Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#2951 Re: Edin Džeko...

Post by missko »

Baudelaire wrote:A noćni klub sa Joe Hartom i džamiju sa braćom Toure? :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
ratata

#2952 Re: Edin Džeko...

Post by ratata »

tulumba wrote:U ovom nesretnom vilajetu (BiH) samo ti uspjeh nemogu oprostiti. :(
uspjeh je igrati za Manchester United, a ne City :D
(ne)forumas

#2953 Re: Edin Džeko...

Post by (ne)forumas »

nemojte biti negativni, dace dzeko svakih 90 minuta gol, a zna se da u prosjeku igra 15 minuta po utakmici :)
leo karan

#2954 Re: Edin Džeko...

Post by leo karan »

mi volimo dzeku, al pricamo o nematerijanoj motivaciji, koje on ocigledno nema dovoljno
evo iz glave, imas primjer adriana, koji je potpisao visemilionski ugovor za inter i propao ko igrac jeg ga je bolio kurac za loptom vise
a imas s druge strane igrace kojm ta materijalna satisfakcija nije ugasila zelju za sportskim uspjehom i glad za pobjedom.
da su svi igraci ko adriano i elvir baljic danas ne bi bilo fudbala na ovom nivou
sta je trebalo ronaldu nazariu da se jebe s dva operisana koljena i osvaja svjetsko prvenstvo s brazilom i da zabije 100 golova za real madrid
ili koji kurac beckham odradi sezonu u LA-u pa dodje na proljece i trenira ko mazga odvojen od zene i djece u Milanu
garant ga pritisle rate od kredita pa mora hudnik
Edin H.

#2955 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Edin Džeko nije postigao gol, ali je imao neugodnog čuvara u stamenom Kani.

- Za mene su ovo bile su dvije najteže utakmice u dresu reprezentacije - kako psihički, tako i fizički. Najbitnije je da smo pobijedili, a sada ima vremena da se oporavimo i spremimo za duele s Bjelorusijom - kaže Džeko.

:skoljka:
Kinaski

#2956 Re: Edin Džeko...

Post by Kinaski »

Area_51 wrote:Edin Dzeko, zavrsena fudbalska prica.
Moze igrat, recimo negdje u drugoj engleskoj ligi ili prvoj austrijskoj.
Novac i glad za njime su cudo.
pricas gluzposti
zonbirile

#2957 Re: Edin Džeko...

Post by zonbirile »

187 wrote:
pricas gluzposti
-------------------------------------------
ti kao da pričaš o nizu,Španija,Engleska,Brazil,a ono bi Rumunija,Albanija,kukumaće se za Bjelorusiju,Luksemburg ako bude imperativ...kuku lele
Gandalf

#2958 Re: Edin Džeko...

Post by Gandalf »

Znači kako kažu forumski stručnjaci, mahom sve bivši selektori Brazila, Njemačke i Argentine, Džeko je gotov, nema od njega ništa - vala što bezze i sada na pripremama troši vrijeme i sebi i Cityu, kada bi mu bilo bolje ove zadnje dvije sezone karijere vratiti se lijepo u Bosnu i zamoliti Džinde, Graciće i sl. da se pobrinu za njega dok još nije sve gotovo, trebaće Olimpiku jedan prosječan špic za Evrope, pa eto Džeki prilike da se pokaže :run:
smoki_choko

#2959 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

daj sliku te naslovnice
smoki_choko

#2960 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

ma to se expres provaljuje, samo da im je da prodaju sto vise primjeraka :-)
sa onom glupacom da bude u vezi :lol: :-)
Obuca9

#2961 Re: Edin Džeko...

Post by Obuca9 »

Gandalf wrote:Znači kako kažu forumski stručnjaci, mahom sve bivši selektori Brazila, Njemačke i Argentine, Džeko je gotov, nema od njega ništa - vala što bezze i sada na pripremama troši vrijeme i sebi i Cityu, kada bi mu bilo bolje ove zadnje dvije sezone karijere vratiti se lijepo u Bosnu i zamoliti Džinde, Graciće i sl. da se pobrinu za njega dok još nije sve gotovo, trebaće Olimpiku jedan prosječan špic za Evrope, pa eto Džeki prilike da se pokaže :run:
Šta se bolan sekiraš oko postova zonbiritibile. frajer koji nema život mimo crnjačkih tema sa-x foruma. Čim Džeko prvi put zabije na dvije tekme zaredom, lik će sam nestati s teme i čekati da opet ispadne iz forme, da bi se javio da pametuje.
smoki_choko

#2962 Re: Edin Džeko...

Post by smoki_choko »

ma zonbrilu je dzeko probacivo kroz noge pa je zato on takav :lol:
xXBl0odXx

#2963 Re: Edin Džeko...

Post by xXBl0odXx »

Joj dobro ce biti vidjeti za jedno pola godine kada bude tresao protivnicke mreze, kada svi ovi koji sada govore kako je za drugih liga i da je zavrsena prica pisu: "Nas dijamant, najlbolji na svijetu napdac". Moj mi se narod gadi.
jeza u ledja

#2964 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

Kakvih likova ima, prosto nevjerovatno. :shock:
Jedan od najskupljih igraca u Engleskoj, ne samo da je precijenjen, nego ne moze igrati dalje od prve austrijske lige. :shock: A zasto, pa valjda zato sto je Bosanac. :-)
fosil

#2965 Re: Edin Džeko...

Post by fosil »

Fikreta, između mene i dna
Još samo ti stojiš, fikreta
I možda bi trebalo
Da se skloniš otuda
I da počneš iz početka

Da ne pereš više tuđa stubišta
Zbog mojih lutanja, kafana i tombola
Ti znaš da lažem da se promijenit neću nikad
Život je jedan, živi ga Fikreta

Ooooo u lošoj formi sam
Ooooo u lošoj formi sam
I zato ne želim da budeš
Tu kraj mene, prošetaj

Nekada davno voljela si čovjeka
Taj čovjek, to već dugo nisam ja
Već dugo u lošoj formi sam
Uzalud me uspravljaš

Fikreta mi trešnje iznjela
A ja se sjetim nekog filma o pticama
Kada je ptici u lošoj formi drug
Tada ni ona ne leti na jug

:mrgreen:
quasar

#2966 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

aaaaa, u lošoj formi sam,
aaaaa, u lošoj formi sam...

baci me u sevdah sa tom pjesmom. :thumbup:
Jack Be Nimble

#2967 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

1, 830,333 funti koliko je Edin dobio za svaki postignuti gol u dresu Man City.
Area_51

#2968 Re: Edin Džeko...

Post by Area_51 »

jeza u ledja wrote:
Jedan od najskupljih igraca u Engleskoj, ne samo da je precijenjen, nego ne moze igrati dalje od prve austrijske lige. :shock: A zasto, pa valjda zato sto je Bosanac. :-)
Prvo majstore, nije jedan od najskupljih, ima ih bar 20 skupljih od njega.
Drugo majstore, ako je ideja da ne igra sto je Bosnanac tvoja ideja, nemas pojma, nemoj vise. Moja je ideja jako jednostavna. Za vrijeme polusezone dao je samo jedan gol u Premijer ligi, nesto malo u Kupu. Da je valjao igrao bi svaku utakmicu. Dosao je nakon zimskih priprema i par pripremnih utakmica, znaci maksimalno spreman.
Trece majstore, upalis i vidis da u engleskoj Premijer ligi mogu igrati samo zvijeri tipa Drogbe, Van Persija, Runija, odnosno igraci koji imaju i snagu i brzinu. Ovaj nas, nema ni jedno.
Da zavrsim, razvijanje zaljubljenosti prema igracima, jer dolaze odavdje i zbog toga moraju biti najbolji ne vodi nigdje. On nama jeste najbolji, jer nemamo boljeg, ali je za engleske Premijer lige jako tanak. Predvidjam posudbu Edina Dzeke veoma brzo u neki klub tipa Stoke Cityja ili Boltona.
Pitarrr82

#2969 Re: Edin Džeko...

Post by Pitarrr82 »

Area_51 wrote:
jeza u ledja wrote:
Drugo majstore, ako je ideja da ne igra sto je Bosnanac tvoja ideja, nemas pojma, nemoj vise. Moja je ideja jako jednostavna. Za vrijeme polusezone dao je samo jedan gol u Premijer ligi, nesto malo u Kupu. Da je valjao igrao bi svaku utakmicu. Dosao je nakon zimskih priprema i par pripremnih utakmica, znaci maksimalno spreman.
Trece majstore, upalis i vidis da u engleskoj Premijer ligi mogu igrati samo zvijeri tipa Drogbe, Van Persija, Runija, odnosno igraci koji imaju i snagu i brzinu. Ovaj nas, nema ni jedno.
Da zavrsim, razvijanje zaljubljenosti prema igracima, jer dolaze odavdje i zbog toga moraju biti najbolji ne vodi nigdje. On nama jeste najbolji, jer nemamo boljeg, ali je za engleske Premijer lige jako tanak. Predvidjam posudbu Edina Dzeke veoma brzo u neki klub tipa Stoke Cityja ili Boltona.

Vecina stoji ali Van Persi zvijer... jbg i on samo sto se ne raspada u Engleskoj, svako malo povrijedjen...
ultima_palabra

#2970 Re: Edin Džeko...

Post by ultima_palabra »

Area_51 wrote:Dosao je nakon zimskih priprema i par pripremnih utakmica, znaci maksimalno spreman.
:lol: Došao je u Manchester drito iz Pivnice i Basementa, drug moj :oops:
vernes81

#2971 Re: Edin Džeko...

Post by vernes81 »

Area_51 wrote:
jeza u ledja wrote:
Predvidjam posudbu tebe nekom drugom forumu :mrgreen: :run:
Edin H.

#2972 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Jack Be Nimble wrote:1, 830,333 funti koliko je Edin dobio za svaki postignuti gol u dresu Man City.

107% od prometa Man. City potrosio na plate :D

Zivio Seik Mansour :thumbup:
Simply_Red

#2973 Re: Edin Džeko...

Post by Simply_Red »

ja sam se malo ogrijesio o Edina, mnogo sam bio nervozan. Molim @Edin H. i ostatak ekipe na Man City temi da mi dopuste nastavak komentarisanja na toj temi kad pocne sezona :D :D :D :D :D :D :D
(ne)forumas

#2974 Re: Edin Džeko...

Post by (ne)forumas »

Area_51 wrote:Da zavrsim, razvijanje zaljubljenosti prema igracima, jer dolaze odavdje i zbog toga moraju biti najbolji ne vodi nigdje. On nama jeste najbolji, jer nemamo boljeg, ali je za engleske Premijer lige jako tanak.
:thumbup: Image :thumbup: Image :thumbup: Image
Edin H.

#2975 Re: Edin Džeko...

Post by Edin H. »

Image

Vidi ga, simply-red, kao lutka :D

Novi, a klasicni :D Manchester City dres za gostovanja, replika dresa iz 69-te godine kada je City uzeo FA Kup :dance:
Post Reply