Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:Uspjesan on,uspjesna ona,situirani,zive,rade,mladi,zdravi,lijepi...Sretno im bilo.To sto se po nakim forumima komentarise od strane ljudi koji ni u pofalickom ne mogu igrati a reklamu ni za janjetinu na raznju snimiti...mislim da ih to ne tangira puno.Ne bi ni mene.U redu je komentarisati ali ismijavanja podcijenjivacka su stvarno fuj.Svakom mi mane nadjemo.
Cuj kurva,kloc...zasto,kako,sta su vam ljudi uradili?
Nako usput...
Savjeti Mihaila Litvaka pomoći će vam u rješavanju mnogih životnih situacija:
1. Ako čovjek ne može ništa dobro reći o sebi, a želi nešto da kaže, on počinje govoriti loše o drugima.
2. Nezrela ličnost često zna, ali ne umije. Zrela ne samo da zna, već i umije. Stoga, nezrela ličnost kritizira, a zrela radi.
Cuj sta su uradili....zive san prosjecnog stanovnika nase nam lijepe....ljubomorno, moj Havana, svi bi oni da su Edin i da imaju za suprugu Amru, al ne ide. Jbg, ipak taj kloc uzme za mjesec sto mnogi nece za zivota. Ipak taj kloc iza sebe nekih trofeja, otisao cak i na svjetsko prvenstvo.
A ''kurva'' jer je imala brak iza sebe. Gdje li ljudi zive da mi je znati. To se niko ne razvodi i ponovo udaje/zeni?
Point. wrote:Samo klocevi komentarisu tudje zene. To je ta cuvena bosanska ljubomora.
Da u pravu si. Ali isto tako klocevi potezu tudje zene kao dokaz licnog kompleksa nize vrijednosti. Napisati "Tebi je krivo zasto sto Dzeko guzi Amru i ima milione" to da napise dijete iz drugog osnovne pa bih i shvatio, a ovako samo mogu reci - kompleks nize vrijednosti. Meni licno Amra je bezveze, ljepsih cura vidim u tramvaju.
Ne treba je ni u jednom ni u drugom kontekstu spominjati. Kakve veze ona ima sa sportskim aspektom? Njegov privatni zivot, ali mahala bi da sve pretrese.
Point. wrote:Njemu je dobra, ko smo mi da mu sudimo. Govoriti da je ona sponzorusa samo zbog cinjenice sto je Edinova izabranica moze samo uhljup.
I to si u pravu. Ali isto tako uhljup moze braniti Amrinu cast i gledati na to kao uvredu na racun vlastite majke kad neko napise nesto protiv nje. Imajte malo ponosa.
Point. wrote:Njemu je dobra, ko smo mi da mu sudimo. Govoriti da je ona sponzorusa samo zbog cinjenice sto je Edinova izabranica moze samo uhljup.
I to si u pravu. Ali isto tako uhljup moze braniti Amrinu cast i gledati na to kao uvredu na racun vlastite majke kad neko napise nesto protiv nje. Imajte malo ponosa.
Em je zensko, em se razvela, lincovati je treba. Dragi srednji vijek...
Tomahawk11 wrote:Ne treba je ni u jednom ni u drugom kontekstu spominjati. Kakve veze ona ima sa sportskim aspektom? Njegov privatni zivot, ali mahala bi da sve pretrese.
ma pola bi njih zauzelo njeno mjesto, sto muski sto zenski
Ti bi sad malo da glumis Sigmunda al ne pase ti, jebiga.
Ponavljam, spominjati neciju ljepsu polovinu, da bi toj osobi, jel, suknuo, moze samo kloc i uhljup. U biti, nas treba da boli tuki i koga kara i koliko cesto, bitno je da trpa protivnicke mreze kad obuce dres reprezentacije. I tu je kraj cijele price.
Ti bi sad malo da glumis Sigmunda al ne pase ti, jebiga.
Ponavljam, spominjati neciju ljepsu polovinu, da bi toj osobi, jel, suknuo, moze samo kloc i uhljup. U biti, nas treba da boli tuki i koga kara i koliko cesto, bitno je da trpa protivnicke mreze kad obuce dres reprezentacije. I tu je kraj cijele price.
Trudim se da budem, al eto nece
Ja koliko se sjecam (mozda grijesim), ti si ovdje znao cesto pozivati se na Amru.
Tomahawk11 wrote:Ne treba je ni u jednom ni u drugom kontekstu spominjati. Kakve veze ona ima sa sportskim aspektom? Njegov privatni zivot, ali mahala bi da sve pretrese.
ma pola bi njih zauzelo njeno mjesto, sto muski sto zenski
Da li bi Victoria bila s Davidom da nije to sto jeste?!
Da li bi Jelena bila sa Novakom da nije to sto jeste?!
Da li bi supruga nekog od vas bila s vama da ste odrpanac ili pijanac koji spava pod mostom? Lijencuga koja zivi na roditeljskim jaslama, igra se forumskog ratnika i krade Bogu dane?
Lahko je relativizirati....naravno da je Amra s Edinom, jer je uspjesan fudbaler. Jok, eto bi bila s njim da igra za FK Stupcanica