eto ti postiskasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#3401 Re: Edin Džeko...
-
kasparaov
#3402 Re: Edin Džeko...
postimsmoki_choko wrote:eto ti postiskasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
- smoki_choko
#3403 Re: Edin Džeko...
pa odes do grada i vidis da pola grada ne posti, a sto dzeko ne posti njegova stvar.kasparaov wrote:postimsmoki_choko wrote:eto ti postiskasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
- Jack Be Nimble
#3404 Re: Edin Džeko...
zato sto radikasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
- quasar
#3405 Re: Edin Džeko...
a sto ti ne gledas svoja posla?kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
-
Eborg
#3406 Re: Edin Džeko...
Vala ako se ovako nastavi zezati, ne piše mu se dobro. Briga me gdje i šta radi, ali prijavljivati lažne povrede nije tako bezazleno, nije Džeko baš nezamjenjiv, mnogo bolji igrači od njega se ne bi usudili takvo nešto uraditi.
- jeza u ledja
#3407 Re: Edin Džeko...
Sta im fali , nek se zajebaju kad mogu, ha ja.
-
Eborg
#3408 Re: Edin Džeko...
Mirza Mešić, Said Husejinović, Adi Musli itd. Džeko je drastično bolji igrač od svih njih ali su svi imali isti problem: "Ma neka para, lahko ćemo za ostalo."
Ne znam, meni se ne sviđa laganje o povredama, da mu je Magath ili Ferguson trener Džeko bi već grizao travu sa juniorima, Mancini nema taj autoritet očito.
Ne znam, meni se ne sviđa laganje o povredama, da mu je Magath ili Ferguson trener Džeko bi već grizao travu sa juniorima, Mancini nema taj autoritet očito.
-
palermo
#3409 Re: Edin Džeko...
pa dobro, ne sviđa se nikome to laganje o povredama, ali brate, to su dosada rekli samo ove crnogorske novine, niti je rekao mancini, niti engleske novine (barem ja ne znam) niti navijači Manchester Cityja (osim bosanske sekcije koja je žurno reagovalaEborg wrote:Mirza Mešić, Said Husejinović, Adi Musli itd. Džeko je drastično bolji igrač od svih njih ali su svi imali isti problem: "Ma neka para, lahko ćemo za ostalo."![]()
Nekako mi se čini, da ako ništa ovaj Savić sebi ne bi smio niti mogao to dozvoliti.
Al Džekson postao prava zvijezda, k'a Brad Pitt, kud se god makne eto novinara
Ovo spominjanje Mešića i ostalih je bezveze.....al to znaš i sam
- DaysleepeR
#3410 Re: Edin Džeko...
zato moj druže što ti je vjera aspirin za fukaru. nema tog bogataša koji je vjernik. uostalom tako ti piše i u vjerskim knjigama, treba bit skroman, siromašan, a ne bogat i rasipnik. sve kako bi se bolje osjecao kao fukara. dok bogati rade šta im je volja. što siromašnija zemlja, više vjernika i obratno.kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
- quasar
#3411 Re: Edin Džeko...
Ne znam, meni vala ni iz dzepa ni u dzep, ali bi mi bilo pravo krivo da uradi od sebe kao sto je Baljic uradio. Uzeo pare i prst u uho...
U krajnjem hebes i te pare, imao si ih i prije, ali hoces neke titule, trofeje, da postanes legenda, hall of fame...
pa ne ide to vise samo od sebe, to se danas moze samo radom...
I dalje se nadam da ce nas uciniti ponosnim u ovoj sezoni, ne mora svaku biti dobar, ali daj da vidimo snagu, borbu, žar...
U krajnjem hebes i te pare, imao si ih i prije, ali hoces neke titule, trofeje, da postanes legenda, hall of fame...
pa ne ide to vise samo od sebe, to se danas moze samo radom...
I dalje se nadam da ce nas uciniti ponosnim u ovoj sezoni, ne mora svaku biti dobar, ali daj da vidimo snagu, borbu, žar...
- just principe
#3412 Re: Edin Džeko...
DaysleepeR wrote:zato moj druže što ti je vjera aspirin za fukaru. nema tog bogataša koji je vjernik. uostalom tako ti piše i u vjerskim knjigama, treba bit skroman, siromašan, a ne bogat i rasipnik. sve kako bi se bolje osjecao kao fukara. dok bogati rade šta im je volja. što siromašnija zemlja, više vjernika i obratno.kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
zanimljivo razmisljanje
- Lakat Jebić
#3413 Re: Edin Džeko...
kako ja bogat a postim?DaysleepeR wrote:zato moj druže što ti je vjera aspirin za fukaru. nema tog bogataša koji je vjernik. uostalom tako ti piše i u vjerskim knjigama, treba bit skroman, siromašan, a ne bogat i rasipnik. sve kako bi se bolje osjecao kao fukara. dok bogati rade šta im je volja. što siromašnija zemlja, više vjernika i obratno.kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
-
Zgec Lezda
#3414 Re: Edin Džeko...
Zato sto je postao ultra-materijalista i sad ga boli rac.ku za sve redom: Fudbal, Bosnu, Islam...kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
Nazaradio se para i sada se provodi. Ko zna, mozda se jednog dana vrati. Ali vjerovatno ce biti prekasno tada.
Izgleda da ima istine u poslovici da onaj kojeg nisu pare promjenile nije ih jos uvjek dovoljno zaradio.
- just principe
#3415 Re: Edin Džeko...
a stanite otkud vi znate da ne posti, mozda generalno posti, ali nekad da sebi oduska pa koji dan mu omakne
a mozda nikad nije ni postio
a mozda nikad nije ni postio
- smoki_choko
#3416 Re: Edin Džeko...
blago receno ne baljezgajZgec Lezda wrote:Zato sto je postao ultra-materijalista i sad ga boli rac.ku za sve redom: Fudbal, Bosnu, Islam...kasparaov wrote:sto dzeko ne posti?
Nazaradio se para i sada se provodi. Ko zna, mozda se jednog dana vrati. Ali vjerovatno ce biti prekasno tada.
Izgleda da ima istine u poslovici da onaj kojeg nisu pare promjenile nije ih jos uvjek dovoljno zaradio.
-
Ripicipi
#3417 Re: Edin Džeko...
Cuj pitanja, sto Dzeko ne posti?!?
Sta sve sebi ljudi nece uzeti za pravo
- ultima_palabra
#3418 Re: Edin Džeko...
Dugo nije debilnija priča bila na forumu...potres_mozga wrote:Cuj pitanja, sto Dzeko ne posti?!?
- mrtva kokoš
#3419 Re: Edin Džeko...
cuj posti, ne posti
jbt, je li vi shvatate sta pisete
ja mislim da se njegov tata ne brine koliko ovdje neki pojedinci, ostavite covjeka na miru
neka radi sa svojim zivotom sta hoce, sta vas boli briga, gdje, sta i skim, ne vjerujem...
ja mislim da se njegov tata ne brine koliko ovdje neki pojedinci, ostavite covjeka na miru
neka radi sa svojim zivotom sta hoce, sta vas boli briga, gdje, sta i skim, ne vjerujem...
- atko
#3420 Re: Edin Džeko...
neki se zajebaju neki ne ... al dzeko je ispunio sve uslove da ga mrzimo - uspio je ... to mu nikad necemo halaliti na nacionalnom nivouuu ...
...bas smo jadovi nako nacionalno
...bas smo jadovi nako nacionalno
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3421 Re: Edin Džeko...
'ta će Džeko, ja ga Rabbijessir učio 
-
missko
#3422 Re: Edin Džeko...
A sto onda Riberi vlah a posti i povrijedi se namjerno uoci Ramdan Kareema?
Glupo zacatavanje teme, to eto fol prijavis povredu i sve u dure nema doktora u klubu nemaju ni CT ni ultrazvuk nista da ih iskontrolisu tolka bijeda sve pare dali za plate igracima, pa sad ovi to koriste pa nije Fk Rabotnicki da to tako ide.
Ako su bili u ovom navedenom periodu bilo gdje na derneku, onda su ili na nekoj postedi ili imaju slobodno , tako da im nema ko sta pakovat bezze.
Glupo zacatavanje teme, to eto fol prijavis povredu i sve u dure nema doktora u klubu nemaju ni CT ni ultrazvuk nista da ih iskontrolisu tolka bijeda sve pare dali za plate igracima, pa sad ovi to koriste pa nije Fk Rabotnicki da to tako ide.
Ako su bili u ovom navedenom periodu bilo gdje na derneku, onda su ili na nekoj postedi ili imaju slobodno , tako da im nema ko sta pakovat bezze.
- ganjeta
#3423 Re: Edin Džeko...
@ missko banovao sam se sam ali evo na tri dana,valjda je dovoljno jer je onu loptu Balo samo malo dirao
Morao sam radi ovog ;

Morao sam radi ovog ;
Chmoljo wrote:'ta će Džeko, ja ga Rabbijessir učio
- ganjeta
#3425 Re: Edin Džeko...
Pošteno.