Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#6301 Re: Edin Džeko...
Stvarno ne znam koliko covjeku mora biti doasdno u zivotu da bi posto troll...
- Obuca9
#6302 Re: Edin Džeko...
Za razliku od Zlaje i njegovog kontinuiteta. Evo već pola godine u kontinuitetu lik nema klub, a kamoli da daje golove.Balkanski_sindrom wrote:ma ta ce ba dzeko, i on bljesne ponekad, poludi i zabije te neke golove, i onda opet posti mjesec dana do sljedeceg gola...Nema kontinuiteta, ni u dobrim igrama ni u postizanju golova...
Džeko, ugledaj se na Zlatana i dođi i ti da treniraš sa Borčetom.
-
ortega
#6303 Re: Edin Džeko...
dzeko kad god se vrati sa reprezentativnih akcija, opadne mu statistika u city-u, uvijek mu treba par tekmi da se vrati navikama, tj davanju golova..
)a sto se tice zlatana muslimovica, dobar je, ali ne kao dzeko, naravno, ali ni dzeko nikad nece biti dobar kao ibrahimovic, tako da trebamo biti sretni da ih imamo, i samo pozelit jos i da muslimovic nadje fin klub, on u formi bi nam bio veoma lijepo "pojacanje"..
-
missko
#6304 Re: Edin Džeko...
Ma Muslimovic je blzu kraja igranja profi fudbala bar na nekoj vecoj razini, ok jepatriotizam i druzenje ali fudbalsko umijece mu je na niskim granama trenutno. Frajer od Udinesea od prije nekoliko godina ide samo silaznom putanjom i nalazi samo ispod prosjecne klubove i tesko se sad nadati da ce ga uzeti Milan ili uopste neki klub iz serie a ili b. Mene ne bi cudilo da na kraju zavrsi u Olimpicu ali ne iz Marselja 
-
palermo
#6305 Re: Edin Džeko...
Slušam juče Mourihna (valjda na HTV2, ko će ga znati, zaboravioortega wrote:dzeko kad god se vrati sa reprezentativnih akcija, opadne mu statistika u city-u, uvijek mu treba par tekmi da se vrati navikama, tj davanju golova..)a sto se tice zlatana muslimovica, dobar je, ali ne kao dzeko, naravno, ali ni dzeko nikad nece biti dobar kao ibrahimovic, tako da trebamo biti sretni da ih imamo, i samo pozelit jos i da muslimovic nadje fin klub, on u formi bi nam bio veoma lijepo "pojacanje"..
Hoću reći, vjerovatno ima nešto u tome da Džeki nakon reprezentativnih okupljanja malo padne forma
- bambina78
#6306 Re: Edin Džeko...
Pa valja Dzeki vratiti formu nakon nastupa u Bosni na Ilidzi i hektolitara popijene rakije 
-
missko
#6307 Re: Edin Džeko...
Uuuuuuuuuuuuuu ovo je podlo a mozda blizu istinebambina78 wrote:Pa valja Dzeki vratiti formu nakon nastupa u Bosni na Ilidzi i hektolitara popijene rakije
Ipak Kedira i Özil su muslimi nema traljavo
-
Baudelaire
#6308 Re: Edin Džeko...
Nije ovo blizu istine, ovo je istina. Nije to samo Džeko, većina ih je takva. Ne znam šta da mislim, ispadam serator i debil kad ovo spomenem nekom, jer oni kao imaju pravo da piju, a opet s druge strane, znam koliko meni treba da se kvalitetno oporavim od cuge. I malo je problematično što reprezentativna okupljanja imaju ekskluzivitet opijanja. Ne radi se to u svojim klubovima dva dana prije utakmice, ali kad se dođe u svoju Bosnu, to je neizbježno.
- bambina78
#6309 Re: Edin Džeko...
Vjerujem da nisam jedini koji ga je tamo vidjao kako cuga rakiju uoci utakmica baraza
A nije da ga ne razumijem, razumijem ga 100% i zelim mu svu srecu ovog svijeta
A nije da ga ne razumijem, razumijem ga 100% i zelim mu svu srecu ovog svijeta
- BHF_Manijak
#6310 Re: Edin Džeko...
Ma razumijem qrac, klasicna nasa politika, sto ne smije na zapadu, nakupi pa ovdje prosipa, isto seljacka dijaspora koja se qrci(ne svi, cast izuzecima!!) pa ovdje vozi kako hoce, parkira gdje hoce, a u Svedskoj, Holandiji, Njemckoj, ne smije prnuti, postuje svaki znak, svako pravilo...Tako i fudbaleri, ne kazem da je to iskljucivi krivac sto smo izgubili, izgubili smo jer smo losiji, ali mrzim tan lafo mangupluk, dodje ovdje, zalomi ga, a u svojim maticnim klubovima su mani od makova zrna, sjecam se kako i Miske i Dzeko pobjegose u hotel u Wolfsburgu kad je Hayat pravio reportazu, kazu ne da Magath!
Tamo se sve postuje i radi kako treba, a ovdje se mangupise, ali dobro, nije sve do njih, ima tu i do sistema, da ih neko stegne, qrac bi oni tako...
- bambina78
#6311 Re: Edin Džeko...
Pa vidis da i ti razumijes
Ni ja ne rekoh da to podrzavam.
Ni ja ne rekoh da to podrzavam.
- Edin H.
#6312 Re: Edin Džeko...
Prvo je do novinara koji ne znam za sta primaju plate, napravi slike, objavi i osramoti pojedince koji piju na pripremama drzavnog tima.
Onda je do selektora koji nije reagovao, ukoliko je bio upoznat sa ovakvim ponasanjem. A garant se nisu vratili u hotel na vrijeme kada im je rekao.
Treci realan problem je manjak kvalitetnih igraca i s obzirom da su prakticno nezamjenjivi mogu se ovako ponasati. Sjetimo se Cire koji je udaljio Nadarevica iz tima iz bas tog razloga, pa ga poslije morao vratiti u tim.
To su mladi ljudi i ukoliko ne snose sankcije uvijek ce biti skloni takvom ponasanju. Ipak nije tacno da to samo rade na pripremama reprezentacije. Skupila se neki dan grupa igraca iz bivse Jugoslavije koja igra u Premiershipu u jednom restoranu koji drzi nas covjek i dobro cvrcnula (samo nisu bili igraci iz Londona).
Jedino pravo rjesenje je potpuni karantin pred ozbiljnije utakmice drzavnog tima. Ko nece i ne moze izdrzati ne mora ni igrati.
Onda je do selektora koji nije reagovao, ukoliko je bio upoznat sa ovakvim ponasanjem. A garant se nisu vratili u hotel na vrijeme kada im je rekao.
Treci realan problem je manjak kvalitetnih igraca i s obzirom da su prakticno nezamjenjivi mogu se ovako ponasati. Sjetimo se Cire koji je udaljio Nadarevica iz tima iz bas tog razloga, pa ga poslije morao vratiti u tim.
To su mladi ljudi i ukoliko ne snose sankcije uvijek ce biti skloni takvom ponasanju. Ipak nije tacno da to samo rade na pripremama reprezentacije. Skupila se neki dan grupa igraca iz bivse Jugoslavije koja igra u Premiershipu u jednom restoranu koji drzi nas covjek i dobro cvrcnula (samo nisu bili igraci iz Londona).
Jedino pravo rjesenje je potpuni karantin pred ozbiljnije utakmice drzavnog tima. Ko nece i ne moze izdrzati ne mora ni igrati.
-
palermo
#6313 Re: Edin Džeko...
Dobro ljudi, ali Mourihno je rekao svi njegovi igrači (osim već spomenutog Ozila, i Kedire) se vraćaju nikakvi sa priprema reprezentacija , bez svježine i sa izgubljenom formom. A ja koliko znam, nema bosanaca u realu, barem ih nema u prvom timu. Slijedeći vašu logiku, ispada da i Ronaldo, Benzema, Higuain i ostali loču kad odu na reprezentativne pripreme.
-
Baudelaire
#6314 Re: Edin Džeko...
Nije tako, ali ovo za Džeku i većinu naših fudbalera je 100% tačno. Lično sam gledao snimke njihovih zajebancija. Samo po sebi nije loše, ali nek se to ne radi noć ili dvije pred nastup reprezentacije.palermo wrote:Dobro ljudi, ali Mourihno je rekao svi njegovi igrači (osim već spomenutog Ozila, i Kedire) se vraćaju nikakvi sa priprema reprezentacija , bez svježine i sa izgubljenom formom. A ja koliko znam, nema bosanaca u realu, barem ih nema u prvom timu. Slijedeći vašu logiku, ispada da i Ronaldo, Benzema, Higuain i ostali loču kad odu na reprezentativne pripreme.
-
palermo
#6315 Re: Edin Džeko...
pazi, ja lično mislim da uopšte nije nemoguće da i ovi ostali se ponašaju na pripremama reprezentacije baš kao i ovi naši. Reprezentacija sada dođe kao neka vrsta izduvnog ventila, nakon strogog profesionalizma odjednom si opet među svojom rajom, a plus dodaj da su obično treneri reprezentacija ljudi koji nemaju toliko trenerski autoritet ako ovi u klubovima ....i onda dobiješ ono što Mourihno kaže.Baudelaire wrote:Nije tako, ali ovo za Džeku i većinu naših fudbalera je 100% tačno. Lično sam gledao snimke njihovih zajebancija. Samo po sebi nije loše, ali nek se to ne radi noć ili dvije pred nastup reprezentacije.palermo wrote:Dobro ljudi, ali Mourihno je rekao svi njegovi igrači (osim već spomenutog Ozila, i Kedire) se vraćaju nikakvi sa priprema reprezentacija , bez svježine i sa izgubljenom formom. A ja koliko znam, nema bosanaca u realu, barem ih nema u prvom timu. Slijedeći vašu logiku, ispada da i Ronaldo, Benzema, Higuain i ostali loču kad odu na reprezentativne pripreme.
-
Baudelaire
#6316 Re: Edin Džeko...
Ja lično sumnjam u to. Znam da jedan naš reprezentativac voli zapaliti kad dođe na okupljanje reprezentacije. Neću ga imenovati, ne bi bilo fino. Ali mogu zamisliti okupljanje reprezentacije Njemačke, Španije, Portugala, Holandije, pa onda nas. Jednostavno to mi je za takve ekipe nezamislivo.
-
palermo
#6317 Re: Edin Džeko...
Zašto ? Ok, nijemci ne, to je njihov mentalitet, ali holanđani, pa oni su uvijek bili poznati po tome,španci...ne sudi po ovoj generaciji, a za portugalce sam gotovo siguran.Baudelaire wrote:Ja lično sumnjam u to. Znam da jedan naš reprezentativac voli zapaliti kad dođe na okupljanje reprezentacije. Neću ga imenovati, ne bi bilo fino. Ali mogu zamisliti okupljanje reprezentacije Njemačke, Španije, Portugala, Holandije, pa onda nas. Jednostavno to mi je za takve ekipe nezamislivo.
- bambina78
#6318 Re: Edin Džeko...
Taj sto voli zapaliti jer sigurno uzivao u Lisabonu 
- Djidjimilovich
#6319 Re: Edin Džeko...
GIGANTIZAM !Balkanski_sindrom wrote:ma ta ce ba dzeko, i on bljesne ponekad, poludi i zabije te neke golove, i onda opet posti mjesec dana do sljedeceg gola...Nema kontinuiteta, ni u dobrim igrama ni u postizanju golova...
-
missko
#6320 Re: Edin Džeko...
Ne Benzema ne loce, on kara maloljetnice a Higuain trandze ali se od toga izgleda bolje oporave nego nasi rakijasiBaudelaire wrote:Nije tako, ali ovo za Džeku i većinu naših fudbalera je 100% tačno. Lično sam gledao snimke njihovih zajebancija. Samo po sebi nije loše, ali nek se to ne radi noć ili dvije pred nastup reprezentacije.palermo wrote:Dobro ljudi, ali Mourihno je rekao svi njegovi igrači (osim već spomenutog Ozila, i Kedire) se vraćaju nikakvi sa priprema reprezentacija , bez svježine i sa izgubljenom formom. A ja koliko znam, nema bosanaca u realu, barem ih nema u prvom timu. Slijedeći vašu logiku, ispada da i Ronaldo, Benzema, Higuain i ostali loču kad odu na reprezentativne pripreme.
- Edin H.
#6321 Re: Edin Džeko...
Djidjimilovich wrote:GIGANTIZAM !Balkanski_sindrom wrote:ma ta ce ba dzeko, i on bljesne ponekad, poludi i zabije te neke golove, i onda opet posti mjesec dana do sljedeceg gola...Nema kontinuiteta, ni u dobrim igrama ni u postizanju golova...
Prejako
- Sasvim_Obican
#6322 Re: Edin Džeko...
Hajde bogati.. Makar mu je nick praviDjidjimilovich wrote:GIGANTIZAM !Balkanski_sindrom wrote:ma ta ce ba dzeko, i on bljesne ponekad, poludi i zabije te neke golove, i onda opet posti mjesec dana do sljedeceg gola...Nema kontinuiteta, ni u dobrim igrama ni u postizanju golova...
- Djidjimilovich
#6323 Re: Edin Džeko...
Sasvim_Obican wrote:Hajde bogati.. Makar mu je nick praviDjidjimilovich wrote:GIGANTIZAM !Balkanski_sindrom wrote:ma ta ce ba dzeko, i on bljesne ponekad, poludi i zabije te neke golove, i onda opet posti mjesec dana do sljedeceg gola...Nema kontinuiteta, ni u dobrim igrama ni u postizanju golova...![]()
Puna mi kapa pacijenata sa bluemoon-a, jos i ovdje treba mlatiti praznu slamu. fakat, nisam nikakav fudbalski strucnjak, ali kad vidim balotelija kako izvodi nekakve neuspjesne marifetluke po terenu shvatim da je dzeko za njega doktor nauka... toliko od mene
-
Baudelaire
#6324 Re: Edin Džeko...
A ništa na ove priče iz provjerenih izvora da je u vezi sa Amrom Silajdžić? 
- Sasvim_Obican
#6325 Re: Edin Džeko...
Djidjimilovich wrote:
Puna mi kapa pacijenata sa bluemoon-a, jos i ovdje treba mlatiti praznu slamu. fakat, nisam nikakav fudbalski strucnjak, ali kad vidim balotelija kako izvodi nekakve neuspjesne marifetluke po terenu shvatim da je dzeko za njega doktor nauka... toliko od mene
Ako je pitati ove s foruma, oni su Džeku još nakon što nije igrao protiv Wigana negdje u 5 kolu EPL prodali u Olimpik i potonuli u očaj.