Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja i dalje stojim pri ovome da ova barselona ovakva kakva je nece daleko dogurati. Milan je jako razocarao iako u prvoj tekmi nisu imali srece te su vise nesretno nego zasluzeno izgubili. Ali ova barselona ovakva kakva je ne vidim da ikom ulijeva strah (daleko je od onog sto je bilo prije 4-5 godina)
fatality wrote:
nije mi sad bas jasno sta zelis reci ?
ja i dalje stojim pri ovome da ova barselona ovakva kakva je nece daleko dogurati. Milan je jako razocarao iako u prvoj tekmi nisu imali srece te su vise nesretno nego zasluzeno izgubili. Ali ova barselona ovakva kakva je ne vidim da ikom ulijeva strah (daleko je od onog sto je bilo prije 4-5 godina)
Nije ti jasno šta želim reći? Pa da si slab prognozer, za početak. A sa ovim pitanjem znam da si loš u, bar, još jednoj stvari.
Ne znam šta je Barcelona trebala napraviti u ovom takmičenju da zasluži tvoje poštovanje. Izgubili su jednu utakmicu i igrali jednu neriješeno. Isto kao i Bayern na primjer. Postigli su 19 golova, primili, čini mi se šest. Jedan manje i jedan više od Bayerna. Uzeli su City u trećoj brzini, za koji si ti tvrdio u decembru, da će razvaliti Barcelonu. E da onda i ja tebe pitam, na osnovu čega ti zaključuješ da Barcelona ne može proći dalje? Od kojeg je to jakog tima Barcelona izgubila utakmicu ove sezone?
I ne piše se, i ne izgovara barSelona, ni na jednom jeziku. Kao ni barSa.
Gandalf wrote:Manchester i Borussija prvi ispadaju, jedna od ove dvije ekipe može proći samo ako izvuče onu drugu, obe ekipe mrljave u odbrani, čak mi i Barsina lohotna odbrana za ove prve dvije izgleda čvrsto.
manchester mi ove godine lici na talijansku reprezentaciju, prodju na guzove a onda osvoje prvenstvo. ne bi ja njih otpisao jer imaju kvalitet dok je dortmund ekipa u raspadu. otisao goetze, ide lewandowski dok su guendogan i subotic povrijedjeni. za dortmund je i ovo veliki uspjeh, medju osam ekipa u evropi dvije godine za redom.
real (ancelotti je klasa) i barca su glavni favoriti uz bayern, pa onda psg, manU, chelsea, atletico a najmanje sanse dajem dortmundu.
Chelsea -Real M.
Atletiko Madrid - PSG
Bayern - M. United
Dortmund - Barcelona
Chelsea i Atletico su tu negdje. PSG i Madrid. Bayern i Barca. Dortmund i Manchester. Po meni, ove bi utakmice bile zanimljive za gledati. United nije mjera Bayernu. Kao ni Atletico Parizu.
limeni wrote:
manchester mi ove godine lici na talijansku reprezentaciju, prodju na guzove a onda osvoje prvenstvo. ne bi ja njih otpisao jer imaju kvalitet dok je dortmund ekipa u raspadu. otisao goetze, ide lewandowski dok su guendogan i subotic povrijedjeni. za dortmund je i ovo veliki uspjeh, medju osam ekipa u evropi dvije godine za redom.
real (ancelotti je klasa) i barca su glavni favoriti uz bayern, pa onda psg, manU, chelsea, atletico a najmanje sanse dajem dortmundu.
Čitam maloprije prognoze na ovoj temi, poslije izvlačenja u decembru. Jedini si pogodio 100% timove koji će proći. Jedino si fulio unitedovu prvu utakmicu. Mislim da United nema veliku šansu da osvoji trofej sa igrom kao sinoć. Barca, Madrid, Bayern i eventualno Pariz su najveći kandidati ove sezone. Ostali, možda neki drugi put.
United moze samo Dortmund uzeti preko 2 utakmice realno, sa ostalima nema sta traziti. Jednu utakmicu mozda i dobiju ili X, ali da prodju recimo Bayern, Real, PSG nema sanse.
Ovdje trazite Real-Barca odmah sada, jebes to, ostavite sta za finale
fatality wrote:
nije mi sad bas jasno sta zelis reci ?
Nije ti jasno šta želim reći? Pa da si slab prognozer, za početak. A sa ovim pitanjem znam da si loš u, bar, još jednoj stvari.
Ne znam šta je Barcelona trebala napraviti u ovom takmičenju da zasluži tvoje poštovanje. Izgubili su jednu utakmicu i igrali jednu neriješeno. Isto kao i Bayern na primjer. Postigli su 19 golova, primili, čini mi se šest. Jedan manje i jedan više od Bayerna. Uzeli su City u trećoj brzini, za koji si ti tvrdio u decembru, da će razvaliti Barcelonu. E da onda i ja tebe pitam, na osnovu čega ti zaključuješ da Barcelona ne može proći dalje? Od kojeg je to jakog tima Barcelona izgubila utakmicu ove sezone?
I ne piše se, i ne izgovara barSelona, ni na jednom jeziku. Kao ni barSa.
Ja ne vidim da sam igdje rekao da ce city razvalitu barSu. Ja sam rekao da ce milan prije dobiti atletiko nego city barSu, a to sto ti vidis nest sto tebi odgovara je tvoja stvar. Druga stvar, ja nisam rekao da je barSa na nivou olimpika, samo kazem da je medju ovim ekipama koje su ostale jedna od onih sa kojim se bi se dortmund mogao nositi (u mojim ocima), dok npr. real bi u ovom trenutku bio prevelik zalogaj.
PSG, Bayern i Real su među ovih osam što je ostalo najjači. Ako se ne sastanu prije međusobno mislim da su u polufinalu sva 3. Četvrti među njima bi volio da bude AtletiKo madrid, što je vrlo moguće i da bude.
Meni licno djeluje kao da prolaz ManUtd ili Dortmunda zavisi ako budu igrali medjusobno. Svi ostali mi se jednostavno cine prejaki za nih, mozda jos evenutalno PSG jer me nekad toliko podsjecaju na City s tim sto ne djeluju kao neka uigrana ekipa na evropskom nivou.
Ja bih volio da vidim kako CR7 i Bale deru ManUtd, jednostavno sto mi je vec pun kurac njih i Moyesa, koji nakon pobjede Olympiakosa ponosno izjavljuje kako njegova ekipa moza dobiti CL ove godine. Komedija i tragedija u jednom mahu.
Dortmund nije ono sto je bio prosle godine, a kljucni igraci su im povrijedjeni. Ipak vjerujem da bi mogli da dobiju United, ali vise od toga ne vidim.