Jesuli produzili ugovor sa Legea ili ne?
Kad je slijedeca sjednica?
Moderators: Charuga, Tomahawk11

poostar wrote:Evo spisak nacionalnih timova koji koriste legea opremu
http://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_Teams
zna munib sha radi, on je cojk' vizionar....sad vidim odakleN nam savez dobija inspiraciju...
Pusti sad ovo! Sjećaš se kada smo igrali protiv Genka, i naravno one tekme u LP, kako su bili dobri Legeini dresovi! Boga mi kada su obukli ove Nike dresova pravo sam se razočarao!-LIBERO- wrote:poostar wrote:Evo spisak nacionalnih timova koji koriste legea opremu
zna munib sha radi, on je cojk' vizionar....sad vidim odakleN nam savez dobija inspiraciju...![]()
![]()
![]()
Jebo te ovo je tragicno. Nemoze se covjek vise ni zezati na ovaj racun,vidi BA imena zemalja![]()
Koda se neko zajebaje.
Umro vise Munibe,i svi ti tvoji odvratni pajdasi..fuj gade korumpirani,odvratni.
ps. halalite na rijecniku![]()
zna munib sha radi, on je cojk' vizionar....sad vidim odakleN nam savez dobija inspiraciju...
Što se tiče brukanja, mi smo već odavno u crvenom području.dzemmo wrote:kako nas covjek bruka, koje je ovo ponizenje![]()
![]()
bijelo_dugme wrote:Bijeli i plavi dresovi uopste nisu isti. Ko da su ga dvije razlicne firme pravile
Nisam na farbu mislioRidjobrki wrote:bijelo_dugme wrote:Bijeli i plavi dresovi uopste nisu isti. Ko da su ga dvije razlicne firme pravile
Aha, ovaj bijeli k'o da je malo svijetliji od plavog...![]()
![]()
bijelo_dugme wrote:Nisam na farbu mislioRidjobrki wrote:bijelo_dugme wrote:Bijeli i plavi dresovi uopste nisu isti. Ko da su ga dvije razlicne firme pravile
Aha, ovaj bijeli k'o da je malo svijetliji od plavog...![]()
![]()
Sounder wrote:Zivim u USA, gdje mogu da kupim dresove?

Ma nek su ih nalozili, sad mogu mirno spavatiMajjah wrote:Nekad je vijest zbog koje se pokrenula i ova tema zvucala ovako:
Čolaković i Ušanović traže novog sponzora
Zbog činjenice da ugovor sa sportskom firmom Legea ističe početkom juna, generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću, te predsjedniku Sulejmanu Čolakoviću naloženo je da do kraja maja mjeseca prikupe ponude i izaberu novog dobavljača sportske opreme našoj selekciji.
Vec smo zagazili u Juni, mozda bi se neko od novinara mogao vise animirati pa da posalje jedan jednostavan upit u N/F SBIHna koji ce (ne sumnjam) Slavica dati komplikovan odgovor!![]()
Dokle su Čolaković i onaj nezbrinuti slučaj došli u skupljanju tih ponuda, budući da sam prvo ja, a vjerujem i mnogi drugi slali mailove u marketing odjeljenja ovih firmi koje zelimo za sponzora. Ja sam konkretno pisao Kappa i Adidasu i od Kappe sam dobio cak i povratnu informaciju
Sigurno su produzili ugovor sa LegeaMajjah wrote:Nekad je vijest zbog koje se pokrenula i ova tema zvucala ovako:
Zbog činjenice da ugovor sa sportskom firmom Legea ističe početkom juna, generalnom sekretaru Munibu Ušanoviću, te predsjedniku Sulejmanu Čolakoviću naloženo je da do kraja maja mjeseca prikupe ponude i izaberu novog dobavljača sportske opreme našoj selekciji.
Vec smo zagazili u Juni, mozda bi se neko od novinara mogao vise animirati pa da posalje jedan jednostavan upit u N/F SBIHna koji ce (ne sumnjam) Slavica dati komplikovan odgovor!![]()
Dokle su Čolaković i onaj nezbrinuti slučaj došli u skupljanju tih ponuda, budući da sam prvo ja, a vjerujem i mnogi drugi slali mailove u marketing odjeljenja ovih firmi koje zelimo za sponzora. Ja sam konkretno pisao Kappa i Adidasu i od Kappe sam dobio cak i povratnu informaciju
Majjah wrote:Nekad je vijest zbog koje se pokrenula i ova tema zvucala ovako:
Ma ja sam poslao jedan onako kao informativni mail gdje sam ih nafalio i napisao da navijaci iz BIH zele njih kao sponzora nase reprezentacijei, te da nam sponzorstvo sa legeom istice. ,,Nagovjestio'' da cemo biti iznenadjenje u juznoj africi, a od svih reprezentacija koje oni sponzoriraju do sad, jedino BIH bi mogla na SP imati Kappa dresovechavo wrote:Majjah wrote:Nekad je vijest zbog koje se pokrenula i ova tema zvucala ovako:
I sta ti rekose iz Kappe??
dodji jucer aa'?![]()