Point. wrote:Tomahawk11 wrote:E jbg, onda bi morao bas biti zadojen da mu ga zgaravica hvata na pojam Dzekinog gola
Ok, razumijem da je potreban zrtveni jarac na temi, al mislim da se pretjeruje.
Na kraju krajeva, imamo pljuvanje i na drugim temama po nasim reprezentativcima i reprezentaciji, pa nije organizovan lov na vjestice.
Hocu reci....vise je do lovaca nego do lovine

Sam je kriv brate. Ti se ne zapitas kako neko moze mrziti najboljeg igraca BiH, brenda drzave, za koju toboze navija? Zasto, koji je razlog? Licno mislim da je neki poremecaj u pitanju, ali eto nek svojim rijecima kaze razlog, pa ga raja mozda nece handriti vise? Kazem jos jednom, sam je kriv.
Da, to bih se slozio, da je sam kriv, ali sto je izazvao lov na vjestice.
Jbg, tako to funkcionise na klixu. Point, na fudbalskim si temama, znas kako to ide. Ili si sa nama ili protiv nas. Koliko puta si dosad vidio tu situaciju?
Ja cisto sumnjam da Moke mrzi Edina. Ne djeluje mi kao losa osoba. Rekoh vec, krenulo je od zajebancije (dobro, mozda malo vise zajebancije) u vakat kad Edina nije islo (a ponavljam, tako ti je manje vise kod svih reprezentativaca bilo kad ne ide) i onda smo dosli da sad kad se Edin vratio na kurs - hajmo kamenovati Moketa. Kazem, to valjda tako treba, sad je vakat da mu se vrati, al ne vidim daljnu svrhu toga.
I nije samo Moke, bilo je jos raje da se zajebaje, al ostade samo on na stubu srama. I sta da kaze covjek, svi gadjaju kamenjem - gadjajte.
Jbg, klali smo se svi na Papetovoj temi, pa niko nije ostao nekakav mrzitelj bh reprezentacije i stajaznam.
Mislim, gdje ces mrziti Edina (iskljucujem eventualnu mrznju Lacijala, jer je to ipak normalno za to rivalstvo), da je kakva prznica, da se covjek nesto dize, da je zloco kakav, pa hajde.
Govorili su svasta za njega i na Bluemoonu, ali na kraju je ostao respekt. Ipak su s njim uzeli dvije titule. Nisam stigao pogledati, garantujem da i danas imaju lijepu rijec kad vide sta radi u Romi.