Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mr. Brightside

#4451 Re: Edin Džeko...

Post by Mr. Brightside »

Dr.Cuddy wrote:
soccerfan88 wrote:Konkretno mislim na utakmicu Bayern - ManCity ali ni druge nisu isključene. Ima li neka stranica za CL karte?
Pogledaj na stranici City-a bit ce. Mozda nema sad ali bit ce kad se priblizi utakmica ili se raspitaj na Uefinoj stranici :)
Utakmica je za mjesec dana, nema ništa na ManCity ticket stranici osim Wigana. Da čekam zadnji trenutak mi se ne isplati jer treba organizovati prevoz, smještaj i slobodne dane...zato pitam ima li neki ticket office za ligu šampiona online gdje raja kupuju (ili su kupovali) karte za CL.[/quote]
ima, ali ne znam koliko je to sigurno :)
najbolje da ti neko kaze iz prve ruke kako, sta :)
Dr.Cuddy

#4452 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

@armin

to se i ja nadam. da mi neko kaže iz prve ruke, ko je bio ili ima iskustva sa kupovanjem karata. jer google je pun sajtova tipa onlinetickets.com ali mi to malo nepouzdano djeluje :roll:
al_akhisari

#4453 Re: Edin Džeko...

Post by al_akhisari »

...svaka cast majstore :thumbup:
Mr. Brightside

#4454 Re: Edin Džeko...

Post by Mr. Brightside »

Dr.Cuddy wrote:@armin

to se i ja nadam. da mi neko kaže iz prve ruke, ko je bio ili ima iskustva sa kupovanjem karata. jer google je pun sajtova tipa onlinetickets.com ali mi to malo nepouzdano djeluje :roll:
postavi ovo pitanje na drugim temama, siguran sam da ima neko ko je isao... :)
bruce lee

#4455 Re: Edin Džeko...

Post by bruce lee »

armin.i.am wrote:

najlakse je doci do karata preko samog kluba, ali u slucaju da si njihov clan - ja sam preko raje tako bez problema dobijao karte za CL, schalke, leverkusen itd. ako kupujes iz same njemacke i nemas nikog ko je clan bayerna, otisao bih jednostavno u jednu od silnih radnji gdje se prodaju karte za sve zivo - fudbalske utakmice, koncerti itd. itd. ukoliko ne mozes tamo uzeti karte, uputice te gdje vec mozes. ne bih cekao ni sekunde, karte ce se brzo rasprodati. ispred stadiona ces ih moci uzeti na crno, ali po astronomskim cijenama: meni su za schalke-united ljudi nudili 250 eura sat prije utakmice. ja kreten odbio :D
Dr.Cuddy

#4456 Re: Edin Džeko...

Post by Dr.Cuddy »

bruce lee wrote:
armin.i.am wrote:

najlakse je doci do karata preko samog kluba, ali u slucaju da si njihov clan - ja sam preko raje tako bez problema dobijao karte za CL, schalke, leverkusen itd. ako kupujes iz same njemacke i nemas nikog ko je clan bayerna, otisao bih jednostavno u jednu od silnih radnji gdje se prodaju karte za sve zivo - fudbalske utakmice, koncerti itd. itd. ukoliko ne mozes tamo uzeti karte, uputice te gdje vec mozes. ne bih cekao ni sekunde, karte ce se brzo rasprodati. ispred stadiona ces ih moci uzeti na crno, ali po astronomskim cijenama: meni su za schalke-united ljudi nudili 250 eura sat prije utakmice. ja kreten odbio :D
e hvala za info. raspitaću se u njemačkoj kod neke raje :) :thumbup:
Thug...

#4457 Re: Edin Džeko...

Post by Thug... »

S obzirom da se utakmica igra u Njemackoj prije pogledaj na Bayernovoj stranicu da kupis kartu a ne ManCity logicno zar ne?
vukojebina

#4458 Re: Edin Džeko...

Post by vukojebina »

evo iz prve ruke...ja i jaran smo kupili dvije karte za tu utakmicu...kupili smo ih na ebay-u, posto direktno mogu kupiti samo clanovi kluba...mi smo ih kupili prvi dan prodaje, i platili smo haman pa skoro duplu cijenu...platili smo 109 eura po karti, za drugu kategoriju, koje inace kostaju 60 e, a sad vec vidim 199 eura 4 kategorija, to ti je ono gore na vrgu, gdje igrace vidis samo ko tacke... jos 5 mojih jarana trazi karte, ali skroz tesko za neku realnu cijenu...jedan vozi ovih dana pored stadiona, pa ce malo prosetat da vidi kakva je situacija...
postoji jos jedna opcija, da se reg kao clan kluba, to kosta 60 eura za godisnje, i onda mozes kupit najvise 4 karte...

lijep pozdrav
todd_smith

#4459 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

Iskreno ne znam zasto se neki cude, kako je kulturan i smije se, i nikad ne tersa, nas svaki fudbaler je istog karaktera...NEMA SANSE da bi ikada vidjeli Edina,Vedada, Seju ili Misketa ili Senada da se ponasa onako kao Baloteli ili Tevez ili bilo kakav drugi fudbaler koji pravi glupe scene

Zna se da je Dzeko Sarajevsko dijete, covjek zna kako je bilo, jer je i sam prozivio sve to, davno je shvatio da je on i repka nesto sto drzi ovaj narod i siri optimizam i zaborav na svakodnevne probleme, pa makar samo za 90. minuta, ko zna za njega od starta, znao je da ce uvijek ostati ovakav, sto se tice ponasanja :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
cyprus

#4460 Re: Edin Džeko...

Post by cyprus »

todd_smith wrote:Iskreno ne znam zasto se neki cude, kako je kulturan i smije se, i nikad ne tersa, nas svaki fudbaler je istog karaktera...
Jesi siguran? :D

:D
bruce lee

#4461 Re: Edin Džeko...

Post by bruce lee »

.
bingov buraz

#4462 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:Iskreno ne znam zasto se neki cude, kako je kulturan i smije se, i nikad ne tersa, nas svaki fudbaler je istog karaktera...

Zeza ga dubrovacki dio :mrgreen:
Baudelaire

#4463 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

To je zato što Spahić nije iz Bosne i Hercegovine, nego Dubrovnika :evil:
Zgec Lezda

#4464 Re: Edin Džeko...

Post by Zgec Lezda »

Kazu da je izgubio 10 kila, ali meni ne izgleda nesto drugaciji. Iako bi ovo bilo dobro objasnjenje za njegovu puno bolju igru.
PasHon1

#4465 Re: Edin Džeko...

Post by PasHon1 »

todd_smith wrote:Iskreno ne znam zasto se neki cude, kako je kulturan i smije se, i nikad ne tersa, nas svaki fudbaler je istog karaktera...NEMA SANSE da bi ikada vidjeli Edina,Vedada, Seju ili Misketa ili Senada da se ponasa onako kao Baloteli ili Tevez ili bilo kakav drugi fudbaler koji pravi glupe scene

Zna se da je Dzeko Sarajevsko dijete, covjek zna kako je bilo, jer je i sam prozivio sve to, davno je shvatio da je on i repka nesto sto drzi ovaj narod i siri optimizam i zaborav na svakodnevne probleme, pa makar samo za 90. minuta, ko zna za njega od starta, znao je da ce uvijek ostati ovakav, sto se tice ponasanja :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

bingov buraz

#4466 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

Ovo za kilazu,gledam onaj intervju poslije utakmice sestra naidje ono baci oko sta radim na kompu i ko iz topa "u jes Dzeko smrs'o".Meni dovoljno da povjerujem jer zene stvarno bolje primjete detalje (ja ne bih skonto da bez glave dodje :mrgreen: )
PasHon1

#4467 Re: Edin Džeko...

Post by PasHon1 »

Ne kontam u cemu je problem, ako je bilo davno kao da se nikad nije desilo?
Daleko od toga da ga ja ne gotivim, kad je zabio onaj cetvrti Tottenhamu, k'o da sam ga ja zabio.
(A cak i ovo sto im je j*bo mater podrzavam, jer se nije mog'o nadavat kol'ko oni prime)
Baudelaire

#4468 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

bingov buraz wrote:Ovo za kilazu,gledam onaj intervju poslije utakmice sestra naidje ono baci oko sta radim na kompu i ko iz topa "u jes Dzeko smrs'o".Meni dovoljno da povjerujem jer zene stvarno bolje primjete detalje (ja ne bih skonto da bez glave dodje :mrgreen: )
Hahaha, ja sam jednom skinuo sedam kila u vrlo kratkom roku, jarani to nisu nikako primijetili, ali jedna jaranica je bila zaprepaštena kad me vidjela :D
Magarece_godine

#4469 Re: Edin Džeko...

Post by Magarece_godine »

vernes81

#4470 Re: Edin Džeko...

Post by vernes81 »

Baudelaire wrote:
bingov buraz wrote:Ovo za kilazu,gledam onaj intervju poslije utakmice sestra naidje ono baci oko sta radim na kompu i ko iz topa "u jes Dzeko smrs'o".Meni dovoljno da povjerujem jer zene stvarno bolje primjete detalje (ja ne bih skonto da bez glave dodje :mrgreen: )
Hahaha, ja sam jednom skinuo sedam kila u vrlo kratkom roku, jarani to nisu nikako primijetili, ali jedna jaranica je bila zaprepaštena kad me vidjela :D
Jesi siguran da ti je samo jaranica :mrgreen: :run:
k3ngur

#4471 Re: Edin Džeko...

Post by k3ngur »

Evo sta Guardiola kaze za City:
"They (Manchester City) can do it. If you see the players and you see their manager they can do it. Maybe they don't have the history in the last years to play in the Premiership or Europe, but if you see those names you nominated right now they are awesome. Dzeko, Aguero, Tevez, Silva, Barry, Balotelli, Yaya Toure, Kolo toure. All of them are top, top, top players and they started very good in the Premiership," the Catalan said.

http://www.channelstv.com/global/news_d ... cat=Sports
Baudelaire

#4472 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

vernes81 wrote:
Baudelaire wrote:
Jesi siguran da ti je samo jaranica :mrgreen: :run:
I ja sam pomislio što i ti prijatelju, ali nažalost, jasno mi je dato to znanja da je samo jaranica :D
todd_smith

#4473 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

cyprus wrote:

ko ce koga, ako nece svoj svoga :lol:
Bosanski_kralj

#4474 Re: Edin Džeko...

Post by Bosanski_kralj »

Baudelaire wrote:
I ja sam pomislio što i ti prijatelju, ali nažalost, jasno mi je dato to znanja da je samo jaranica :D
Najteže je svoju jaranicu učiniti svojom djevojkom. :sad:
Baudelaire

#4475 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

Bosanski_kralj wrote:
Baudelaire wrote:
Najteže je svoju jaranicu učiniti svojom djevojkom. :sad:
oooo znam :D Nego, pošto je tema o Džeki, a u posljednje vrijeme sve čega se prihvati pretvara u zlato, da mu se obratim sa molbom da mi pomogne? :P Ionako sam mu komšija, živim u njegovoj mahali :D
Post Reply