Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#4651 Re: Edin Džeko...

Post by KPNCTNJAH »

dzeno123 wrote:Kako se kaze Dzeko na PES-u, Dzamqa ili Jacko?
Prije je samo pisalo Dzamqa, komentator nije nista izgovarao, a sad uz novi update su ga stavili u Man City i normalno mu je prezime, a i komentator kaze Đeko :D
Johnny_x

#4652 Re: Edin Džeko...

Post by Johnny_x »

KPNCTNJAH wrote:
dzeno123 wrote:Kako se kaze Dzeko na PES-u, Dzamqa ili Jacko?
Prije je samo pisalo Dzamqa, komentator nije nista izgovarao, a sad uz novi update su ga stavili u Man City i normalno mu je prezime, a i komentator kaze Đeko :D
KAko onaj spanski kaze? On je najbolji komentator
Pismonosa

#4653 Re: Edin Džeko...

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 14:33, edited 1 time in total.
Don Zivconi

#4654 Re: Edin Džeko...

Post by Don Zivconi »

Popio sam jedan jeger :) pa me inspirisao hajmo sad svi zajedno :)

A DA TE VIDIM DŽEKOOOOOOOOOOO
KAKO ZABIJAS
KAKO ZABIJAS
SEDAM GOOOOLOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAA

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
lajkujMe

#4655 Re: Edin Džeko...

Post by lajkujMe »

Don Zivconi wrote:Popio sam jedan jeger :) pa me inspirisao hajmo sad svi zajedno :)

KAKO ZABIJAS
KAKO ZABIJAS
SEDAM GOOOOLOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAA

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: :dance: :bih:
laura b.

#4656 Re: Edin Džeko...

Post by laura b. »

ljevoruki wrote:Sta ce on kad "prekuca" i ovu ligu, bolje nema, jel'de?
Onda se finovrati u Zelju i laganice. :D

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

:thumbup: :bih:
veljaca

#4657 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

Bravo Edine majstore - iako si bio zavaljen ( sam u napadu ) - odigrao si odlican pas za Misketa - i to je rijesilo utakmicu .....

A hvala ti i za sudiju Atkinsona :wink:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4658 Re: Edin Džeko...

Post by Entropio »

ultima_palabra wrote:Malo je off, ali fakat je ova Legea oprema smeće... ko da je u humanitarnoj došla :-) Reprezentacija treba imati dobru i prepoznatljivu opremu, da postane brand u Evropi.
:thumbup:
Bosanski_kralj

#4659 Re: Edin Džeko...

Post by Bosanski_kralj »

veljaca wrote:Bravo Edine majstore - iako si bio zavaljen ( sam u napadu ) - odigrao si odlican pas za Misketa - i to je rijesilo utakmicu .....

Zašto mu zahvaljivati, čovjek je radio svoj posao. Ono su sasvim zasluženi crveni kartoni i ne može se reći da ih je nepravedno dodijelio.
Ledenko

#4660 Re: Edin Džeko...

Post by Ledenko »

Odličan Džeko. Fantastično je primao lopte, pogotovo kad je onu jednu primio ustima.
romanovero

#4661 Re: Edin Džeko...

Post by romanovero »

Entropio wrote:
ultima_palabra wrote:Malo je off, ali fakat je ova Legea oprema smeće... ko da je u humanitarnoj došla :-) Reprezentacija treba imati dobru i prepoznatljivu opremu, da postane brand u Evropi.
:thumbup:
fuj gade mi se,kakav je ono stil,kakav je ono kvalitet,kakav dizajn,ko da je termin u hotonju jebo te
ako se vec ofiramo, trebali smo domace izabrat,borac travnik statijaznam
novi.dan.nova.nafaka

#4662 Re: Edin Džeko...

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Bosanski_kralj wrote:
veljaca wrote:Bravo Edine majstore - iako si bio zavaljen ( sam u napadu ) - odigrao si odlican pas za Misketa - i to je rijesilo utakmicu .....

Zašto mu zahvaljivati, čovjek je radio svoj posao. Ono su sasvim zasluženi crveni kartoni i ne može se reći da ih je nepravedno dodijelio.
E zamisli sad da taj sudija sudi protiv Barce i za simuliranja poput onog prvog koje je dovelo do crvenog kartona dijeli žute kartone. :-D
iVar

#4663 Re: Edin Džeko...

Post by iVar »

Konacno se i nama sreca okrenula sto se sudija tice :bih:
quasar

#4664 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

UEFA cuva zvijezde. Mozemo zahvaliti Dzeki sto smo postali ekipa koja ima sudijsku naklonost. Bez obzira na kvalitet sudjenja, u vise navrata mi se ucinilo da su nam sudije uoba meca naklonjene. Pazi molim te: penal u prvom poluvremenu. Kad smo to dobijali penal u gostima? Onda zapelo, pa nece da odapne,pa hajd crveni. Pa nista, pa daj jos jedan. Ne kazem da nije zasluzeno, ali ipak... to nam se do sada nije desavalo. Sjecate se Spahinog crvenog protiv Madjarske u Zenici. Onako ga dobio, jer se sudiji digao q. a nije znao kome ce ga. Ako i ostali nasi momci naprave nesto od svojih karijera, bice parafraziran Platini: hebes prvenstvo koje Bosne nema!
ultima_palabra

#4665 Re: Edin Džeko...

Post by ultima_palabra »

quasar wrote:UEFA cuva zvijezde. Mozemo zahvaliti Dzeki sto smo postali ekipa koja ima sudijsku naklonost. Bez obzira na kvalitet sudjenja, u vise navrata mi se ucinilo da su nam sudije uoba meca naklonjene. Pazi molim te: penal u prvom poluvremenu. Kad smo to dobijali penal u gostima? Onda zapelo, pa nece da odapne,pa hajd crveni. Pa nista, pa daj jos jedan. Ne kazem da nije zasluzeno, ali ipak... to nam se do sada nije desavalo. Sjecate se Spahinog crvenog protiv Madjarske u Zenici. Onako ga dobio, jer se sudiji digao q. a nije znao kome ce ga. Ako i ostali nasi momci naprave nesto od svojih karijera, bice parafraziran Platini: hebes prvenstvo koje Bosne nema!
Nešto je do Džeke, a mislim da je ponešto i do Švabe i Komiteta ;-)
Obuca9

#4666 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Edin Džeko me iz utakmice u utakmicu sve više i više oduševljava.

Svaka čast majstore, igrač si svjetskog kalibra. :thumbup: :thumbup:

A ratata i njemu slični hejteri, nek jedu svoja muda od muke.
Dr.Cuddy

#4667 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

quasar wrote:UEFA cuva zvijezde. Mozemo zahvaliti Dzeki sto smo postali ekipa koja ima sudijsku naklonost. Bez obzira na kvalitet sudjenja, u vise navrata mi se ucinilo da su nam sudije uoba meca naklonjene. Pazi molim te: penal u prvom poluvremenu. Kad smo to dobijali penal u gostima? Onda zapelo, pa nece da odapne,pa hajd crveni. Pa nista, pa daj jos jedan. Ne kazem da nije zasluzeno, ali ipak... to nam se do sada nije desavalo. Sjecate se Spahinog crvenog protiv Madjarske u Zenici. Onako ga dobio, jer se sudiji digao q. a nije znao kome ce ga. Ako i ostali nasi momci naprave nesto od svojih karijera, bice parafraziran Platini: hebes prvenstvo koje Bosne nema!
:thumbup: baš sinoć ovo komentarišem.
mrtva kokoš

#4668 Re: Edin Džeko...

Post by mrtva kokoš »

ono sto je ocigledno jeste to da nas sada svi gledaju drugacije, a velike zasluge zbog toga treba upisati dzeki, promjenama u savezu, osim u komitetu, susic na klupi isto tako su doprinijele tome. ali onako sudjenje,
posteno, mislim da svi znamo ko je tome "krivac". jebesh prvenstva bez dzeke :oops: :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4669 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

hz__semir wrote:Edin Džeko me iz utakmice u utakmicu sve više i više oduševljava.

ratata je odavno u Kreki na trajnom, tako da nema potrebe da ga povlačimo po forumu :wink:
Obuca9

#4670 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Chmoljo wrote:
hz__semir wrote:Edin Džeko me iz utakmice u utakmicu sve više i više oduševljava.

ratata je odavno u Kreki na trajnom, tako da nema potrebe da ga povlačimo po forumu :wink:
Auu, nisam to upratio. Šteta, baš bi bilo zanimljivo vidjeti šta sad ima reći u korist Stankovića, a kontra Džeke. :D
BHF_Manijak

#4671 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

Reko bi ti da je u Interu i da ga vodi Mourinho bio bi svjetska klasa(makar tamo preso i Lazar Popovic)a ovako je samo prosjecan igrac prosjecnog kluba i prosjecne lige... :mrgreen: :run:
Riddle

#4672 Re: Edin Džeko...

Post by Riddle »

Gotovo sam ubijeđen da ce sutra zabiti hat-trick Wiganu. Nije mogao dobiti bolju sansu. :D
quasar

#4673 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Ja se samo bojim da ne bude, pod teretom nasih ocekivanja, potpuno beskoristan. Mada znam da je psihološki čvrst, ipak se letvica značajno digla. Jedan gol je sad nešto što se podrazumjeva, manje od tog je razočarenje, a ono što se očekuje je spektakl.

jbg. ali ne moze ni svaku tekmu biti na vrhu. Mozda ga cak i ostavi na klupi da ga sacuva za ligu prvaka. Baloteli i Tevez nisu igrali za reprezentacije, svjeziji su.
Zgec Lezda

#4674 Re: Edin Džeko...

Post by Zgec Lezda »

Govore kako ce mozda Mancini stavit na klupu da se odmori ove utakmice. Ako vako bude, onda nema sanse da bude prvi strijelac.
Riddle

#4675 Re: Edin Džeko...

Post by Riddle »

Druga je stvar hoce li ga Mancini izostaviti iz igre. Ali ako bude igrao, to ce biti salva golova. Wigan je idealan tim za tako nesto. Samo sacekajte.
Post Reply