Ali ce Dzeko zato totalno odmoran protiv napolija zabijati ko niko drugi
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lajkujMe
#4701 Re: Edin Džeko...
Odmarao je dzeku posto je vidio da je dzeko u obije utakmice protiv bjelorusije trcao s po 3 bjelorusa na leđima, Dzeko je gigant ali on je i na kraju krajeva samo super hero Dzeko a ne bog.

- and
-
udrch
#4703 Re: Edin Džeko...
Ma Džeko je otišao iz Bosne u srijedu, a otišao je mrtav umoran, pa je čitavu srijedu putovao, sigurno presjedajući preko neke zemlje..
Jebiga i meni je krivo što nije igrao, jer rijetko imam priliku gledati direktno na TV-u, a i žao mi što znam da bi zabio najmanje jednom, ovako onaj Rooney ode u tri pizde materine, a Gomesa iz Bayerna neću ni da spominjem..ovako ništa neće biti od zlatne kopačke
..
Međutim moram reći da je Mancini uradio što je trebao..odmarao je umornog igrača, a igrali su oni koji bi u drugačijem raspletu bili nezadovoljni..uveo je Nasrija, a ovaj odmah riješio utakmicu asistencijom, nakon toga nije bilo nikakve potrebe da Džeko ulazi..ako je Tevez i imao neku prednost nad Džekom, Baloteli sigurno nije, tako da je to sasvim OK..
Uostalom vidjećemo protiv Napolija u koga Mancini trenutno ima najveće povjerenje..
Jebiga i meni je krivo što nije igrao, jer rijetko imam priliku gledati direktno na TV-u, a i žao mi što znam da bi zabio najmanje jednom, ovako onaj Rooney ode u tri pizde materine, a Gomesa iz Bayerna neću ni da spominjem..ovako ništa neće biti od zlatne kopačke
Međutim moram reći da je Mancini uradio što je trebao..odmarao je umornog igrača, a igrali su oni koji bi u drugačijem raspletu bili nezadovoljni..uveo je Nasrija, a ovaj odmah riješio utakmicu asistencijom, nakon toga nije bilo nikakve potrebe da Džeko ulazi..ako je Tevez i imao neku prednost nad Džekom, Baloteli sigurno nije, tako da je to sasvim OK..
Uostalom vidjećemo protiv Napolija u koga Mancini trenutno ima najveće povjerenje..
- BHF_Manijak
#4704 Re: Edin Džeko...
Ja u klin vi u plcou, al' eto...Ziv me zanima kako to da da Ferguson ne zamjeni Nanija, Rooneya ili Chicharita, no eto...Ipak je Mancini upravu, zamjeni iz cista mira covjeka koji je dao vise golova nego sto je utakmica odigrao!
A sto se rotacija tice i zamjene, pogledajte recimo koliko je Drogba kada je bio u top formi prije 2-3 godine igrao utakmica po sezoni ili jedan Torres, da li su oni stavljani tek tako na klupe protiv levatskih ekipa!
A sto se rotacija tice i zamjene, pogledajte recimo koliko je Drogba kada je bio u top formi prije 2-3 godine igrao utakmica po sezoni ili jedan Torres, da li su oni stavljani tek tako na klupe protiv levatskih ekipa!
- Jack Be Nimble
#4705 Re: Edin Džeko...
Rooney srce manchestera, to je isto ko kada bi izvukao Silvu ili Yaya iz Man C. Prosle sezone to je bio slucaj sa Tevezom, ali vise ne. Nani manje vise. Javier haman nikako do sada nije igrao, imao onaj potres mozga tako da ga nije iskoristio iz prve minute.BHF_Manijak wrote:Ja u klin vi u plcou, al' eto...Ziv me zanima kako to da da Ferguson ne zamjeni Nanija, Rooneya ili Chicharita, no eto...Ipak je Mancini upravu, zamjeni iz cista mira covjeka koji je dao vise golova nego sto je utakmica odigrao!
Sto se tice Toresa u Liverpulu sa Benitezom to je bila klasicna rotacija. Pogotovo u zadnju godinu ili dvije sa Rafom, svaka utakmica drugcija ekipa.
Ja sam se licno nadao da ce Mancini odmoriti Dzeku ili mu dati barem 45 minuta odmora. Mnogi su na ovom forumu govorili da se trudi ko konj u prve tri utakmice, sto je i istina, super partije pruzao itd. Ali se vidjelo na njemu da nakon 80 minute gubi snagu. Dvije utakmice sa Bjelorusijom ni malo lake i koliko je god zadnja utakmica dotukla nas navijace psihicki tako je i na igrace djelovala. Sam Pape je to rekao par puta. Zbog toga sam se ja nadao da ce Mancini dati malo vise odmora Dzeki imajuci u vidu da je sljedeca utakmica protiv Napolija.
- Riddle
#4706 Re: Edin Džeko...
Ma sigurno bi zabio nekoliko golova da je igrao, to sam rekao i sinoc. City bi vjerovatno bio i ubjedljviji s njim u timu. Ali opet, ako se uzme da ga je Mancini odmarao, ipak je to lijepa stvar, jer ga smatra glavnim igracem na toj poziciji i zeli ga u jacim utakmicama. Vec je izborio svoje mjesto najpouzdanijeg napadaca. Otkud znate da sam Dzeko mozda nije trazio odmor? Ishod danasnje utakmice nije bio sporan, samo je bilo pitanje koliko ce City zabiti i ko ce zabiti te golove. Steta je zbog tog njegovog ucinka, ali sve ostalo izgleda dobro.
- Comrad
#4707 Re: Edin Džeko...
Dzeko igra protiv napolija 100%. Ukoliko mancini ide na pobjedu.
Steta sto nije danas igrao...al bez obzira bice opet najbolji strijelac lige sa najmanje odigranih tekmi
Steta sto nije danas igrao...al bez obzira bice opet najbolji strijelac lige sa najmanje odigranih tekmi
- bosnianidiot
#4708 Re: Edin Džeko...
Ne znam je li bilo do sad, ali
- lord blackadder
#4709 Re: Edin Džeko...
Smjesno je k'o smrt.
-
klixober
#4710 Re: Edin Džeko...
This.lord blackadder wrote:Smjesno je k'o smrt.
- bingov buraz
#4711 Re: Edin Džeko...
+1komeba wrote:This.lord blackadder wrote:Smjesno je k'o smrt.
- bosnianidiot
#4712 Re: Edin Džeko...
Eto bas mi je drago da ste imali priliku objasniti da je ovo previse primitivno za vas profinjeni smisao za humor 
- lord blackadder
#4713 Re: Edin Džeko...
Jos neki dodju na komsijske forume i stavljaju ovaj mega seljakluk. Nevjerovatno. To su oni s mentalitetom 'Bosna je sampion ooOOoOOooo'.
- bosnianidiot
#4714 Re: Edin Džeko...
Hvala ti, o super gradjanine. Simpaticno je jebo te, to je sve, ne mora biti engleski humor da bi se mogao nasmijati.
Ovdje se svi ponasaju kao da se u zivotu nisu napili sa drustvom i zezali ovako. Ali ne, to je seljakluk
Ovdje se svi ponasaju kao da se u zivotu nisu napili sa drustvom i zezali ovako. Ali ne, to je seljakluk
- lord blackadder
#4715 Re: Edin Džeko...
Eto, meni nije simpaticno. Nekakva idolatrija do karikaturalnosti. Lisena ikakvog stila, osim krkanskog.
Ali razumijem da ima i onih kojim je ovo smjesno, i ja tu ne mogu nista.
Ali razumijem da ima i onih kojim je ovo smjesno, i ja tu ne mogu nista.
- Obuca9
#4716 Re: Edin Džeko...
Što se ova sisulja neofirno uvaljuje na snimak, ne bi li je Džeko primjetio dok bude gled'o klip 
- bosnianidiot
#4717 Re: Edin Džeko...
Pa dobro, slazem se da su ukusi razliciti. Nisam se ni ja sad kidao od smijeha.
Ali prozivati ljude seljacima samo zato sto su iz zezancije "sastavili" pjesmu i snimili, stvarno nije potrebno.
Ali nije ovo tema za to.
Uzivaj i nemoj se nervirati radi gluposti
Ali prozivati ljude seljacima samo zato sto su iz zezancije "sastavili" pjesmu i snimili, stvarno nije potrebno.
Ali nije ovo tema za to.
Uzivaj i nemoj se nervirati radi gluposti
- M.Laktasenko
#4718 Re: Edin Džeko...
Postavili su i na komsijski Bluemoon forum, i to 2-3 puta s prevodomlord blackadder wrote:Jos neki dodju na komsijske forume i stavljaju ovaj mega seljakluk. Nevjerovatno. To su oni s mentalitetom 'Bosna je sampion ooOOoOOooo'.
- ultima_palabra
#4719 Re: Edin Džeko...
Što bi naši stari rekli: epic fail 
- drmadzija
#4720 Re: Edin Džeko...
Kako ih nije stid! Jos harmoniku donjeli, hej!bosnianidiot wrote:Pa dobro, slazem se da su ukusi razliciti. Nisam se ni ja sad kidao od smijeha.
Ali prozivati ljude seljacima samo zato sto su iz zezancije "sastavili" pjesmu i snimili, stvarno nije potrebno. [...]
Od sad, svaki video o Dzeki ima da se snima u pozoristu sa trianglom i klavirom. I nemoj slucajno da bi neko dos'o na snimanje nepocesljan.
- Point.
#4721 Re: Edin Džeko...
Da ga hoce joj nanice, da ga hoce zabit dzekooo joj nano nanice....Isti fazon. Nije mega smijesno ali je simpaticno. Al ovdje ima nekih kojima i kad bi crna guja prdila u tri minuta kidali se od smijeha i smatrali to genijalnoscu koju samo oni razumiju. A da ne spominjem u furanje u Monthy Python i smtarati to kao "nema dalje".
Smatrati sevdalinku seljacki i krkanski je tako.........bezveze.
Smatrati sevdalinku seljacki i krkanski je tako.........bezveze.
- Koshpa
#4722 Re: Edin Džeko...
Gledam Wolfsburg - Schalke i na jednoj od tribina stoji EDIN DZEKO pa srce i onda jos nesto u dodatku na njemackom, uglavnom jos uvijek ga raja voli u Njemackoj

- burekodsira
#4723 Re: Edin Džeko...
ima li screenshot ili nestaKoshpa wrote:Gledam Wolfsburg - Schalke i na jednoj od tribina stoji EDIN DZEKO pa srce i onda jos nesto u dodatku na njemackom, uglavnom jos uvijek ga raja voli u Njemackoj![]()
- Koshpa
#4724 Re: Edin Džeko...
pokusavam uhvatit al ne prikazuju vise, uglavom kod korner zastavice s desne strane gdje je go Schalkea a sad ce biti tu gol Wolfsburga