Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:@Edine ne hebi.Trenutno su ta dva kluba u pet deka i Dzeko je mogao otici samo zbog para.Ipak se ispostavilo da mu je preca familija od zelja forumasa i para.
Pusti Edina, svako navija za svoj ćejf, nema mu Serije A na TV, pa bi on Džeku u EPL, e ne može
Edin nije ništa slagao sa onom izjavom nakon sage o Chelsea kad je rekao da u Rimu ima status. Fakat ima. Da to mijenja za Titanic zvani Chelsea?
Kinaski wrote:Sta ovo djeko dade gol, i ko fol ne slavi, nije mu drago. Ko eto on igrac, a seljak iz Brijesca hahah
Dokaz surovog gigantizma, jos i ljut.
Jest Allahami, meni neugodno bilo dok sam gledo, zamisli kako je treneru. Pa ja da sam trener ja ga ne bi' smio izvesti. Dje sad Mancini da ga stavi na klupu, picketina.Evoluiro dzeko ko pokemon
Last edited by Kinaski on 11/02/2018 22:37, edited 1 time in total.
Jebo majku ja da sam imao loptu 95 kad se rat zavsio sad bi igro u Barseloni, ali jok stari kupovo cigare. Samo mi je to krivo sto loptu nisam imo 95, pa Mesi bi na klupi sad bio zbog mene. Golmani bi srali u gace kad bi culi moje ime : Kinaski. A ja se ustvari i ne zovem tako