Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote: ↑28/05/2026 22:47
Dok mi stariji skontamo mozemo li smjestiti nase bojlere u ove dresove, ima li igdje da se naruce orginalni za djecu?
Koliko bi bijeli bio bolji da je samo ostavio bijele rukave, i mislim da bi se broj negativnih komentara smanjio za 90% jer koliko sam pohvato većini smetaju upravo ti plavi rukavi na bijelom, a plavi je svima ok, osim onih koji su sad očekivali ulje na platnu da bude na dresu.
erotica wrote: ↑29/05/2026 08:14
Koliko bi bijeli bio bolji da je samo ostavio bijele rukave, i mislim da bi se broj negativnih komentara smanjio za 90% jer koliko sam pohvato većini smetaju upravo ti plavi rukavi na bijelom, a plavi je svima ok, osim onih koji su sad očekivali ulje na platnu da bude na dresu.
Meni licno se plavi rukavi bas svidjaju.
Totalno bijeli kao ovaj gore mi izgleda anemican.
Dajte proslijedite dizajn za Busovacu, da nam istancaju par hiljada
erotica wrote: ↑29/05/2026 08:14
Ovo je dres koji je Adidas spremio za ciklus kvalifikacija kad nam je već istekao ugovor i prešli smo na Kelme.
Oni ga nastavili prodavati na sajtu pa ko je ugrabio, ugrabio.
Sa vicom na svjetsko, dok ce i ove godine domaci klubovi biti porazeni u pretklolu pretkola od raznih ahbazija i to sa petardom. Ali nek nonse adidas dimije, to je bitno.
DaysleepeR wrote: ↑29/05/2026 15:21
Konačno postajemo normalna država.
Živio konzumerizam.
Tako je. Ljudi i treba da stoje u redovima za dresove, sličice i ostale gluposti, a ne da idu na stranačke skupove i kojekakve tribine kojekakvih učenjaka. Kao i ostatak normalnog svijeta.
adnante wrote: ↑29/05/2026 15:13
Sa vicom na svjetsko, dok ce i ove godine domaci klubovi biti porazeni u pretklolu pretkola od raznih ahbazija i to sa petardom. Ali nek nonse adidas dimije, to je bitno.
Tebi neko to dojavio ili si prespavao prosla europska takmicenja
Da podsjetim,domaci klubovi su igali grupne faze
luckylaka wrote: ↑29/05/2026 17:47
Tebi neko to dojavio ili si prespavao prosla europska takmicenja Da podsjetim,domaci klubovi su igali grupne faze
Kojih timova, imenuj? Da nije mozda Hrvatski športski klub Zrinjski ili?
Sto se tice Sarajeva i Zeljenzicara "kojima mrski vico nije nametnu kleme"
| Sezona | Takmičenje | Rezultat |
| ------- | ------------------ | --------------------------------------------------------------------------------------- |
| 2021/22 | Conference League | Ispali od Milsamija 0:1 ukupno ([Wikipedia][1]) |
| 2022/23 | Nisu igrali Evropu | — |
| 2023/24 | Conference League | Ispali od Torpedo Kutaisija nakon penala (3:3 ukupno, 2:4 pen.) ([Wikipedia][2]) |
| 2024/25 | Conference League | Prošli Aktobe nakon penala, zatim ispali od Spartaka Trnave 0:3 ukupno ([Wikipedia][2]) |
| 2025/26 | Conference League | Prošli prvo kolo, zatim ispali od Universitatee Craiove 2:5 ukupno ([Wikipedia][2]) |
Najsigurnije što trenutno mogu reći:
2021/22 – nisu igrali Evropu.
2022/23 – igrali su kvalifikacije Conference League.
2023/24 i 2024/25 – nisu igrali Evropu.
2025/26 – ispali od Kopera u 1. pretkolu Conference League.
Moguca je neka greska, ali to je to. Razne craiove, neftcije kutasije i torpeda.