Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FreakyStyley wrote:
"igrat ću dok god me selektor poziva i stavlja u igru."
Znaci dok me zovu, dolazicu i igrat i davat sve od sebe.
Mislim da zelis da interpretiras kako ti odgovara, a poprilicno je ocigledno na sta je Edin mislio, pogotovo kad se procita u kontekstu citavog ovog teksta, a ne kao jedna izdvojena recenica.
Meni to uopce ne odgovora, ja sam navijac reprezentacije BiH i Edina Dzeke.
Samo mi smeta sto je poceo da pila naopako i preko medija da prijeti i salje poruke javnosti i selektoru.
Zasto ne da interview za bilo koji BiH medij?
Nema ga u medijima, nema sta da kaze, u pitanju je ego i nista drugo. I ova izjava ide u tom pravcu.
FreakyStyley wrote:
"igrat ću dok god me selektor poziva i stavlja u igru."
Znaci dok me zovu, dolazicu i igrat i davat sve od sebe.
Mislim da zelis da interpretiras kako ti odgovara, a poprilicno je ocigledno na sta je Edin mislio, pogotovo kad se procita u kontekstu citavog ovog teksta, a ne kao jedna izdvojena recenica.
Meni to uopce ne odgovora, ja sam navijac reprezentacije BiH i Edina Dzeke.
Samo mi smeta sto je poceo da pila naopako i preko medija da prijeti i salje poruke javnosti i selektoru.
Zasto ne da interview za bilo koji BiH medij?
Nema ga u medijima, nema sta da kaze, u pitanju je ego i nista drugo. I ova izjava ide u tom pravcu.
Igraju bez njega i pišu dobre rezultate osvojili napokon jedan mali kup , to će biti zapravo problem između njega i Milana . U ovome je najbolje da se družina edinova vise i ne zove
Nadam se da mu se nece dopustiti da se izivljava nad repkom zadnjih godinu dvije dana i da nas kostaju on i Spahic kvalifikacija isto kao sto nas je Susic kostao prosle. A sve na racun nekih zasluga odprije.
Bolje Djuricevih 100% na terenu nego Dzekinih 90% a o ponasanju oko priprema i potkopopavanju trenerovog autoriteta to da i ne komentarisem. Bolje da napravi neke krupne promjene u svom pogledu na sport i repku inace ce na kraju zavrsiti na klupi Zelje i ogadiit se raji.
Medjutim isto tako sa svim svojim zaslugama nije zasluzaio neko vrijedjanje na prvu kao sto se desava ovih dana na mnogim portalima.
Prevelika su naša očekivaja od ovog momka. Dajemo mu jednu ulogu s kojom se on objektivno ne može nositi. Niti je svetac niti je najbolji loptač na svijetu. Popustimo i mi malo. Ne može nam Džeko doživotno kompenzirati sve naše neuspjehe.
Mali_Vuk wrote:Prevelika su naša očekivaja od ovog momka. Dajemo mu jednu ulogu s kojom se on objektivno ne može nositi. Niti je svetac niti je najbolji loptač na svijetu. Popustimo i mi malo. Ne može nam Džeko doživotno kompenzirati sve naše neuspjehe.
Mali_Vuk wrote:Prevelika su naša očekivaja od ovog momka. Dajemo mu jednu ulogu s kojom se on objektivno ne može nositi. Niti je svetac niti je najbolji loptač na svijetu. Popustimo i mi malo. Ne može nam Džeko doživotno kompenzirati sve naše neuspjehe.
Jebeno tacna poenta svih stranica na ovoj temi
Da i ja lajkam.
Ne mozemo ni sve uspjehe njemu prepisati ....
Pogledaj ovu temu 1500 stranica od toga 1000 stranica hvalospjeva , pogledaj pjanica koliko ima stranica o njemu ili neki drugih igraca
mO k3 wrote:Ne mozemo ni sve uspjehe njemu prepisati ....
Pogledaj ovu temu 1500 stranica od toga 1000 stranica hvalospjeva , pogledaj pjanica koliko ima stranica o njemu ili neki drugih igraca
Hahahahaah ti me odusevljavas iz dana u dan. Pa hajde daj mi evo konkretno jedan primjer kada je Pjanic nesto odlucio.....kada je zabio u nekoj bitnoj i vaznoj utakmici....kada je nesto uradio na SP......ajde ziv bio. Edin od kada igra ubjedljivo pa da ponovim UBJEDLJIVO SA MISKETOM je nas najbolji igrac u napadu. Znaci idu njih dvojica pa 10 mjeseta pa onda sljedeci. Sta je tebi toliko vatra za tih 1000 stranica kad jednostavno do sada je covjek imao takvu karijeru kakvu nije imao niti jedan nas igrac. Gdje god je dosao do Rome bio je prvak i to zahvlajujuci njegovim golovima a igrao je u dvije najjace evropske lige pored Spanije. A da ne pricamo o njegovim ljudskim karakterima koje recimo ti nemas. Koliko je pomagao bolesnima....kao je predstavljao nasu zemlju....pomagao siromasnim...ambasador UNICEF-a...dva kvalifikaciona ciklusa ubjedljivo nas najbolji strijelac....primjerna i kao igrac i kao covjek. I sta ona ti hoces vise koji kurac....da ga pljujemo ko ti, @lesko i jos par neafirmisanih ljudi. Ako ti smeta razguli sa ove teme jer ce se nakucati budi siguran jos najmanje 500 jer Edin ni blizu nije zavrsio karijeru ni svoje uspjehe a tic es tek da grizes svoja jaja radi toga.
I naravno Kolumbo da ne moze u ekipnom sportu sve prepisati jednom covjeku ali uvijek postoji najveca zvijezda i najbolji....kod nas je to Edin Dzeko igrac poznat u cijelom jebenom svijetu za razliku od takvih tipova kao sto ste vi koje zna samo najuza porodica.
MOSALJOZE wrote:Šta je,sad ne valja moderacija,a dok si bio uhljebljen gore sa njima,ma ko prst i nokat.
Bez hvalospjevke
Na kafi svaka druga o Chmolji, kako je dobar, fin, kulturan i tako to... a Charuga jaran pravi, krvi ako treba... na rende kora
Vidiš ovo je čovek,bez dlake na jeziku.Živa hvalospjevka,sipa sve u lice.
Selam
Jos da dodam da je se onaj BHF_Manijak pokusavao nepopularnim metodama ubaciti medj' ovu obojenu elitu. Par puta sam cak nacuo da se spominjalo i neko janje, ali nisam siguran u kojem smislu...