Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#3426 Re: Edin Džeko...

Post by Better Man »

koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
kasparaov

#3427 Re: Edin Džeko...

Post by kasparaov »

Better Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
bayern je bayern i bayernu ljudi poste;)
smoki_choko

#3428 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

Better Man wrote:koga uopce briga da li neko posti ili ne posti? Postis za sebe, a ne za druge i zaboli me da li neko posti ili ne. Ovdje bitno da li igra kako treba i dali trenira ili lumpuje. Sumnjam da bi ovako mogao da se provodi da je u ozbiljnom klubu i da ima ozbiljnog trenera. Bayern je jednog od svojih glavnih igraca (onaj sto je dao gol iz slobodnjaka Manchesteru 1999. godine u finalu LP) suspendovao i udaljio iz prvog tima, jer je vidjen u neka doba noci da se provodi u nekom objektu umjesto da je kuci u krevetu.
zaboli te posti li ili ne, a ne zaboli te jel lumpuje ili ne lumpuje :-)
sta te boli qrc sta radi dzeko, njegova stvar. ima pravo da radi sta hoce. i ti bi da si na njegovom mjestu. pa makar gola vise ne zabio u karijeri
missko

#3429 Re: Edin Džeko...

Post by missko »

kasparaov wrote:
:D :D :thumbup:
Lakat Jebić

#3430 Re: Edin Džeko...

Post by Lakat Jebić »

ultima_palabra wrote:
potres_mozga wrote:Cuj pitanja, sto Dzeko ne posti?!?

Sta sve sebi ljudi nece uzeti za pravo :roll:
Dugo nije debilnija priča bila na forumu...
al fkt, ja sve kontam zajebancija
al_neri

#3431 Re: Edin Džeko...

Post by al_neri »

Bas Savic koji je stigao tek, ima muda tako izmisljat povrede radi Harisa Dzinovica, uozbiljite se molim vas :D
smoki_choko

#3432 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

slusa balo dzinovica, upoznali se proslog ljeta :lol:
Ripicipi

#3433 Re: Edin Džeko...

Post by Ripicipi »

missko wrote:
kasparaov wrote:
:D :D :thumbup:
Sta ako se covjeku uopste ne posti?!
Gdje je problem?

Hiljade muslimana ne posti, pa??

Glupa vam je prica :-)
ganjeta

#3434 Re: Edin Džeko...

Post by ganjeta »

Sjo smiješne priče taman će četvorica slagati za povrede :-) .

Imali su slobodan dan,i ljudi kulirali ha ya. :lol:
just principe

#3435 Re: Edin Džeko...

Post by just principe »

smoki_choko wrote:slusa balo dzinovica, upoznali se proslog ljeta :lol:
a znaci to je bio Balo pred Vijecnicom, a ja sve kontam ko mu je onaj crnac :lol:
kasparaov

#3436 Re: Edin Džeko...

Post by kasparaov »

Sta ako se covjeku uopste ne posti?!
Gdje je problem?

Hiljade muslimana ne posti, pa??

Glupa vam je prica :-)[/quote]
nisam siguran da su ,ak ne izvrsavaju 3 islamsku duznost ;) ali nije moje da sudim
Lakat Jebić

#3437 Re: Edin Džeko...

Post by Lakat Jebić »

:-) :-) :-) :-)
jeza u ledja

#3438 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

@ kasparov, de hodi vamo da ti nesto sanem.
lord blackadder

#3439 Re: Edin Džeko...

Post by lord blackadder »

Vjerujem da su crnogorci izmislili 'prijavljene povrede' da bi Budvi dali na eksluzivitetu. Kao 'koriste se razni nacini samo da se dodje u Budvu - raj na zemlji'.

Dzeko koristi svaku slobodnu sekundu, zasto i ne bi. Zna da vec od ove nedelje, nema zajebancije sve do narednog ljeta.
Obuca9

#3440 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

lord blackadder wrote:Vjerujem da su crnogorci izmislili 'prijavljene povrede' da bi Budvi dali na eksluzivitetu. Kao 'koriste se razni nacini samo da se dodje u Budvu - raj na zemlji'.

Dzeko koristi svaku slobodnu sekundu, zasto i ne bi. Zna da vec od ove nedelje, nema zajebancije sve do narednog ljeta.
Ili do narednog okupljanja reprezentacije :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3441 Re: Edin Džeko...

Post by Tomahawk11 »

Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
Obuca9

#3442 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Tomahawk11 wrote:Zna li se gdje ke jutros Dzeko bio, sta je radio i to...?!
Jel' danas postio? Šta je sehurio? Čime će se omrsiti, hurmom ili vodom?
smoki_choko

#3443 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

evo sta je radio

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 454&type=1

hz__semir wrote:
Jel' danas postio? Šta je sehurio? Čime će se omrsiti, hurmom ili vodom?
čuj čime, pa onim čime se ti mrsiš svaki dan :lol:
1mala

#3444 Re: Edin Džeko...

Post by 1mala »

BHF_Manijak

#3445 Re: Edin Džeko...

Post by BHF_Manijak »

E Allahami, znaci Allahami ne mogu da vjerujem o cemu se sad diskutuje na temi EDIN DZEKO, cuj jel posti ili ne!!! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: Hajd da prebacimo temu na pdf Religija???Mislim da je adekvatnija pa da to fino rastabirimo ha??Ja svakakvih ljudi ne mogu da vjerujem, ne ulazite ba u tudja djela, posti li ili ne, njegova stvar, on ce biti pitan za to(ukoliko imate vjerske svjetonazore i vjeru u Ahiret i slicno jel...), tako da se vi ne sekirajte plaho za to, a isto tako i vi ce te biti pitani(isto ko i ja :mrgreen: ) sto ste plaho srali o tome postili Dzeko ili ne umjesto da ste koju nafilu obavili(ako se vec ovdje hvalimo ko posti ko ne :mrgreen: )! :skoljka:
JThomas

#3446 Re: Edin Džeko...

Post by JThomas »

jes' eto u sitiju pasu travu pa četvorica plaćena sve skupa jedno 100 miliona eura mogu odjednom svi zajedno izmisliti povrede i otići u budvu. jebo te ovakvo novinarstvo.
soccerfan88

#3447 Re: Edin Džeko...

Post by soccerfan88 »

BHF_Manijak wrote:E Allahami, znaci Allahami ne mogu da vjerujem o cemu se sad diskutuje na temi EDIN DZEKO, cuj jel posti ili ne!!! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: Hajd da prebacimo temu na pdf Religija???Mislim da je adekvatnija pa da to fino rastabirimo ha??Ja svakakvih ljudi ne mogu da vjerujem, ne ulazite ba u tudja djela, posti li ili ne, njegova stvar, on ce biti pitan za to(ukoliko imate vjerske svjetonazore i vjeru u Ahiret i slicno jel...), tako da se vi ne sekirajte plaho za to, a isto tako i vi ce te biti pitani(isto ko i ja :mrgreen: ) sto ste plaho srali o tome postili Dzeko ili ne umjesto da ste koju nafilu obavili(ako se vec ovdje hvalimo ko posti ko ne :mrgreen: )! :skoljka:
A vidis da je sve puklo brate. Krenulo Edina sa golovima pa sad ne znaju sta ce. Et sad ih nervira sto ne posti i sto svoj odmor provodi onako kako on hoce. Popucase od muke. A bgm ko da je Mancini dijete pa mu mogu cetvorica prijaviti nepostojece povrede kako bi se ispalili u Budvu. Nit je lud on, nit oni. A ovo za post tema nije adekvatna 10000% :lol:
Jack Be Nimble

#3448 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.
lord blackadder

#3449 Re: Edin Džeko...

Post by lord blackadder »

Jack Be Nimble wrote:Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.
Izvini, jel ovo trebalo biti smjesno?

U svakom slucaju, ako Dzeko danas ne zabije gol ili odigra lose, dezurni hronicari Dzekinog zivota, zakljucice da je to zbog toga sto je isao u Budvu i popiju koju vise.
kasparaov

#3450 Re: Edin Džeko...

Post by kasparaov »

Jack Be Nimble wrote:Vraga bi on smio da ne posti u Man U. Isao bi on na iftar sveke noci kod Ferdzija.
u svako mozbiljnijem timu se posti :))))
Post Reply