Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#3426 Re: Edin Džeko...
koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
-
kasparaov
#3427 Re: Edin Džeko...
bayern je bayern i bayernu ljudi poste;)Better Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
- smoki_choko
#3428 Re: Edin Džeko...
zaboli te posti li ili ne, a ne zaboli te jel lumpuje ili ne lumpujeBetter Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
sta te boli qrc sta radi dzeko, njegova stvar. ima pravo da radi sta hoce. i ti bi da si na njegovom mjestu. pa makar gola vise ne zabio u karijeri
-
missko
#3429 Re: Edin Džeko...
kasparaov wrote:bayern je bayern i bayernu ljudi poste;)Better Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
- Lakat Jebić
#3430 Re: Edin Džeko...
al fkt, ja sve kontam zajebancijaultima_palabra wrote:Dugo nije debilnija priča bila na forumu...potres_mozga wrote:Cuj pitanja, sto Dzeko ne posti?!?
Sta sve sebi ljudi nece uzeti za pravo
- al_neri
#3431 Re: Edin Džeko...
Bas Savic koji je stigao tek, ima muda tako izmisljat povrede radi Harisa Dzinovica, uozbiljite se molim vas 
- smoki_choko
#3432 Re: Edin Džeko...
slusa balo dzinovica, upoznali se proslog ljeta 
-
Ripicipi
#3433 Re: Edin Džeko...
Sta ako se covjeku uopste ne posti?!missko wrote:kasparaov wrote:bayern je bayern i bayernu ljudi poste;)Better Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.![]()
![]()
Gdje je problem?
Hiljade muslimana ne posti, pa??
Glupa vam je prica
- ganjeta
#3434 Re: Edin Džeko...
Sjo smiješne priče taman će četvorica slagati za povrede
.
Imali su slobodan dan,i ljudi kulirali ha ya.
Imali su slobodan dan,i ljudi kulirali ha ya.
- just principe
#3435 Re: Edin Džeko...
a znaci to je bio Balo pred Vijecnicom, a ja sve kontam ko mu je onaj crnacsmoki_choko wrote:slusa balo dzinovica, upoznali se proslog ljeta
-
kasparaov
#3436 Re: Edin Džeko...
Sta ako se covjeku uopste ne posti?!
Gdje je problem?
Glupa vam je prica
[/quote]
nisam siguran da su ,ak ne izvrsavaju 3 islamsku duznost
ali nije moje da sudim
Gdje je problem?
Glupa vam je prica
nisam siguran da su ,ak ne izvrsavaju 3 islamsku duznost
- jeza u ledja
#3438 Re: Edin Džeko...
@ kasparov, de hodi vamo da ti nesto sanem.
- lord blackadder
#3439 Re: Edin Džeko...
Vjerujem da su crnogorci izmislili 'prijavljene povrede' da bi Budvi dali na eksluzivitetu. Kao 'koriste se razni nacini samo da se dodje u Budvu - raj na zemlji'.
Dzeko koristi svaku slobodnu sekundu, zasto i ne bi. Zna da vec od ove nedelje, nema zajebancije sve do narednog ljeta.
Dzeko koristi svaku slobodnu sekundu, zasto i ne bi. Zna da vec od ove nedelje, nema zajebancije sve do narednog ljeta.
- Obuca9
#3440 Re: Edin Džeko...
Ili do narednog okupljanja reprezentacijelord blackadder wrote:Vjerujem da su crnogorci izmislili 'prijavljene povrede' da bi Budvi dali na eksluzivitetu. Kao 'koriste se razni nacini samo da se dodje u Budvu - raj na zemlji'.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3441 Re: Edin Džeko...
Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
- Obuca9
#3442 Re: Edin Džeko...
Jel' danas postio? Šta je sehurio? Čime će se omrsiti, hurmom ili vodom?Tomahawk11 wrote:Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
- smoki_choko
#3443 Re: Edin Džeko...
evo sta je radioTomahawk11 wrote:Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 454&type=1
čuj čime, pa onim čime se ti mrsiš svaki danhz__semir wrote:Jel' danas postio? Šta je sehurio? Čime će se omrsiti, hurmom ili vodom?Tomahawk11 wrote:Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
- 1mala
- BHF_Manijak
#3445 Re: Edin Džeko...
E Allahami, znaci Allahami ne mogu da vjerujem o cemu se sad diskutuje na temi EDIN DZEKO, cuj jel posti ili ne!!!
Hajd da prebacimo temu na pdf Religija???Mislim da je adekvatnija pa da to fino rastabirimo ha??Ja svakakvih ljudi ne mogu da vjerujem, ne ulazite ba u tudja djela, posti li ili ne, njegova stvar, on ce biti pitan za to(ukoliko imate vjerske svjetonazore i vjeru u Ahiret i slicno jel...), tako da se vi ne sekirajte plaho za to, a isto tako i vi ce te biti pitani(isto ko i ja
) sto ste plaho srali o tome postili Dzeko ili ne umjesto da ste koju nafilu obavili(ako se vec ovdje hvalimo ko posti ko ne
)! 
- JThomas
#3446 Re: Edin Džeko...
jes' eto u sitiju pasu travu pa četvorica plaćena sve skupa jedno 100 miliona eura mogu odjednom svi zajedno izmisliti povrede i otići u budvu. jebo te ovakvo novinarstvo.
- soccerfan88
#3447 Re: Edin Džeko...
A vidis da je sve puklo brate. Krenulo Edina sa golovima pa sad ne znaju sta ce. Et sad ih nervira sto ne posti i sto svoj odmor provodi onako kako on hoce. Popucase od muke. A bgm ko da je Mancini dijete pa mu mogu cetvorica prijaviti nepostojece povrede kako bi se ispalili u Budvu. Nit je lud on, nit oni. A ovo za post tema nije adekvatna 10000%BHF_Manijak wrote:E Allahami, znaci Allahami ne mogu da vjerujem o cemu se sad diskutuje na temi EDIN DZEKO, cuj jel posti ili ne!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd da prebacimo temu na pdf Religija???Mislim da je adekvatnija pa da to fino rastabirimo ha??Ja svakakvih ljudi ne mogu da vjerujem, ne ulazite ba u tudja djela, posti li ili ne, njegova stvar, on ce biti pitan za to(ukoliko imate vjerske svjetonazore i vjeru u Ahiret i slicno jel...), tako da se vi ne sekirajte plaho za to, a isto tako i vi ce te biti pitani(isto ko i ja
) sto ste plaho srali o tome postili Dzeko ili ne umjesto da ste koju nafilu obavili(ako se vec ovdje hvalimo ko posti ko ne
)!
- Jack Be Nimble
#3448 Re: Edin Džeko...
Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.
- lord blackadder
#3449 Re: Edin Džeko...
Izvini, jel ovo trebalo biti smjesno?Jack Be Nimble wrote:Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.
U svakom slucaju, ako Dzeko danas ne zabije gol ili odigra lose, dezurni hronicari Dzekinog zivota, zakljucice da je to zbog toga sto je isao u Budvu i popiju koju vise.
-
kasparaov
#3450 Re: Edin Džeko...
u svako mozbiljnijem timu se postiJack Be Nimble wrote:Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.