Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mO k3

#35726 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

sumirprimus wrote:
LSD wrote:
muha_sa wrote:pored dva gola i dvije asistencije raspredat o promašaju je nigdje veze :-)

promašaji su sastavni dio igre i vozdra
Pa znaš ko raspreda o njegovim promašajima?? otprilike ovaki likovi

Image
:lol:
Inace na forumu sve apoloni :mrgreen:
:thumbup: :lol:

nezna se koji je veci lipsho :)
Mohamad Sissoko

#35727 Re: Edin Džeko

Post by Mohamad Sissoko »

"Dzeko's miss breaks the internet."
emigrazione

#35728 Re: Edin Džeko

Post by emigrazione »

Strumfovi su nevjerovatna sorta, daju mu ime ''kloc'', ''šljivotres'', jebo mu majku, pljuju ga, vrijedjaju, otjeraju....i sad ga brane ako neko kaze da mu je koncentracija ko u mrtvog konja, da je ovaj promasaj iskljucivo rezultat nezainteresovanosti za posao kojim se bavi...
Takmicili se ko ce vecu segu da napravi na njegov racun i sad ga brane od neodbranjivog :facepalm:
mO k3

#35729 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

emigrazione wrote:Strumfovi su nevjerovatna sorta, daju mu ime ''kloc'', ''šljivotres'', jebo mu majku, pljuju ga, vrijedjaju, otjeraju....i sad ga brane ako neko kaze da mu je koncentracija ko u mrtvog konja, da je ovaj promasaj iskljucivo rezultat nezainteresovanosti za posao kojim se bavi...
Takmicili se ko ce vecu segu da napravi na njegov racun i sad ga brane od neodbranjivog :facepalm:
???
Izvini kao ja koji nisam iz saraj'va objasni mi molim te na koga mislis....
LSD

#35730 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

evo vidite vi ovog dokazanog falsifikatora istine, to je taj profil koji se uklapa u gore postavljenu sliku
ultima_palabra

#35731 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

emigrazione wrote:Strumfovi su nevjerovatna sorta, daju mu ime ''kloc'', ''šljivotres'', jebo mu majku, pljuju ga, vrijedjaju, otjeraju....i sad ga brane ako neko kaze da mu je koncentracija ko u mrtvog konja, da je ovaj promasaj iskljucivo rezultat nezainteresovanosti za posao kojim se bavi...
Klanjam ti se Izete :lol:

Ovoliko nebuloza u jedan post ne mogu nagurati ni Moke i Leško zajedno. Šteta da u ovim biserima ne uživaju ljudi van foruma... što se ne okupite u neku grupu, pa nastupate po tramvajskim stanicama, trgovima, dječijim igraonama, McDonaldsima? Garantujem da bi Kike Budalike, Lilo iz 7upa i Ronald McDonald pocrkali od gladi.
sumirprimus

#35732 Re: Edin Džeko

Post by sumirprimus »

Moke mak se u stranu ovo oni izmedju se... :skoljka:
Dr. Kuca

#35733 Re: Edin Džeko

Post by Dr. Kuca »

hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Prednohdnih mjeseci je bio ocajan, od dolaska ovog celavog trenera pocelo je ici na bolje.
Hazard od aprila-maja prosle godine nije dao gol za Chelsea a radi se o igracu koji kosti tri puta vise od Edina tj 70 mil EUR i jucer ga zabi MC-u.
De mi reci ima li razlike izmedju edina sada i edina od zadnjih 5 mjeseci? Naravno da ima. Iskreno mislio nakon onog masenja da ce izvadit iz igre, al ga zabi odma.

zeljovce sramota sta su mu sve govorili.
mO k3

#35734 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

sumirprimus wrote:Moke mak se u stranu ovo oni izmedju se... :skoljka:
:lol: :thumbup: hhahahaha OK!!!!

Nasmija me na sabahu :lol:
1946--1987

#35735 Re: Edin Džeko

Post by 1946--1987 »

Pa sta je slagao, jeste li mu vi dali nadimak kloc , eminentni poznavaoci igre sa sjeverne tribine stadiona grbavice. :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#35736 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:
hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Prednohdnih mjeseci je bio ocajan, od dolaska ovog celavog trenera pocelo je ici na bolje.
Hazard od aprila-maja prosle godine nije dao gol za Chelsea a radi se o igracu koji kosti tri puta vise od Edina tj 70 mil EUR i jucer ga zabi MC-u.
7 puta vise :)
Nije tacno Edinova cijena je 15 MIL EUR a Hazardova je 70. Ja znam da bi ti otiso u sedam brace i dao 100 KM da Edin ne vrijedi nista ali dzaba....najbolji fudbaler BiH svih vremena se vraca u sedlo a ti i jos pojedini na aparate i samokaznjavanje.
jeza u ledja

#35737 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

Pateticno je kad odrastao covjek shvata zajebanciju na neciji promasaj kao nacionalnu tragediju.

Kaze dao dva gola i dvije asistencije a mi ovdje pricamo o promasaju koji je sastavni dio igre. Kakav paradoks.
Ne, dragi Muha, u slucaju napadaca poput Dzeke, golovi i asistencije bi trebali biti sastavni dio igre, a ovakvi promasaji rijetkost. Upravo se zato o njima toliko prica, a ne o golovima.

Argument "nikad nisi sutnuo lopte" je tako neizmjerno infantilan da se covjek zapita da li uopste treba komentarisati. Par likova, poput hrasnog, kilometre i kilometre ovdje postova potrosise da bi branili Dzeku od zlocesnih i zluradih forumasa na jedan zabrinjavajuce obsesivan nacin. Ne moze se covjek ni zajebavati na racun Dzeke jer ljudima izgleda adrenalin skoci kad nesto negativno procitaju. (Neki to znalacki iskoristavaju pa ljudima namjerno vade ionako slabe zivce. :D )

Cijela tema je zatrovana glupostima. I tako godinama. Odraz naseg drustva, sta li.

Otvorite gugl i ukucajte "Edin Dzeko" i recite mi kakve naslove vidite. Evo ovo ja vidim:
"Video: Dzeko's miss to 'break the internet'"
"Watch: Have you ever seen a worse miss than this Edin Dzeko shocker?"

Cesto se stavljaju primjeri nekih promasaja, ali rijetko, vrlo rijetko se desi da je taj promasaj neko ko nije u punom naletu pred praznim golom, ko ima potpunu kontrolu nad relativno sporom loptom koja ide po zemlji. Gledam onog branica, vec dize ruke, okrece se, i onda zbunjeno gleda wtf :-) . Fakat ne kontam ovaj promasaj. Vadilo bi ga da je lijeva noga da je Sevko Okic u pitanju, a ne igrac koji sa 25 metara zna zabit lijevom.

Samo cu jos ovo reci. Za napadaca je KRUCIJALNO sa mentalne strane da ovakve stvari prihvati kao zajebanciju na svoj racun. Upravo kada bi reagovao na nacin na koji razmisljaju neki ovdje forumasi, histericno, nikad od njega ne bi nista bilo. No zato je valjda on tu gdje jeste, a vi branioci svega zivog koji sutate loptu svaki dan :lol: tu da patetisete.
hrasno38

#35738 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

LSD wrote:evo vidite vi ovog dokazanog falsifikatora istine, to je taj profil koji se uklapa u gore postavljenu sliku
ma klasicni sportista :-)
ultima_palabra

#35739 Re: Edin Džeko

Post by ultima_palabra »

1946--1987 wrote:Pa sta je slagao, jeste li mu vi dali nadimak kloc , eminentni poznavaoci igre sa sjeverne tribine stadiona grbavice. :mrgreen:
Samo jednog igrača su na Grbavici zvali kloc, neponovljivi Admir Raščić :D
costacurta

#35740 Re: Edin Džeko

Post by costacurta »

Lijevom nogom s 3 metra pucas u prazan go?! Bahato, arogantno, bezobrazno i drsko i desi se to sto se desi. Šamarčina samo takva i neka je jer ga je upravo to i probudilo.
Ono kad je stao uz stativu je momenat u kom on sam sebi jebe sve i budi se, scena je priceless....za filmova.
Drag mi je momak i pratim svaki klub gdje igra samo zbog njega. Al ovo do sad u Romi je bilo... :roll:
hrasno38

#35741 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

jeza u ledja wrote:Pateticno je kad odrastao covjek shvata zajebanciju na neciji promasaj kao nacionalnu tragediju.

Kaze dao dva gola i dvije asistencije a mi ovdje pricamo o promasaju koji je sastavni dio igre. Kakav paradoks.
Ne, dragi Muha, u slucaju napadaca poput Dzeke, golovi i asistencije bi trebali biti sastavni dio igre, a ovakvi promasaji rijetkost. Upravo se zato o njima toliko prica, a ne o golovima.

Argument "nikad nisi sutnuo lopte" je tako neizmjerno infantilan da se covjek zapita da li uopste treba komentarisati. Par likova, poput hrasnog, kilometre i kilometre ovdje postova potrosise da bi branili Dzeku od zlocesnih i zluradih forumasa na jedan zabrinjavajuce obsesivan nacin. Ne moze se covjek ni zajebavati na racun Dzeke jer ljudima izgleda adrenalin skoci kad nesto negativno procitaju. (Neki to znalacki iskoristavaju pa ljudima namjerno vade ionako slabe zivce. :D )

Cijela tema je zatrovana glupostima. I tako godinama. Odraz naseg drustva, sta li.

Otvorite gugl i ukucajte "Edin Dzeko" i recite mi kakve naslove vidite. Evo ovo ja vidim:

Cesto se stavljaju primjeri nekih promasaja, ali rijetko, vrlo rijetko se desi da je taj promasaj neko ko nije u punom naletu pred praznim golom, ko ima potpunu kontrolu nad relativno sporom loptom koja ide po zemlji. Gledam onog branica, vec dize ruke, okrece se, i onda zbunjeno gleda wtf :-) . Fakat ne kontam ovaj promasaj. Vadilo bi ga da je lijeva noga da je Sevko Okic u pitanju, a ne igrac koji sa 25 metara zna zabit lijevom.

Samo cu jos ovo reci. Za napadaca je KRUCIJALNO sa mentalne strane da ovakve stvari prihvati kao zajebanciju na svoj racun. Upravo kada bi reagovao na nacin na koji razmisljaju neki ovdje forumasi, histericno, nikad od njega ne bi nista bilo. No zato je valjda on tu gdje jeste, a vi branioci svega zivog koji sutate loptu svaki dan :lol: tu da patetisete.
Samo cu tvoje znanje o fudbalu dovesti pred veliki upitnik sa pitanjem "od kada je to centarforima zadatak da dijele asistencije"????? I tu cemo zavrsiti svu pricu!!! I da koliko je Edin imao ovakvih promasaja u zivotu???? Da ti ja kazem ....nista manje ili vise nego najbolji svjetski fudbaleri koji zaista kostaju skoro 10x vise od njega. Hoces da kazes da u poslu koeg radis nikada nisi napravio ni jednu jedninu krucijalnu gresku??? Je li Edin masina, robot, vanzemaljac ili samo obican covjek sklon greskama kao i svaki drugi. I opet da ti napomenem kad vec koristis internet pronadji najvece promasaje fudbalera i vidjet ces da identicnih Edinovom ima na pasja preskakala pa i gorih ali to je sasvim normalno osim kao sto sam napisao kod ljudi koji nemaju blage veze sa sportom a kojim i ti izgleda sasvim sigurno pripadas.
sumirprimus

#35742 Re: Edin Džeko

Post by sumirprimus »

Kad se naslonio na stativu konta .jel proso ban hrasnom?dobro je... :mrgreen:
mO k3

#35743 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

sumirprimus wrote:Kad se naslonio na stativu konta .jel proso ban hrasnom?dobro je... :mrgreen:
:lol:
hrasno38

#35744 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

sumirprimus wrote:Kad se naslonio na stativu konta .jel proso ban hrasnom?dobro je... :mrgreen:
E ovo je duhovit komentar zaista...svaka cast:) :thumbup:
jeza u ledja

#35745 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

costacurta wrote:Lijevom nogom s 3 metra pucas u prazan go?! Bahato, arogantno, bezobrazno i drsko i desi se to sto se desi. Šamarčina samo takva i neka je jer ga je upravo to i probudilo.
Ono kad je stao uz stativu je momenat u kom on sam sebi jebe sve i budi se, scena je priceless....za filmova.
Drag mi je momak i pratim svaki klub gdje igra samo zbog njega. Al ovo do sad u Romi je bilo... :roll:
Al tacno je ovo juce bilo ono sto se kaze filmski, jel. Nakon ovakve sezone, znamo sta je sve iza njega, kakva reputacija, i onda ovaj promasaj, i taj momenat uz stativu, i onda dizanje. :izet: Mozda fakat bude prekretnica. :)

Al ja se i dalje ibretim. Fakat ne kontam, sto je uopste loptu poslao nazad prema svima. Ono kontam kad neko fuli prazan gol jer je htio u ugao, sto dalje od golmana, a on prema njemu. Valjda je nije dobro zahvatio sta li. Nema drugog objasnjenja.

@ hrasno, s tobom ne vrijedi komunicirati.
muha_sa

#35746 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

jeza u ledja wrote:Pateticno je kad odrastao covjek shvata zajebanciju na neciji promasaj kao nacionalnu tragediju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uRWT_2ufzRw [/youtube]
hrasno38

#35747 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

jeza u ledja wrote:
costacurta wrote:Lijevom nogom s 3 metra pucas u prazan go?! Bahato, arogantno, bezobrazno i drsko i desi se to sto se desi. Šamarčina samo takva i neka je jer ga je upravo to i probudilo.
Al tacno je ovo juce bilo ono sto se kaze filmski, jel. Nakon ovakve sezone, znamo sta je sve iza njega, kakva reputacija, i onda ovaj promasaj, i taj momenat uz stativu, i onda dizanje. :izet: Mozda fakat bude prekretnica. :)

Al ja se i dalje ibretim. Fakat ne kontam, sto je uopste loptu poslao nazad prema svima. Ono kontam kad neko fuli prazan gol jer je htio u ugao, sto dalje od golmana, a on prema njemu. Valjda je nije dobro zahvatio sta li. Nema drugog objasnjenja.

@ hrasno, s tobom ne vrijedi komunicirati.
Tako je ne vrijedi jer komuniciras sa covjekom koji skoro pola svoga zivota proveo u sportu kao igrac, trener, sportski radnik i nikada i nikako moje i tvoje vidjenje sporta nece biti ni priblizno isto jer moje postovanje prema sportistima je dijametralno suprotno od tvoga. Kad bi samo imao blage veze sta jedan covjek u zivotu mora sve da uradi da dodje tamo gdje dosao Edin Dzeko prica bi ti bila sasvim drukcija.
hrasno38

#35748 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

muha_sa wrote:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uRWT_2ufzRw [/youtube]
Dzaba postavljas..... ja jucer postavljao i na tom snimku imas tri identicna promasaja od tri vrhunska fudbalera i pojedincima je opet ovaj Edinov promasaj najveci u istoriji fudbala a ostali ucinak na utakmici je totalno nebitan......i kako onda da se to zove drukcije nego MRZNJA!!!
LSD

#35749 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

https://www.youtube.com/watch?v=mYJ4aS2kOoA

Juce protiv Las Palmasa, Suarez (inace vodeci strijelac i asistent Primere) promaši cist gol sa 5 metra, sam, neometan....garant je i on kloc

Treba li da postavljam razne klipove promašaja Alexisa, Ville, Rooneya, Torresa, cak i Messija (sve promašaji iz peterca)....pretpostavljam da su i oni klocevi
Last edited by LSD on 22/02/2016 10:33, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#35750 Re: Edin Džeko

Post by JoseMujica »

nek je Đeki proradio....i neka traje :thumbup:

a promašaj...jebat ga....shit happens i idemo dalje
Post Reply