Da nije mozda gospodin Osim precjenio kipar,izrael,vels...Tu smo mi ipak trebali toliko biti dominantni da nam nije trebao strucnjak poput Osima ni levati poput Meshe i Safeta.To bi 100 % Braco bolje odradioFudo387 wrote:Na sva tvoja razocarenjea odgovor je dao Ivica Osim,luckylaka wrote:Bogam @hrasno38 ti ko malo dijete.Edin je kao sve ostale zvijezede Messi,Ronaldo,Ibra,Roney...odabrao to sto je odabrao postao svjetska zvijezda i ima da sve to iznese na svojim plecima.Nije normalno ali je stvarnost da razocarani navijaci vrijedjaju,psuju,preskacu ogradu i ganjaju svoje igraceali to im je zanat.Suti,igraj i trpi i ne qrci se previse.Meni su oni postali mishevi od onog trenutka kada su svasta obecali a nisu skoro nista ispunili.Znaci slagali su.Opet napominjem i necu vise dosadan sam.Obecali su ,,poginuti"za sveti dres nakon onih poplava slagali su,obecali su odigrati i krv propisati za poginule rudare slagali su,obecali su dati sve od sebe da nas obraduju odlaskom na euro slagali su.Sta je sledece.Pisanje po sirotinjiAli ovo ,,samaranje"BiH navijaca je dobro doslo pa je Lucky koliko-toliko dosao sebi (a i puno drugih)pa uvidio da niko nije vrijedan da se igra nasim zivcima u krajnjem slucaju nasim zivotima.Igrajte momci za sebe i svoju raju,malo rostilj,malo izlasci do zore,malo dzidzi-midzi a nas ko hebe.
Igraju i oni drugi...nije sve do tebe.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#35851 Re: Edin Džeko
- BarbaDue
#35852 Re: Edin Džeko
Tacno ste vise dosadni, kao pokvarena ploča. Svako 15-20 szranica ista priča.

- Edin H.
#35853 Re: Edin Džeko
BarbaDue wrote:Tacno ste vise dosadni, kao pokvarena ploča. Svako 15-20 szranica ista priča.
Hajde ti nesto bolje smisli
- BarbaDue
#35854 Re: Edin Džeko
Bolje ništa nego svako malo isto ponsvljati. K'o papagaj!

-
Fudo387
#35855 Re: Edin Džeko
Druze laki fudbal je sport u kojem ne pobijedjuje vazda favorit, i mi smo dokaz za to. Rijetko kad ekipa iz treceg sesira ode kao prvoplasirana iz grupe na SP, ili mlatne Dansku u gostima kad joj niko ne daje sanse ni za remi. Iznenadjenja se, jebem li ga, desavaju. Kiprani i Velsani su imali srece, nadigrani su u svim utakmicama, Izrael smo namijerno izgubili da Safetu izganjamo otkaz. Uglavnom, kad sve saberes teski smo govnari i supci, nekad cemo bljesnuti da se svi oko nas ibrete, a vec sutra sve sjebat da se jos vise ibrete.luckylaka wrote:Da nije mozda gospodin Osim precjenio kipar,izrael,vels...Tu smo mi ipak trebali toliko biti dominantni da nam nije trebao strucnjak poput Osima ni levati poput Meshe i Safeta.To bi 100 % Braco bolje odradioFudo387 wrote:Na sva tvoja razocarenjea odgovor je dao Ivica Osim,luckylaka wrote:Bogam @hrasno38 ti ko malo dijete.Edin je kao sve ostale zvijezede Messi,Ronaldo,Ibra,Roney...odabrao to sto je odabrao postao svjetska zvijezda i ima da sve to iznese na svojim plecima.Nije normalno ali je stvarnost da razocarani navijaci vrijedjaju,psuju,preskacu ogradu i ganjaju svoje igraceali to im je zanat.Suti,igraj i trpi i ne qrci se previse.Meni su oni postali mishevi od onog trenutka kada su svasta obecali a nisu skoro nista ispunili.Znaci slagali su.Opet napominjem i necu vise dosadan sam.Obecali su ,,poginuti"za sveti dres nakon onih poplava slagali su,obecali su odigrati i krv propisati za poginule rudare slagali su,obecali su dati sve od sebe da nas obraduju odlaskom na euro slagali su.Sta je sledece.Pisanje po sirotinjiAli ovo ,,samaranje"BiH navijaca je dobro doslo pa je Lucky koliko-toliko dosao sebi (a i puno drugih)pa uvidio da niko nije vrijedan da se igra nasim zivcima u krajnjem slucaju nasim zivotima.Igrajte momci za sebe i svoju raju,malo rostilj,malo izlasci do zore,malo dzidzi-midzi a nas ko hebe.
Igraju i oni drugi...nije sve do tebe.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35856 Re: Edin Džeko
Pa covjece njegovi treneri u Romi kazu identicnu stvar i jedna i drugi da nema upotrebljivih lopti i da vezni red ne radi svoj posao i ti se nadjes da postavljas njegove statistike. Edin je covjece klasicni centarfor i zavisi od igre svojih siugraca kao recimo i Mandzukic. Nisam ja to izmislio nego njegovi treneri. Nije meni hinjavo sta ti pises jer to je necije misljenje nego to djecije prijavljivanje jer su ti komentari ma koliko bili tvoji vrlo iritantni a nema svako iste zivce.leškarenje wrote:Nema ovdje nista hinjavo,kazem sta mislim i to je to.Ako ti se ne svidja onda se ne spustas na nizi nivo od tog na kome sam ja,a to je da se pocne sa licnim uvredama ( ne kazem da ti to radis ) koje cu prijaviti,logicno.OVDJE SE NE RADI O EDINU,ISTO BI MISLIO DA JE BILO KO U PITANJU (ovo je velikim slovima,jer ocito ima nepismenih pa se moram ponavljati) A DA SE HVATAO ZA MUDA I POKAZIVAO NAVIJACIMA.
Ti njega branis hinjski uvlaceci u svaku raspravu nekoga novog,od njegovih saigraca iz repke,tako iz klubova gdje je igrao pa do selektora.
Kriv Mancini,Aguero,Silva,novinari,selektor,navijaci,Salah,Pjanic,Florenzi,Garsija,onaj mali sto ga je dijamant zatjero u pm.........znaci svako ziv na zemljskoj kugli samo on regularan,to je isporavno i nehinjsko razmisljanje
Zasto spominjem konkretno Miralema? Zato sto nisam procitao o njemu ni priblizno sto sam ovdje gadosti procitao o Edinu a isto tako Miralem u toj istoj reprezentaciji (sto bi nas trebalo najvise da interesuje) nije dao ni priblizno onome prvo sta moze a drugo koliko je dao Edin Dzeko. I vi cete lajati po Edinu sto nije dao gol a necete lajati po Pjanicu sto mu nije dao niti jednu upotrebljivu loptu jer Edin je za vas neko na kome iskaljujete svoje frustracije ...jer je najbolji.....jer je uradio najvise.....jer voda prelijepu zenu.....jednostavnmo jer je uspjesan i pored toga kizuzetno human tj toliko human da bi sve njegove igre trebale biti manje vazne od toga.
I kako to da u 99% slucajeva Edina pljuju navijaci Sarajeva? Ti sto im je Edin pokazao muda niti su navijaci niti suljudi nego ljudske kite koje su dosle na utakmicu da bi mogli da pricaju koliki su patrioti.
I da na kraju ponovit cu kada su svi napadali Papeta i pljuvali po njemu ja nisam niti bi ikada, isto vrijedi i za malog Susica, Misimovica, Lulica itd itd niti cu ikada baliti po njihovim neuspjesima jer su oni sportisti sa dobrim i losim danima i periodima kao svi mi.
- hrasno38
#35857 Re: Edin Džeko
Sta to znaci poginuti? Jesu li prije dolaska Mese bili u bezizlaznoj situaciji i ovdje sigurno 80% forumasa nas je otpisalo? JESU! Jesu li dolaskom Mese poginuli i dosli van svih ocekivanja do baraza? JESU! E jebi ga u barazu nismo prosli i sta da se radi ali ako cemo posteno najmanje zahvlajujuci Edinu Dzeki koji je opet najvise pruzio u kvalifikacijama a po kojem se ubjedljivo najvise pljuje.luckylaka wrote:Bogam @hrasno38 ti ko malo dijete.Edin je kao sve ostale zvijezede Messi,Ronaldo,Ibra,Roney...odabrao to sto je odabrao postao svjetska zvijezda i ima da sve to iznese na svojim plecima.Nije normalno ali je stvarnost da razocarani navijaci vrijedjaju,psuju,preskacu ogradu i ganjaju svoje igraceali to im je zanat.Suti,igraj i trpi i ne qrci se previse.Meni su oni postali mishevi od onog trenutka kada su svasta obecali a nisu skoro nista ispunili.Znaci slagali su.Opet napominjem i necu vise dosadan sam.Obecali su ,,poginuti"za sveti dres nakon onih poplava slagali su,obecali su odigrati i krv propisati za poginule rudare slagali su,obecali su dati sve od sebe da nas obraduju odlaskom na euro slagali su.Sta je sledece.Pisanje po sirotinjiAli ovo ,,samaranje"BiH navijaca je dobro doslo pa je Lucky koliko-toliko dosao sebi (a i puno drugih)pa uvidio da niko nije vrijedan da se igra nasim zivcima u krajnjem slucaju nasim zivotima.Igrajte momci za sebe i svoju raju,malo rostilj,malo izlasci do zore,malo dzidzi-midzi a nas ko hebe.
- hrasno38
#35858 Re: Edin Džeko
Naravno da ne zato sto se uvijek sakriva iza nekoga i sto upravo nema ta jajca da stane na prvu liniju udara. Kada je fulio penal protiv Kipra nije vise imao muda da puca i naravno ko ce drugi imati nego Edin...a za jajca se fata onaj ko ih imaleškarenje wrote:Pjanic se ne hvata za jajca![]()
- and
#35859 Re: Edin Džeko
istina je negdje na pola.edin nije naravno jedini krivac,ali stoji i ovo za rudare. kad kažeš igram za rudare,protiv jebenog kipra,znači ne postoji mogućnost da neriješeno odigraš,a ne da izgubiš.a da bi dobio kipar kući trebalo je da izgleda ko malo jači trening.hrasno38 wrote:Sta to znaci poginuti? Jesu li prije dolaska Mese bili u bezizlaznoj situaciji i ovdje sigurno 80% forumasa nas je otpisalo? JESU! Jesu li dolaskom Mese poginuli i dosli van svih ocekivanja do baraza? JESU! E jebi ga u barazu nismo prosli i sta da se radi ali ako cemo posteno najmanje zahvlajujuci Edinu Dzeki koji je opet najvise pruzio u kvalifikacijama a po kojem se ubjedljivo najvise pljuje.luckylaka wrote:Bogam @hrasno38 ti ko malo dijete.Edin je kao sve ostale zvijezede Messi,Ronaldo,Ibra,Roney...odabrao to sto je odabrao postao svjetska zvijezda i ima da sve to iznese na svojim plecima.Nije normalno ali je stvarnost da razocarani navijaci vrijedjaju,psuju,preskacu ogradu i ganjaju svoje igraceali to im je zanat.Suti,igraj i trpi i ne qrci se previse.Meni su oni postali mishevi od onog trenutka kada su svasta obecali a nisu skoro nista ispunili.Znaci slagali su.Opet napominjem i necu vise dosadan sam.Obecali su ,,poginuti"za sveti dres nakon onih poplava slagali su,obecali su odigrati i krv propisati za poginule rudare slagali su,obecali su dati sve od sebe da nas obraduju odlaskom na euro slagali su.Sta je sledece.Pisanje po sirotinjiAli ovo ,,samaranje"BiH navijaca je dobro doslo pa je Lucky koliko-toliko dosao sebi (a i puno drugih)pa uvidio da niko nije vrijedan da se igra nasim zivcima u krajnjem slucaju nasim zivotima.Igrajte momci za sebe i svoju raju,malo rostilj,malo izlasci do zore,malo dzidzi-midzi a nas ko hebe.
puno lakše nego recimo amelu tuki koji kaže trčim za srebrenicu pa osvoji prvo mjesto na mitingu zlatne lige,protiv puno jačih protivnika i pokaže da je trčao za tu srebrenicu ili ovi mladi košarkaši kažu poginućemo za dres bih i litvu u litvi dobiju,ili rukometaši,odu u slovačku autobusom i kažu daćemo sve od sebe i dobiju.....
ja im sve mogu halaliti,al rudare ne mogu.
ako si rekao igram za rudare,da je protivnik brazil moraš poginuti na terenu i ne smiješ izgubiti
- drug_profi
#35860 Re: Edin Džeko
ko da nismo gledali utakmicu sa Kiprom. Ljudi dvije kontre, dva gola, nasa odbrana pogubljena, Begina reakcija ispod prosjeka.
Kipar bunker igra, mi fulimo penal, pogodimo precku i pored 20 igraca u kaznenom, i sta... jbg.
Pape niti je pripremio ekipu, niti je imao pojma protiv koga igra. Ja ga tad nisam htio napadati ali realno, njegovo je tu veliko.
Tim je bio nabrijan, ali frustriran svime time. Ako treba, hajmo opet pogledati snimak, ko ima zeludac za to pa da pricamo.
Kipar bunker igra, mi fulimo penal, pogodimo precku i pored 20 igraca u kaznenom, i sta... jbg.
Pape niti je pripremio ekipu, niti je imao pojma protiv koga igra. Ja ga tad nisam htio napadati ali realno, njegovo je tu veliko.
Tim je bio nabrijan, ali frustriran svime time. Ako treba, hajmo opet pogledati snimak, ko ima zeludac za to pa da pricamo.
- luckylaka
#35861 Re: Edin Džeko
Izvini za kipar se ekipa ne priprema ,to se odradi sa pola snage.Tim je bio karina,mishevi su mislili da ce pobjeda doci sama od sebe.Sto li kaze Baho,,sramota,bruka"Baraz isto.Ne spominji.Jednostavno mishevi su dosli na svoje,nikad im halaliti necu.drugi profil wrote:ko da nismo gledali utakmicu sa Kiprom. Ljudi dvije kontre, dva gola, nasa odbrana pogubljena, Begina reakcija ispod prosjeka.
- Point.
#35862 Re: Edin Džeko
Izvini Laki ali grijesis. Danas svako zna gonjati balun, Kipar je igrao u Hrvatskoj prijateljsku pred nas mec a Pape se nije udostojio da ih skautira, jer je imao taj amaterski pristup lako cemo jebo Kipar. Pa vidi sta nas zadesi. I onda ga iznenadile njihove kontre a ljudi drugacije i ne znaju.luckylaka wrote:Izvini za kipar se ekipa ne priprema ,to se odradi sa pola snage.Tim je bio karina,mishevi su mislili da ce pobjeda doci sama od sebe.Sto li kaze Baho,,sramota,bruka"Baraz isto.Ne spominji.Jednostavno mishevi su dosli na svoje,nikad im halaliti necu.drugi profil wrote:ko da nismo gledali utakmicu sa Kiprom. Ljudi dvije kontre, dva gola, nasa odbrana pogubljena, Begina reakcija ispod prosjeka.
- mO k3
#35863 Re: Edin Džeko
i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
Pa mi imamo toliko zvijezdi u repki da nama zapravo i nije trebo pape...
Racunica momcima u repki nije uspjela mislili su se na taj nacin rijesiti papeta kroz kiksove
Za mene su krivci edin i spaha
Racunica momcima u repki nije uspjela mislili su se na taj nacin rijesiti papeta kroz kiksove
- hrasno38
#35864 Re: Edin Džeko
Ha ne mogu da vjerujem da ovo neko moze napisati! Pa ovo je sport i sa druge strane ima 11 igraca koji igraju a ne stoje i cekaju da im ti napunis mrezu. I ko nas je zajebo protiv Kipra?? Da nije slucajno Edin Dzeko?and wrote:istina je negdje na pola.edin nije naravno jedini krivac,ali stoji i ovo za rudare. kad kažeš igram za rudare,protiv jebenog kipra,znači ne postoji mogućnost da neriješeno odigraš,a ne da izgubiš.a da bi dobio kipar kući trebalo je da izgleda ko malo jači trening.hrasno38 wrote:Sta to znaci poginuti? Jesu li prije dolaska Mese bili u bezizlaznoj situaciji i ovdje sigurno 80% forumasa nas je otpisalo? JESU! Jesu li dolaskom Mese poginuli i dosli van svih ocekivanja do baraza? JESU! E jebi ga u barazu nismo prosli i sta da se radi ali ako cemo posteno najmanje zahvlajujuci Edinu Dzeki koji je opet najvise pruzio u kvalifikacijama a po kojem se ubjedljivo najvise pljuje.luckylaka wrote:Bogam @hrasno38 ti ko malo dijete.Edin je kao sve ostale zvijezede Messi,Ronaldo,Ibra,Roney...odabrao to sto je odabrao postao svjetska zvijezda i ima da sve to iznese na svojim plecima.Nije normalno ali je stvarnost da razocarani navijaci vrijedjaju,psuju,preskacu ogradu i ganjaju svoje igraceali to im je zanat.Suti,igraj i trpi i ne qrci se previse.Meni su oni postali mishevi od onog trenutka kada su svasta obecali a nisu skoro nista ispunili.Znaci slagali su.Opet napominjem i necu vise dosadan sam.Obecali su ,,poginuti"za sveti dres nakon onih poplava slagali su,obecali su odigrati i krv propisati za poginule rudare slagali su,obecali su dati sve od sebe da nas obraduju odlaskom na euro slagali su.Sta je sledece.Pisanje po sirotinjiAli ovo ,,samaranje"BiH navijaca je dobro doslo pa je Lucky koliko-toliko dosao sebi (a i puno drugih)pa uvidio da niko nije vrijedan da se igra nasim zivcima u krajnjem slucaju nasim zivotima.Igrajte momci za sebe i svoju raju,malo rostilj,malo izlasci do zore,malo dzidzi-midzi a nas ko hebe.
puno lakše nego recimo amelu tuki koji kaže trčim za srebrenicu pa osvoji prvo mjesto na mitingu zlatne lige,protiv puno jačih protivnika i pokaže da je trčao za tu srebrenicu ili ovi mladi košarkaši kažu poginućemo za dres bih i litvu u litvi dobiju,ili rukometaši,odu u slovačku autobusom i kažu daćemo sve od sebe i dobiju.....
ja im sve mogu halaliti,al rudare ne mogu.
ako si rekao igram za rudare,da je protivnik brazil moraš poginuti na terenu i ne smiješ izgubiti
LISTA STRIJELACA
1. Edin Džeko 45
2. Zvjezdan Misimović 26
3. Vedad Ibišević 25
4. Elvir Bolić 22
5. Sergej Barbarez 17
6. Elvir Baljić 14
7. Zlatan Muslimović 11
8. Miralem Pjanić 9
9. Haris Medunjanin 7
10. Hasan Salihamidžić 6
11. Dželaludin Muharemović 6
Samo sto se tice reprezentativnog fudbala stati mirno..nista vise. I koja pateticna prica sa rudarima, Srebrenicama, poplavama itd idt.
- hrasno38
#35865 Re: Edin Džeko
Ma jok bolan iskljucivi krivac je Edin Dzeko i sto je Bega branio ispod svakog kriterijuma i sto je Pjanic fulio penal.drugi profil wrote:ko da nismo gledali utakmicu sa Kiprom. Ljudi dvije kontre, dva gola, nasa odbrana pogubljena, Begina reakcija ispod prosjeka.
- hrasno38
#35866 Re: Edin Džeko
hahahahahahahahmO k3 wrote:i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
- Point.
#35867 Re: Edin Džeko
Naravno da je Pape kriv. Prije nego kazem da valjas obicne gluposti, hajde daj dokaz da su igraci namjerno gubili. I, na koji nacin su krivci Dzeko i Spahic? Zivo me interesuje sta ces napisati.mO k3 wrote:i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
- hrasno38
#35868 Re: Edin Džeko
Jes jes pa onda prva reprezentacija svijeta ih dobije jedva na guzove 1:0 na njihovom terenu i onako hladno klape Izrael u Izraelu od koga smo mi ne izgubili nego ponizeni. I kako to majka mu stara da ni u tvojoj prici nikada nema Papeta....kao krivca.luckylaka wrote:Izvini za kipar se ekipa ne priprema ,to se odradi sa pola snage.Tim je bio karina,mishevi su mislili da ce pobjeda doci sama od sebe.Sto li kaze Baho,,sramota,bruka"Baraz isto.Ne spominji.Jednostavno mishevi su dosli na svoje,nikad im halaliti necu.drugi profil wrote:ko da nismo gledali utakmicu sa Kiprom. Ljudi dvije kontre, dva gola, nasa odbrana pogubljena, Begina reakcija ispod prosjeka.
- mO k3
#35869 Re: Edin Džeko
Dokazi da nisu , ko je bio na terenu pape ili igraci ??Point. wrote:Naravno da je Pape kriv. Prije nego kazem da valjas obicne gluposti, hajde daj dokaz da su igraci namjerno gubili. I, na koji nacin su krivci Dzeko i Spahic? Zivo me interesuje sta ces napisati.mO k3 wrote:i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
- hrasno38
#35870 Re: Edin Džeko
Ma bolan sa njim uopste ne ulazi u raspravu...po njemu bi Dzeko bio kriv i da nije igro a Spahu je dodao samo onako usput a i on kao i pojedini ovdje kad bi im o zivotu ovisili ne bi spomenuli Papeta kao jednog od krivaca.Point. wrote:Naravno da je Pape kriv. Prije nego kazem da valjas obicne gluposti, hajde daj dokaz da su igraci namjerno gubili. I, na koji nacin su krivci Dzeko i Spahic? Zivo me interesuje sta ces napisati.mO k3 wrote:i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
- hrasno38
#35871 Re: Edin Džeko
Ko postavlja prvih 11 i taktiku kako ce se igrati?? Pape ili igraci?mO k3 wrote:Dokazi da nisu , ko je bio na terenu pape ili igraci ??Point. wrote:Naravno da je Pape kriv. Prije nego kazem da valjas obicne gluposti, hajde daj dokaz da su igraci namjerno gubili. I, na koji nacin su krivci Dzeko i Spahic? Zivo me interesuje sta ces napisati.mO k3 wrote:i sada je pape sve kriv sto se nismo kvalifikovali na EP??
- mO k3
#35872 Re: Edin Džeko
Tada je trebalo pitati Ibricica ko postavlja taktiku , sada je kasno
- ultima_palabra
#35873 Re: Edin Džeko
Ozbiljno? Ne mogu da vjerujem.mO k3 wrote: Za mene su krivci edin i spaha
- hrasno38
#35874 Re: Edin Džeko
Evo zasto ti nisi nikako neko s kim bi se moglo ozbiljno pricati o fudbalumO k3 wrote:Tada je trebalo pitati Ibricica ko postavlja taktiku , sada je kasno
- mO k3
#35875 Re: Edin Džeko
Post prije si napisao ne ulaziti u raspravu sa mnom pa izvoli odluci se ....hrasno38 wrote:Evo zasto ti nisi nikako neko s kim bi se moglo ozbiljno pricati o fudbalumO k3 wrote:Tada je trebalo pitati Ibricica ko postavlja taktiku , sada je kasno