e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Not My Idea

#1076 Re: e moji "navijači"

Post by Not My Idea »

@tazmaniaBAN4

posto se ne namjeravam upustat u raspravu s tobom, samo cu ti rec da ce tvoja PP bit prijavljena.
samo_ti

#1077 Re: e moji "navijači"

Post by samo_ti »

Ajmo dalje :D

samo_ti

#1078 Re: e moji "navijači"

Post by samo_ti »

:dance:

burek_in_space

#1079 Re: e moji "navijači"

Post by burek_in_space »

14 mar 2012, 13:57 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» tazmaniaBAN4

trajni ban
Creasy

#1080 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Incidenti u Novom Pazaru: Topovskim udarima na Vojvodinu

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine u 18. kolu Jelen Superlige započeta je incidentima. Navijači domaćeg tima dočekali su gostujuće igrače topovskim udarima. Jedan je eksplodirao pored golmana Supića, kome se ukazuje pomoć, prenosi zvaničan sajt Vojvodine. Na terenu je pravo ratno stanje, još jedan topovski udar završio je u neposrednoj blizini trenera golmana Saše Todića.

Navijači Vojvodine ušli su na tribine tek kada je utakmice počela.

Novi Pazar se nalazi pod disciplinskim postupkom i preti mu suspenzija zbog ponašanja navijača, a novi incidenti siguno će uticati na to da kazna bude veća.

E moj Dacicu, za sta ti zandarmerija sluzi? :roll:
nellington

#1081 Re: e moji "navijači"

Post by nellington »

Samo golmane napadaju :shock: I našeg Nemanju i Todića, ccc. Valjda do igrača u polju ne mogu dobaciti, šta li :roll:
strong69

#1082 Re: e moji "navijači"

Post by strong69 »

Navijaci N. Pazara k´o navijaci Milwalla...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1083 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

Ne opravdavam bilo koga, ali nije lako ni tim pazarcima. Gdje god krenu na noz ih docekaju, a to sto oni pokusavaju uzvratiti na razne nacine, to je neki vid odbranbenog mehanizma.

Zao mi Stupica jedino, dobar momak .
Creasy

#1084 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

-LIBERO- wrote:Ne opravdavam bilo koga, ali nije lako ni tim pazarcima. Gdje god krenu na noz ih docekaju, a to sto oni pokusavaju uzvratiti na razne nacine, to je neki vid odbranbenog mehanizma.

Naravno da ih docekaju na noz kad sa sobom nose turske zastave... :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1085 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

Creasy wrote:
-LIBERO- wrote:Ne opravdavam bilo koga, ali nije lako ni tim pazarcima. Gdje god krenu na noz ih docekaju, a to sto oni pokusavaju uzvratiti na razne nacine, to je neki vid odbranbenog mehanizma.

A ovi ih docekuju sa ruzama i kolacima. :-)

Daj ne zezaj. Nista ja posebno ne gotivim Pazarce, niti opravdavam nerede i sl. ali se moraju shvatiti neki radikalniji postupci sa njihove strane kada skontas u kakvom su okruzenju.
Creasy

#1086 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

-LIBERO- wrote:
Creasy wrote:

A ovi ih docekuju sa ruzama i kolacima. :-)

Daj ne zezaj. Nista ja posebno ne gotivim Pazarce, niti opravdavam nerede i sl. ali se moraju shvatiti neki radikalniji postupci sa njihove strane kada skontas u kakvom su okruzenju.

Da ne pratim sta se desava tamo na stadionima, rekao bih da si vjerovatno u pravu... ali svaku utakmicu u ova 3 kola proljetnog dijela prvenstva su prvi navijaci N.Pazara poceli sa provokacijama (obadvije kuci i gostovanje Radu). Vec se stice utisak da namjerno izazivaju incidente, dok srbijanska policija (mudro) sve to nijemo posmatra. Jasno je da je iza svega politika, samo me zanima dokle ce...
sistematski pregled

#1087 Re: e moji "navijači"

Post by sistematski pregled »

Jah, a ti nevini navijači rada su "rebus" napisali tek kada su vidjeli te zastave kod TS. A grobari su u NP ušli pjevajući "u svijetu postoji jedno carstvo".... Ne seri svega ti. Pitaš se gdje je srpska žandarmerija? Na istom onom mjestu gdje su bili kada su tvoji gurbeti topovskim udarima gađali Stojkovića na derbiju na marakani. Jesi li tada prizivao reakciju žandarmerije?
BHF_Manijak

#1088 Re: e moji "navijači"

Post by BHF_Manijak »

Haj ba ne rise majketi, ko inace bi ih cvijecem docekivali da ne nose turske zastave, koji qrac u zabludi zivis i sam sebe lazes! :roll: :oops:
Zna se da se ne mogu izmedju sebe niti ce se kada moci i kraj price, kakve zastave kakve vrazije matere, price za malu djecu.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1089 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

O cemu bolan pricas?

Opasno si se zeznuo jer si vjerovatno predpostavio da ne pratim navijacku scenu Srbije, sto svakako nije istina.
Jesu li na Banjici navijaci Pazara iznjeli zastavu sa "rebusom" na kojem je stajalo " Noz, zica, Srebrenica".
To je normala jel' da? Pa prvi bi ih ja poslao u PM da sam bio medju tim Pazarcima i vidio tu zastavu, a da ne pricam o pjesmama Forsa koje su pjevali protiv Pazaraca proslo kolo.(tj. pjesme protiv muslimana, Turske, o Obilici i Muratu i slicne gluposti :roll: )

Jel ' mozda aludiras na gostovanje Pazaraca u prvom kolu ove sezone, kada su jedino sto bi se pod politikom i nacionalizmom moglo provesti je pjesma pazaraca " Da te nije Alija". A na jugu kod groblja od barjaka Mladica i Seselja, do pjesmama o klanju , Turcima, Srebrenici, Bulama i slicno.

Neka Boga ti...ne pravdam nikoga pa ni Pazarce, ali okrivljivati njih a presucivati kakav prijem dozivljavaju iz kola u kolo je nesto sto se ne moze izdvojiti jedno od drugoga. Cak sta vise, vrlo je povezano.

A Turska zastava, pazarci su bratska grupa sa navijacima Fenera , pogledaj im slove i obiljezja..puna tribina Fenerovih salova...to ti je isto kao bratstvo Delija i Olimpijakosovih, gdje se pored njihovih obiljezja zna na ogradi naci i Grcka zastava..k'o i kod Grobara i PAOK-o vih, "Gate4", gdje zbog bratstva imas pregrst salova , a nekada i na ogradi Grcku zastavu.

Nikoga ja ovdje ne opravdavam niti drzim bilo ciju stranu, ali vidjeti problem samo u jednima a zanemariti cijeli niz razloga sto je to tako je u najmanju ruku licemjerno i dvolicno.
Last edited by -LIBERO- on 14/03/2012 19:50, edited 1 time in total.
sistematski pregled

#1090 Re: e moji "navijači"

Post by sistematski pregled »

Ma šuplja. Kada igrači partizana sa navijačima pjevaju vojvođanima "pola mađar, pola ustaša" kada sve grupe veličaju ratne zločince, kada se svako malo pucaju i bodu između sebe, kada "kolju šiptare" na svakoj utakmici, onda je to ok. Kada neko uzvrati istom mjerom onda je to problem. TS se samo savršeno uklopila u tamošnju navijačku scenu. Uostalom tamo se vijore i ruske i grčke zastave. Zašto bi onda bile problem turska i bosanska zastava?
Creasy

#1091 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Ti navijace Borca docekujes cvijecem? Sad mi je jasno sto te zovu Foka. :lol:

Pazarci nek se k.... kome mogu, a vidjecemo ih kad bude Zvezda gostovala... :D

Btw, opet na Marakani oko 40.000 gledalaca. :wink:
BHF_Manijak

#1092 Re: e moji "navijači"

Post by BHF_Manijak »

A sta drot ba zna o tribini i tifo sceni, njemu su to sve huligani!

Sem naravno pobratima iz Srbije, to su prava raja, sa Mladicevim majicama! :oops:
Rob_Atl

#1093 Re: e moji "navijači"

Post by Rob_Atl »

Na Marakani opet 40 000 :shock:
Creasy

#1094 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

-LIBERO- wrote:O cemu bolan pricas?

Opasno si se zeznuo jer si vjerovatno predpostavio da ne pratim navijacku scenu Srbije, sto svakako nije istina.
Jesu li na Banjici navijaci Pazara iznjeli zastavu sa "rebusom" na kojem je stajalo " Noz, zica, Srebrenica".
To je normala jel' da? Pa prvi bi ih ja poslao u PM da sam bio medju tim Pazarcima i vidio tu zastavu, a da ne pricam o pjesmama Forsa koje su pjevali protiv Pazaraca proslo kolo.(tj. pjesme protiv muslimana, Turske, o Obilici i Muratu i slicne gluposti :roll: )

Jel ' mozda aludiras na gostovanje Pazaraca u prvom kolu ove sezone, kada su jedino sto bi se pod politikom i nacionalizmom moglo provesti je pjesma pazaraca " Da te nije Alija". A na jugu kod groblja od barjaka Mladica i Seselja, do pjesmama o klanju , Turcima, Srebrenici, Bulama i slicno.

Neka Boga ti...ne pravdam nikoga pa ni Pazarce, ali okrivljivati njih a presucivati kakav prijem dozivljavaju iz kola u kolo je nesto sto se ne moze izdvojiti jedno od drugoga. Cak sta vise, vrlo je povezano.

A Turska zastava, pazarci su bratska grupa sa navijacima Fenera , pogledaj im slove i obiljezja..puna tribina Fenerovih salova...to ti je isto kao bratstvo Delija i Olimpijakosovih, gdje se pored njihovih obiljezja zna na ogradi naci i Grcka zastava..k'o i kod Grobara i PAOK-o vih, "Gate4", gdje zbog bratstva imas pregrst salova , a nekada i na ogradi Grcku zastavu.

Nikoga ja ovdje ne opravdavam niti drzim bilo ciju stranu, ali vidjeti problem samo u jednima a zanemariti cijeli niz razloga sto je to tako je u najmanju ruku licemjerno i dvolicno.

Postujem ovo argumentovano diskutovanje i slazem se sa tvojim konstatacijama, ali upada u oci ovaj "proljetni bum" navijaca iz Sandzaka koji se jesenas nigdje culi nisu. Mislis da to nije povezano sa politikom?
nellington

#1095 Re: e moji "navijači"

Post by nellington »

Nu zlatiborskog Crnogorca :D
ljiljan89

#1096 Re: e moji "navijači"

Post by ljiljan89 »

Creasy wrote:
-LIBERO- wrote:O cemu bolan pricas?

Postujem ovo argumentovano diskutovanje i slazem se sa tvojim konstatacijama, ali upada u oci ovaj "proljetni bum" navijaca iz Sandzaka koji se jesenas nigdje culi nisu. Mislis da to nije povezano sa politikom?
i meni upada u oci stoljetni bum navijaca iz srbije pa nikome nista
Chisum

#1097 Re: e moji "navijači"

Post by Chisum »

Opet ovaj kondukter kenja ovdje o ciganima i turskim zastavama... I opet mu isti forumasi sjedaju na volej sa odgovorima i pitanjima koje on ceka k'o ozeb'o sunce, ne bi li nam jos malo objasnio navijacku scenu...

Dajte ba vise...
BHF_Manijak

#1098 Re: e moji "navijači"

Post by BHF_Manijak »

Ovi ublehasi su najgori, sto ovdje u drzavi hljeb zaradjuju a drkaju na prekodrinske cetalje!
JThomas

#1099 Re: e moji "navijači"

Post by JThomas »

(jedno)stanični humor.

povampirio se večeras.
Charuga
Globalni moderator

#1100 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

@Creasy

Par puta te opomenuh da se manis Zvezde i komentarisanja o utakmici i rezultatu a ti i dalje isto. Sljedeci put kad te prenese ides malo na odmor.
Locked