al' nije ofsajdCrvena Tifoza wrote:Kod drugog gola Messi bio u ofsajdu?

Moderators: Charuga, Tomahawk11

al' nije ofsajdCrvena Tifoza wrote:Kod drugog gola Messi bio u ofsajdu?

Ne vazi to, bitno je haman samo sta je danas bilo.ledeni_caj wrote:Kad vec nabrajate greske sto ne spominjete go Arsenala u Londonu.
PriNc_ba wrote:ma super sumirisu
pa realno mozete se gombati samo sa psg-om i galatom... ostali ko god da dodje pregazit ce "mirisljive" bavarce
![]()
![]()
Da.. vidio sam u londonu pre 15 dana tvoj psg i galatuPriNc_ba wrote:ma super sumirisu
pa realno mozete se gombati samo sa psg-om i galatom... ostali ko god da dodje pregazit ce "mirisljive" bavarce
![]()
![]()
Nije Barsa izbacila nebeski Milan, prepun zvjezda, nego Milan koji u zadnjih 5 godina nikada slabiju ekipu poimenice nije imao, cak i prije ovog remonta kada su u Italiji zavrsili sesti vise su zvjezda imali u timu nego sada... I ako su ga nadigrali, rasturili sinoc, to ne znaci da je ovaj Milan Barsi bio nivo iako ih je dobio prvu utakmicu. Realno, malo ko se i nadao da Milan moze pobjediti Barsu sa ovim timom, pa su ih cudom iznenadili i stavili znak sumnje u prolaz Barse, pa su drugu utakmicu mnogi pojedinci navijaci Barse ocekivali da bi Barsa mogla ostvariti teski prolaz ili pirovu pobjedu. Rijetki su oni koji su ocekivali ovakvu odvalu Milana...marshall_bug wrote:Malo si fulio, sa Barcom je upravo suprotno. Zadnjih 6 godina igraju vrhunski konstantno i dese se 2 lose sedmice odma se svi nalozili da je Barci kraj, i onda Barca opet po starom odnosno opet najboljiIsti slucaj i sa Barcom sinoc. Zadnjih 5 utakmica sve izgubili i igrali lose. OStale ekipe ih dominirale. Sinoc oni rasturili Milan koji bi, u snosnjoj formi, rasturila bilo koja ekipa sa Otoke i odmah je Barca opet tito....Nerealno totalno....
dosadan si vise. u zadnjih 7 godina (od 2006.) milan je igrao 8 utakmica protiv barcelone, pobjedili su samo jednu. a svaki put su ispali.oridjidji wrote: Nije Barsa izbacila nebeski Milan, prepun zvjezda, nego Milan koji u zadnjih 5 godina nikada slabiju ekipu poimenice nije imao, cak i prije ovog remonta kada su u Italiji zavrsili sesti vise su zvjezda imali u timu nego sada... I ako su ga nadigrali, rasturili sinoc, to ne znaci da je ovaj Milan Barsi bio nivo iako ih je dobio prvu utakmicu. Realno, malo ko se i nadao da Milan moze pobjediti Barsu sa ovim timom, pa su ih cudom iznenadili i stavili znak sumnje u prolaz Barse, pa su drugu utakmicu mnogi pojedinci navijaci Barse ocekivali da bi Barsa mogla ostvariti teski prolaz ili pirovu pobjedu. Rijetki su oni koji su ocekivali ovakvu odvalu Milana...
Duga je liga prvaka, svasta jos moze da se desi, mina ce biti i svako ko podcjeni svoga protivnika, vrlo lako moze da ispadne.
Vugda je opicenjak zesci. Hadzic je koliko toliko dobar. Meni oni rasterete utakmicu, pogotovo Vugda svojim glupim uskocicama. Prije mi je na kurac isao, ono bas covjek me raspizdi, ali vidim lik je lud ko struja i vremenom sam se navikao na njega. Svakako mi je bolji nego slusati Ahmetovica ili svu onu bagru od komentatora sa ftv-a sa ravnim tonomBHF_Manijak wrote:Ma jebo sve to, a niko ne komentarise Vugdalica i "Steve McManaman sjajni bivsi igrac Uniteda"?!![]()
Komentari (vecine) poslije prve utakmice su bili tipa "sjajni Milan poderao/razvalio/procitao Barcu" dizali ih u nebesa. Govorili su da Barca nema sanse itd, a ocigledno je bilo da je do Barce, kao sto je bilo i u one dvije utakmice s Realom i jednu utakmicu protiv Seville prije toga. Medjutim ljudi to nisu tako gledali, nego da je tika-taka procitana da nema vise nista od njih itd.Nije Barsa izbacila nebeski Milan, prepun zvjezda, nego Milan koji u zadnjih 5 godina nikada slabiju ekipu poimenice nije imao, cak i prije ovog remonta kada su u Italiji zavrsili sesti vise su zvjezda imali u timu nego sada... I ako su ga nadigrali, rasturili sinoc, to ne znaci da je ovaj Milan Barsi bio nivo iako ih je dobio prvu utakmicu. Realno, malo ko se i nadao da Milan moze pobjediti Barsu sa ovim timom, pa su ih cudom iznenadili i stavili znak sumnje u prolaz Barse, pa su drugu utakmicu mnogi pojedinci navijaci Barse ocekivali da bi Barsa mogla ostvariti teski prolaz ili pirovu pobjedu. Rijetki su oni koji su ocekivali ovakvu odvalu Milana...
Duga je liga prvaka, svasta jos moze da se desi, mina ce biti i svako ko podcjeni svoga protivnika, vrlo lako moze da ispadne.

Ovo jest bilo za zuti i nista vise, ovdje je duel za loptu u pitanju i lopta je bila nicija, dok u slucaju Nanija nije bilo duela i Nani je primao loptu a Arbeola je isao da pravi kontakt ne bil iznudio faul i iznudio ga je i sve bi bilo normalno da Cafir nnije odradio posao za nekogaThe Realist wrote:Hebat suđenje, desi se, ali mi nisu jasni ovi u studiju, koji maksimalno pokušavaju opravdati sve.
OBN-ov ekspert je start Martineza okarakterisao kao žuti, jer je u predjelu buta, a Naniev kao crveni, jer je u predjelu stomaka i onda imamo ovo:
Kao što sam pisao i poslije meča sa Realom, nisam pobornik zavjera i hajde, desilo se, ali me zanima kako ti eksperti mogu na sve moguće načine pravdati greške sudaca i onda još izmišljati stvari koje se nisu ni desile. Radi se o istoj organizaciji, kriterij bi trebao uvijek biti isti (iako nije, znamo), ali kako baš ovoliko okrenuti priču tokom analize.
Gdje on ovdje vidi but (udarac u natkoljenicu)?
Neću da ulazim u to šta je realno, ali kako može neko ko sada analizira to sve, jednsotavno izmisliti nešto, iako svi vide to nije bilo tako?missko wrote: Ovo jest bilo za zuti i nista vise, ovdje je duel za loptu u pitanju i lopta je bila nicija, dok u slucaju Nanija nije bilo duela i Nani je primao loptu a Arbeola je isao da pravi kontakt ne bil iznudio faul i iznudio ga je i sve bi bilo normalno da Cafir nnije odradio posao za nekoga