Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quasar wrote:Pa koga ce nego njega? Aguero i Baloteli povrijedjeni, Tevez banovan... ostale napadace su rastjerali po posudbama.
Mancini kaže da je Balotelli spreman.
I da, uopće mi nije jasno zašto organizuju ove pres konferencije sa Mancinijem. Uvijek 3 rečenice ponavlja i to je to. His a gud manađer, dej plej veri vel, dej hev gud plejers. To mogu skontat i bez njega.
quasar wrote:Pa koga ce nego njega? Aguero i Baloteli povrijedjeni, Tevez banovan... ostale napadace su rastjerali po posudbama.
Mancini kaže da je Balotelli spreman.
I da, uopće mi nije jasno zašto organizuju ove pres konferencije sa Mancinijem. Uvijek 3 rečenice ponavlja i to je to. His a gud manađer, dej plej veri vel, dej hev gud plejers. To mogu skontat i bez njega.
Pa svaki menadzer kaze to jedno te isto, kao politicar predizbore. Balotelli + Dzeko, meni bolje nego Aguero + Dzeko.
Nista cudno, rekao je mancini prije nekoliko dana da ce odmarati ove sto su igrali 2 reprezentativne tekme u 4 dana. Nasri i Silva su takodjer na klupi.
xXBl0odXx wrote:Nista cudno, rekao je mancini prije nekoliko dana da ce odmarati ove sto su igrali 2 reprezentativne tekme u 4 dana. Nasri i Silva su takodjer na klupi.
xXBl0odXx wrote:Nista cudno, rekao je mancini prije nekoliko dana da ce odmarati ove sto su igrali 2 reprezentativne tekme u 4 dana. Nasri i Silva su takodjer na klupi.
Nasri
upravo zbog Nasrija bi volio da City na kraju ne osvoji nista
Ma vidjeli ste uspavanku Liverpoola i Uniteda, ipak ovi reprezentativni dueli umore igrace, a City ima stvarno tezak raspored, jednostavno mora dobiti Villareal a i misliti na United, tako da mislim da Džeku definitivno odmara, a ne da ga hebe zbog one reakcije jos uvijek...
cico x wrote:ja fakat ne znam sta je raji nasri kriv,covjek se bori i igra za svoju rep. ,sta je trebao-penal fuliti?
Ne znam ni što bi nam baloteli trebao biti mrzak i on se samo bori za svoje mjesto u ekipi. Ima svojih ludosti, ali sa Džekom je u dobrim odnosima, isto vrijedi i za ostale igrače ManC. Jedini koji mi se nije sviđao je Tevez, najviše zbog svoje škrtosti.