Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#4501 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

quasar wrote:Neka ga gdje je. Ova ekipa ima potencijal da osvoji sve, samo ne moze sve odmah, i ne moze brzo. Polako, jedno po jedno.
I bolje mu je da bude legenda Sitija nego samo jedan od mnogih u Realu ili negdje drugo.
IMHO.
I ja ovo mislim. Bolje mu je jer bi mogao postati najbolji igrač City-a u historiji ako nastavi ovim tempom. Ne vidim što bi dalje šarao, vole ga navijači, Manchester je grad za razliku od sela gdje je dosad igrao, biće redovan u završnici Lige prvaka, igra najjaču ligu na svijetu. Milion razloga da ostane tu.
klixober

#4502 Re: Edin Džeko...

Post by klixober »

Dođe mi da otvorim temu samo sa glupostima koje (neki) naši pišu na bluemoon-u.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4503 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

komeba wrote:Dođe mi da otvorim temu samo sa glupostima koje (neki) naši pišu na bluemoon-u.
ja se plaho zacrvenim nekad :lol:

dođe mi da se registrujem... ali bojim se, i tamo ću postati moderator, pa belaj :lol: :mrgreen:
Baudelaire

#4504 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Ima par naših likova koji su se brzo uklopili, pokupili engleski fazon zezancije, gramatički su perfektni i oni uglavnom ne pretjeruju sa Džekom, al kad dođe onaj ,, Džeko din't partake Ramadan'', bude mi žao što je Bosanac.
klixober

#4505 Re: Edin Džeko...

Post by klixober »

Mahalska služba :-)

1.
Btw, This morning he was spoted in one mosque together with other teammates.
2.
arghhh, I missed a nice chance to meet Edin this morning... I'm always prayinf Eid prays in one mosque where my brother lives and we somehow decided to do it in another one this morning... lately I heard that Edin and all guys from Bosnian national team were in that mosque I usually pray in ...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4506 Re: Edin Džeko...

Post by Chmoljo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koshpa

#4507 Re: Edin Džeko...

Post by Koshpa »

:-) :-) :-) :-) :-)

Kakav moras biti idiot da pises ovakve stvari po forumima tj da se hvalis englezima da si ti mozda mogo srest DzekA
denimb

#4508 Re: Edin Džeko...

Post by denimb »

Hahahahahah, ojjjha kraljeva...a sta englezi, a sta englezi... :lol: :lol: :lol:
emmiirr

#4509 Re: Edin Džeko...

Post by emmiirr »

vukojebina wrote:
Dr.Cuddy wrote:@armin

to se i ja nadam. da mi neko kaže iz prve ruke, ko je bio ili ima iskustva sa kupovanjem karata. jer google je pun sajtova tipa onlinetickets.com ali mi to malo nepouzdano djeluje :roll:

evo iz prve ruke...ja i jaran smo kupili dvije karte za tu utakmicu...kupili smo ih na ebay-u, posto direktno mogu kupiti samo clanovi kluba...mi smo ih kupili prvi dan prodaje, i platili smo haman pa skoro duplu cijenu...platili smo 109 eura po karti, za drugu kategoriju, koje inace kostaju 60 e, a sad vec vidim 199 eura 4 kategorija, to ti je ono gore na vrgu, gdje igrace vidis samo ko tacke... jos 5 mojih jarana trazi karte, ali skroz tesko za neku realnu cijenu...jedan vozi ovih dana pored stadiona, pa ce malo prosetat da vidi kakva je situacija...
postoji jos jedna opcija, da se reg kao clan kluba, to kosta 60 eura za godisnje, i onda mozes kupit najvise 4 karte...

lijep pozdrav

Imam ja jednu kartu za utakmicu Bayer-Man city(2.kategorija), a postoji mogucnost da cu imati jos jednu( cekam da jedan jaran vidi hoce li moci dobiti odmor na poslu)

Javite se na PP ako je neko zainteresovan.

Pozdrav
Rookie

#4510 Re: Edin Džeko...

Post by Rookie »

Džeko ima još mnogo prostora za napredak. Protiv Tottenhama je od nekih 11 direktnih zračnih duela izgubio 10. Od toga pola u prvih 5 minuta. Možda jedan gore ili dole, ali sam poprilično tačno brojao. Ne pikam onaj njegov gol, kad Kaboul nije bio u poziciji da skoči, već samo situacije u kojima i Džeko i stoper idu na skok. Znači, ubili su ga Dawson i Kaboul. A u Njemačkoj je i u tome bio dominantan.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#4511 Re: Edin Džeko...

Post by prljavi Hare »

Abacija wrote:
prljavi Hare wrote:Džeko je najistaknutiji majorizator i platformaš! :D
Bi mi žao susjeda.....Kranjčara,Modrića,Ćorluke,sve gledam i vičem:"Nemoj njega Džeko!" :D
Otkud tebe na ovom pdf-u? :shock: :D
Čitam ja redovno šta pišete,ali se ne uključujem!E Hare je iza rata išo' na sve Željine utakmice,u Banovićima
nam razbili auto,a meni glavu.Sreća nije se tada oružje nosalo,seljačka posla,zasuli nas ciglama iz avlija na
povratku. :D
Sad se nema vremena za tekme,obaveze i slično,ali pratim ja šta pišete! :thumbup:
USAblues

#4512 Re: Edin Džeko...

Post by USAblues »

Chmoljo wrote:
komeba wrote:Dođe mi da otvorim temu samo sa glupostima koje (neki) naši pišu na bluemoon-u.
ja se plaho zacrvenim nekad :lol:

dođe mi da se registrujem... ali bojim se, i tamo ću postati moderator, pa belaj :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :thumbup:
kasparaov

#4513 Re: Edin Džeko...

Post by kasparaov »

jel klanjo bajram namaz??
k3ngur

#4514 Re: Edin Džeko...

Post by k3ngur »

komeba wrote:Mahalska služba :-)

1.
2.
arghhh, I missed a nice chance to meet Edin this morning... I'm always prayinf Eid prays in one mosque where my brother lives and we somehow decided to do it in another one this morning... lately I heard that Edin and all guys from Bosnian national team were in that mosque I usually pray in ...
USAblues

#4515 Re: Edin Džeko...

Post by USAblues »

Rookie wrote:Džeko ima još mnogo prostora za napredak. Protiv Tottenhama je od nekih 11 direktnih zračnih duela izgubio 10. Od toga pola u prvih 5 minuta. Možda jedan gore ili dole, ali sam poprilično tačno brojao. Ne pikam onaj njegov gol, kad Kaboul nije bio u poziciji da skoči, već samo situacije u kojima i Džeko i stoper idu na skok. Znači, ubili su ga Dawson i Kaboul. A u Njemačkoj je i u tome bio dominantan.
Stvarno nema smisla spominjati ovo nakon perfektne odigranje tekme. KaKo si samo mogao obratiti paznju na nesto drugo osim onih 4 gola....:) ;-)
bingov buraz

#4516 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

ak81 wrote:
komeba wrote:Mahalska služba :-)

1.
2.
O boze!

Image
and

#4517 Re: Edin Džeko...

Post by and »

Rookie wrote:Džeko ima još mnogo prostora za napredak. Protiv Tottenhama je od nekih 11 direktnih zračnih duela izgubio 10. Od toga pola u prvih 5 minuta. Možda jedan gore ili dole, ali sam poprilično tačno brojao. Ne pikam onaj njegov gol, kad Kaboul nije bio u poziciji da skoči, već samo situacije u kojima i Džeko i stoper idu na skok. Znači, ubili su ga Dawson i Kaboul. A u Njemačkoj je i u tome bio dominantan.
koliko bi ih onda zavalio da ga nisu ubili :?
svašta :run:
buzzer

#4518 Re: Edin Džeko...

Post by buzzer »

USAblues wrote:
Stvarno nema smisla spominjati ovo nakon perfektne odigranje tekme. KaKo si samo mogao obratiti paznju na nesto drugo osim onih 4 gola....:) ;-)
znaci, da nije izgubio tih deset zracnih duela i da je dao 14 umjesto 4, zadovoljio bi tvoje stroge kriterije. :D
bogami si mnogo zajeban. :thumbup:
Riddle

#4519 Re: Edin Džeko...

Post by Riddle »

Gdje ga je to Kaboul ubio? Dovoljan je samo onaj gol glavom da ova izjava ne vazi apsolutno nista. Covjek im jos zabije 4 komada i neko ima muda da kaze kako ga je ta odbrana pojela. :lol:
star(i)mo

#4520 Re: Edin Džeko...

Post by star(i)mo »

Pa ne bi bio napadac da ne gubi 70% duela protiv odbrane i golmana... Inace bi rezultati bili k'o u rukometu. :-) Sta covjek sve nece procitati o Edinu...

OOOOOO, EDIN JACKOOOOOO :bih:
quasar

#4521 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

sa bluemoon foruma:
On friday Edin is playing for Bosnia. A very important EC qualification game against White Russia. So it will very interesting to see him play an international.
Dajte ljudi uozbiljite se, nemojte nas provaljivati vise, ako boga znate....
kokuz_sa

#4522 Re: Edin Džeko...

Post by kokuz_sa »

quasar wrote:sa bluemoon foruma:
On friday Edin is playing for Bosnia. A very important EC qualification game against White Russia. So it will very interesting to see him play an international.
Dajte ljudi uozbiljite se, nemojte nas provaljivati vise, ako boga znate....
hahahahahaha
gdje li je BLACK RUSSIA
star(i)mo

#4523 Re: Edin Džeko...

Post by star(i)mo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Riddle

#4524 Re: Edin Džeko...

Post by Riddle »

White Russia?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
USAblues

#4525 Re: Edin Džeko...

Post by USAblues »

:lol: :lol: :lol: gdje to citate da i ja odem da se malo nasmijem!!!
Post Reply