e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Meho Kodro
#1051 Re: e moji "navijači"
Ove sezone najvece brojke na stadionima u ex-yu imaju Crvena Zvezda pa Hajduk, oni jedini imaju prosjek preko 10.000

-
bob sap
#1052 Re: e moji "navijači"
uletilo im par prasinara i odvedose navijace
- Distortion
#1053 Re: e moji "navijači"
Opet vam kazem niste upuceni u desavanja i nemojte srat po forumu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1054 Re: e moji "navijači"
pa dobro šta se desilo? Sada nema gostujućih navijača pa je baš čudno ovoDistortion wrote:Opet vam kazem niste upuceni u desavanja i nemojte srat po forumu
-
Baudelaire
#1055 Re: e moji "navijači"
Baš se i ja pitam šta se desilo. Ne smije reći na forumu šta se desilo. Super.
- Distortion
#1056 Re: e moji "navijači"
Pa drotovi su hapsili po gradu koga su stigli, cak je djevojka dobila batine, ulazilo se u kafice i hapsilo momke koji su nosili salove.
Frka je bila sa drotovima, dio na stadionu gdje imamo problem, provokacija narucena...
Momci su dobili po 400 KM, njih mozda 16.
Frka je bila sa drotovima, dio na stadionu gdje imamo problem, provokacija narucena...
- fortaleza
#1057 Re: e moji "navijači"
Zamisli tek da je Hajduk ispred Dinama, bilo bi ih i 24000 u prosjeku...Meho Kodro wrote:Ove sezone najvece brojke na stadionima u ex-yu imaju Crvena Zvezda pa Hajduk, oni jedini imaju prosjek preko 10.000
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Not My Idea
#1059 Re: e moji "navijači"
pu, na sta je ovaj Celik spao.Distortion wrote:Pa drotovi su hapsili po gradu koga su stigli, cak je djevojka dobila batine, ulazilo se u kafice i hapsilo momke koji su nosili salove.
a to sto su policajci hapsili sve redom...pa malo bi teze islo ic gradom i pitat "Jesi ti pravio frku na stadionu? Jesi? Aj mrs u maricu!"
zato zbog ovih uhljupa ispastaju normalni ljudi. al neka, tako i treba. ne bil se nekad opametili.
- Not My Idea
#1060 Re: e moji "navijači"
pametni su to ljudi, nema sta.
i onda nekom nije jasno zasto ljudi imaju predrasude prema navijacima.
a jedini je problem sto huligani sami sebe nazivaju navijacima.
-
Eborg
#1061 Re: e moji "navijači"
Dobro je ba. Niste bili na utakmici i donosite zaključke na osnovu foruma i Facebooka.
U redu je.
U redu je.
- Not My Idea
#1062 Re: e moji "navijači"
sta je u redu?Eborg wrote:Dobro je ba. Niste bili na utakmici i donosite zaključke na osnovu foruma i Facebooka.
U redu je.
bila sam na dovoljno utakmica, pogledala sam video s ove i znam dovoljan broj vjernih robijasa .
nego..ako nesto grijesim, slobodno me ispravi
valjda ne mislis da mi je drago sto imam ovako misljenje?! da ne bih radije da ih mogu pohvalit?
- samo_ti
#1063 Re: e moji "navijači"
To @eborg
ja stvarno nemam snage da zenama objasnjavam neke stvari, a i ovom "iskustvu" 
- lijek-za-sve
#1064 Re: e moji "navijači"
Nije fer prema iskrenim i pravim navijacima stavljati ih u isti kos sa huliganima,jer svim znamo da u bilo kojoj navijackoj skupini ima ovih drugih ali neki mogu a neki nemogu izaci na kraj sa njima.Not My Idea wrote:pametni su to ljudi, nema sta.
-
Eborg
#1065 Re: e moji "navijači"
Pročitao sam i ja dovoljno knjiga pa opet ne znam šta je u svakoj kada pogledam korice.Not My Idea wrote:sta je u redu?
bila sam na dovoljno utakmica, pogledala sam video s ove i znam dovoljan broj vjernih robijasa .
nego..ako nesto grijesim, slobodno me ispravi![]()
valjda ne mislis da mi je drago sto imam ovako misljenje?! da ne bih radije da ih mogu pohvalit?
Kao što rekoh - u redu je. De malo iskulirajte, sve što pišete je kontraproduktivno, pogotovo uzimajući šta pišete i gdje pišete. Pametnom dosta.
- Not My Idea
#1066 Re: e moji "navijači"
pa upravo to je i znacila ova boldirana recenicalijek-za-sve wrote:Nije fer prema iskrenim i pravim navijacima stavljati ih u isti kos sa huliganima,jer svim znamo da u bilo kojoj navijackoj skupini ima ovih drugih ali neki mogu a neki nemogu izaci na kraj sa njima.Not My Idea wrote:pametni su to ljudi, nema sta.
huligani sami sebe nazivaju navijacima i onda narod ima iste predrasude generalno prema navijacima.
da me se ne shvati pogresno, ja bih najradije da mogu rec da su to najbolji navijaci na svijetu.
al zbog grupe ovih koji ide na utakmice pravit belaj, zbog ovih koji su se uhljebili u Robijase i uzimaju pare, zbog ovih koji kad Celik gubi pale zastave i šalove- to ne mogu rec.
onima koji navijaju od srca, respect.
@eborg-ovo napisano je moje misljenje generalno o huliganima na fudbalskim stadionima
-
zipoo
#1067 Re: e moji "navijači"
Ma hajde sta ima veze, djeca zeljna belaja. Malo dobili po guzici i djepu, bilo pa proslo.
- lijek-za-sve
#1068 Re: e moji "navijači"
pa upravo to je i znacila ova boldirana recenica
huligani sami sebe nazivaju navijacima i onda narod ima iste predrasude generalno prema navijacima.
da me se ne shvati pogresno, ja bih najradije da mogu rec da su to najbolji navijaci na svijetu.
al zbog grupe ovih koji ide na utakmice pravit belaj, zbog ovih koji su se uhljebili u Robijase i uzimaju pare, zbog ovih koji kad Celik gubi pale zastave i šalove- to ne mogu rec.
@eborg-ovo napisano je moje misljenje generalno o huliganima na fudbalskim stadionima
[/quote]
niko te nije pogresno shvatio i svi bi mi volili za svoj klub i svoje navijace reci da su najbolji ali ne samo u sportu nego generalno u svemu moramo sve stvari nazivati pravim imenom i prema tome se tako i odnositi da bi na kraju svi mi bili navijaci i volili i bodrili svoj klub onako kako treba 
-
Baudelaire
#1069 Re: e moji "navijači"
Znači, da pitam Eborga i ove druge, jel kriva policija ili navijači? Živo me zanima pošto se očigledno ne slažu sa verzijom priče forumašice not my idea.
- samo_ti
#1070 Re: e moji "navijači"
policija.Baudelaire wrote:Znači, da pitam Eborga i ove druge, jel kriva policija ili navijači? Živo me zanima pošto se očigledno ne slažu sa verzijom priče forumašice not my idea.
-
Eborg
#1071 Re: e moji "navijači"
Mislim da će se priča samo vrtiti ukrug a može biti samo kontraproduktivna.
-
Baudelaire
#1072 Re: e moji "navijači"
Dobro, a zašto? Volio bih da elaboriraš.samo_ti wrote:policija.Baudelaire wrote:Znači, da pitam Eborga i ove druge, jel kriva policija ili navijači? Živo me zanima pošto se očigledno ne slažu sa verzijom priče forumašice not my idea.
- samo_ti
#1074 Re: e moji "navijači"
U saopstenju je objasnjeno, koliko-toliko 
- tazmaniaBAN4
#1075 Re: e moji "navijači"
EDIT: Nije tvoje da odredjujes ko ce gdje pisati!