Darko Maletic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zeleni xy

#51 Re: Darko Maletic

Post by zeleni xy »

Čestitke Darku za postignuti gol.
Nadam se da će ih postizati i u narednim tekmama.
Želim mu da ode u neki dobar klub i da se dobro pripremi za dvomeč sa Bjelorusima.

:bih:
lester burnham

#52 Re: Darko Maletic

Post by lester burnham »

hz__semir wrote:
lester burnham wrote:jaka mu karijera
u partizanu je pola proveo... :roll:
A da je za cigane igro, onda bi bila prejaka, jel' de?
prejjaka ne, bolja da... :) ;-)
ri0

#53 Re: darko maletic

Post by ri0 »

SaPnA wrote:meni je najjace kad je dao gol potrca i stavi ruke na prsa ko fol da ufati grb da poljubi pa onda samo se potapsa i na koljena ali nema veze nek igraju i filipinci samo ek daju golove i nek igraju srcem
evo je darko :thumbup:
Pa ponijela ga atmosfera i navijaci :D
cyprus

#54 Re: Darko Maletic

Post by cyprus »

lester burnham wrote:prejjaka ne, bolja da... :) ;-)
Ja ne znam šta ti pratiš, ali Partizan u zadnjoj deceniji ima bitno bolje rezultate od tih ''tvojih'' :-)
guoanbu

#55 Re: Darko Maletic

Post by guoanbu »

cyprus wrote:
Ja ne znam šta ti pratiš, ali Partizan u zadnjoj deceniji ima bitno bolje rezultate od tih ''tvojih'' :-)
Partizan je u zadnjih 20-tak godina klasičan državni projekat.Ne znam koliko si upućen ali to je jasno ko dan,čak i samim "grobarima"
lester burnham

#56 Re: Darko Maletic

Post by lester burnham »

guoanbu wrote:
cyprus wrote:
Partizan je u zadnjih 20-tak godina klasičan državni projekat.Ne znam koliko si upućen ali to je jasno ko dan,čak i samim "grobarima"
... :thumbup:
cyprus

#57 Re: Darko Maletic

Post by cyprus »

Nisam baš upućen, ne pratim nešto naročito tu ligu (neinteresantna je)... ja samo konstatujem ko ima bolje rezultate i u kom klubu je zadnjih 10-tak godina bilo bolje igrat...
horion_bosona

#58 Re: Darko Maletic

Post by horion_bosona »

k'o sto reko' sinoc u kafani: "to Srbine! Osvetio si se za Kosovo" :lol: :lol: :lol: :bih:

daj te ljudi raspravljate o glupostima... momak je dobro igrao to kruniso golom, i u buducnosti moze biti jako koristan igrac upravo u slicnim situacijama kada treba omogucit da dodje brzi kontri...

i mnogi zaboravljaju da se on odazvao prvi put dok je jos bio u Partizanu sto sasvim sigurno nije bilo ugodno po njega... kao sto neko vec rece njegova reakcija kod gola Medunjanina dosta govori...
sadmire

#59 Re: Darko Maletic

Post by sadmire »

kako mrzim nas gubitnicki mentalitet, svemu trazimo mane!? Dok drugi svoje velicaju i kad nemaju razloga, mi se trudimo da svojima umanjimo vrijednost!
Bio sam jucer na utakmici i vidjelo se da covjek igra srcem, za onih 20 minuta je pokazao vise zelje, zara i borbenosti neko pojedini u obe utakmice zajedno. I nebitno je da li su mu na rijecima usta puna Bosne (takvi su najgori), vazno je da to pokaze na terenu. Sto je definitivno uradio, direktno ispred mojih ociju ide glavom na kopacku da me u jednom trenutku bilo strah i na kraju akcije postize pogodak!? Ludilo!
Nije on neka zvijezda, mozda su mu ogranicene igracke mogucnosti, ali bismo kao reprezentacija bili puno uspjesniji da imamo jos vise igraca njegovog tipa!?
I zbog svega mu treba odati priznanje, svaka cast Darko, nadam se da ces naci dobar klub u sljedecoj sezoni.
zovemsecrveni

#60 Re: Darko Maletic

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:32, edited 1 time in total.
rufas

#61 Re: Darko Maletic

Post by rufas »

Dao gol albancima i odma igracina :mrgreen:
I odma je evo vidim bolji i od dzeke :lol:
A protiv rumuna nabacivao loptu navijacima na glavu.
Ako nista dobar je kao joker,ubacivati ga samo kada igramo protiv albanije.
radostan dan

#62 Re: Darko Maletic

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 23/10/2011 11:19, edited 1 time in total.
amortizer

#63 Re: Darko Maletic

Post by amortizer »

zovemsecrveni wrote:Što je najsmješnije Darko šutira i zabija iz iste pozicije odakle Džeko ne smije nego pokušava neki jad od driblinga. *ebalo ga njegovo samopouzdanje. Al dobro, doći će to sve na svoje, Dijamant će uskoro biti onaj pravi.
Hoce ako Bog da! Jedva cekam tu 2018-u, jer ce biti prvi strijelac kvalifikacija!
Sala-mala :-D
Dobar Darko (u poredjenju sa ostalima)!
zovemsecrveni

#64 Re: Darko Maletic

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:32, edited 1 time in total.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#65 Re: Darko Maletic

Post by pape »

Tomahawk11 wrote:Joj naseg mentaliteta, jel odigrao srcem, jes, u cemu je sad problem, moramo mi iskopati razlog zasto je to tako. :oops:
Tacno, ... nas pogani mentalitet.
Covjek igra u dresu reprzentacije Bosne i Hercegovine. Sinoc, ... dvadesetak minuta uz maksimalno zalaganje, borbeno, ... i sa puno trcanja. Sve je krunisao lijepim golom, i .... sta bi jos trebao uraditi da ga normalno ocijenimo i prihvatimo, bez glupavih poshalica o njegovom porijeklu i namjerama kako da proslavi svoj pogodak?
Proslavio ga je sa vidnom radoscu, na koljenima i rukama rasirenim prema navijacima.
Da sam bio na njegovom mjestu, ja bih se uz to jos i prekrstio, no .... izgleda da je Darko kjafir.
stranac2

#66 Re: Darko Maletic

Post by stranac2 »

Ne sjecam se kada sam zadnji put vidio igraca u repki da presjece loptu na 30-ak metara odsprinta 60-ak metara i na kraju ima i snage i stalozenosti da odsuta rezantno po zemlji u cosak. Svaka cast !

Dajem Susicu kredit za ovo , a kliko je samo kritika popio sto je zovnuo Maletica.
KPNCTNJAH

#67 Re: Darko Maletic

Post by KPNCTNJAH »

Solidan sinoc :thumbup: on je sad slobodan igrac jel' tako ? eto zasto je dobio priliku da igra :x :mrgreen:
Bosanski_kralj

#68 Re: Darko Maletic

Post by Bosanski_kralj »

Mislim da je on samo jedan u nizu igrača tipa Akrapović, koji bljesnu na trenutak, a sve ostalo je za zaborava.
USAblues

#69 Re: Darko Maletic

Post by USAblues »

[quote="stranac2"]Ne sjecam se kada sam zadnji put vidio igraca u repki da presjece loptu na 30-ak metara odsprinta 60-ak metara i na kraju ima i snage i stalozenosti da odsuta rezantno po zemlji u cosak. Svaka cast !
:thumbup: :thumbup: to se rijetko vidja!!!
just principe

#70 Re: Darko Maletic

Post by just principe »

Maletic je i u mandatu dok je bio Sliskovic selektor dobijao prilike da igra, tako da ne vidim nista cudno u tome sto se i kako se radovao, sasvim normalna reakcija jednog bosanca
Sasvim_Obican

#71 Re: Darko Maletic

Post by Sasvim_Obican »

KPNCTNJAH wrote:Solidan sinoc :thumbup: on je sad slobodan igrac jel' tako ? eto zasto je dobio priliku da igra :x :mrgreen:
Nije slobodan... Igrač je banjalučkog Borca koji je, uglavnom zahvljajući Darku Maletiću, i postao prvak države.
KPNCTNJAH

#72 Re: Darko Maletic

Post by KPNCTNJAH »

Sasvim_Obican wrote:
KPNCTNJAH wrote:Solidan sinoc :thumbup: on je sad slobodan igrac jel' tako ? eto zasto je dobio priliku da igra :x :mrgreen:
Nije slobodan... Igrač je banjalučkog Borca koji je, uglavnom zahvljajući Darku Maletiću, i postao prvak države.
Osmorica igrača Borca bez ugovora

Pred upravom novog prvaka Bosne i Hercegovine je veliki posao oko stvaranja ekipe za narednu sezonu.
Naime, osmorici igrača iz prošle sezone istekli su ugovori, tako da će odgovorni morati da što prije obave razgovore sa Stuparom, Benovićem, Ćorićem, Vidakovićem, Maletićem, Damjanovićem, Veljovićem i Mikićem.
Sasvim_Obican

#73 Re: Darko Maletic

Post by Sasvim_Obican »

KPNCTNJAH wrote:
Sasvim_Obican wrote:
Osmorica igrača Borca bez ugovora

Pred upravom novog prvaka Bosne i Hercegovine je veliki posao oko stvaranja ekipe za narednu sezonu.
Naime, osmorici igrača iz prošle sezone istekli su ugovori, tako da će odgovorni morati da što prije obave razgovore sa Stuparom, Benovićem, Ćorićem, Vidakovićem, Maletićem, Damjanovićem, Veljovićem i Mikićem.
A misliš da mu neće dati ugovora ?! :D
lord blackadder

#74 Re: Darko Maletic

Post by lord blackadder »

Sasvim_Obican wrote:

A misliš da mu neće dati ugovora ?! :D
Fazon je sto racuna na neku bolju ekipu.

Dobro je odradio svoju dionicu, i to je to. Zna se njegov plafon. Bezveze je pisat nekakve hvalopsjeve kao za Lulica, koji, imam osjecaj, nece zavrsit u Laziu. (opet je dosla do izrazaja njegova nekonkretost, kao i na svakoj utakmici prije one sa Rumunima u Zenici)

Ohladite malo.
ultrajvosa 1987

#75 Re: Darko Maletic

Post by ultrajvosa 1987 »

Ne bih puno, jedan jako dobar igrac i steta sto nije i prije ( kada je bio u jos boljoj formi nego sada) dobijao vise prilika...
A za "ostalo"... ne znam zasto Darko ne bi volio vise Bosnu od nas svih.... ???
Zato sto je Srbin ??? Smijesno....
Jedno je biti Srbin , a sasvim drugo biti cetnik ....
Post Reply