Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#43876 Re: Edin Džeko
Nema se sta komentarisati dok Lesko i hrasno ne daju ocjenu pa da se uzme neka sredina 
-
kudrilo
#43877 Re: Edin Džeko
Što se tiče sportskih ambicija, on ako ne ode iz ove Trome na kraju sezone, znači nije mu do fudbala. Realno, poznavajući njega, potpisaće novi ugovor 
Općenito naši igrači su ambicijama "skromni". I dan danas mislim da bi Džeko bio još jedna klasa iznad da nije otišao u City.
Općenito naši igrači su ambicijama "skromni". I dan danas mislim da bi Džeko bio još jedna klasa iznad da nije otišao u City.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43878 Re: Edin Džeko
Kakve ambicije sa 33 godine?
- Edin H.
#43879 Re: Edin Džeko
missko wrote:Nema se sta komentarisati dok Lesko i hrasno ne daju ocjenu pa da se uzme neka sredina
-
kudrilo
#43880 Re: Edin Džeko
Objasni mi Ibrine ambicije
Nemaju godine toliko veze nekad, logično da više sanjare mlađi, ali sve je do karaktera. Uvijek ima neko novo dokazivanje
Realno, Džeko je tu posebnu ambiciju izgubio dobro prije danas
Nemaju godine toliko veze nekad, logično da više sanjare mlađi, ali sve je do karaktera. Uvijek ima neko novo dokazivanje
- luckylaka
#43881 Re: Edin Džeko
Moze li se ovo prevesti na bosanski jezik .Ko ovo skonta svaka mu cast.Tomahawk11 wrote:Dakle, dođeš da pljucneš da prvaka Bundeslige, 2xprvaka Premiershipa, igrača koji je bio najbolji strijalac Bundes i Serije A, prvog strijelca reprezentacije BiH, jednog od ambasadora ove napaćene zemlje, čovjeka koji se u potpunosti ostvario....očiti kompleksi, ljubomora, pa preseli i ti u Rim, možda te prime da doFaćaš lopte, pa bar dijelom ostvariš te neispunjene fantazije.
Naravno, jasno je da ja nisam prepoznao loši pokušaj humora koji pojedinci pokušavaju na temi prosipati...nije to zbog Džeke, to da se popale forumaši
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43882 Re: Edin Džeko
laka, ne zajebajiluckylaka wrote:Moze li se ovo prevesti na bosanski jezik .Ko ovo skonta svaka mu cast.Tomahawk11 wrote:Dakle, dođeš da pljucneš da prvaka Bundeslige, 2xprvaka Premiershipa, igrača koji je bio najbolji strijalac Bundes i Serije A, prvog strijelca reprezentacije BiH, jednog od ambasadora ove napaćene zemlje, čovjeka koji se u potpunosti ostvario....očiti kompleksi, ljubomora, pa preseli i ti u Rim, možda te prime da doFaćaš lopte, pa bar dijelom ostvariš te neispunjene fantazije.
Naravno, jasno je da ja nisam prepoznao loši pokušaj humora koji pojedinci pokušavaju na temi prosipati...nije to zbog Džeke, to da se popale forumaši
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43883 Re: Edin Džeko
Ibrahimović? Ma to onaj pizza majstor, da je Džeko bio pod njegovom jurisdikcijom, prodo bi ga dosad 15 putakudrilo wrote:Objasni mi Ibrine ambicije![]()
-
Bazinga1234
#43884 Re: Edin Džeko
missko wrote:Nema se sta komentarisati dok Lesko i hrasno ne daju ocjenu pa da se uzme neka sredina
- luckylaka
#43885 Re: Edin Džeko
Edin je danas bio katastrofa,totalno van utakmice i zasluzuje svaku kritiku.To nije nikakvo pljuvanje,podcjenjivanje Edina nego realno stanje danasnje utakmce.Tomahawk11 wrote:laka, ne zajebajiluckylaka wrote:Moze li se ovo prevesti na bosanski jezik .Ko ovo skonta svaka mu cast.Tomahawk11 wrote:Dakle, dođeš da pljucneš da prvaka Bundeslige, 2xprvaka Premiershipa, igrača koji je bio najbolji strijalac Bundes i Serije A, prvog strijelca reprezentacije BiH, jednog od ambasadora ove napaćene zemlje, čovjeka koji se u potpunosti ostvario....očiti kompleksi, ljubomora, pa preseli i ti u Rim, možda te prime da doFaćaš lopte, pa bar dijelom ostvariš te neispunjene fantazije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43886 Re: Edin Džeko
To nema nikakve veze sa ovim što sam ja to napisao.luckylaka wrote: Edin je danas bio katastrofa,totalno van utakmice i zasluzuje svaku kritiku.To nije nikakvo pljuvanje,podcjenjivanje Edina nego realno stanje danasnje utakmce.
Niti sporim da je u lošoj formi već neko vrijeme.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#43887 Re: Edin Džeko
Nemoj se ljutiti ali ti fakat nemas pjma sa fudbalom.......luckylaka wrote:Edin je danas bio katastrofa,totalno van utakmice i zasluzuje svaku kritiku.To nije nikakvo pljuvanje,podcjenjivanje Edina nego realno stanje danasnje utakmce.

Imao je tri suta po golu odlicna i jos bolje odbrane golmana....imao je ukupno devet suteva. Ova ocjena se daje na osnovu statistickih podataka a ne na osnovu simpatija.
- insomnia78
#43888 Re: Edin Džeko
Napadačkiji golman od njega 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43889 Re: Edin Džeko
Loši su svi, pa i Edin, recimo onu priliku 1 na 1 sa golmanom je morao bolje, ono je baš loše završio.
Ko i onaj u 89. minuti, baš se vidi da su izgubili samopouzdanje i ne znaju ni poklone iskoristiti.
Ko i onaj u 89. minuti, baš se vidi da su izgubili samopouzdanje i ne znaju ni poklone iskoristiti.
- hrasno38
#43890 Re: Edin Džeko
O cemu ti to @Tomo??? Uradio je ono sto bi uradio svaki napadac ali ne bi svaki golman u padu slucajno zakacio tu loptu rukom. Pogledajte malo picka mu materina prije nego dajete komentare. Ima i golman na golu nije gol prazan. Sve danas sto je suto po golu sutao je odlicno i onako kako treba ali je golman zaista dobro odbranio.Tomahawk11 wrote:Loši su svi, pa i Edin, recimo onu priliku 1 na 1 sa golmanom je morao bolje, ono je baš loše završio.
- Edin H.
#43891 Re: Edin Džeko
Cekamo jos leska, pa onda da i mi prokomentarisemo.Bazinga1234 wrote:missko wrote:Nema se sta komentarisati dok Lesko i hrasno ne daju ocjenu pa da se uzme neka sredina
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43892 Re: Edin Džeko
Pogledaj ponovo snimak te prilike. Nije je slučajno zakačio u padu nego je odbranio, jer je Edin šutao previše po sredini.hrasno38 wrote:O cemu ti to @Tomo??? Uradio je ono sto bi uradio svaki napadac ali ne bi svaki golman u padu slucajno zakacio tu loptu rukom. Pogledajte malo picka mu materina prije nego dajete komentare. Ima i golman na golu nije gol prazan. Sve danas sto je suto po golu sutao je odlicno i onako kako treba ali je golman zaista dobro odbranio.Tomahawk11 wrote:Loši su svi, pa i Edin, recimo onu priliku 1 na 1 sa golmanom je morao bolje, ono je baš loše završio.
Čuj pogledajte, pa eto pogledaj ti, šta odmah galamiš. Govorim o šansi nakon presječene lopte.
Evo od 2:35
-
Bazinga1234
#43893 Re: Edin Džeko
Nema Leska na forumu 4-5 danaEdin H. wrote:
Cekamo jos leska, pa onda da i mi prokomentarisemo.
- luckylaka
#43894 Re: Edin Džeko
Bravo strucnjak...imao je devet suteva realizacija O.Jel to znaci da je dobro odigrao.P.S.Nece te Edin usvojiti koliko kod da ga hvalis,voli Edin nekad procitati i kritiku na svoj racun samo sto ti ne razlikujes kritiku i pljuvanje.hrasno38 wrote:Nemoj se ljutiti ali ti fakat nemas pjma sa fudbalom.......luckylaka wrote:Edin je danas bio katastrofa,totalno van utakmice i zasluzuje svaku kritiku.To nije nikakvo pljuvanje,podcjenjivanje Edina nego realno stanje danasnje utakmce.
Imao je tri suta po golu odlicna i jos bolje odbrane golmana....imao je ukupno devet suteva. Ova ocjena se daje na osnovu statistickih podataka a ne na osnovu simpatija.
-
fordinjo
#43895 Re: Edin Džeko
hrasno38 wrote:O cemu ti to @Tomo??? Uradio je ono sto bi uradio svaki napadac ali ne bi svaki golman u padu slucajno zakacio tu loptu rukom. Pogledajte malo picka mu materina prije nego dajete komentare. Ima i golman na golu nije gol prazan. Sve danas sto je suto po golu sutao je odlicno i onako kako treba ali je golman zaista dobro odbranio.Tomahawk11 wrote:Loši su svi, pa i Edin, recimo onu priliku 1 na 1 sa golmanom je morao bolje, ono je baš loše završio.
- hrasno38
#43896 Re: Edin Džeko
Procitaj par strana prije "strucnjak" moje kritike na njegov racun. Kod takvih kao sto si ti sutevi po golu znace automatski i gol kao da igraju bez golmana. Ako hoces da hvalis i da kritikujes onda to radi argumentovano. Ja nisam napisao da je odigrao fenomenalno niti da je bio najbolji u ekipi ali katastrofa sigurno nije sto pokazuje i njegova statistika i ocjena koju je dobio. Znaci momcino nije ti ovo amercki fudbal jer si izgeda dosta toga pobrko!luckylaka wrote:Bravo strucnjak...imao je devet suteva realizacija O.Jel to znaci da je dobro odigrao.P.S.Nece te Edin usvojiti koliko kod da ga hvalis,voli Edin nekad procitati i kritiku na svoj racun samo sto ti ne razlikujes kritiku i pljuvanje.hrasno38 wrote:Nemoj se ljutiti ali ti fakat nemas pjma sa fudbalom.......luckylaka wrote:Edin je danas bio katastrofa,totalno van utakmice i zasluzuje svaku kritiku.To nije nikakvo pljuvanje,podcjenjivanje Edina nego realno stanje danasnje utakmce.
- hrasno38
#43897 Re: Edin Džeko
Taj udarac je sa 16 metara i opuco je odlicno mada obicno takve suteve plasira po zemlji u coskove ali ja sam govorio o drugoj situaciji kada je sa lijeve strane bio tri metra od gola i kad mu je u padu golman rukom zakacio loptu i srenuo van gola,Tomahawk11 wrote:Pogledaj ponovo snimak te prilike. Nije je slučajno zakačio u padu nego je odbranio, jer je Edin šutao previše po sredini.hrasno38 wrote:O cemu ti to @Tomo??? Uradio je ono sto bi uradio svaki napadac ali ne bi svaki golman u padu slucajno zakacio tu loptu rukom. Pogledajte malo picka mu materina prije nego dajete komentare. Ima i golman na golu nije gol prazan. Sve danas sto je suto po golu sutao je odlicno i onako kako treba ali je golman zaista dobro odbranio.Tomahawk11 wrote:Loši su svi, pa i Edin, recimo onu priliku 1 na 1 sa golmanom je morao bolje, ono je baš loše završio.
Čuj pogledajte, pa eto pogledaj ti, šta odmah galamiš. Govorim o šansi nakon presječene lopte.
Evo od 2:35
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43898 Re: Edin Džeko
Ma nisam za to ništa rekao, meni je ovo ovdje upalo u oči, vidi se pad samopouzdanja, on ovo obično rutinski završava.
Sličnu, možda malo bolju priliku je imao onaj u 89. minuti.
- hrasno38
#43899 Re: Edin Džeko
OK jer se tamo bas vidi da ga je slucajno pogodila lopta u ruku a isla je pravo u gol.Tomahawk11 wrote:Ma nisam za to ništa rekao, meni je ovo ovdje upalo u oči, vidi se pad samopouzdanja, on ovo obično rutinski završava.
-
nema me tamo
#43900 Re: Edin Džeko
Gledam prilike..
Ja šta se nafula kloc
Ja šta se nafula kloc