Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#3501 Re: Edin Džeko...
Gazda i nije baš zadovoljan Mancinijem s obzirom koliko je novca dao do sada.

-
hau jes no
#3502 Re: Edin Džeko...
jel to fakat džeko ne posti? frank ribery posti a edin jok
bruka 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3503 Re: Edin Džeko...
al zato Frenk ganja maloljetnicehau jes no wrote:jel to fakat džeko ne posti? frank ribery posti a edin jokbruka
-
hau jes no
#3504 Re: Edin Džeko...
što, misliš da se džeko loži na starke?Chmoljo wrote:al zato Frenk ganja maloljetnicehau jes no wrote:jel to fakat džeko ne posti? frank ribery posti a edin jokbruka
niko nije savršen
- BHF_Manijak
#3505 Re: Edin Džeko...
Eh da je babi muda...Fakat kad skontam sta bi od njega Fergie napravio, ne smijem ni zamisliti! Iako United ne mogu organski, ali nikako, kapu skidam Fergiu i volio bih da je Edin tamo zavrsio, ubjedjen sam da bi svjetska klasa bio, ovako ovaj ga unisit svojim mazlumlukom...L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
- Brat
#3506 Re: Edin Džeko...
Čestitka Džeksonu, strašan gol 
- dzeno123
#3507 Re: Edin Džeko...
Ne kontam ni ove navijace Citya, vecini je opet Dzeko najgori igrac utakmice i prica im je kao da imaju igraca manje sa njim. Sta momak treba da uradi da bi dobio pozitivne kritike? 
- BHF_Manijak
#3508 Re: Edin Džeko...
Ma sta debili ba znaju, nek im je ispodprosjecno inteligentni Balo igracina ili maloumni trener - gigant!
Nek zabija, zaboli ga djon sta misle o njemu...
- splend
#3509 Re: Edin Džeko...
kakve crne navijace. to moze da pise tamo neki indonezanin, malezijac, kinez, arap i slicni. danas je bio ubjedljivo najbolji igrac sitija. a u sustini, siti je bio katastrofa. a i kako nebi bio, kad im napade moraju organizovati ture, milner i de jong. kad bi ih sastavilo, dobio bi se jedan solidan zadnji vezni. on ce ove sezone dati 15-20 golova vjerovatno, ali ce svi oni biti kao ovi danas, kad se sam izbori za loptu ili neki prekid. pa oni za 90 min., nisu akcije napravili. idioti.dzeno123 wrote:Ne kontam ni ove navijace Citya, vecini je opet Dzeko najgori igrac utakmice i prica im je kao da imaju igraca manje sa njim. Sta momak treba da uradi da bi dobio pozitivne kritike?
- quasar
#3510 Re: Edin Džeko...
Pa sta ocekujes od engleza kad i ovdje svi broje koliko je lopti izgubio.
Ono sto je sigurno, to je da nece vise niko lako sa njim. Jak je, visok i nema vise respekta. Istina imao je danas jedan neuspio dribling (kriv), jednu lose opucanu (nije samo on kriv), i pred 3 gol u sudijskom vremenu zicer glavom uspio je fuliti loptu... e jbg. da je dohvatio makar, ni ta kontra ne bi tako ispala i ne bi bilo pobjede Uniteda. A kriv je i za prvi gol uniteda jer je njemu pobjegao igrac. Ali nije on defanzivac, pa mu moramo malo odbiti tu.
Ali kad se sve sabere, ipak je bio solidan i makar se vidio na terenu, za razliku od Balotelija, i jos nekih koji su nestali.
Ipak mi se cini da nemaju fizicku spremu za visok tempo utakmice i da je Mancini morao osvjeziti napad na 2:2. Kako sad kontam, sve mi je logicnije da je ubacio Aguera ili makar SWP.
Ono sto je sigurno, to je da nece vise niko lako sa njim. Jak je, visok i nema vise respekta. Istina imao je danas jedan neuspio dribling (kriv), jednu lose opucanu (nije samo on kriv), i pred 3 gol u sudijskom vremenu zicer glavom uspio je fuliti loptu... e jbg. da je dohvatio makar, ni ta kontra ne bi tako ispala i ne bi bilo pobjede Uniteda. A kriv je i za prvi gol uniteda jer je njemu pobjegao igrac. Ali nije on defanzivac, pa mu moramo malo odbiti tu.
Ali kad se sve sabere, ipak je bio solidan i makar se vidio na terenu, za razliku od Balotelija, i jos nekih koji su nestali.
Ipak mi se cini da nemaju fizicku spremu za visok tempo utakmice i da je Mancini morao osvjeziti napad na 2:2. Kako sad kontam, sve mi je logicnije da je ubacio Aguera ili makar SWP.
- skafiskafsnjak
#3512 Re: Edin Džeko...
Ma vise se zajebavam nego sto to mislim. ALi upravu si, ovaj ga unistava ... Ali sta je tu je, pare su cudoBHF_Manijak wrote:Eh da je babi muda...Fakat kad skontam sta bi od njega Fergie napravio, ne smijem ni zamisliti! Iako United ne mogu organski, ali nikako, kapu skidam Fergiu i volio bih da je Edin tamo zavrsio, ubjedjen sam da bi svjetska klasa bio, ovako ovaj ga unisit svojim mazlumlukom...L00d wrote:Koliko puta cu reci... moj Edine, sto ne ode u pravi klub ....
-
mikogoago
#3513 Re: Edin Džeko...
Ne brinem ja za DJeku.On ce mozda tu biti jos sezonu dviuje i ide dalje u bolji klub.Taman kada ce i sazrjeti kao igrac(mislim na godine jos je mlad).On je uradio najbolje sto moze.Srecom te utakmice prate i strucnjaci,pa moja prognoza za godinu ,dvije ode Djekson u bolji klub.Samo da ga zdravlje posluzi i povrede zaobidju.
- ultima_palabra
#3514 Re: Edin Džeko...
Vidi se određeni napredak kod Džeke, agilniji je i češće dobiva vazdušne duele... sad Mancini nema nikakvo opravdanje da koristi Balu koji se sakriva od lopte umjesto njega.
Opet imam osjećaj da to može puno bolje... i u onakvoj ekipi Džeko može biti među najboljim napadačima lige, sjetimo se samo dvije prilike u zadnjim minutama... Džeko u svojoj pravoj formi bi ondje zabio ili bar dobro namučio golmana.
Opet imam osjećaj da to može puno bolje... i u onakvoj ekipi Džeko može biti među najboljim napadačima lige, sjetimo se samo dvije prilike u zadnjim minutama... Džeko u svojoj pravoj formi bi ondje zabio ili bar dobro namučio golmana.
-
Mobile_Disco
#3515 Re: Edin Džeko...
Al kako god ide na bolje, pogadja sto je najbitnije, i to dobri golovi, sta dobri, odlicni
Interu 1, mada je po meni interu dao 2, jer ono nije vidjelo ofsajda, i manchesteru golcinu, kako god golman bio postavljen ono je golcina
Znaci nije lose, trebao bi jedan hetrik protiv ovih slabijih ekipa barem jednom u sezoni 
-
missko
#3516 Re: Edin Džeko...
Ma kakav het trik kod talijana znas kako je 1-0 i elhamdullilah 
- pirmin
#3517 Re: Edin Džeko...
Ne kontam ovog gazdu nikakoEborg wrote:Gazda i nije baš zadovoljan Mancinijem s obzirom koliko je novca dao do sada.![]()
Jedan pisljivi kup i jedva medju top 4 sa onakvim imenima i on jos drzi ovog zabara.
Ferguson bi sa ovom ekipom lagano zavrsio na celu sa min.10 bodova ispred drugoplasiranog.
- quasar
#3518 Re: Edin Džeko...
Seik treba nekog svabu dovesti. Ovo bi frcalo, ako ne bi i svaka tekma bila 3+...
-
Eborg
#3519 Re: Edin Džeko...
Magath, Hitzfeld, Halilhodžić, taj profil trenera. Diktator mrtvi, da te ubije u pojam treningom i da nema zezancije, takav im treba, ne ovaj metilj koji ne smije pisnuti nikome.
-
missko
#3520 Re: Edin Džeko...
Zao mi Mancinija nesto gledam ovaj intervju http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... i-reaction
i samo sto nije zaplako.
i samo sto nije zaplako.
- oldschool
-
Eborg
#3522 Re: Edin Džeko...
Jest se skupio sav nekakav jadan.
- haubica_i_to_teshka
#3523 Re: Edin Džeko...
Cestitke Edinu !
Mora da popravi koncentraciju . Kod primljenog gola ,ostavi igraca i ode “svojim poslom"
Kod pritiska zadnje linije, cesto bespotrebno ispada, “zaluta”.
I kod prijema lopte vidi se dekoncentracija i nesigurnost, jer ne vjerujem da ne zna dobro “ushtopat” loptu. Bez veze je prodao par sigurnih lopti.
Mora da popravi koncentraciju . Kod primljenog gola ,ostavi igraca i ode “svojim poslom"
Kod pritiska zadnje linije, cesto bespotrebno ispada, “zaluta”.
I kod prijema lopte vidi se dekoncentracija i nesigurnost, jer ne vjerujem da ne zna dobro “ushtopat” loptu. Bez veze je prodao par sigurnih lopti.
- plemba
#3524 Re: Edin Džeko...
a ludog komentatora
- jeza u ledja
#3525 Re: Edin Džeko...
Debil jos nije naucio engleski. 2-3 pitanja uopste ne razumije sta ga je pitao, samo ponavlja "that izzz futbolll"Eborg wrote:Jest se skupio sav nekakav jadan.