Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
adnan_hz
#76 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
novi dres samo boje ostaju
- Mahalac
#77 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Pitanje je gdje se mogu kupiti kvalitetne majice kratki rukav sa kragnom i BHgrbom, Ciro se nekad u njoj pojavljuje..one su mi vise za upotrebu nego dresovi, mada su mi ovi bijeli sasvim OK.
-
paral0c0
#78 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Mozda dobijemo nakon ovog kola ako pobjedimo insallah nove dresove 
-
adnan_hz
#79 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!

evo malo sam se igro nisam vjst sa photoshopom puno.. al ovako bi trebao dres izgledati.. znaci nike da bude... ovo je trenutna najzastupljenija linija... ovakav dizajn imaju holandija, slovenija. srbija, portugal samo je razlika u boji---
-
adnan_hz
#80 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
ili ako se sjecate ovo dresa.. smao da bude marka nike:D

-
paral0c0
#81 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
adnan_hz wrote:ili ako se sjecate ovo dresa.. smao da bude marka nike:D
Ovaj je 100 put bio bolji! pogotovo onaj plavi
-
adnan_hz
#82 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
ma ja nesto ne volim plavu boju... podsjeca me na jugoslaviju.. i hrvatska ima plave sto i mi moramo...
- cico x
#83 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
kosarkaska rep. ima extra dresove,mogli bi na taj fazon opaliti dizajn,a prvo sto me asocira na to je onaj juventusov dres !

i obavezno ovakve kopacke

i obavezno ovakve kopacke

- Luke Perry
#85 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
eno na domacem terenu u plavom dresu. koji je sad pa prvi dres 
- zecko_kupuz
#86 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Već sam jednom spomenuo da su ovo milicionerski dresovi
.
- bijelo_dugme
#87 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
I to stari dresLuke Perry wrote:eno na domacem terenu u plavom dresu. koji je sad pa prvi dres
Uopste nije ko onaj iz Genka
- Luke Perry
#88 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Kontam mozda nisu stigli oprati one iz Belgije 
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#89 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Nike evo sad moze uzeti BiHSponzori okreću leđa
A loši rezultati nisu naišli na odobrvanje ni kod sponzora belgijske reprezentacije. Tako su iz komapnije Nike već objavili da nemaju namjeru produžiti ugovor sa “crveni đavolima”. Belgijanci su od 1999. godine nosili Nike, a ugovor im završava 30. juna 2010., te će morati pronaći nekog drugog prizvođača sportske opreme. Nike ipak ostaje uz fudbalere i sponzorisaće direktno igrače kao što su Vincent Kompany, Moussa Dembele, Steven Defour, Eden Hazard i Marouane Fellaini.
Slična sitacija mogla bi se desiti i sa drugim sponzorima, koji kako navode tamošnji mediji očekuju promjene u igri (čitaj: na klupi).
Zanimljivo je da su belgijski mediji za poraze od BiH našli niz krivaca, ali teško da mogu progutati bolnu istinu: “Boj ne bije svijetlo oružije, već boj bije srce u junaka!” …a upravo tako bilo je u dvomeču sa “plavim zmajevima”.
- rosal
#90 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Mislim da bi jedna ovakva kombinacija najviše odgovarala, ali umjesto tri zute pruge da budu dvije!

- JThomas
#91 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
ti LA galaxy su meni prepredobri 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#92 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Masta moze svasta
Odkud vam uopst naznaka da ce ovi nasi uhljupi iz saveza i traziti neku drugu sportsku firmu
Odkud vam uopst naznaka da ce ovi nasi uhljupi iz saveza i traziti neku drugu sportsku firmu
-
dobar,ti?
#93 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
jos samo da adidas maksuz promjeni svoj tradicionalni dizajn sa tri pruge, to je uradio samo za ajax i bayern, al ce i za BiHrosal wrote:Mislim da bi jedna ovakva kombinacija najviše odgovarala, ali umjesto tri zute pruge da budu dvije!
-
paral0c0
#94 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Sada neka postanu nas sponzorDado dijasporitus wrote:Nike evo sad moze uzeti BiHSponzori okreću leđa
A loši rezultati nisu naišli na odobrvanje ni kod sponzora belgijske reprezentacije. Tako su iz komapnije Nike već objavili da nemaju namjeru produžiti ugovor sa “crveni đavolima”. Belgijanci su od 1999. godine nosili Nike, a ugovor im završava 30. juna 2010., te će morati pronaći nekog drugog prizvođača sportske opreme. Nike ipak ostaje uz fudbalere i sponzorisaće direktno igrače kao što su Vincent Kompany, Moussa Dembele, Steven Defour, Eden Hazard i Marouane Fellaini.
Slična sitacija mogla bi se desiti i sa drugim sponzorima, koji kako navode tamošnji mediji očekuju promjene u igri (čitaj: na klupi).
Zanimljivo je da su belgijski mediji za poraze od BiH našli niz krivaca, ali teško da mogu progutati bolnu istinu: “Boj ne bije svijetlo oružije, već boj bije srce u junaka!” …a upravo tako bilo je u dvomeču sa “plavim zmajevima”.. Belgijance smo bukvalno do gaca skinuli
- JThomas
#95 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
niko nije ni rekao da ima naznake-LIBERO- wrote:Masta moze svasta![]()
![]()
![]()
![]()
- Dr.Cuddy
#96 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Sa bijelim mudantama i zutim carapama, gdje bi nam bio kraj 

-
mm70
#97 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
imacemo novi dres kad ovi iz saveza skontaju koliko ce oni dobiti hedije
-
mm70
#98 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
a sto se tice izgleda mogu ga po njima napraviti i u natronu iz maglaja samo da oni omaste brkove
- Ridjobrki
#99 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Ma to je samo do poslovne nesposobnosti NSBiH, gledam daleko lošije repke sa igračima daleko manjeg marketinškog potencijala kako nose dresove boljih brandova. Shvatam da se do sad oko nas nisu otimali Nike i adidas koji sami čine prvu ligu suplajera ove opreme ali niko me ne može ubijediti da se nije mogao uganjati ugovor sa Pumom, Lottom, Kappom ili Diadorom - ovo su proizvođači koji ne mogu tući Nike i adidas u borbi za ugovore sa Njemačkom ili Španijom ali traže timove koji tu i tamo mogu napraviti dobar rezultat i dobro izgledati u njihovim dresovima na TV.
Ili Reebok i Umbro - supsidijarni brandovi adidasa i Nike, nosiš Reebok ili Umbro koji su sami po sebi dobri a ako uznapreduješ dovoljno onda te obuku u svoje jače marke. (adidas je kupio Reebok i onda tako dobio Liverpool, Nike preko Umro-a preuzeo Englesku) Šta fali i Hummelu kojeg je neko spominjao, i Reusch je bio bolji od ovoga, le Coq Sportif se mogao uganjati, Jako i Joma su etablirani u profesionalnom ligaškom nogometu bolje od LEGEA-a koja je tek upala u profesionalni sport...
Ova LEGEA je meni stvarno truba i još jedan primjer nesposobnosti NSBiH. Naravno da se može dobiti bolji sponzor i bolji ugovor, ali tu treba znati neki jezik, pa neke osnove marketinga, pa malo matematike bez "na prste"...
P.S. I meni je ovaj LA Galaxy dres straha, fakat nam bolji ne bi trebao...
Ili Reebok i Umbro - supsidijarni brandovi adidasa i Nike, nosiš Reebok ili Umbro koji su sami po sebi dobri a ako uznapreduješ dovoljno onda te obuku u svoje jače marke. (adidas je kupio Reebok i onda tako dobio Liverpool, Nike preko Umro-a preuzeo Englesku) Šta fali i Hummelu kojeg je neko spominjao, i Reusch je bio bolji od ovoga, le Coq Sportif se mogao uganjati, Jako i Joma su etablirani u profesionalnom ligaškom nogometu bolje od LEGEA-a koja je tek upala u profesionalni sport...
Ova LEGEA je meni stvarno truba i još jedan primjer nesposobnosti NSBiH. Naravno da se može dobiti bolji sponzor i bolji ugovor, ali tu treba znati neki jezik, pa neke osnove marketinga, pa malo matematike bez "na prste"...
P.S. I meni je ovaj LA Galaxy dres straha, fakat nam bolji ne bi trebao...
- Luke Perry
#100 Re: Hocemo novi BH dres!!!!!
Do saveza je to , a do koga drugog bi bilo. Eno pored Njemacke najduze u adidas opremi igra Finska a nikad se nisu plasirali ni na EP ni na SP.