Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edin H. wrote:E sada ne znam kako ce ovo Pape tretirati kada igrac udje u 89-toj minuti, da igra ili da ne igra regularno za klub
a ko kaze da ne igra ? ovo je za reprezentaciju milion puta bolje sto se nije umarao u ovom nevaznom mecu..A ako ti je princip = princip onda ne znam vjerovatno mi imamo jos milion Dzeka u napadu pa mozemo birati
inace, odlika velikih ekipa da se u velikom stilu vrate, pa tako i City nakon tri dana i igrackog debakla u Minhenu ovdje su dokazali sa pravom da su uz gradskog rivala glavni pretendent na titulu..Ko ne vjeruje nek pogleda tekmu Uniteda sa Norwich-em
just principe wrote:inace, odlika velikih ekipa da se u velikom stilu vrate, pa tako i City nakon tri dana i igrackog debakla u Minhenu ovdje su dokazali sa pravom da su uz gradskog rivala glavni pretendent na titulu..Ko ne vjeruje nek pogleda tekmu Uniteda sa Norwich-em
Danas je Norwich bio ravnopravan a u nekim trenutcima i dominantan,tuzno je sto ne znaju gola dati.
Očekujem u sljedećoj utakmici neku glupost da Baloteli napravi i zaradi od FA zabranu igranja u 5 utakmica. Ne treba se za Džeku sekirati, ipak su njemu za mjesto u ekipi konkurenti Tevez i baloteli.
Bosanski_kralj wrote:Očekujem u sljedećoj utakmici neku glupost da Baloteli napravi i zaradi od FA zabranu igranja u 5 utakmica. Ne treba se za Džeku sekirati, ipak su njemu za mjesto u ekipi konkurenti Tevez i baloteli.
Tevez who?
(da mi je neko lani rekao da cu biti na Tevezovoj strani, ne bi mu vjerovao. Nije fer sta rade covjeku. Kaznu je zasluzio, ali da ga uniste nije.)
Last edited by quasar on 01/10/2011 18:08, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj wrote:Očekujem u sljedećoj utakmici neku glupost da Baloteli napravi i zaradi od FA zabranu igranja u 5 utakmica. Ne treba se za Džeku sekirati, ipak su njemu za mjesto u ekipi konkurenti Tevez i baloteli.
just principe wrote:inace, odlika velikih ekipa da se u velikom stilu vrate, pa tako i City nakon tri dana i igrackog debakla u Minhenu ovdje su dokazali sa pravom da su uz gradskog rivala glavni pretendent na titulu..Ko ne vjeruje nek pogleda tekmu Uniteda sa Norwich-em
Jedini je problem sto se za titulu ne bore sa Blackburnom, Wiganom i Swanseaom. Steta, fakat, odavno bi bila njihova.
Mancini ce, ukoliko nastavi ovako, ispasti i nakon grupne faze CL-a, i na zimovanje otici kao treci.
Balo je i danas bio na ivici incidenta, onaj start nakon gubljenja lopte je bio za zuti. Po Atkinsonovim standardima sa danasnje tekme Everton-Liverpool, zaradio bi i dva crvena i 3 utakmice suspenzije.
Edin H. wrote:E sada ne znam kako ce ovo Pape tretirati kada igrac udje u 89-toj minuti, da igra ili da ne igra regularno za klub
a ko kaze da ne igra ? ovo je za reprezentaciju milion puta bolje sto se nije umarao u ovom nevaznom mecu..A ako ti je princip = princip onda ne znam vjerovatno mi imamo jos milion Dzeka u napadu pa mozemo birati
Sajin princip je vrlo glup princip, a nije ni princip.
Publika Edinu nije zamjerila. Zvala ga je i trazila. To je dobro, i Mancini to nece smjeti zanemariti kada bude razmisljao o tome ko ce da igra. Trenutno od spiceva ima samo Edina i Maria.
Sergio, kad ce biti spreman, ne znam. Mozda brzo, a mozda 2-3 sedmice. Dobro je ovo. Dzeko nije duhom klonuo, nasmijan, zeza se sa ekipom. Na njega je tesko dugo biti ljut.
quasar wrote:Publika Edinu nije zamjerila. Zvala ga je i trazila. To je dobro, i Mancini to nece smjeti zanemariti kada bude razmisljao o tome ko ce da igra. Trenutno od spiceva ima samo Edina i Maria.
Sergio, kad ce biti spreman, ne znam. Mozda brzo, a mozda 2-3 sedmice. Dobro je ovo. Dzeko nije duhom klonuo, nasmijan, zeza se sa ekipom. Na njega je tesko dugo biti ljut.
Ta publika, cast rijetkim izuzecima, je rulja polupismenih, polupijanih imbecila.
Na osnovu njihovog skandiranja ja ne bih bas nista zakljucivao (ni dobro, ni lose), jer su, izmedju ostalog, tokom najzescih ucjena recimo podrzavali i Teveza. Kao takvi, potpuno su irelevantni sto se kluba tice, vise su marionete kojima ovi manipulisu kako i kada hoce.
Mislim da se varas sto se tice Dzeke, meni je izgledao sjebano, mada ne bi smio. Ipak se nadam da si u pravu.
Ovo bi sve u jedno ruku moglo i pomoci Edi da sa malo psiholoski stabilizira. Mancini ga je stavio u 89. minuti da:
1. mu stavi na znanje ko je gazda i da ce ga ubacivati u igru kad mu je cejf
2. vidi hoce li poslusno uci kad je utakmica vec rijesena
3. mu kaze da jos racuna na njega (ali bez pizdarija)
4. da pokaze svim igracima da ce biti posljedica za javashluke i podigne autoritet
Mene je Dzeko par puta razocarao , a to je kada je psovao onom jetimu u zenici poslije Portugala, kada se kurcio u Wolfsburgu pa oteo loptu Diegu i opalio penal u 100 p.cki materinih, i protiv Bayerna reakcijom neprimjerenom jednom placeniku profesionalcu.
Mataruga wrote:Ovo bi sve u jedno ruku moglo i pomoci Edi da sa malo psiholoski stabilizira. Mancini ga je stavio u 89. minuti da:
1. mu stavi na znanje ko je gazda i da ce ga ubacivati u igru kad mu je cejf
2. vidi hoce li poslusno uci kad je utakmica vec rijesena
3. mu kaze da jos racuna na njega (ali bez pizdarija)
4. da pokaze svim igracima da ce biti posljedica za javashluke i podigne autoritet
Jesam li sto propustio?
Da, da je Mancini bipolarna budaletina koja misli da su svi igraci djecica koju ce on poducavati piskenju i kakenju, kao sto vjerovatno cini sa Balom.
Last edited by slusaj vamo on 01/10/2011 18:56, edited 1 time in total.
missko wrote:Mene je Dzeko par puta razocarao , a to je kada je psovao onom jetimu u zenici poslije Portugala, kada se kurcio u Wolfsburgu pa oteo loptu Diegu i opalio penal u 100 p.cki materinih, i protiv Bayerna reakcijom neprimjerenom jednom placeniku profesionalcu.
1. Ono u Zenici mu fakat nije trebalo, iako ne garantujem sta bih sam uradio na njegovom mjestu. Sta bi ti, iskreno, da ti neko psuje mater sto mu ne das koju marku?
2. Diegu bi i ja oteo loptu, pa nek sve ide u mp3.
3. Vec obradjeno do besvijesti.
quasar wrote:Publika Edinu nije zamjerila. Zvala ga je i trazila. To je dobro, i Mancini to nece smjeti zanemariti kada bude razmisljao o tome ko ce da igra. Trenutno od spiceva ima samo Edina i Maria.
Ta publika, cast rijetkim izuzecima, je rulja polupismenih, polupijanih imbecila.
Na osnovu njihovog skandiranja ja ne bih bas nista zakljucivao (ni dobro, ni lose), jer su, izmedju ostalog, tokom najzescih ucjena recimo podrzavali i Teveza. Kao takvi, potpuno su irelevantni sto se kluba tice, vise su marionete kojima ovi manipulisu kako i kada hoce.
Mislim da se varas sto se tice Dzeke, meni je izgledao sjebano, mada ne bi smio. Ipak se nadam da si u pravu.
Misli ti sta hoces, ali publika je svrha. Publici moras dati ono sto traze ili naci dobar izgovor.
Ne znam sto ti je izgledao sje* jer kad god ga je kamera uhvatila on se smije i zeza sa nekim.
Ja koliko vidim po 5000 ih putuje na sva gostovanja. Rijetko koji drugi tim u Engleskoj se moze tim pohvaliti. Meni se svidja nacin na koji rezonuju svoju podrsku klubu. Mislim da bas zbog mentaliteta i vole Dzeku, koji je popularniji nego sto je Tevez ikad bio (mada je bio alfa i omega prosle sezone).
Danas na utakmici neko razvio neku prljavu deku i na njoj pise "Tevez out" (jebote nasi navijaci su miljama ispred njih u pravljenju obicnih transparenata)
Ja koliko vidim po 5000 ih putuje na sva gostovanja. Rijetko koji drugi tim u Engleskoj se moze tim pohvaliti. Meni se svidja nacin na koji rezonuju svoju podrsku klubu. Mislim da bas zbog mentaliteta i vole Dzeku, koji je popularniji nego sto je Tevez ikad bio (mada je bio alfa i omega prosle sezone).
Danas na utakmici neko razvio neku prljavu deku i na njoj pise "Tevez out" (jebote nasi navijaci su miljama ispred njih u pravljenju obicnih transparenata)
Blackburn je 40-ak kilometara od Manchestera, vozom ili autom vremenski malo jace nego do Ilidze s Carsije.
Sto se Dzeke tice, nema to veze s ljubavi. Ima s interesom i sa slikom koju im je klub nacrtao, po kojoj je spocetka bio andjeo. Dobar dio njih je tu da bi se zabavilo u subotnje popodne, otprilike onako kako ameri gledaju bejzbol. Dobar dio ulaznica za gostovanja ide raznoraznim klubovima navijaca, koje se uglavnom sastoje od staraca, djece it (sto je meni u principu pozitivno, ali govori o razlici u kulturi navijanja).
Ne znam na osnovu cega zakljucujes da je Dzeko popularniji od Teveza nekad, na osnovu te pjesmice od tri rijeci?
Misli ti sta hoces, ali publika je svrha. Publici moras dati ono sto traze ili naci dobar izgovor.
Ne znam sto ti je izgledao sje* jer kad god ga je kamera uhvatila on se smije i zeza sa nekim.
Svrha je dici rejting seiku, Etihadu i Abu Dabiju, ostalo su manje-vise nebitne stvari.