Gledaj na zimu transfera Zooma, "presao sa sa-x.com na bluemoon"LSD wrote:Maloprije citao neke komentare na forumu City-a....ma presmiješno![]()
navalili se ovi naši bosanci ljudima na forum Bluemoon, okupiraju ga i onda hvale Džeku do iznemoglosti...ne mogu nikako da shvate da je englezima Džeko "jedan od", da ga oni ne doživljavaju kao nekog Dijamanta i heroja nacija kao mi bosanci...sve to ide englezima na qurac i samo dovodi do kontra efekta jer oni ne vole toliko isticanje pojedinca....nemaju ovi naši mjere i moraju shvatiti šta to znacu kad im ovi englezi porucuju da su navijaci City-a prije svega.
Uskoro ce im poceti dijeliti banove
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#6501 Re: Edin Džeko...
- Jack Be Nimble
#6502 Re: Edin Džeko...
ZalosnoBHF_Manijak wrote:Gledaj na zimu transfera Zooma, "presao sa sa-x.com na bluemoon"LSD wrote:Maloprije citao neke komentare na forumu City-a....ma presmiješno![]()
navalili se ovi naši bosanci ljudima na forum Bluemoon, okupiraju ga i onda hvale Džeku do iznemoglosti...ne mogu nikako da shvate da je englezima Džeko "jedan od", da ga oni ne doživljavaju kao nekog Dijamanta i heroja nacija kao mi bosanci...sve to ide englezima na qurac i samo dovodi do kontra efekta jer oni ne vole toliko isticanje pojedinca....nemaju ovi naši mjere i moraju shvatiti šta to znacu kad im ovi englezi porucuju da su navijaci City-a prije svega.
Uskoro ce im poceti dijeliti banove![]()
![]()
- jeza u ledja
#6503 Re: Edin Džeko...
Pa nije ni cudo kad na tom forumu ima likova koji "navijaju" za druge engleske klubove, a tamo se javljaju hvaleci Dzeku i isticuci kako ga City ne zasluzuje. 
- samo_ponekad
#6504 Re: Edin Džeko...
goal.com:bambina78 wrote:Gdje vidite ko je igrac utakmice? Ne mogu naci nigdje na svom internetu
Edin Dzeko - Showed some very nice passing over both short and long distances. Was very effective holding the ball up. His contribution to the goal was huge, taking the ball out and setting Johnson through with a wonderful pass to cap a solid performance.
-
LSD
#6505 Re: Edin Džeko...
A zaista je to bezobrazluk ovih naših ludaka....prvo, vidi se odmah po broju postova i datumu registracije kad i ZAŠTO su se prijavili,jeza u ledja wrote:Pa nije ni cudo kad na tom forumu ima likova koji "navijaju" za druge engleske klubove, a tamo se javljaju hvaleci Dzeku i isticuci kako ga City ne zasluzuje.
.... zatim pišu samo o Džeki, ne zanimaju njih drugi igraci - zapravo zanimaju ih kad ih treba komparirati sa Džekom (i tad su ti drugi igraci vazda donji
- BHF_Manijak
#6506 Re: Edin Džeko...
Pocet ce ljudi banovati sve ip adrese sa ovih prostora!
Zabrana registracije za Bosance, samo uz dozvolu administracije! 
- jeza u ledja
#6507 Re: Edin Džeko...
Da, a onda su jos gori oni Bosanci koji kao kontriraju ovima sto svrsavaju na Dzeku pa kao da bi ispali objektivniji rade suprotno - pljuju po Dzeki i umanjuju njegov doprinos ne bi li ih neko prihvatio kao Bosance vrijedne paznje.LSD wrote:A zaista je to bezobrazluk ovih naših ludaka....prvo, vidi se odmah po broju postova i datumu registracije kad i ZAŠTO su se prijavili,jeza u ledja wrote:Pa nije ni cudo kad na tom forumu ima likova koji "navijaju" za druge engleske klubove, a tamo se javljaju hvaleci Dzeku i isticuci kako ga City ne zasluzuje.
.... zatim pišu samo o Džeki, ne zanimaju njih drugi igraci - zapravo zanimaju ih kad ih treba komparirati sa Džekom (i tad su ti drugi igraci vazda donji)...a ovi englezi nisu ipak tolike ovce da ne mogu skontati zašto su se ovi naši prijavili na taj forum i zašto tamo komentarišu...svjesni su oni itekako da to nema veze sa City-em i pocinju ljudi da ih mrze i prozivaju...onaj jedan pita: Gdje su bili ovoliki bosanci bili prije par godina ovdje na ovom forumu, nisam ih nešto primjecivao
mislim, pitanje sasvim jasno šta znaci i time ga kulturni spustio ovim našim šabanima...ali ovi naši nisu svjesni da je to foruma navijaca Man.Citya, da je to njihov forum - a ne forum fanova Džeke...dobro ih ikako englezi trpe dosad.
Inace neda mi se ici puno na taj forum - vazda mi nesto zastopa ili neki virusi izlijecu, a na svakoj jebenoj stranici neke teme izlazi neki video koji non stop svira isto i ne moze se iskljuciti osim da ili da ga sam na svakoj stranici gasim ili da gasim ton kad idem tamo. Da ne govorim o samoj neuredjenosti tema kojih ima hiljadu. Samo jos jedan razlog vise da cijenim ovaj nas Sa-x i rad ljudi na njemu.
- quasar
#6508 Re: Edin Džeko...
na taj bluemoon sam prestao ici odavno, ne mogu da se sekiram... bruka, ali sta ces takva samo fela.
Edin u ovom EPL moze igrati i kao spic, krilo, zadnji vezni, ofanzivni vezni, stoper, samo jos da na gol stane...
Izvrstan, vanzemaljac za sve na terenu u prvih 60 minuta, a onda kao da ga umor stigao. Nazalost za taj prvi period je mogao do gola samo ako ce sam sebi dodati, jer niko drugi to nije znao.
Umor je ucinio svoje i poceo je grijesiti i opet oni nekakvi mlaki dodiri lopte, a pigmejci ga izguraju. U par navrata je djelovao skroz nezainteresovan u ofsajdu dok se arsenalovi igraci dodaju na dva metra od njega.
Zacudio sam se otkud nadje snagu za kontru, kao klasicni bek, lopta precizno tamo gdje treba i onako brzo kako treba. Pitam se majke mi zar je toliko tesko tako dodati loptu? Zasto on ne moze dobiti ponekad ovakvu?
Ostao je sjediti poslije akcije jer vise nije imao snage ni daha, vidi se, a to nije dobro, mada je trcao puno cijelu tekmu, malo je prerano ispuhao.
U svakom slucaju zasluzeno najbolji igrac utakmice, a i Pantilimon je bio blizu, ali par nesigurnih intervencija u drugom mu je malo oslabilo dojam.
Zao mi je Wengera, jer je meni najdrzi menadzer tamo, ali ovo je plod politike koju vodi.
Edin u ovom EPL moze igrati i kao spic, krilo, zadnji vezni, ofanzivni vezni, stoper, samo jos da na gol stane...
Izvrstan, vanzemaljac za sve na terenu u prvih 60 minuta, a onda kao da ga umor stigao. Nazalost za taj prvi period je mogao do gola samo ako ce sam sebi dodati, jer niko drugi to nije znao.
Umor je ucinio svoje i poceo je grijesiti i opet oni nekakvi mlaki dodiri lopte, a pigmejci ga izguraju. U par navrata je djelovao skroz nezainteresovan u ofsajdu dok se arsenalovi igraci dodaju na dva metra od njega.
Zacudio sam se otkud nadje snagu za kontru, kao klasicni bek, lopta precizno tamo gdje treba i onako brzo kako treba. Pitam se majke mi zar je toliko tesko tako dodati loptu? Zasto on ne moze dobiti ponekad ovakvu?
Ostao je sjediti poslije akcije jer vise nije imao snage ni daha, vidi se, a to nije dobro, mada je trcao puno cijelu tekmu, malo je prerano ispuhao.
U svakom slucaju zasluzeno najbolji igrac utakmice, a i Pantilimon je bio blizu, ali par nesigurnih intervencija u drugom mu je malo oslabilo dojam.
Zao mi je Wengera, jer je meni najdrzi menadzer tamo, ali ovo je plod politike koju vodi.
- Acheron
#6509 Re: Edin Džeko...
Valjda zabije nesto za vikend. Misli se u mrezu, sto bi rekao Sasa Vugdalic.
Ocekivano, uz onu postavu nije mogao doci do nekih prilika.
Ocekivano, uz onu postavu nije mogao doci do nekih prilika.
- just principe
#6510 Re: Edin Džeko...
Dzeko u stilu Harder better faster stronger 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6511 Re: Edin Džeko...
Ad Blocker Plus ako si na Firefoxu i riješen problemjeza u ledja wrote:Da, a onda su jos gori oni Bosanci koji kao kontriraju ovima sto svrsavaju na Dzeku pa kao da bi ispali objektivniji rade suprotno - pljuju po Dzeki i umanjuju njegov doprinos ne bi li ih neko prihvatio kao Bosance vrijedne paznje.LSD wrote:A zaista je to bezobrazluk ovih naših ludaka....prvo, vidi se odmah po broju postova i datumu registracije kad i ZAŠTO su se prijavili,jeza u ledja wrote:Pa nije ni cudo kad na tom forumu ima likova koji "navijaju" za druge engleske klubove, a tamo se javljaju hvaleci Dzeku i isticuci kako ga City ne zasluzuje.
.... zatim pišu samo o Džeki, ne zanimaju njih drugi igraci - zapravo zanimaju ih kad ih treba komparirati sa Džekom (i tad su ti drugi igraci vazda donji)...a ovi englezi nisu ipak tolike ovce da ne mogu skontati zašto su se ovi naši prijavili na taj forum i zašto tamo komentarišu...svjesni su oni itekako da to nema veze sa City-em i pocinju ljudi da ih mrze i prozivaju...onaj jedan pita: Gdje su bili ovoliki bosanci bili prije par godina ovdje na ovom forumu, nisam ih nešto primjecivao
mislim, pitanje sasvim jasno šta znaci i time ga kulturni spustio ovim našim šabanima...ali ovi naši nisu svjesni da je to foruma navijaca Man.Citya, da je to njihov forum - a ne forum fanova Džeke...dobro ih ikako englezi trpe dosad.
Inace neda mi se ici puno na taj forum - vazda mi nesto zastopa ili neki virusi izlijecu, a na svakoj jebenoj stranici neke teme izlazi neki video koji non stop svira isto i ne moze se iskljuciti osim da ili da ga sam na svakoj stranici gasim ili da gasim ton kad idem tamo. Da ne govorim o samoj neuredjenosti tema kojih ima hiljadu. Samo jos jedan razlog vise da cijenim ovaj nas Sa-x i rad ljudi na njemu.
- jeza u ledja
#6512 Re: Edin Džeko...
Nisam na firefox, na chrome. 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6513 Re: Edin Džeko...
bio sam ranije na Bluemoonu i vidim ocjenili Džeka šesticom, dođem ovdje, vi pričate o 7.5, vratim se opet tamo i kontam da nisam šta pogriješio, ali ne:

Imam osjećaj da ovi namjerno Džeka lošije ocjenjuju uvijek jer su se i tamo Bošnje "nakotile", ima nas više od rusa
Ježa, imaš isti addon i za Chrome, nisam ga probao jer rijetko koristim Chrome ali valjda je ista stvar

Imam osjećaj da ovi namjerno Džeka lošije ocjenjuju uvijek jer su se i tamo Bošnje "nakotile", ima nas više od rusa
Ježa, imaš isti addon i za Chrome, nisam ga probao jer rijetko koristim Chrome ali valjda je ista stvar
- jeza u ledja
#6514 Re: Edin Džeko...
uf, ma mrsko mi to, al hvala u svakom slucaju. 
- quasar
#6515 Re: Edin Džeko...
Imas drugi tab na kojem je lineups&stats pa se tamo vidi da je Man of the match po izboru publike.odesveuhonduras wrote:bio sam ranije na Bluemoonu i vidim ocjenili Džeka šesticom, dođem ovdje, vi pričate o 7.5, vratim se opet tamo i kontam da nisam šta pogriješio, ali ne:
- odesveuhonduras
#6516 Re: Edin Džeko...
ma po izboru publike ne može falit tamo da ne bude man of the match 
- BarbaDue
#6517 Re: Edin Džeko...
-
todd_smith
#6518 Re: Edin Džeko...
sta imas gledati neke sajtove i rejtinge, bilo ko da je gledao i da ima pojma o fudbalu, vidio je da je Dzeko bio najbolji igrac Citija na terenu
-
klixober
#6519 Re: Edin Džeko...
Kako bih išamarao neke naše sa bluemoona...
-
Corola
#6520 Re: Edin Džeko...
Tako je @UcheronAcheron wrote:Idealna postava za jos jedno neprimjetno izdanje Dzeke. Ali s vedrije strane, barem se ustalio u drugoj ekipi Citya.
- Comrad
#6521 Re: Edin Džeko...
Dzeko superioran sinoc.
I ne znam kako nije stid one igrace, pa i Mancinija, da im napadac bude najbolji organizator igre. Sramota.
On Aguera koji je brz stavlja u sami spic, a korpulentnog Dzeksona koji ih moze razbacat dole stavlja 40m od gola. Wtf, kakva je ono taktika. Vjerovatno i sam Mancini zna da onaj Aguero ne bi bogu dodao loptu.
I ljudi ne brinite se za bluemoon. Razmislite malo, koliko uopste ima pravih navijaca na tom forumu, pravih u smislu da idu na tekme i sl.
Jer, kad god je tekma pjeva se oooo edin dzekooo. Neki dan Dzeko na klupi, oni pjevaju i uvijek tako. Dakle, oni ga vole. To sto raja pise na forumu, pa forum ko forum, uvijek se nadje grupica kojoj sve zivo smeta. Pogledajte samo i ovaj forum i vidjet cete da ne postoji tema gdje su svi pozitivni komentari. Valjda ljudi anonimni pa mogu kenjat sta hoce, al sutra kad dodjes na utakmicu ima sine da pjevas OOOO EDIN DZEKOOO
On Aguera koji je brz stavlja u sami spic, a korpulentnog Dzeksona koji ih moze razbacat dole stavlja 40m od gola. Wtf, kakva je ono taktika. Vjerovatno i sam Mancini zna da onaj Aguero ne bi bogu dodao loptu.
I ljudi ne brinite se za bluemoon. Razmislite malo, koliko uopste ima pravih navijaca na tom forumu, pravih u smislu da idu na tekme i sl.
Jer, kad god je tekma pjeva se oooo edin dzekooo. Neki dan Dzeko na klupi, oni pjevaju i uvijek tako. Dakle, oni ga vole. To sto raja pise na forumu, pa forum ko forum, uvijek se nadje grupica kojoj sve zivo smeta. Pogledajte samo i ovaj forum i vidjet cete da ne postoji tema gdje su svi pozitivni komentari. Valjda ljudi anonimni pa mogu kenjat sta hoce, al sutra kad dodjes na utakmicu ima sine da pjevas OOOO EDIN DZEKOOO
- Comrad
#6522 Re: Edin Džeko...
todd_smith wrote:sta imas gledati neke sajtove i rejtinge, bilo ko da je gledao i da ima pojma o fudbalu, vidio je da je Dzeko bio najbolji igrac Citija na terenu
Ide napad Dzeko u napadu, kontranapad Arsenala Dzeko u odbrani, pa Dzeko na sredini...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6523 Re: Edin Džeko...
Dzeko je odigrao odlicno sinoc. Igrao je sve: napadaca, krilo, zadnjeg veznog
(tako je i pao gol). Da se malo vise guzonja Nasri trudi, dao bi i Dzeko koji gol. Gravitacija je cudo, vuku ga guzovi crnoj zemlji opasno, zato on ne moze meda.
Uvijek ce biti onih koji ce naci neku manu Dzeki, sreca pa ima i onih koji vide vrijednost Dzeke.
Uvijek ce biti onih koji ce naci neku manu Dzeki, sreca pa ima i onih koji vide vrijednost Dzeke.
-
sumirprimus
#6524 Re: Edin Džeko...
mah,englezi su fudbalski fanatici,i podrzavaju svoje igrace bez obzira na forume ,i mora bit bas djubretarac od igraca kao recimo tevez da bi ga hejtovali...
sreca pa dzeko igra, i ne gleda iza sebe...
ovo sto on pokaze,prate i drugi menadzeri,klubovi,ako city nece ima ko hoce,a zasad ga city hoce...
a i tesko je imat kontinuitet dobrih partija,kad nemas kontinuitet nastupa,logicno...
sreca pa dzeko igra, i ne gleda iza sebe...
ovo sto on pokaze,prate i drugi menadzeri,klubovi,ako city nece ima ko hoce,a zasad ga city hoce...
a i tesko je imat kontinuitet dobrih partija,kad nemas kontinuitet nastupa,logicno...
- ultima_palabra
#6525 Re: Edin Džeko...
Nekako je postao pravi all-rounder u zadnjih mjesec dana