Champions league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#3826 Re: Champions league 2013/14
A ono neko najavi pobjedu
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3827 Re: Champions league 2013/14
Pa nije. Ono za mene nije drugi zuti. Ono je greska sudije kao i zuti za Valenciju kad je Lahm odglumio.todd_smith wrote:Roonija nije dohvatio lik, ima li ko replay "faula"
Pazi samo Runijevu glavu kada preskaci preko Švajnštajgera![]()
![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#3828 Re: Champions league 2013/14
Kakve to veze ima?Picajzla wrote:Kakva crna visoko podignuta noga kad igrac Uniteda svo vrijeme kontrolise loptu. Ali eto![]()
I de zamijeni tog blicajućeg Osima, uvijek mislim da se sa @ultimom raspravljam
-
todd_smith
#3829 Re: Champions league 2013/14

Samo 2-3 dana ranije... Like je zajeb`o Ashely Younga
- Picajzla
#3830 Re: Champions league 2013/14
Ko je najavljivao pobjedu. Ja nisamMOSALJOZE wrote:A ono neko najavi pobjedu
- MOSALJOZE
#3831 Re: Champions league 2013/14
Greška oprostitePicajzla wrote:Ko je najavljivao pobjedu. Ja nisamMOSALJOZE wrote:A ono neko najavi pobjedu
- Picajzla
#3832 Re: Champions league 2013/14
OPROŠTENO !MOSALJOZE wrote:Greška oprostitePicajzla wrote:Ko je najavljivao pobjedu. Ja nisamMOSALJOZE wrote:A ono neko najavi pobjedu
- Partijaner
#3833 Re: Champions league 2013/14
Ona ruka Buttnera se morala svirati, pa covjek skoro ustopao loptu.
- Bosanski_kralj
#3834 Re: Champions league 2013/14
Al nešto kontam i nije morao svirati, Bayern svakako iz penala ne zna dati gola.Partijaner wrote:Ona ruka Buttnera se morala svirati, pa covjek skoro ustopao loptu.
- dinooh
#3835 Re: Champions league 2013/14
nije ni sudija kriv koliko su oni sami sebi i nepotrebna dodavanja. Ali eto crveni bi mogao uticati na sljedecu utakmicu iako je i Valencia trebao dobiti izi stog razloga.
-
Madrid
#3836 Re: Champions league 2013/14

Da su ostali u BvB imali bi dobre sanse za titulu, a ovako klupica
- BHF_Manijak
#3837 Re: Champions league 2013/14
@LSD nisi brate upravu, jedan sam od rijetkoh kojem je i ona Barcelona isla na qrac. Mnogi su tad me optuzivali da je to jer u najdominantnija ekipa svijeta, jer su najbolji bla bla bla, sto nema veze sa zdravom pamecu, vec jednostavno dosadan mi je taj fudbal, uzasno dosada, tako da sada isto tako pljujem po Bayernu i njegovom Pepu.
Nekome je zanimljivo da imas 80 minuta preko 80% posjedom lopte i da izmjenis 50690 pasova, od cega je 49670 izmedju zadnje linije i golmana, pa se onda divi kako je od tolikog broja pasova, 80% uspjesno! Meni je to dosadno i nikad necu gotiviti takav stil, makar Bayern ove godine 18 trofeja osvojio.
Inace, Bayernovci, nema te sta opravdanja traziti u Unitedovoj taktici ili sudiji. Pa je l' iko normalan ocekivao da ce ekipa, koja je u uzasnoj formi i koja je najlosija u zadnjih 20 godina svoje historije, napasti Bayerna, koji je po mnogima mjera svih stvari u ovoj sezoni? Smijesno. Jasno je bilo da ce se orjentisati na defanzivu, a to sto Guardiola nema plan B za to i zato sto je k'o pizda krenuo u utakmicu, to nije do Uniteda i Moyesa.
Ljudi nisu birali nacin kako doci do ostvarenja svog cilja.
Isto se ponavlja kao i protiv Mourinhovog Chelsea. Ljudi mu jebu majku jer se odlucio branit. Ima pravo na to, tvoje je da mu na adekvatan nacin odgovoris.
Nekome je zanimljivo da imas 80 minuta preko 80% posjedom lopte i da izmjenis 50690 pasova, od cega je 49670 izmedju zadnje linije i golmana, pa se onda divi kako je od tolikog broja pasova, 80% uspjesno! Meni je to dosadno i nikad necu gotiviti takav stil, makar Bayern ove godine 18 trofeja osvojio.
Inace, Bayernovci, nema te sta opravdanja traziti u Unitedovoj taktici ili sudiji. Pa je l' iko normalan ocekivao da ce ekipa, koja je u uzasnoj formi i koja je najlosija u zadnjih 20 godina svoje historije, napasti Bayerna, koji je po mnogima mjera svih stvari u ovoj sezoni? Smijesno. Jasno je bilo da ce se orjentisati na defanzivu, a to sto Guardiola nema plan B za to i zato sto je k'o pizda krenuo u utakmicu, to nije do Uniteda i Moyesa.
Isto se ponavlja kao i protiv Mourinhovog Chelsea. Ljudi mu jebu majku jer se odlucio branit. Ima pravo na to, tvoje je da mu na adekvatan nacin odgovoris.
-
Mustang1
#3838 Re: Champions league 2013/14
Moze li Uefa ponistiti ovaj crveni Svajnstajgeru ? Posto je vise nego ocigledno da je izbio loptu a Shreka pipnuo nije.
-
LSD
#3839 Re: Champions league 2013/14
ma OK, ne voliš taj fudbal i vozdra...poštenoBHF_Manijak wrote:@LSD nisi brate upravu, jedan sam od rijetkoh kojem je i ona Barcelona isla na qrac. Mnogi su tad me optuzivali da je to jer u najdominantnija ekipa svijeta, jer su najbolji bla bla bla, sto nema veze sa zdravom pamecu, vec jednostavno dosadan mi je taj fudbal, uzasno dosada, tako da sada isto tako pljujem po Bayernu i njegovom Pepu.
Samo je bezveze pljuvati po covjeku koji je riješio Bundesligu 10 kola prije kraja, koji ne zna za poraza pola godine, koji obara Juppove rekorde....valjda su neki umislili da se može svake godine uzimati Tripla (a to je samo jednom u cijeloj historiji Bayerna pošlo za rukom i to Juppu).
Što se tice bolda....pa i vi yebete mamu Pepu, a lik odlucio igrati svoj nacin fudbala na koje ima pravo...baš kao i Mourinho sa svojim nekim pristupima fudbalu.
- szlava
#3840 Re: Champions league 2013/14
Ja ne znam ali ovaj stil igre jebavanje mozga sa nekih 78623568906982635 pasova
koji smor unistavanja nogometa tacno ne interesantan nogomet ne volim gledati Barcu njihove one pizda igrace kao da sam dosao u teatar reko ajd gledati Man - Bay ono jos gore
jedina Borusia sutra moze malo da me oraspolozi ili PSG ostalo SMOR od nogometa 
- Jack Be Nimble
#3841 Re: Champions league 2013/14
Meni bilo zalosno slusati navijace ManU kako navijaju kada njihov igrac osvoji loptu u svom 16tercu na nekih par sekundi koda su dali gol.
A Bayern sa druge strane otjerao me da citam knjigu. Fali Bayernu igraca, ima nade u Minhenu. Nojer koliko je dobar toliko i zna pokazati da je magarac svojim glupiranjem. Ne bi se cudio da prodju.
A Bayern sa druge strane otjerao me da citam knjigu. Fali Bayernu igraca, ima nade u Minhenu. Nojer koliko je dobar toliko i zna pokazati da je magarac svojim glupiranjem. Ne bi se cudio da prodju.
- Logovan
#3842 Re: Champions league 2013/14
Koliko se samo pričalo da će Bayern rastaviti United na proste faktore a na kraju niti su ih rastavili, niti imaju neke velike šanse za prolaz.
Bayern sve više i više počinje ličiti na Barcelonu. Jebo te k'o budale peglaju onu loptu a ništa da postignu sa njom. Jedno 98% napada im se završava na ono "idemo se ušetati u gol".
United se dobro postavio i zasluženo izvukao remi. Sad su ovim rezultatom podigli samopouzdanje tako da će biti veoma opasni u revanšu. Ako prvi zabiju gol, Bayern je 90% ispao. Odbrana im je skoro pa savršeno funkcionisala i iskreno bio sam baš iznenađen. Ne računajući gol, nije bilo nekih velikih grešaka. Welbeck
Koliko će još proći utakmica pa da se ova taraba otjera iz Uniteda...
Atletico će proći Barcelonu. Siguran sam.
United se dobro postavio i zasluženo izvukao remi. Sad su ovim rezultatom podigli samopouzdanje tako da će biti veoma opasni u revanšu. Ako prvi zabiju gol, Bayern je 90% ispao. Odbrana im je skoro pa savršeno funkcionisala i iskreno bio sam baš iznenađen. Ne računajući gol, nije bilo nekih velikih grešaka. Welbeck
Atletico će proći Barcelonu. Siguran sam.
-
mistek
#3843 Re: Champions league 2013/14
Kad sam ja davno rekao da su Grci mila majka za oko naspram ovih sa 632423 pasova po utakmici. Užasno, kao i Barcelona za vakta Guardiole. Gotivim Bayern, ali Bekenbauer je u pravu maksimalno, ovim će smoriti i postati negledljivi. Ono s Juppom je bilo puno konkretnije i puno atraktivnije za gledanje. Jednako kao što je Real atraktivniji za gledanjejer idu direktno na gol (iako ih ne mogu očima), ili onaj Arsenal iz 03/04 sezone, pa i iza toga. Jednostavno, kad vidim da igrač vraća loptu nazad, a mogao se okrenuti i povući je, meni to nije lijepo, pa mogu imati milion pasova i osvojiti sve na svijetu. Ne sporim, moguće da će ovako oboriti sve rekorde, ali meni su odlični za gledati samo kad se insanu spava. Proteklih noći sam iz kreveta gledao ono U17 prvenstvo za žene, a noćas ću negdje nafatati reprizu one tekme, da brže zaspem.
-
popokatepetl_com
#3844 Re: Champions league 2013/14
A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena
klasicna opstrukcija igre peglanje lopte do iznemoglosti utakmice horor prije bi platio turisticki izlet u Afganistan nego ulaznicu za meceve Barcelone i sada Bayerna.
- cvrčak_na_hedonizmu
#3845 Re: Champions league 2013/14
Iako se slažem da su Bayern i Barselona, blago rečeno, dosadni za gledati ( iako ne sporim da su majstori ) moram skrenuti pažnju da turistički izlet u Afganistan može biti sve, osim dosadanpopokatepetl_com wrote:A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena![]()
klasicna opstrukcija igre peglanje lopte do iznemoglosti utakmice horor prije bi platio turisticki izlet u Afganistan nego ulaznicu za meceve Barcelone i sada Bayerna.
Prije bih otišao u neki botanički vrt nego na utakmicu ondašnje Barselone i današnjeg Bayerna
-
LSD
#3846 Re: Champions league 2013/14
Evo upravo gledam snimak te utakmice i vidim da je Bayern sabio United na njihovu polovinu i da se utakmica igra duboko na polovini engleza (to s jedne strane) i nekih 70 metara daleko od gola Nojera (sa druge).popokatepetl_com wrote:A najjace je bilo u jeku primea Barcelone kako su pricali da je to najljepsi fudbal sada i svih vremena![]()
Isto tako je i Barca igrala...prebaci komplet igru pred protivnicki gol, nametni se, natovari se na kosti protivniku, zagospodari sredinom totalno, i polako davi i smaraj protivnika...taktika: najbitnije je da se utakmica igra na polovini protivnika, to jest daleko od našeg gola ... i kao trebaju se stiditi toga
I samo se Guardiola kritikuje
Last edited by LSD on 02/04/2014 01:52, edited 1 time in total.
- House
#3847 Re: Champions league 2013/14
´ta će Bayern , talašika od ekipe
- Tito_i_Partija
#3848 Re: Champions league 2013/14
Danas Pep tipicno po svom, jebavanje u po mozga sa dodavanjem. Bayern igrao isto kao kad Njemacka reprezentacija igra kao veliki favorit u prvenstvima: sve ko lafo nesto pazi k'o po jajima, i na kraju sve usere. Iako ne volim ni jedne ni druge, volio sam da Bayern izgubi samo da konacno prestanu sa tim preseravanjem i pocnu igrat' kako treba.
Sa druge strane, Welbeck zesca rinaka i ja stvarno ne znam koji kurac on uopste igra u jednom top engleskom timu, pa taj bi bio los cak i u Barnsleyu u drugoj ili trecoj ligi. Rooney malo manja rinaka, ali od njega nista vise ni ne ocekujem otkad je dobio onaj surealno astronomski ugovor. Iako mora se reci da se je pokazao kao dobar glumac i sigurno moze nastaviti karijeru u holivudu kad mu ovo dosadi.
Jedva cekam Real i BVB, jer tu ce se barem malo pokazati borbenosti i s jedne i sa druge strane. PSG i Chelsea ce bit' dobra utakmica samo ako PSG prvi poentira, u suprotnom ce da bude Smorinjo Blokada, kao i obicno.
Sa druge strane, Welbeck zesca rinaka i ja stvarno ne znam koji kurac on uopste igra u jednom top engleskom timu, pa taj bi bio los cak i u Barnsleyu u drugoj ili trecoj ligi. Rooney malo manja rinaka, ali od njega nista vise ni ne ocekujem otkad je dobio onaj surealno astronomski ugovor. Iako mora se reci da se je pokazao kao dobar glumac i sigurno moze nastaviti karijeru u holivudu kad mu ovo dosadi.
Jedva cekam Real i BVB, jer tu ce se barem malo pokazati borbenosti i s jedne i sa druge strane. PSG i Chelsea ce bit' dobra utakmica samo ako PSG prvi poentira, u suprotnom ce da bude Smorinjo Blokada, kao i obicno.
-
Rob_Atl
#3849 Re: Champions league 2013/14
ma nije problem sto oni igraju tika taku, ali je problem sto oni hoce da se usetaju u go i onda to postaje dosadno malo, da oni pucaju sa nekih 20-tak metara, pa sa strane da nabacuju, nego igra im se svodi pritisnu protivnika i gledaju kako ce kroz sredinu da prodju, zalete se vidi ne moze, onda vrati loptu na sredinu terena pa hajmo opet. U drugom poluvremenu je drugacija igra bila, ili je united se oslobodio pritiska ili je i ovim dosadilo vise da se dodavaju pa se pocelo igrati i vise sansi je bilo na obe strane. Da se ove tika taka furala u 90-tim davno bi bez nogu ostali iniesta, mesi i kompanija, ali danas su zasticeni ko polarni medvjedi pa stavis ruku na njega zuti ti ide 
-
Crvena Tifoza
#3850 Re: Champions league 2013/14
Nije mi jasno ovo pljuvanje 'tika take', uredu ne sviđa se nekome stil igre, pa zašto onda Man U ne nametne svoj stil igre na svom stadionu pred svojom publikom. Ko to njima brani da nekad i presjeku neko od tih 375799543 dodavanja? Nije Man U ekipa Đerzelez pa da se useru u gaće protiv Bayerna samo zato što ovi furaju tika taku. Treba biti iskren i reći da trebaju muda pa krenuti sa nadigravanjem protiv tima koji igra tu famoznu 'tika taku', jer je to pa skoro ravno samoubistvu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk