EPL) minutaža drasticno smanjila, a nema nikakvih naznaka da ce mu se povecati...svaki igrac sa 25 godina (kada je u najboljim godinama i kada puca od snage) želi da igra, ne želi vidjeti klupu ocima- pogotovu ako uzmemo u obzir da je doveden i placen kao veliko pojacanje....s druge strane, Roberto neda ili mu daje hapu na kašičicu - to frustrira svakog igraca, što se automatski odrazi na terenu u njegovim nastupima/igrama...da Džeko ima 30-32 godine, pa hajd razumio bi zašto ga veže za klupu....ovako samo pravi kontraefekat i na kraju ce stvoriti nezadovoljnog igraca koji ce mu režati, kao što mu je i Tevez režao (a i Adebayor prije njega).
Šeik Menso ili ne vidi ili nece da vidi da Roberto ne zna upravljati ovim skupim strojem.
Šeik Menso ili ne vidi ili nece da vidi da Roberto ne zna upravljati ovim skupim strojem.
- libertyBiH
#7011 Re: Edin Džeko...
Mislim da mu je najbolja opcija ulazit sa klupe oko 70 minute.........
Danas je bio osrednja zalost i ona ga precka vadi da bude flop off match....
-
missko
#7012 Re: Edin Džeko...
libertyBiH wrote:Mislim da mu je najbolja opcija ulazit sa klupe oko 70 minute.........
Ta opcija oko 70 min i plus jos da vode 3-0 i imaju igraca vise bi bila svakako za Dijamanta najbolja
- Charuga
- Globalni moderator
#7013 Re: Edin Džeko...
3 strane su ispisane a na njima nekih 20% postova vezanih za Dzeku, ostalo sve za City, Mancinija, seika, englesku ligu a na kraju su i spanci uletili na temu. Posto se veci dio price svodi na to kako igra City, prebacite se na tu temu a ovu cemo malo drzati pod kljucem jer ne mogu poslije svake lose utakmice Citija i Dzeke brisati ili prebacivati bruku postova.
- Charuga
- Globalni moderator
#7014 Re: Edin Džeko...
Samo se malo potrudite da pisete o Dzeki na ovoj temi .. 
- HaHaHa2
#7015 Re: Edin Džeko...
evo i ovdje 
- veljaca
#7016 Re: Edin Džeko...
Dobra igra ....
Pokazalo se da i napadac koji ne postigne gol - moze pruziti dobru igru ....
Ovo mu je bilo potrebno za samopouzdanje ...
Ono prijecenje Skrtelu - nije mu trebalo ( ali je pokazalo u kakvom psiholoskom stanju je Dijamant ), na kraju su se ipak rukovali ....
Ono prijecenje Skrtelu - nije mu trebalo ( ali je pokazalo u kakvom psiholoskom stanju je Dijamant ), na kraju su se ipak rukovali ....
- shake69
#7017 Re: Edin Džeko...
Da,, osjeti se nervoza u njegovoj igri, ali ipak je pokazao solidnu igru i volju, posebno u odnosu na posljednje susrete iako je Skrtel dobio dobar broj duela. Ako mu da jos jednu sansu protiv Redsa, mozda dodje i gol. Bez toga, niko nece brojati dobra dodavanja i kretanje koje je danasd bilo bolje.veljaca wrote:Dobra igra ....
- BHF_Manijak
#7018 Re: Edin Džeko...
Ne znam sta da kazem...Da je zabrinjavajuce lose - nije, da je prosjecno od covjeka koji je placen 30mil - jeste! Ona situacija kod Johnsonove stative je posebno dubok utisak ostavila na mene, znaci ide Dzeko izmedju dvojice, nekako se snalazi, ne zna sta ce, Enrique prilazi s ledja i hladno, bez ikakve borbe, uzima loptu Dzeki, Dzeko nista, napad se nastavlja, lopta nekako i dalje za City, umjesto da trci iz ofsajda, otvara se, on nista, bukvalno seta, Johnson sta ce, nema kome dodati pa suta, Dzeko se jedva uspijeva nakanit da se izmakne kod suta da ga lopta ne zakaci!
Fakat ne znam sta je, da li je frustracija, bezvoljnost, umor, ali ono ne valja nikako...
-
Dead Man Walking
#7019 Re: Edin Džeko...
Budimo realni, s ovakvom igrom i Balo i Kun su logicniji izbor za startere. Ova situaciha sto je BHF naveo i meni je upala u oko, ali i manje vise svaki duel 1:1 u kojem Dzeko izgleda prespor i trom, i stice se dojam da bi i Jogeta iz Slobode tesko uspio predriblati.
- just principe
#7020 Re: Edin Džeko...
imaj na umu da je usao u 180 minutu igre ...BHF_Manijak wrote:Ne znam sta da kazem...Da je zabrinjavajuce lose - nije, da je prosjecno od covjeka koji je placen 30mil - jeste! Ona situacija kod Johnsonove stative je posebno dubok utisak ostavila na mene, znaci ide Dzeko izmedju dvojice, nekako se snalazi, ne zna sta ce, Enrique prilazi s ledja i hladno, bez ikakve borbe, uzima loptu Dzeki, Dzeko nista, napad se nastavlja, lopta nekako i dalje za City, umjesto da trci iz ofsajda, otvara se, on nista, bukvalno seta, Johnson sta ce, nema kome dodati pa suta, Dzeko se jedva uspijeva nakanit da se izmakne kod suta da ga lopta ne zakaci!Fakat ne znam sta je, da li je frustracija, bezvoljnost, umor, ali ono ne valja nikako...
Johnson je naumio da suta nije ni gledao gdje Edin ili neki drugi saigrac..
frustracija nije, bezvoljnost mozda zbog 3-0 umor svakako i ono je dobro
ne znam jesil primjetio ali u 94 minuti ili 188 na centru se izborio za loptu protiv dvojice
- shalla
#7021 Re: Edin Džeko...
Drug, 90-a minuta, vode 3:0, ne bi se nijedan igrač nešto puno pretrgaoBHF_Manijak wrote:Ne znam sta da kazem...Da je zabrinjavajuce lose - nije, da je prosjecno od covjeka koji je placen 30mil - jeste! Ona situacija kod Johnsonove stative je posebno dubok utisak ostavila na mene, znaci ide Dzeko izmedju dvojice, nekako se snalazi, ne zna sta ce, Enrique prilazi s ledja i hladno, bez ikakve borbe, uzima loptu Dzeki, Dzeko nista, napad se nastavlja, lopta nekako i dalje za City, umjesto da trci iz ofsajda, otvara se, on nista, bukvalno seta, Johnson sta ce, nema kome dodati pa suta, Dzeko se jedva uspijeva nakanit da se izmakne kod suta da ga lopta ne zakaci!Fakat ne znam sta je, da li je frustracija, bezvoljnost, umor, ali ono ne valja nikako...
- libertyBiH
#7022 Re: Edin Džeko...
Umor je odradio svoje i zato je nekako nesamopouzdan ali doce to kad golman pogrijesi bas kao danas kod prvog gola.Dobar je bio danas iako nije dao gol trudio se a Mancini to snima.......
-
missko
#7023 Re: Edin Džeko...
Imat ce sansu sad za vikend ako De Gea bude na golulibertyBiH wrote:Umor je odradio svoje i zato je nekako nesamopouzdan ali doce to kad golman pogrijesi bas kao danas kod prvog gola.Dobar je bio danas iako nije dao gol trudio se a Mancini to snima.......
- ganjeta
#7024 Re: Edin Džeko...
BHF_Manijak wrote:Ne znam sta da kazem...Da je zabrinjavajuce lose - nije, da je prosjecno od covjeka koji je placen 30mil - jeste! Ona situacija kod Johnsonove stative je posebno dubok utisak ostavila na mene, znaci ide Dzeko izmedju dvojice, nekako se snalazi, ne zna sta ce, Enrique prilazi s ledja i hladno, bez ikakve borbe, uzima loptu Dzeki, Dzeko nista, ...
Pogledaj bolje tu situaciju, nije u opšte stao nakon izgubljene lopte, nego je napravio pritisak na odbrambenog igrača koji je zbog toga ispucao loše loptu Jonsonu u noge na 20 metara.
- ganjeta
#7025 Re: Edin Džeko...
Ma ko god bude branio, znaš i sam da ste mu redovna musterijamissko wrote:Imat ce sansu sad za vikend ako De Gea bude na golulibertyBiH wrote:Umor je odradio svoje i zato je nekako nesamopouzdan ali doce to kad golman pogrijesi bas kao danas kod prvog gola.Dobar je bio danas iako nije dao gol trudio se a Mancini to snima.......