Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
libertyBiH

#5426 Re: Edin Džeko...

Post by libertyBiH »

quote="odesveuhonduras"]Džeko je gatačko prezime, a ja sam porijeklom Gačanin, i u Gacku kao i cijeloj Hercegovini je uvijek bilo Džeku, a ne Džeki tako da te vaše lokalne sarajlijske :D pravopise koje ste ubacili u n'akve knjige, možete mačku o rep okačiti.[/quote][/quote][/quote]

Nekad se u Kuli Fazlagica u selu Dzeci pjevalo............"aoooooj Gacko nasa diko nasa sedma republikoooo"

Dzeko pocinje derbi i zabija ga siguran sam jer mu Vidic lezi.......hahhahah :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5427 Re: Edin Džeko...

Post by Tomahawk11 »

Pocinje klinac, mislis da ce Mescini dopustiti da mu Balo sjedi ovu tekmu na klupi. Balo je starter, u to nema sumnje.
Redakcija Ulice

#5428 Re: Edin Džeko...

Post by Redakcija Ulice »

Jbga desava se i los dan. Sta nije mrtva glava.
zilla_

#5429 Re: Edin Džeko...

Post by zilla_ »

Igraće balo i aguero 1000% pa ako bude do neke 60-te minute neriješeno ili budu gubili onda će ubacit Edina umjesto bale ako se bude glupiro ili aguera ako ne mogne više zbog povrede...

Uglavnom zagarantovao je sebi vječito mjesto na klupi dok mu ne pročepi jednom kao ono protiv totenhema...

Ne može brate al previše fula zicere i nije to samo u City-u već i u reprezentaciji... Sjetite se prilika koje je imao i propustio... To je nekad zakucavao ko od šale...

Aguero ima zagarantovano mjesto jer i da hoće ne smije staviti na klupu tako skupo pojačanje a balo se konačno malo smiio i dok opet ne pomahnita džeko mora se sabrat sam sa sobom i lavovski iskoristiti svaku minutu koja mu se pruži...
sumirprimus

#5430 Re: Edin Džeko...

Post by sumirprimus »

ALI I posteno oba gola city-a,dzeko je bio na lopti,al nedade se...
Iz ovakvih istih situacije je zabijo i u sitiju,al eto sad nije i idemmo dalje...
Jaka konkurencija,sreca pa je tevez u kazni :D
karanana

#5431 Re: Edin Džeko...

Post by karanana »

vodimo na tvgolo protiv kristine. fuck you kristina!

ooooooo, edin dzekoooooooo
just principe

#5432 Re: Edin Džeko...

Post by just principe »

karanana wrote:vodimo na tvgolo protiv kristine. fuck you kristina!

ooooooo, edin dzekoooooooo

i to za 3000 glasova :lol: a jucer u ova doba bili u gubitku :lol:
veljaca

#5433 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

Ima ljudi koji cijene Dzeku ..... nije da nema ...
libertyBiH

#5434 Re: Edin Džeko...

Post by libertyBiH »

sumirprimus wrote:ALI I posteno oba gola city-a,dzeko je bio na lopti,al nedade se...
Iz ovakvih istih situacije je zabijo i u sitiju,al eto sad nije i idemmo dalje...

Nepika se to sto je bio na lopti vec sto se covjek ispromasivao i vidim da ga malo ko gotivi i na bluemoon forumu posle ove tekme...............ja ga smatram krivcom sto nismo prosli Franzuze i pored onog gola, dva zicera je fulio.....ebigfa kad nemas koga drugog stavit moras njega....izgledao da mu se vratio elefant dodir i nema osjecaja za loptu vise nazalost....... :(
BHF_Manijak

#5435 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

Ko nakav forum i navijaci, sere i pise ko sta hoce... :oops: Daj ba, Cityeve navijace smatratzi ozbiljnim, smijesno, pogledaj im tribinu protiv Villarreala i prije toga Aston Ville, 20% i vise stadiona prazno a likovi se bore za sami vrh engleske lige...Ljudi koji su tavorili sa klubom prije seika na sredini tabele, sad se lafo osilili pa sve zivo sikaniraju nakon samo dvije-tri lose pruzene partije, ko oni lafo navikli samo na klasne igrace koji su cijelu sezonu na nivou! Papci zeljni uspjeha pa im niko ne valja!
medo28

#5436 Re: Edin Džeko...

Post by medo28 »

libertyBiH wrote:
sumirprimus wrote:ALI I posteno oba gola city-a,dzeko je bio na lopti,al nedade se...

Nepika se to sto je bio na lopti vec sto se covjek ispromasivao i vidim da ga malo ko gotivi i na bluemoon forumu posle ove tekme...............ja ga smatram krivcom sto nismo prosli Franzuze i pored onog gola, dva zicera je fulio.....ebigfa kad nemas koga drugog stavit moras njega....izgledao da mu se vratio elefant dodir i nema osjecaja za loptu vise nazalost....... :(
...po meni je on jedan od važnijih krivaca što smo uopšte igrali s Francuskom za prvo mjesto!!!! Nije se još rodio ko bi nama ugodio...bolidi hodaju zemljom i komentirašu ovdje i uzimaju bluemoon forum za neko mjerilo.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#5437 Re: Edin Džeko...

Post by odesveuhonduras »

Point. wrote:Pa tema je Edin Dzeko i raspravljamo o tome kako se pravilno izgovara njegovo ime u razlicitim situacijama. :D
Zamisli tuge da englezi pjevaju iz sveg grla oooooooooooooo Edin DzekAAAA. :bih:
haha, ili oooo Edin DŽekeee

s kim se ja raspravljam zemljo Bosno :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#5438 Re: Edin Džeko...

BHF_Manijak wrote:Ko nakav forum i navijaci, sere i pise ko sta hoce... :oops: Daj ba, Cityeve navijace smatratzi ozbiljnim, smijesno, pogledaj im tribinu protiv Villarreala i prije toga Aston Ville, 20% i vise stadiona prazno a likovi se bore za sami vrh engleske lige...Ljudi koji su tavorili sa klubom prije seika na sredini tabele, sad se lafo osilili pa sve zivo sikaniraju nakon samo dvije-tri lose pruzene partije, ko oni lafo navikli samo na klasne igrace koji su cijelu sezonu na nivou! Papci zeljni uspjeha pa im niko ne valja!
Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri zicera
medo28

#5439 Re: Edin Džeko...

Post by medo28 »

odesveuhonduras wrote:
BHF_Manijak wrote:Ko nakav forum i navijaci, sere i pise ko sta hoce... :oops: Daj ba, Cityeve navijace smatratzi ozbiljnim, smijesno, pogledaj im tribinu protiv Villarreala i prije toga Aston Ville, 20% i vise stadiona prazno a likovi se bore za sami vrh engleske lige...Ljudi koji su tavorili sa klubom prije seika na sredini tabele, sad se lafo osilili pa sve zivo sikaniraju nakon samo dvije-tri lose pruzene partije, ko oni lafo navikli samo na klasne igrace koji su cijelu sezonu na nivou! Papci zeljni uspjeha pa im niko ne valja!
Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri zicera
sinkane tih 40 godina je pustilo velike posljedice i frustracije...pa im odjednom dodje šejk odveže kesu nabaci od napadača Adebayora, Teveza, Balotellija, Džeku, Aguera i sad hajmo diskutirati na forumu ko šta kako - pa poredjenje Barcelonom i takve karafeke a do juče bio im je možda največi uspjeh remi sa Unitedom, želim im sve najbolje dok je Džeko (i dok igra) tamo a kasnije mi je svejedno (nije baš da im želim slabo nego mi je svejedno - da skratim neče me više interesirati jer sumnjam da če krojiti vrh sa največim klubovima) slično je i sa ostalim klubovima u kojima igraju naši reprezentativci - navijam da igraju naši i da pobjedjuju i tako se eventualno razviju u nosioce ekipa jer takvi igrači donose pobjede u utakmicama kao ova što je bila ta sa Francuskom, i ove što sad dolaze sa Portugalom.
odesveuhonduras

#5440 Re: Edin Džeko...

eto kćerkice, mi smo ovdje drugačiji kad raspravljamo o našim Mesijima i Ronaldima... pravo smo skromni i nefrustrirani pa bezbeli imamo pravo da to zamjerimo nekom drugom...

Navijam naravno i ja, i volio bih da imamo 11 Džeka :D , a ne jednog, ali nemamo... i tog jednog što imamo, nemam namjere dizati na neki tron i predstavljati ga kao nekog supermena kad on to nije... kad je dobar, dobar je... kad nije, nije... ne interesuju me nikakvi kosovski mitovi, a upravo na to liče rasprave o Džeku i njegovom statusu u Manchester City-u ovdje... kao što u komšija preko Drine vlada mišljenje da je Kosovo njihova najveća pobjeda, a svi koji ne misle tako, uključujući i historijske činjenice, su 'vaki ili 'naki, tako i ovdje vlada mišljenje da Džeka neko ne voli jer je obijesan, i da ga neko kritikuje jer mrzi kako se češlja, a ne zato što vrlo često ne prikazuje ni približno onome što bi po svom renomeu i cijeni trebao.

Ja neću slijedii taj sektaški mentalitet jer na kraju dana, imam puno važnijih stvari u životu od Džeka pa ne mislim tetovirati njegovo ime na mozak, pa nek napada ko hoće..

A Džeko - nek počne zabijati iz mrtih šansi koje promašuje i igrat će, ne sekiraj se... isto kao što je igrao prvih 7-8 utakmica sezone jer je bio dobar u predsezoni i zabijao na početku sezone... Mancini sigurno privatno više voli Balotellia od Džeka, ali poslovno voli onog koji mu donosi više na terenu jer od rezultata ovisi i njegov posao, zarada i menadžerski ugled... ko god misli da je drugačije, ponaša se ko dijete
Last edited by odesveuhonduras on 20/10/2011 17:07, edited 1 time in total.
Atticus Finch

#5441 Re: Edin Džeko...

Post by Atticus Finch »

A brate, shvatili smo, ne moraš iz posta u post ponavljati istu priču. Te zemljački kultovi, te sektaški mentalitet, krajnje je vrijeme da se uhvatiš tih važnijih stvari u životu, kao što kažeš. :thumbup:
odesveuhonduras

#5442 Re: Edin Džeko...

Atticus Finch wrote:A brate, shvatili smo, ne moraš iz posta u post ponavljati istu priču. Te zemljački kultovi, te sektaški mentalitet, krajnje je vrijeme da se uhvatiš tih važnijih stvari u životu, kao što kažeš. :thumbup:
daBogdo da ste shvatili al eto :D
Edin H.

#5443 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Ne bih se slozio, premda je Italijan, ja mislim da Manchini preferira Dzeku, a ne Balotelija, jer je ovaj nepredvidljiv.

Da je po engleskim komentatorima i pojedinim trenerima Dzeko nikada ne bi usao u igru, cak su se poceli i sprdati sa njim, kao da nije Aguero dao gol, ono bi Dzeko fulio.
I budimo realni, premda je dao fantastican gol u Francuskoj (koji samo majstori mogu dati) promasio je puno izglednije sanse (od kojih bi recimo Ibisevic sigurno realizovao barem jednu) kojima je mogao dovesti utakmicu van dometa Francuza.
Mislim da ima neku mentalnu blokadu, koju ce nadam se, brzo prevazici, jer u Engleskoj ti ne daju puno prostora za popravni.
BHF_Manijak

#5444 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

odesveuhonduras wrote: Najlojalniji navijači u Engleskoj.... trebalo je preživjeti 40 godina "džehennema" življenja u istom gradu sa navijačima kluba koji osvaja prvenstva i lige prvaka dok tvoj klub igra druge, treće lige ili kuburi u donjem dijelu prve lige... imali su 28 000 navijača u prosjeku na utakmicama treće lige kad su tamo bili pa i to nešto govori o tome kakvi su navijači. Jedino su navijači Leedsa bolji od njih - brojevi su im tu negdje i kad su bili na dnu, ali su Leedsovi žešći... al hebo činjenice ako ne vole Džeka kad promaši tri zicera
Ja ti poredjenja...I ta sad lojalnost bi mene trebala rasplakati?!PA sta, mozemo i mi iso poredjenje praviti sa Zeljom i Sarajevom u odnosu na veliku cetvorku...Pa opet niko nije frustiriran ko ove razmazene pizdice...A gdje je sad ta lojalnost kad je klub drugi natabeli(u tom kolu su bili drugi) a na stadionu praznih mjesta ko da sa petoligasem igraju... :oops:

@Edin, ah ja, Englezi se sprdaju sa Dzekom a bolje bi im bilo da pogledaju svog Shreka kako suta crnogorce po Podgorici id a se tome okrenu, prepotentnni supci, bili i ostali, zato uvijek i dobiju po usima na prvenstvima! :zzzz:
odesveuhonduras

#5445 Re: Edin Džeko...

ne interesuje me hoće li te rasplakati ili ne, samo ti još jednom argmentima pobijam predrasude... ljudi su izuzetno lojalni navijači, po meni, upravo zbog te činjenice da su toliko godina živjeli u sjenci drugog kluba iz grada, možda, uz Evertonove koji su u sličnoj situaciji, i najlojalniji...

I kao navijače lojalne svom klubu, a ne igračima, njih zaboli ko će zabiti :D za pobjedu njihovog kluba, bitno je da zabije i da dobro igra... to što mi očekujemo da oni depiliraju Džekove noge jer je on naša vasionska zvijezda je do nas, a ne do njih

Edine, rekao sam da privatno viš voli Balotellia, u to sam ubijeđen. Poslovno, voli više onoga koji mu u određenom trenutku više pridonosi ekipi. Normala totalna...

A ovo ostalo, naravno da je tako, Džeko već godinu dana nije u pravoj golgeterskoj formi i promašuje vrlo često ono što je prije bilo nezamislivo da promaši i što se igraču njegovog renomea, a Boga mi, i cijene i plate, ne bi trebalo događati ili bar događati jako rijetko. Zadnjih par mjeseci ga je izvlačilo to što je bio jak ko beton i to je jedino u čemu je napredovao otkad je došao u Englesku. Ali opet i to je nekako toplo-hladno... neke utakmice odigra fantastično, odbijaju se obrambeni igrači od njega kao od zida, a u drugim ga lopta obori na pod.

Slažem se da je to problem sa glavom, i siguran sam da je to zbog pritiska jer nije siguran za svoje mjesto u ekipi ali Bože moj - plaćen je 30 miliona i ima milion maraka najmanje platu mjesečnu i za te pare bi trebao tu barijeru polomiti.

Ja se iskreno nadam da će Džeko opet biti onaj stari i da neće imati ovoliko oscilacija jer je riječ o, vjerovatno, najboljem našem igraču nakon Sušića, i bez njega smo mi jedna relativno bezvezna reprezentacija ili da to ublažim zbog onih koji bi me mogli optužiti za blasfemiju - puno lošija reprezentacija, i davali bi golove teže od Srbije.

Ali taj dio će on sam morati napraviti - ne ja, ne vi, ne Mancini i ne Cityevi navijači... navijači su tu da navijaju, vole, mrze, kritikuju.. Mancini je tu da na teren pošalje najbolju ekipu koju ima u tom trenutku, a na igračima je da svojom kvalitetom i radom izbore mjesto u toj ekipi.

Sve ostalo je šuplja...
medo28

#5446 Re: Edin Džeko...

Post by medo28 »

odesveuhonduras wrote:eto kćerkice, mi smo ovdje drugačiji kad raspravljamo o našim Mesijima i Ronaldima... pravo smo skromni i nefrustrirani pa bezbeli imamo pravo da to zamjerimo nekom drugom...

Navijam naravno i ja, i volio bih da imamo 11 Džeka :D , a ne jednog, ali nemamo... i tog jednog što imamo, nemam namjere dizati na neki tron i predstavljati ga kao nekog supermena kad on to nije... kad je dobar, dobar je... kad nije, nije... ne interesuju me nikakvi kosovski mitovi, a upravo na to liče rasprave o Džeku i njegovom statusu u Manchester City-u ovdje... kao što u komšija preko Drine vlada mišljenje da je Kosovo njihova najveća pobjeda, a svi koji ne misle tako, uključujući i historijske činjenice, su 'vaki ili 'naki, tako i ovdje vlada mišljenje da Džeka neko ne voli jer je obijesan, i da ga neko kritikuje jer mrzi kako se češlja, a ne zato što vrlo često ne prikazuje ni približno onome što bi po svom renomeu i cijeni trebao.

Ja neću slijedii taj sektaški mentalitet jer na kraju dana, imam puno važnijih stvari u životu od Džeka pa ne mislim tetovirati njegovo ime na mozak, pa nek napada ko hoće..

A Džeko - nek počne zabijati iz mrtih šansi koje promašuje i igrat će, ne sekiraj se... isto kao što je igrao prvih 7-8 utakmica sezone jer je bio dobar u predsezoni i zabijao na početku sezone... Mancini sigurno privatno više voli Balotellia od Džeka, ali poslovno voli onog koji mu donosi više na terenu jer od rezultata ovisi i njegov posao, zarada i menadžerski ugled... ko god misli da je drugačije, ponaša se ko dijete
Kao prvo znam ja nas hebo ti nas...kao drugo jedan Torres nije godinu dana bio u stanju bazena pogoditi pa brez brige da če se vratiti u formu i sumnjam da su ga toliko pljuvali "navijači" čelskija ko što pljuju džeku klinci na bluemoon forumu - a to je kao prvo njihov igrač, a kao drugo jedan od top 10 napadača sadašnjice a da niko nije nezamjeniv se je upravo dokazalo sa Tevezom koji je odbačen kao stara krpa iako je vjerovatno u top 5 napadača trenutno, a kao treče susjedi istočni i zapadni su ti koji znaju uzdizati svoje igrače (i sve ostalo) na tron zato i prodavaju igrače u inozemstvo kao po tekučem traku pa se razni Žigići, Pantelići, Čorluke i Kranjčari prodavaju po evropi dok ima dosta lokalnih "eksperata" koji NAJSKUPLJEG igrača na ČITAVOM BALKANU bacamo u blato nakon par loših utakmica ili par loših minuta...znam ja nas...

a kao četvrto ja sam rodjen u Ljubljani u ranim osamdesetima i "moja" reprezentacija je več igrala i na svjetskom i na evropskom i vala nije ni meni Džeko baš centar svijeta i najvažnija stvar, a ako več pričamo o sektaškom mentalitetu i ponašanju dok su nečija djeca ovdje u sloveniji još u osamdesetim nosila (i još nose sve do današnih dana) ponosno dresove zvjezde, partizana, malo manje hajduka i dinama mi smo uvjek imali (ili su nam nabacivali) mentalitet nižjerazrednih gradjana, muji i hasi sa bauštele...e vidiš Džeko i kompanija (i svim ostalim kapa dolje) su promjenili mnogo toga, zato se danas u sloveniji može sresti več podosta 5-godišnjaka s plavim dresom i brojem 11. na ledjima. Fudbal je najbolji moguči marketing države, jedan Šuker je za Hrvatsku prepoznavnost napravio više od cjelog jadranskog mora. Pozdrav
Last edited by medo28 on 20/10/2011 22:47, edited 1 time in total.
palermo

#5447 Re: Edin Džeko...

Post by palermo »

medo28 wrote:
odesveuhonduras wrote:eto kćerkice, mi smo ovdje drugačiji kad raspravljamo o našim Mesijima i Ronaldima... pravo smo skromni i nefrustrirani pa bezbeli imamo pravo da to zamjerimo nekom drugom...

Kao prvo znam ja nas hebo ti nas...kao drugo jedan Torres nije godinu dana bio u stanju bazena pogoditi pa brez brige da če se vratiti u formu i sumnjam da su ga toliko pljuvali "navijači" čelskija ko što pljuju džeku klinci na bluemoon forum - a to je kao prvo njihov igrač, a kao drugo jedan od top 10 napadača sadašnjice, a kao treče susjedi istočni i zapadni znaju dizati svoje igrače na tron zato i prodavaju igrače u inozemstvo kao po tekučem traku pa se razni Žigići, Pantelići, Čorluke i Kranjčari prodavaju po evropi dok mi svog NAJSKUPLJEG igrača na ČITAVOM BALKANU bacamo u blato nakon par loših utakmica ili par loših minuta...znam ja nas...

a kao četvrto ja sam rodjen u Ljubljani u ranim osamdesetima i "moja" reprezentacija je več igrala i na svjetskom i na evropskom i vala nije ni meni Džeko baš centar svijeta i najvažnija stvar, a ako več pričamo o sektaškom mentalitetu i ponašanju dok su nečija djeca ovdje u sloveniji još u osamdesetim nosila (i još nose sve do današnih dana) ponosno dresove zvjezde, partizana, malo manje hajduka i dinama mi smo uvjek imali (ili su nam nabacivali) mentalitet nižjerazrednih gradjana, muji i hasi sa bauštele...e vidiš Džeko i kompanija (i svim ostalim kapa dolje) su promjenili mnogo toga, zato se danas u sloveniji može sresti več podosta 5-godišnjaka s plavim dresom i brojem 11. na ledjima. Fudbal je najbolji moguči marketing države, jedan Šuker je za Hrvatsku prepoznavnost napravio više od cjelog jadranskog mora. Pozdrav
Bravo momčino :thumbup: ......
odesveuhonduras

#5448 Re: Edin Džeko...

To za Torresa si u pravu i relativno je dobra stvar za ubaciti u diskusiju... jedini problem je što su Chelseavi navijači ipak imali priliku gledati u PL-u šta je Torres bio u stanju odigrati dok su ovi bluemoonovci prva saznanja o džeku uglavnom sticali preko youtube klipova.. znači situacija i nije baš ista, Torres se ipak dokazao u Premier Ligi prije Chelsea, Džeko još uvijek u potpunosti nije pa ima tu i straha kod njih i hoće li...

osim toga, i tamo ima likova koji bi dali pozadine Tevezu ili Balotelliu pa onda ne vole Džeka, tj. slično razmišljaju kao i mnogi naši ljudi.. ima onaj degenerik "Tevez City", taj Džeka ne moće nacrtanog vidjeti jer je svjestan da su Tevezovi dani bili odbrojani onog momenta kad je Mancini počeo kupovati napadače, a Džeko je bio prvi koji je došao... dotad je Tevez mogao raditi šta je htio ali čim je Džeko došao, a kasnije i Aguero, City je počeo otkantavati Teveza jer im više nije gorilo i nije ih mogao ucjenjivati

Hoću reći da ima, naravno, i tamo ljudi koji kritikuju Džeka iz raznih razloga - ima onih koji ga ne gotive nikako, ima onih koji preĆeraju kad ne odigra dobro, ima onih koji realno (ko ja npr. :D ) kažu da nije odigrao dobro, a ima onih koji nisu Bosanci, a ne daju na njega čak i poslije zadnjih nekoliko loših partija...

Sve u svemu, ne vidim razlog da nešto puno zamjeramo njihovim navijačima u vezi Džeka, mislim da su dosad bili dosta korektni prema njemu i davali mu podršku čak i kad ga nije išlo, pogotovo lani kad je tek došao. Nije se nikome skandiralo i pjevalo više nego njemu, čak je i on sam često isticao podršku navijača. A kad prećeraju - pa navijači ko navijači - gomila pive, počesto mali mozak u velikoj glavi, uz to još Englezi i eto ti ga na :D

s ovim se ujedno odjavljujem sa ove teme zasad 8)
jasko_ba

#5449 Re: Edin Džeko...

Post by jasko_ba »

napisah davno nekad
dzeko treba SVAKU utakmicu dati 2-3 gola, imati pretrcanih 11 km minimalno, da pogodi i 2-3 precke usput onako i da prosega sa raju , tek tada , mozda, bi bio savrsen igrac za forumase
:-) pa ajmo sad analizirati svaki moguci kontakt dzeke sa loptom, jel mogao dati gol , kakvu je asistenciju imao i usput ga pljuvati stalno kad pogrijesi
:x
Last edited by jasko_ba on 20/10/2011 23:14, edited 1 time in total.
Jeff Bingham

#5450 Re: Edin Džeko...

Post by Jeff Bingham »

druze, podrzavam tvoje stavove u potpunosti, ali te moram ispraviti, htio ne htio...genitiv od Džeko nije Džeka nego Džeku, jebemu :)
Post Reply