Champions league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#3851 Re: Champions league 2013/14
Koliko je samo puta Robben opalio sa njegove pozicije a svi ko papagaji kukaju da ne pucaju van sesnaesterca.
Nego je fora ta da se dominantne ekipe jednostavno ne simpatisu pa se onda svim snagama po njima pocne bacati i drvlje i kamenje.
Nego je fora ta da se dominantne ekipe jednostavno ne simpatisu pa se onda svim snagama po njima pocne bacati i drvlje i kamenje.
- ultima_palabra
#3852 Re: Champions league 2013/14
Ako United prođe, garant osvaja
Kao Liverpool 2005. i Chelsea 2012... kad te nafaka krene 
- skafiskafsnjak
#3853 Re: Champions league 2013/14
Protiv ovakve igre Bayerna se i moze igrati samo kontranapadima. Nije kukavicki nego je samo taktika ..... i to dobra taktika ...malo je falilo za pobjedu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3854 Re: Champions league 2013/14
Ne znam da li sam gledao ikad dosadnije prvo poluvrijeme. United se brani, ovi kruze ko lesinari oko gola, al sve to jalovo, ne vidis da moze zavrsiti nekom prilikom. Shut Robbena je jedino sto sam zapamtio...mozda je bilo jos nesto, ali je moguce da sam zaspao
S druge strane, onaj idiot je upropastio mrtvi zicer za United.
Drugo poluvrijeme se ko i moglo gledati, ali najvise zahvaljujuci Unitedu. Bili su aktivniji, a Bayern je ostao pri tika-taki. Al kad primise gol, e onda daj centarfora, nema vise zayebancije
Barcu i Atletico nisam gledao, vidio Diegov gol
Branioci lika i djela Pepeta Guardiole, mogu da vas razumijem, ali meni ono ne sjeda....ubi u pojam, ko dokumentarac neki.
S druge strane, onaj idiot je upropastio mrtvi zicer za United.
Drugo poluvrijeme se ko i moglo gledati, ali najvise zahvaljujuci Unitedu. Bili su aktivniji, a Bayern je ostao pri tika-taki. Al kad primise gol, e onda daj centarfora, nema vise zayebancije
Barcu i Atletico nisam gledao, vidio Diegov gol
Branioci lika i djela Pepeta Guardiole, mogu da vas razumijem, ali meni ono ne sjeda....ubi u pojam, ko dokumentarac neki.
- PriNc_ba
#3855 Re: Champions league 2013/14
navijam za united ali mi ne smeta igra bajerna jer volim i barcu. realno nije to toliko u taktici koliko je u jacini igraca... pep je donio tiki taku u njemacku tj bajern gdje su realno najubitacniji treninzi kondicioni i kad dodas uz to kakvi su tehnicari i PAMETNI igraci u ekipi onda ti je to sasvim dovoljno da razbijas vecinu ekipa na svijetu... bajern je jaci od barce jer ima 5 puta jacu odbranu i boljeg golmana i zato bi ih opet razbili. united realno u onoj ekipi od sinoc nema trkaca osim valensije. a kad ti imas protiv sebe 7-8 odlicnih pass igraca i ekipa igra bez klasicnog spica uz mnostvo uigranih rotacija jednostavno bolje ne moze ekipa igrati protiv toga nego da se povuce. ovom bajernu moze parirati donekle real i dortmund ali dortmund u punom sastavu i eventualno city ali takodjer u prvom sastavu da igraju.LSD wrote:Evo upravo gledam snimak te utakmice i vidim da je Bayern sabio United na njihovu polovinu i da se utakmica igra duboko na polovini engleza (to s jedne strane) i nekih 70 metara daleko od gola Nojera (sa druge).popokatepetl_com wrote:A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena![]()
klasicna opstrukcija igre peglanje lopte do iznemoglosti utakmice horor prije bi platio turisticki izlet u Afganistan nego ulaznicu za meceve Barcelone i sada Bayerna.
Isto tako je i Barca igrala...prebaci komplet igru pred protivnicki gol, nametni se, natovari se na kosti protivniku, zagospodari sredinom totalno, i polako davi i smaraj protivnika...taktika: najbitnije je da se utakmica igra na polovini protivnika, to jest daleko od našeg gola ... i kao trebaju se stiditi toga![]()
how yes no
I samo se Guardiola kritikujea niko da kritikuje protivnike koji su prinuđeni da takvom igrom budu donji i u podređenom položaju 90 minuta, da su primorani na neke kontre ili prekide...ukratko, na mrvice ako ih dobiju.
polako ce se pojavljivati sve vise ekipa ko je ce igrati slican fudbal pa ce to ici tako sve dok neko ne izmisli neki novi stil igranja
uglavnom dobra tekma po meni sinoc s obzirom koliko su se dodavali bilo je i previse prilika i poluprilika
-
todd_smith
#3856 Re: Champions league 2013/14

Za Oscara
-
popokatepetl_com
#3857 Re: Champions league 2013/14
Nemam nista protiv taktike kakva god bila ipak je najbitnije pobjediti na kraju krajeva ali pricati mi o nekoj ljepoti ovoga mi je smijesno bunker ili ovo peglanje lopte je meni jedno te isto, Bayern i Barcelona nisu mi nista atraktivniji i privlacniji za gledanje od Mourinhovog Intera npr... pa ovaj Bayern je prosle godine bio stroj koji melje i uzivancija svaka utakmica atomski fudbal naspram Guardiolinog antifudbala.LSD wrote:Evo upravo gledam snimak te utakmice i vidim da je Bayern sabio United na njihovu polovinu i da se utakmica igra duboko na polovini engleza (to s jedne strane) i nekih 70 metara daleko od gola Nojera (sa druge).popokatepetl_com wrote:A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena![]()
klasicna opstrukcija igre peglanje lopte do iznemoglosti utakmice horor prije bi platio turisticki izlet u Afganistan nego ulaznicu za meceve Barcelone i sada Bayerna.
Isto tako je i Barca igrala...prebaci komplet igru pred protivnicki gol, nametni se, natovari se na kosti protivniku, zagospodari sredinom totalno, i polako davi i smaraj protivnika...taktika: najbitnije je da se utakmica igra na polovini protivnika, to jest daleko od našeg gola ... i kao trebaju se stiditi toga![]()
how yes no
I samo se Guardiola kritikujea niko da kritikuje protivnike koji su prinuđeni da takvom igrom budu donji i u podređenom položaju 90 minuta, da su primorani na neke kontre ili prekide...ukratko, na mrvice ako ih dobiju.
-
popokatepetl_com
#3858 Re: Champions league 2013/14
Nemam nista protiv taktike kakva god bila ipak je najbitnije pobjediti na kraju krajeva ali pricati mi o nekoj ljepoti ovoga mi je smijesno bunker ili ovo peglanje lopte je meni jedno te isto, Bayern i Barcelona nisu mi nista atraktivniji i privlacniji za gledanje od Mourinhovog Intera npr... pa ovaj Bayern je prosle godine bio stroj koji melje i uzivancija svaka utakmica atomski fudbal naspram Guardiolinog antifudbala.LSD wrote:Evo upravo gledam snimak te utakmice i vidim da je Bayern sabio United na njihovu polovinu i da se utakmica igra duboko na polovini engleza (to s jedne strane) i nekih 70 metara daleko od gola Nojera (sa druge).popokatepetl_com wrote:A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena![]()
how yes no
- tendzera
#3859 Re: Champions league 2013/14
Čuj ti ovo, isto se sabiti u svom šesnestercu k'o neka ičkica i gospodariti terenom 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3860 Re: Champions league 2013/14
Mogli su i logorsku zapaliti na sredini terenatendzera wrote:Čuj ti ovo, isto se sabiti u svom šesnestercu k'o neka ičkica i gospodariti terenom
- Logovan
#3861 Re: Champions league 2013/14
Joj ofirnog simuliranja.todd_smith wrote:
Za Oscara
- skafiskafsnjak
#3862 Re: Champions league 2013/14
Jebiga ROoney je do lopte dosao ....
I Valencia je dobio zuti nizasta...za onaj start nad Lahmom ....
SAmo sto je Svajniju bio drugi .
I Valencia je dobio zuti nizasta...za onaj start nad Lahmom ....
SAmo sto je Svajniju bio drugi .
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3863 Re: Champions league 2013/14
Jasno se vidi kako mu je ovaj bavarski mesar htio otkinuti nogu, Rooneya je spasila samo sreća i ništa više, opravdan drugi žuti i crveni.
-
todd_smith
#3864 Re: Champions league 2013/14
I protiv VIlle u subotu mu nogu pokusali otkinuti pa se na isti fol bacio
Smijesno kada se Robben, Neymar, Young i slicno bace odmah ide pljuvanje, cim je Rooney uu gdje ce on, on to ne radi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3865 Re: Champions league 2013/14
Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!todd_smith wrote:![]()
![]()
Smijesno kada se Robben, Neymar, Young i slicno bace odmah ide pljuvanje, cim je Rooney uu gdje ce on, on to ne radi
- dinooh
#3866 Re: Champions league 2013/14
Pa onda je i Valencia trebao dobiti crveni, istu stvar uradio. Cak je i udario Bayernovog igraca, za razliku od schweini-a
- sema911s
#3867 Re: Champions league 2013/14
najveci engleski klub je liverpul,. dok ga nisu kupili ko vas amerikanci,.,Woole Triwunovich wrote:Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!todd_smith wrote:![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#3868 Re: Champions league 2013/14
Kako to molim te ? dobili su istu kaznu ... zuti karton.dinooh wrote:Pa onda je i Valencia trebao dobiti crveni, istu stvar uradio. Cak je i udario Bayernovog igraca, za razliku od schweini-a
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3869 Re: Champions league 2013/14
Najveći engleski klub je Manchester United.sema911s wrote:najveci engleski klub je liverpul,. dok ga nisu kupili ko vas amerikanci,.,Woole Triwunovich wrote:Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!todd_smith wrote:![]()
![]()
ako niti dnao
- dinooh
#3870 Re: Champions league 2013/14
kako istu . prvo je dobio protiv Lahma zuti ali je u sesnaestercu bayerna pokupio boatenga ja mislim na isti nacin uklizavanjem gdje je boateng prvi do lopte dosao. i tada je samo faul sudio, iako je vec zuti karton imao. Ako imas neki princip sudenja onda se pridrzaji tog principa...skafiskafsnjak wrote:Kako to molim te ? dobili su istu kaznu ... zuti karton.dinooh wrote:Pa onda je i Valencia trebao dobiti crveni, istu stvar uradio. Cak je i udario Bayernovog igraca, za razliku od schweini-a
Last edited by dinooh on 02/04/2014 13:04, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#3871 Re: Champions league 2013/14
Nije. Valencija je uradio istu stvar protiv Lahma (dobio zuti) i onda sa obje noge uletio Boatengu (bez zutog)skafiskafsnjak wrote:Kako to molim te ? dobili su istu kaznu ... zuti karton.dinooh wrote:Pa onda je i Valencia trebao dobiti crveni, istu stvar uradio. Cak je i udario Bayernovog igraca, za razliku od schweini-a
-
todd_smith
#3872 Re: Champions league 2013/14
Woole Triwunovich wrote:Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!todd_smith wrote:![]()
![]()
MoyesIn
btw
https://www.facebook.com/photo.php?v=68 ... =2&theater
sto se shrek valja po podu ako vidis na usporenom snimku da ga nije uopce dodirnuo Schwa?
Jos jace, cim crveni izleti odmah skoci k`o da je tek usao svjez
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3873 Re: Champions league 2013/14
sema911s wrote:najveci engleski klub je liverpul,. dok ga nisu kupili ko vas amerikanci,.,Woole Triwunovich wrote:Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!todd_smith wrote:![]()
![]()
U kakvim zabludama ovaj zivi
- Riddle
#3874 Re: Champions league 2013/14
Ja ne znam sto mu vise odgovarate. Trola vec danima fol opravdavajuci Moyesa i pljujuci igrace. Biva zamoljen da prestane, ali i dalje navaljuje kao bivol. I onda ono samo da izvuku Bayern, joj sta ce im uraditi. Pa kad mu se United popisa na paradu, na kraju poceo izvlaciti neke gluposti. Kad je u pitanju United, covjek prosto ne nudi nista. Ignore.Woole Triwunovich wrote:Očigledno je da organski mrziš najveći engleski klub i nisi nimalo objektivan!
-
todd_smith
#3875 Re: Champions league 2013/14
Koliko moras biti ogranicen da ne znas pisati pa licno krenes vrijedati
Moderator neka se pobrine za to, necu na takve provokacije odgovarati.
Trenutno ste karina ste od ekipe sa prosjecnim trenerom i to Sasa Matic moze da vidi, a vi ne.
Ekipa koja je 20 puta sampion Engleske, trenutni sampion engleske, osvajala ligu prvaka, strah i trepet, se 70 minuta drzi u vlastitom 16tercu sa 27% posjeda lopte.
Zabiju vam iz slobodnjaka kojeg golman postavlja, Moyes kriv.
A to sto je SAF licno izabrao Moyesa to suti, ne daj Boze da se spomene.
Smijesni ste, godinama se kurcite, sada vas svaka ekipa naguzi tipa West Brom, Stoke i krivite trenera, a to sto su vam i dalje idoli tipa prespori Rio, nepokretni Vidic, nevidljivi Giggs i Rooney koji igra iskljucivo za sebe tj da osigura sebi ugovor ili eventualni transfer, a inace gori nego Barcelonini igraci na svaku trci sudiji k`o kakva placipicka
I najsmijesnije ovdje se prosipate kao da ste vi iz Manchestera i da zaista imate neke veze sa klubom. Simpatizeri ste istog, ne navijaci. Uozbiljite se.
Trenutno ste karina ste od ekipe sa prosjecnim trenerom i to Sasa Matic moze da vidi, a vi ne.
Ekipa koja je 20 puta sampion Engleske, trenutni sampion engleske, osvajala ligu prvaka, strah i trepet, se 70 minuta drzi u vlastitom 16tercu sa 27% posjeda lopte.
Zabiju vam iz slobodnjaka kojeg golman postavlja, Moyes kriv.
A to sto je SAF licno izabrao Moyesa to suti, ne daj Boze da se spomene.
Smijesni ste, godinama se kurcite, sada vas svaka ekipa naguzi tipa West Brom, Stoke i krivite trenera, a to sto su vam i dalje idoli tipa prespori Rio, nepokretni Vidic, nevidljivi Giggs i Rooney koji igra iskljucivo za sebe tj da osigura sebi ugovor ili eventualni transfer, a inace gori nego Barcelonini igraci na svaku trci sudiji k`o kakva placipicka
I najsmijesnije ovdje se prosipate kao da ste vi iz Manchestera i da zaista imate neke veze sa klubom. Simpatizeri ste istog, ne navijaci. Uozbiljite se.