To je tocondy wrote:Dzeko je bio dobar kao i Zukanovic. Steta za onaj promasaj. Ipak sutirao je lijevom nogom. Zukanovic igra pametno. Skino dva gola. Dzeki fali podrska saigraca. Ipak Real je bolji, ima bolje igrace tim sve. Meni je Dzeko najdrazi ali ja ne ocekujem da on zabije dva gola Realu u dvije utakmice kao Ronaldo Romi jer Dzeko nije Ronaldo i nema saigrace ko Ronaldo vec ima onog Salaha kojem je nauka pogodit okvir gola a kako onda ocekivat da pogodi loptom saigraca.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plagijator1975
#36151 Re: Edin Džeko
- Kinaski
#36152 Re: Edin Džeko
zato sto je vise elasticna trava, a treba tvrda podloga da bi lopta skakala. Ako je tako kako vas dvojica pricate onda bi se kosarka mogla igrat na trampoliniemigrazione wrote:Sto se onda kosarka ne igra na travi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#36153 Re: Edin Džeko
Prijatelju trava je mekana a ne elasticna a to su dva razlicita pojma ko Kina i Japan.....al da dalje ne zagadjujemo temu!!!!Kinaski wrote:zato sto je vise elasticna trava, a treba tvrda podloga da bi lopta skakala. Ako je tako kako vas dvojica pricate onda bi se kosarka mogla igrat na trampoliniemigrazione wrote:Sto se onda kosarka ne igra na travi
- noiserr
#36154 Re: Edin Džeko
Onu prvu sansu je trebao bolje odraditi, ali sta ces. Znao sam ja da ovdje nije bilo sanse. Ipak je Roma mali tim.
-
TheMule
#36155 Re: Edin Džeko
Dzeko je gotov. Ovo je sad vise nego losa forma, ovo je nesto vise. Imo je dobar pas za Salaha i to je sve; mislim da je spreman za Kine.....
- mO k3
#36156 Re: Edin Džeko
Bolje nekada i presutitileškarenje wrote:Trebam li ja ista pisati ili da precutim
- Edin H.
#36157 Re: Edin Džeko
Gdje je zapelo? Dobar Dzeko, nije kriv sto saigraci ne znajumO k3 wrote:Bolje nekada i presutitileškarenje wrote:Trebam li ja ista pisati ili da precutim
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#36158 Re: Edin Džeko
Hajde pričaj. Baš me zanima šta imaš reći. Mozda je Dzeko malo trčao i puno griješio u pasovima?leškarenje wrote:Trebam li ja ista pisati ili da precutim
-
Crvena Tifoza
#36160 Re: Edin Džeko
noiserr wrote:Onu prvu sansu je trebao bolje odraditi, ali sta ces. Znao sam ja da ovdje nije bilo sanse. Ipak je Roma mali tim.
Da je Schalke prošle godine tako razmišljao da su mali tim, nebi otresli Real Madrid u sred Madrida.
- KPNCTNJAH
#36161 Re: Edin Džeko
Jebo mater, neki o Dzeki pisu k'o da je cetnik... ne kontam tu furku... ovo je isto kao onda kad su mnogi cekali kiks Papeta da pocnu srati, sad se takvi uglavnom zale sto se pise protiv Edina... imas i ove sto ne daju da se pise protiv Dzeke, ali pljucnu po Pjanicu svako malo...
na ovom pdf sport svega se skupilo... prije se to i sankcionisalo, ali sad takvi vode glavnu rijec na svakoj temi...
Sto se tice tekme, ja bih mu odavno zabranio upotrebu lijeve noge, nema veze sto nekad pogodi koristeci istu... teatralno namjestanje kad pokusava lijevom je tesko gledati... nekoliko odlicnih pasova koji bi bili pretvoreni u golove da ima bolje saigrace... takve lopte on treba da dobija, a ne da daje... uglavnom igra preko kurca, pa ako je njemu svejedno, ne znam sto ovdje pojedince toliko pogadja kad se to spomene...
Sto se tice tekme, ja bih mu odavno zabranio upotrebu lijeve noge, nema veze sto nekad pogodi koristeci istu... teatralno namjestanje kad pokusava lijevom je tesko gledati... nekoliko odlicnih pasova koji bi bili pretvoreni u golove da ima bolje saigrace... takve lopte on treba da dobija, a ne da daje... uglavnom igra preko kurca, pa ako je njemu svejedno, ne znam sto ovdje pojedince toliko pogadja kad se to spomene...
-
kolegione
#36162 Re: Edin Džeko
Kao veliki Zeljin fan strahujem da ce nam se vratiti u Zelju
- ljevoruki
#36163 Re: Edin Džeko
Nesto ne vjerujem da ce Igrati u Romi iduce sezone. Edin je treci najplaceniji igrac Lige sa skoro nikavim ucinkom.
Volio bih ga ponovo vidjeti u Engleskoj, makar u losijem timu, iako iskreno sumnjam da mu je nestalo motiva i da mu fudbal nije na vrhu liste prioriteta.
Volio bih ga ponovo vidjeti u Engleskoj, makar u losijem timu, iako iskreno sumnjam da mu je nestalo motiva i da mu fudbal nije na vrhu liste prioriteta.
- pirmin
#36164 Re: Edin Džeko
To bi bilo to.
Cijenim da ce imati jos par svijetlih trenutaka za koju godinu u manjem klubu.
Ipak hvala mu na dosadasnjoj promociji naseg fildzana, odradio je sto niko do sad nije.
Zbog toga se trebamo uzdrzati od svih kritika.
Cijenim da ce imati jos par svijetlih trenutaka za koju godinu u manjem klubu.
Ipak hvala mu na dosadasnjoj promociji naseg fildzana, odradio je sto niko do sad nije.
Zbog toga se trebamo uzdrzati od svih kritika.
- muha_sa
#36165 Re: Edin Džeko
hrasno38 wrote:ma naravno niko ne moze sporiti da to vise nije onaj stari Dzeko ali to je normalno polako godine uzimaju svoje a vjerovatno ostali aferimi. Ali mislim konstantno pljuvati stvarno nije fer. Jednu jedinu sansu mu naprave suigraci i promasi sad je on kloc a nisu klocevi oni koji trebaju napadace da pitaju upotrebljivim loptama. Jebo te ekipa ponavljam gdje najbolje pasove daje i najbolje prilike suigracima stvara centarfor od 192 cm!!!!BarbaDue wrote:seratori su već počeli predlažem da se tema zaključa do sabaha!!
sa mnom--i ne samo sa mnom
Pape ode u PSG sa 28 godina i svojom igrom postade NAJBOLJI strani fudbaler svih vremena u Francuskoj--do te svoje 28. treniro na blatnjavom Koševu i igro za prosjecni JU. klub.
Što se Edina tice boli ga neka stvarka--svašta nešto osvojio
- edo_79
#36166 Re: Edin Džeko
Ni manje ni više ... to je to družecondy wrote:Dzeko je bio dobar kao i Zukanovic. Steta za onaj promasaj. Ipak sutirao je lijevom nogom. Zukanovic igra pametno. Skino dva gola. Dzeki fali podrska saigraca. Ipak Real je bolji, ima bolje igrace tim sve. Meni je Dzeko najdrazi ali ja ne ocekujem da on zabije dva gola Realu u dvije utakmice kao Ronaldo Romi jer Dzeko nije Ronaldo i nema saigrace ko Ronaldo vec ima onog Salaha kojem je nauka pogodit okvir gola a kako onda ocekivat da pogodi loptom saigraca.
- Point.
#36167 Re: Edin Džeko
Sto se mene tice, on da kurcem vise ne mrdne ja mu nemam pravo nista srati ni uzimati za zlo. Toliko radosti je unio u nase zivote, kad se samo sjetim trpanja mrskih grka, padanja u trans u Parizu nakon gola, rusenje Belgije, asistencija u Kaunasu, projektil turcima, lomljenja kicme litvancima, pa onda onaj gol rumunima kad ne preminu tada od srece, srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu. Zbog ovih, a i milion drugih manjih stvari, ja mu nikad niti mogu niti zelim zamjeriti nesto. Barem sam toliki covjek.
- FAP mashina
#36168 Re: Edin Džeko
taj gol je pripisan njemu, ali ga je dao LahmPoint. wrote:srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu.
- muha_sa
#36169 Re: Edin Džeko
Point. wrote:Sto se mene tice, on da kurcem vise ne mrdne ja mu nemam pravo nista srati ni uzimati za zlo. Toliko radosti je unio u nase zivote, kad se samo sjetim trpanja mrskih grka, padanja u trans u Parizu nakon gola, rusenje Belgije, asistencija u Kaunasu, projektil turcima, lomljenja kicme litvancima, pa onda onaj gol rumunima kad ne preminu tada od srece, srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu. Zbog ovih, a i milion drugih manjih stvari, ja mu nikad niti mogu niti zelim zamjeriti nesto. Barem sam toliki covjek.
da više nikad ne zabije nije zaslužio da ga se pljuje. Covjek je-nije mašina
- edo_79
#36170 Re: Edin Džeko
Ma kakvi muha .... da je sinoć dao gol il dva bio bi car, šah, kralj, Tito ..... a ovako sa 192cm visine trčat kao Pjanke po sredini, dodavat lopte Salahu koji nezna prazan go pogodit, pokušati dat go ikko mu je golman skratio ugao do p***e materine, naguravat se sa Pepeom, Ramosom i ostalim đikanima, to je za ove fudbalske znalce znak ''da je Džekson istrošen i da godine čine svoje'' .... ma dajte bamuha_sa wrote:Point. wrote:Sto se mene tice, on da kurcem vise ne mrdne ja mu nemam pravo nista srati ni uzimati za zlo. Toliko radosti je unio u nase zivote, kad se samo sjetim trpanja mrskih grka, padanja u trans u Parizu nakon gola, rusenje Belgije, asistencija u Kaunasu, projektil turcima, lomljenja kicme litvancima, pa onda onaj gol rumunima kad ne preminu tada od srece, srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu. Zbog ovih, a i milion drugih manjih stvari, ja mu nikad niti mogu niti zelim zamjeriti nesto. Barem sam toliki covjek.![]()
da više nikad ne zabije nije zaslužio da ga se pljuje. Covjek je-nije mašina
Meni sinoć srce ko BiH bilo kad otrese Pepea u skoku k'o sijalicu ..... nije Pepeu jasno šta bi .... Džekson bi druže moj .... Džekson
- muha_sa
#36171 Re: Edin Džeko
da mi je da lopte iza gola na Bernabeu dofacam bilo bi mi srce ko Trebevic 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36172 Re: Edin Džeko
Ma vecina naseg svijeta brzo zaboravi sve ono sto je dobro. Djeluje trenutno i to je to.
Cim stane, krene jebanje majke, vaki je, naki je.....klasika.
Ne kontam kako nema postovanja prema ljudima kao sto su Dzeko ili Teletovic. Ono sto su ti ljudi uradili - zar treba jos nesto da nas kupe za sva vremena?!
Meni ne.
Cim stane, krene jebanje majke, vaki je, naki je.....klasika.
Ne kontam kako nema postovanja prema ljudima kao sto su Dzeko ili Teletovic. Ono sto su ti ljudi uradili - zar treba jos nesto da nas kupe za sva vremena?!
Meni ne.
- edo_79
#36173 Re: Edin Džeko
Ih jarane ... plaho išćeš .... mora ti to neko sredit tam .... nazovi Baketa ima on veze na Bernabeumuha_sa wrote:da mi je da lopte iza gola na Bernabeu dofacam bilo bi mi srce ko Trebevic
- stari_rastafari
#36174 Re: Edin Džeko
Svaka cast za post. +1Point. wrote:Sto se mene tice, on da kurcem vise ne mrdne ja mu nemam pravo nista srati ni uzimati za zlo. Toliko radosti je unio u nase zivote, kad se samo sjetim trpanja mrskih grka, padanja u trans u Parizu nakon gola, rusenje Belgije, asistencija u Kaunasu, projektil turcima, lomljenja kicme litvancima, pa onda onaj gol rumunima kad ne preminu tada od srece, srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu. Zbog ovih, a i milion drugih manjih stvari, ja mu nikad niti mogu niti zelim zamjeriti nesto. Barem sam toliki covjek.
- muha_sa
#36175 Re: Edin Džeko
Edinu naklon do poda i vozdra