Pa dobro,neko u zivotu gazi, a neko voli da ga gazeDaysleepeR wrote:nisam rekao da je odbio, niti si ti to rekla1mala wrote:DaysleepeR, ako te bas interesuje imam duplo,i ne vidim razloga za neku prepirku,samo iznosim svoje misljenje....i lijepo bi te zamolila da mi objasnis,koji je to Dzeko zadatak odbio,svom sefuto sto mu nije bilo pravo,sto ga je izbacio,pa malo proterso,sta je u tome tako strasno........pa normalna ljudska reakcija,negodovanj,neslaganje,kako god....ali nije napravio, apsolutno, nikakav incident da bi ga osudili
izvoli "protersaj" šefu ako misliš da to nije ništa strašno
i to uradi pred klijentima po mogućnosti
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- 1mala
#5001 Re: Edin Džeko...
- Don Zivconi
#5002 Re: Edin Džeko...
Volim Bayern i navijam uvjek za njega a narocito kada igraju protiv talijana spanaca, isto tako navijam za City radi Džeke kao što je ostalo da navijam za Bayern od doba Brace (pa mi se braco malo zgadio radi repkedinobjelave wrote:au sto nemogu ovih kriticara levata navijaca bajerna ,sky je pratio ovu dvojicu gomesa i dzeku dzeko po statistici tri puta bolji od gomesa,sam gomes u izjavi nakon utakmice kaze da citavo poluvrijeme nije mogao da udze u ritam i da bi sigurno zavrsio na klupi da je van gal trener ovako je jako ljepo sto mu novi trener daje podrsku i vjeruje u njega ,talijan mijenja jedinog napadaca na poluvremenu koji je ujedno dosta pretrcao razigravao igrace pomagao odbrani bio jedan od boljih i on ga mijenja.mislim da je dzeko napravio los izbor kad je pristao na odlazak ovaj klub i mislim da bi u realu bio standardni a u ovom cirkusu od ekipe nema sanse da ima kontinuitet igara.i da jos ovo ovi sto velicaju bajern levati kako je to bajern sastavio ekipu posto se busaju u prsa svabe kao necine dobar tim novac i pare ,koliko igraca je iz bajernove skole dvojica u timu ostalo sve je kupljeno i onda se kao bune sto seici ulazu pare bajern je to sto jeste postao samo iz razloga sto su iz godine u godinu kupovali najvece ili najbolje igrace u njemackoj,odlazak na utakmicu u njemackoj za mene kao bosanca je ko odlazak na balet ne tangira me ne dize me jednostavno nema emocija pratim ekipu u kojoj igraju nasi i za istu navijam stoga nemogu svatiti kako neki bosnjo moze se deklarisati kao navijac bajerna bremena ili hsv.znaci bajern me nezanimaali bajernu mozemo zahvaliti sto ligu sampiona neigra prvak bih (ljoze)nego prvi drugi i treci klub iz njemacke,plakali su i kukali dok im to nije proslo,sad zele tj zale se na nacionalne selekcije i zivi bili pa vidjeli da ce svabe i to progurati tako da se uskoro nece ni igrati kvalifikacije vec mozda neki skraceni turniri
Sto se tice Bayerna i baleta ovaj njihov je bio tako efektan protiv citya da je cudo što im još nisu utrpali tri komada a što bi sigurno i bio slucaj da je igrao Roben (ko li bi ovog hajvana zaustavio iz citya da mi je znati). Džeko je 10000 puta bolji od Gomesa ali nema saigrace kao on i jednostavno ne može biti efektan.
I da nema zabune obožavam Juve radi Delposa volim City radi Džeke ¸Bayern i HSV već sam rekao ali ovako posložen City onakvom Bayernu nije ni do koljena al bukvalno i znao sam da će ih potopiti (nema sunje Tex)
- DaysleepeR
#5003 Re: Edin Džeko...
realno Bayern je za City VEEEEELIKI klub i uvijek ce biti favorit u medjusobnim susretima
raja kao da su zaboravila kako Bayern igra u CL-u i koje je sve timove svojevremeno tresao i izbacivao...
raja kao da su zaboravila kako Bayern igra u CL-u i koje je sve timove svojevremeno tresao i izbacivao...
-
Static-X
#5004 Re: Edin Džeko...
Zar je ovdje stvarno neko mislio da City ima sanse protiv tima koji jos gola nije primio ove sezone 
-
Dino39
#5005 Re: Edin Džeko...
Hm neznam sta da kazem.. Onih 55 min koliko je igrao nas Dzekson, misliom realno i ja bih ga zamjenuo. Ipak na klupi je imao dosta igraca a dzekson je bio slab i to je cinjenica.. Slabi su svi bili sto je utjeha.. al neznam nekako mi je on bas bio "mrzovoljan" da nesto uradi.. nadam se da nece me neki pogresno razumijeti.. Ovo je moje vidjenje njega tu vecer.. Pozz
- Bosanski_kralj
#5006 Re: Edin Džeko...
Ili još svježiji primjer svađa Misimovića - Ćire. I tad je trener otjeran.Chmoljo wrote:jel ono nekad davno bila svađa Širer - Robson? ili neki drugi trener u pitanju bio... ne sjećam se tačno... ali znam da je trener otjeran, a Širer ostao naravnoDaysleepeR wrote:ne znam...
ja nikad do sad u životu nisam čuo da je jedan trener pao u nemilost igrača, ali sam itekako čuo da je neki igrač pao u nemilost trenera...
Đekson mora da se pazi inače će da gleda tekme iz svečane lože
-
shillen
#5007 Re: Edin Džeko...
totti najbolji primjer togaBosanski_kralj wrote:Ili još svježiji primjer svađa Misimovića - Ćire. I tad je trener otjeran.Chmoljo wrote:jel ono nekad davno bila svađa Širer - Robson? ili neki drugi trener u pitanju bio... ne sjećam se tačno... ali znam da je trener otjeran, a Širer ostao naravnoDaysleepeR wrote:ne znam...
ja nikad do sad u životu nisam čuo da je jedan trener pao u nemilost igrača, ali sam itekako čuo da je neki igrač pao u nemilost trenera...
Đekson mora da se pazi inače će da gleda tekme iz svečane lože![]()
- DaysleepeR
#5008 Re: Edin Džeko...
bogme ćete se načekat dok Manchinija otjeraju, i dok se Džeko odlijepi od klupe...
- Bosanski_kralj
#5009 Re: Edin Džeko...
Nastavi li Mancini sa ovakvim taktikama igrati protiv malo jačih timova, nećemo dugo čekati njegov odlazak.DaysleepeR wrote:bogme ćete se načekat dok Manchinija otjeraju, i dok se Džeko odlijepi od klupe...
Ako ti misliš da će ga Baloteli svojim igrama sačuvati na trenerskom mjestu, grdno se varaš.
- DaysleepeR
#5010 Re: Edin Džeko...
ma jarane je*e se meni za Džeku i Manchinija pravo da ti kažem, imam ja i svojih problemaBosanski_kralj wrote:Nastavi li Mancini sa ovakvim taktikama igrati protiv malo jačih timova, nećemo dugo čekati njegov odlazak.DaysleepeR wrote:bogme ćete se načekat dok Manchinija otjeraju, i dok se Džeko odlijepi od klupe...
Ako ti misliš da će ga Baloteli svojim igrama sačuvati na trenerskom mjestu, grdno se varaš.
- Mali_Vuk
#5011 Re: Edin Džeko...
Gluho i daleko bilo nazivati ga incidentnim zbog malo nervoznijeg mahanja frizurom
Ali ovo mu fakat nije trebalo. Ipak se igrač njegovog kova treba držati nekog reda i pristojnosti. I yebi ga, ponekad mora dostojanstveno istrpiti nepravdu. Sve je to dio posla kojeg radi.
Upamet Džeksone ubuduće.
Ali ovo mu fakat nije trebalo. Ipak se igrač njegovog kova treba držati nekog reda i pristojnosti. I yebi ga, ponekad mora dostojanstveno istrpiti nepravdu. Sve je to dio posla kojeg radi.
Upamet Džeksone ubuduće.
Last edited by Mali_Vuk on 29/09/2011 18:00, edited 1 time in total.
- Mali_Vuk
#5012 Re: Edin Džeko...
Ko bi koga trebao više da žali, mi Džeku, ili Džeko nas, triput pogađajDaysleepeR wrote:
ma jarane je*e se meni za Džeku i Manchinija pravo da ti kažem, imam ja i svojih problema
- DaysleepeR
#5013 Re: Edin Džeko...
dobio čoek milione, nek se bori sad za svoju poziciju, neću mu ja vidat rane, muško je
š'a je patriote, haman ko da sam boga opsovo jel?
- DaysleepeR
#5015 Re: Edin Džeko...
Mali_Vuk wrote:Ne ponašaj se incidentno
- alibegoa
#5016 Re: Edin Džeko...
Mogu samo misliti kako ti mora biti krivo što je čoek dobio milione, a ti tamo neki anonimus imaš svoje (novčane) probleme!DaysleepeR wrote:dobio čoek milione, nek se bori sad za svoju poziciju, neću mu ja vidat rane, muško je
- DaysleepeR
#5017 Re: Edin Džeko...
dobro je ba miranalibegoa wrote:Mogu samo misliti kako ti mora biti krivo što je čoek dobio milione, a ti tamo neki anonimus imaš svoje (novčane) probleme!DaysleepeR wrote:dobio čoek milione, nek se bori sad za svoju poziciju, neću mu ja vidat rane, muško je
nemoze se covjek ni zajebavat
ja samo govorim o pravilima zapada, dobijes pare, opravdaj, nema emocija, placen si, radi
samo kod nas jos ima mazenja i slicno
a problema imam, najvise sa klocevima raznoraznim ako te vec interesuje koji me peglaju sa glupostima
-
miki.ba
#5018 Re: Edin Džeko...
Gdje se može pogledati klip kako Džeko tersa.
Jer realno omo što sam ja vidjeo ne može se nazvati tersanjem.
Jer realno omo što sam ja vidjeo ne može se nazvati tersanjem.
-
palermo
#5019 Re: Edin Džeko...
Vallahi ako si ti zapada na slici vidio, dobar si......DaysleepeR wrote:dobro je ba miranalibegoa wrote:Mogu samo misliti kako ti mora biti krivo što je čoek dobio milione, a ti tamo neki anonimus imaš svoje (novčane) probleme!DaysleepeR wrote:dobio čoek milione, nek se bori sad za svoju poziciju, neću mu ja vidat rane, muško je
nemoze se covjek ni zajebavat
ja samo govorim o pravilima zapada, dobijes pare, opravdaj, nema emocija, placen si, radi
samo kod nas jos ima mazenja i slicno
a problema imam, najvise sa klocevima raznoraznim ako te vec interesuje koji me peglaju sa glupostima
- DaysleepeR
#5020 Re: Edin Džeko...
Valhalla i bite
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#5021 Re: Edin Džeko...
dzeko nam se propederiso, ko ibrahimovic
- DoradO
#5022 Re: Edin Džeko...
jel moguce da mu je mancini rekao da "odjebe u bosnu"

- vinnie_jones
#5023 Re: Edin Džeko...
Mirror, The Sun, fahrov ehspreso, svet itd. = TOALETOIDI
- Logovan
#5024 Re: Edin Džeko...
čoksa08 wrote:dzeko nam se propederiso, ko ibrahimovic![]()
-
zilla_
#5025 Re: Edin Džeko...
Zeznuće njga onaj žabar... Ajd sad je imao priliku da se pokaže pa i nakon lošeg nastupa al bgmi sad će nakon loše utakmice drugu gledat s klupe... Jer trebaš bit baš igračina da bi postupio onako kao on... Realno gledajući (objektivno) on je nasparam pojedinig igrača obični miš...
Ima jedna situacija gdje pokušava onaj svoj standardni glupi potez gdje ono lomi lijevo pa desno pa ga prosuše pošteno... Znam da njegovo nije da dribla, prolazi 5 igrača al brate bar nek nek ne izlazi puno van šesnesterca...
Inzagi se nikad mako nije iz peterca pa je opet bio svjetska klasa od napadača... Tako i on treba, zalijepi se za posljednjeg igrača i ne mrdaj... Kad vidim da ide kontra npr silva krene a on trči iza njega ja bi ga izveo istog trena... Ili kad se počne izvlačit po strani a 2m u njemu... i više od pola pasova kad je pod pritiskom su prejake lopte... U WF je bio bar 10x inteligentniji kad ima loptu...
A manćini je druga priča... O njemu i njegovim postupcima više ne vrijedi ni raspravljati.... Budala nad budalom...
I još za kraj, koliko me onaj tevez nervirao avaj novi padobranac me nervira još više a moje je mišljenje da je tevez 10x bolji igrač od njega... neda taj lopte sve dok može bilo šta s njom...
Ima jedna situacija gdje pokušava onaj svoj standardni glupi potez gdje ono lomi lijevo pa desno pa ga prosuše pošteno... Znam da njegovo nije da dribla, prolazi 5 igrača al brate bar nek nek ne izlazi puno van šesnesterca...
Inzagi se nikad mako nije iz peterca pa je opet bio svjetska klasa od napadača... Tako i on treba, zalijepi se za posljednjeg igrača i ne mrdaj... Kad vidim da ide kontra npr silva krene a on trči iza njega ja bi ga izveo istog trena... Ili kad se počne izvlačit po strani a 2m u njemu... i više od pola pasova kad je pod pritiskom su prejake lopte... U WF je bio bar 10x inteligentniji kad ima loptu...
A manćini je druga priča... O njemu i njegovim postupcima više ne vrijedi ni raspravljati.... Budala nad budalom...
I još za kraj, koliko me onaj tevez nervirao avaj novi padobranac me nervira još više a moje je mišljenje da je tevez 10x bolji igrač od njega... neda taj lopte sve dok može bilo šta s njom...