Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali buchkuris je buchkuris. ako hocu inspiraciju da gledam ovu dosadu od prvenstva dobro je da je ova tema zasebna pa da mogu drito doci i konkretno pogledati slike a ne chaprkati po 40-50 strana buchkurisa da nadjem 2-3 slike.
karanana wrote:ali buchkuris je buchkuris. ako hocu inspiraciju da gledam ovu dosadu od prvenstva dobro je da je ova tema zasebna pa da mogu drito doci i konkretno pogledati slike a ne chaprkati po 40-50 strana buchkurisa da nadjem 2-3 slike.
Hajmo 'vako onda - neka ovdje idu slike, i komentari koji su vezani za slike, a tamo opletite o svemu ostalom.
Sa Buckurisha cu brisati slike cura (od popodne) da ne bi imali dvije iste teme.
Jel ok?!
Ok!
a vidi fakat, na buchkurisu nisam bio 2-3 dana, vidi sta je cura postavljeno, nisu bas razbacane po stranicama nego na svakoj stranici ima po nesto.
ne znam bureche, nadam se da ce ova tema zaziviti i da raji nece biti mrsko ovdje slike stavljati.
vau nuto one spanjolke sto je majicu zadigla. odoh na buchkuris dok nisi izbriso.
karanana wrote:ali buchkuris je buchkuris. ako hocu inspiraciju da gledam ovu dosadu od prvenstva dobro je da je ova tema zasebna pa da mogu drito doci i konkretno pogledati slike a ne chaprkati po 40-50 strana buchkurisa da nadjem 2-3 slike.
Hajmo 'vako onda - neka ovdje idu slike, i komentari koji su vezani za slike, a tamo opletite o svemu ostalom.
Sa Buckurisha cu brisati slike cura (od popodne) da ne bi imali dvije iste teme.
Jel ok?!
Ok!
hz__semir wrote:
Prvo ih prebaci ovamo, pa onda briši
Pa evo, Edo ih je prebacio
A i pogeshno sam se ODrazio, brisacu kada neko postavi nove slike na onu temu, a ne na ovu.ne brini, prvo cu ih prebaciti ovdje
Nevezano za temu, skoro sam bio na Floridi (na odmoru)i mogu vam reci da jebozovnijih zena od ovih Latino nema nigdje u svijetu (tamo na Floridi ih citavo hejbe ima)
Ima nesto u njima i samo mogu reci
Last edited by detroit-mercy on 17/06/2010 15:28, edited 1 time in total.