Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- trcicu trceci
#33251 Re: Edin Džeko
"Svojih golova. Bio bih spreman da ne postignem nijedan do kraja sezone. Titula ovdje nije došla dugo vremena i bilo bi to važnije nego otići na Evropsko prvenstvo sa Bosnom sa kojom sam već igrao na Svjetskom prvenstvu. Kada bismo izgubili protiv Irske i kada ne bismo otišli u Francusku, bilo bi to samo našom krivicom"
Kako neki ne znaju citati, ja sam odlucio rasclaniti i objasniti:
-Odrekao bi se goolova da samo Roma bude prvak-sto je normalno
-Bilo bi vaznije-dakle, vaznije je osvojiti sa Romom nego otici na Evropsko, jer je vec bio na Svjetskom. Nije rekao da bi bilo bolje, nego i kada bi otisli na Evropsko, vaznija bi bila titula, sto je opet logicno.
-Ovaj treci dio izjave govori da je tako i mislio, poredo je eventualni odlazak na Evropsko i titulu, objasnio je cemu bi se vise radovao
Neki ljudi ne znaju citati, a vidim i novinari su nepismeni pa dizu halabuku oko obicnog intervjua.
Kako neki ne znaju citati, ja sam odlucio rasclaniti i objasniti:
-Odrekao bi se goolova da samo Roma bude prvak-sto je normalno
-Bilo bi vaznije-dakle, vaznije je osvojiti sa Romom nego otici na Evropsko, jer je vec bio na Svjetskom. Nije rekao da bi bilo bolje, nego i kada bi otisli na Evropsko, vaznija bi bila titula, sto je opet logicno.
-Ovaj treci dio izjave govori da je tako i mislio, poredo je eventualni odlazak na Evropsko i titulu, objasnio je cemu bi se vise radovao
Neki ljudi ne znaju citati, a vidim i novinari su nepismeni pa dizu halabuku oko obicnog intervjua.
- drug_profi
#33252 Re: Edin Džeko
Inace je kod nas logika svuda nikakva.
Ljudi nisu u stanju povezati vise stvari u jednu cjelinu.
pa se onda ljutimo zbog stereotipa glupog bosanca.
Ljudi nisu u stanju povezati vise stvari u jednu cjelinu.
pa se onda ljutimo zbog stereotipa glupog bosanca.
-
tr_ba
#33253 Re: Edin Džeko
Ja ga volim kao brata,cak me i zena zajebaje u vezi njega.
Da nas je zaduzio,jeste vala!
Ali mu Insbruk halaliti necu,a nesto ni ovo sada nemogu svarit,pa da me jebes...
Ali mu Insbruk halaliti necu,a nesto ni ovo sada nemogu svarit,pa da me jebes...
- insomnia78
#33254 Re: Edin Džeko
tr_ba wrote:Ja ga volim kao brata,cak me i zena zajebaje u vezi njega.

- Edin H.
#33255 Re: Edin Džeko
Dzeko top,insomnia78 wrote:A vi navalili Mancini kloc, pa klocMancini je bio osoba koja me dovela u City da igram na najvišem nivou. Nije istina da sam bo sretan kad je otišaao. Sa Pellegrinijem nisam imao problema."
Manchini flop
Eki Roma, u ligi gdje ni majke fudbaler ne znaju kada je utakmica i s kim igraju
Last edited by Edin H. on 31/10/2015 02:40, edited 1 time in total.
-
FreakyStyley
#33256 Re: Edin Džeko
Hahhahaha joj Insomnia, koja si ti budala i kako znas ubost nekad, jebem te u usta. Evo placem ovdje hahahahhahah.insomnia78 wrote:tr_ba wrote:Ja ga volim kao brata,cak me i zena zajebaje u vezi njega.
-
missko
#33257 Re: Edin Džeko
Kad ti kapiten da ovakav intervju, ne moze da ti bude svedno.
Ja jedino mogu kao razlog da pomislim da ga je Pjana preplasio da kad daje izjave uvijek Romu mora stavit iznad svega jer su Pjanu jadnog onda razapeli kad je rekao da mu je drago da je Lula dao gol protiv Rome
Ja jedino mogu kao razlog da pomislim da ga je Pjana preplasio da kad daje izjave uvijek Romu mora stavit iznad svega jer su Pjanu jadnog onda razapeli kad je rekao da mu je drago da je Lula dao gol protiv Rome
Last edited by missko on 31/10/2015 12:31, edited 1 time in total.
-
tr_ba
#33258 Re: Edin Džeko
HahahhahahsFreakyStyley wrote:Hahhahaha joj Insomnia, koja si ti budala i kako znas ubost nekad, jebem te u usta. Evo placem ovdje hahahahhahah.insomnia78 wrote:tr_ba wrote:Ja ga volim kao brata,cak me i zena zajebaje u vezi njega.
Loziona...
Nema veze,i treba malo da bude.
Ma nesto mi se fucka za ovaj izlet na planinu,al nije trebao ni igrat,ako se cuvao vec za Barselonu,ono setanje mu ni babo Mido oprostiti nece...
Hahhahahah
- mO k3
#33259 Re: Edin Džeko
tako , tako ....strong69 wrote:Mene vala libo taki je li rekao ili nije. Gledamo u njih kao u bogove i idealiziramo ih. Neka rade sta hoće. Kad mogu Nurkic, Teletovic i Djedovic može i Dzeko. Ko hoće da igra igraće.
N1 kaze da je kontaktirao ove talijanske novine i da su potvrdili da je sve kako je napisano. Ali vjerovatno je neki zajeb. Cisto sumnjam da neki igrač ne bi volio na evropsko.
Nes(p)retna izjava Džeke: Roma važnija od reprezentacije?
http://ba.n1info.com/a67521/Sport-Klub/ ... Dzeke.html
zar nije mali edin jednom na tviteru izjavio da ne zeli vidjeti izeta u repki i da se drzi dalje od "svetinje" bosne i hercegovine .....
- BarbaDue
#33260 Re: Edin Džeko
Sve dok bude igrao, ginuo i zabijao za repku opraštam mu svaku nespretnu izjavu, i ne samo njemu već i svim reprezentativcima.
-
emmir1
#33261 Re: Edin Džeko
Ne mogu da vjerujem da neko misli da je Edinu važnija Roma od reprezentacije.
Smiješno
Smiješno
- ganjeta
#33262 Re: Edin Džeko
Takoje
.
Edin je patriota samo takva, Edin je World Class, naš kapiten i najbolji strijelac u istoriji naše zemlje!
Sve ostalo je pokušaj par papetonaca i kompleksaša da nešto dokažu drugačije. Standardno
.
Večeras kad ga zavuče Interu, ovdje će biti veselo
.
Edin je patriota samo takva, Edin je World Class, naš kapiten i najbolji strijelac u istoriji naše zemlje!
Sve ostalo je pokušaj par papetonaca i kompleksaša da nešto dokažu drugačije. Standardno
Večeras kad ga zavuče Interu, ovdje će biti veselo
- It_is_a_Leclerc
#33263 Re: Edin Džeko
Jel ovo sad ni Dzeko ne valja

- mO k3
#33264 Re: Edin Džeko
Hajde jednom za svaka vremena da ostavimo to na stranu peptovci i zeljini ...ganjeta wrote:Takoje.
Sve ostalo je pokušaj par papetonaca i kompleksaša da nešto dokažu drugačije. Standardno.
Večeras kad ga zavuče Interu, ovdje će biti veselo![]()
.
i nemojte uvijek te istu floskulu najbolji strijelac , nego bi zelio da znam sta ti kazes na ovome njegovu izjavu
da li je za osuditi ili ne ???
zapravo kako je tumacis
- trcicu trceci
#33265 Re: Edin Džeko
Ovaj lik je nepismen, obicnu izjavu nije u stanju da procita.
- mO k3
#33266 Re: Edin Džeko
profesore engleskog i francuskog...trcicu trceci wrote:Ovaj lik je nepismen, obicnu izjavu nije u stanju da procita.
- Mali_Vuk
#33267 Re: Edin Džeko
Ma svako ima pravo da piše šta hoće. I ovi što se razumiju u fudbal ko Mara u krivi q.. imaju pravo na riječ. I to je tako.
Ne treba svaki negativan komentar biti povod da se pišu referati i ide u ubjeđivanje negacijske ekipe u nešto.
Edina to prati još iz Wolfsburga. Svaku njegovu lošiju partiju hejteri po pravilu slave. Kad odigra dobro, pritaje se i čekaju sljedeću priliku
Ne treba svaki negativan komentar biti povod da se pišu referati i ide u ubjeđivanje negacijske ekipe u nešto.
Edina to prati još iz Wolfsburga. Svaku njegovu lošiju partiju hejteri po pravilu slave. Kad odigra dobro, pritaje se i čekaju sljedeću priliku
- trcicu trceci
#33268 Re: Edin Džeko
Ne napadam ali je cinjenica da izjavu "vise bih volio titulu sa Romom nego Evropsko prvenstvo" ne znaci da ne bi volio otici na Evropsko prvenstvo nego covjek poredi sta bi mu bilo draze. Mislim da ljudi koji ovo nisu u stanju da procitaju su nepismeni. To je cinjenica.mO k3 wrote:profesore engleskog i francuskog...trcicu trceci wrote:Ovaj lik je nepismen, obicnu izjavu nije u stanju da procita.drzi se teme a to je edin dzeko ne napadaj druge kao sto to volis uraditi i provocirati
- mO k3
#33269 Re: Edin Džeko
Izvini profesore ... Objasni meni kao nepismenom sta je htjeo reci .... unaprijed hvalatrcicu trceci wrote:Ne napadam ali je cinjenica da izjavu "vise bih volio titulu sa Romom nego Evropsko prvenstvo" ne znaci da ne bi volio otici na Evropsko prvenstvo nego covjek poredi sta bi mu bilo draze. Mislim da ljudi koji ovo nisu u stanju da procitaju su nepismeni. To je cinjenica.mO k3 wrote:profesore engleskog i francuskog...trcicu trceci wrote:Ovaj lik je nepismen, obicnu izjavu nije u stanju da procita.drzi se teme a to je edin dzeko ne napadaj druge kao sto to volis uraditi i provocirati
- Mali_Vuk
#33270 Re: Edin Džeko
A vezano za izjavu, vala je komotno mogao i drugačije formulisati rečenicu a da opet istakne koliko mu je važna titula sa Romom.
Ali eto, kad ono hoće.. Sad neka sluša oluju
- trcicu trceci
#33271 Re: Edin Džeko
Ti si jedan od onih koji samo citaju naslove:mO k3 wrote:trcicu trceci wrote:Izvini profesore ... Objasni meni kao nepismenom sta je htjeo reci .... unaprijed hvalamO k3 wrote:Ne napadam ali je cinjenica da izjavu "vise bih volio titulu sa Romom nego Evropsko prvenstvo" ne znaci da ne bi volio otici na Evropsko prvenstvo nego covjek poredi sta bi mu bilo draze. Mislim da ljudi koji ovo nisu u stanju da procitaju su nepismeni. To je cinjenica.
Dzeko ne zeli na Evropsko prvenstvo
Dzeko nas vec vidi na Evropskom prvenstvu
Dzeki vaznija Roma od reprezentacije
Dzeko nas vec otpisao u barazu
Ti bi u svaki ovaj naslov vjerovao iako bi ti novinari prenijeli doslovnu izjavu. Da se primijetiti da nisi citao knjige
ne kaze se htjeo nego htio, aaaa
- mO k3
#33272 Re: Edin Džeko
aha , aha ... dobro
Profesore nauci da kvotas... i hvala ti duboko iz srca kako si lijepo objasnio sta je dzeki rek'o
Profesore nauci da kvotas... i hvala ti duboko iz srca kako si lijepo objasnio sta je dzeki rek'o
- insomnia78
#33273 Re: Edin Džeko
Ne zaboravi da je Dzeko izjavu dao talijanima na engleskom a onda je nasi preveli sa talijanskogMali_Vuk wrote:A vezano za izjavu, vala je komotno mogao i drugačije formulisati rečenicu a da opet istakne koliko mu je važna titula sa Romom.
- mO k3
#33274 Re: Edin Džeko
kako god , dovoljno je star da zna sta prica, sve u svemu nije trebao da uzima nikako u kontekstu repku i romu...insomnia78 wrote:Ne zaboravi da je Dzeko izjavu dao talijanima na engleskom a onda je nasi preveli sa talijanskogMali_Vuk wrote:A vezano za izjavu, vala je komotno mogao i drugačije formulisati rečenicu a da opet istakne koliko mu je važna titula sa Romom.
- trcicu trceci
#33275 Re: Edin Džeko
Nista. I pocni citati knjigemO k3 wrote:aha , aha ... dobro