Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#2826 Re: Champions League 2011/12
Ono što Milan može uraditi je da poveća šanse Chelsea sa 5 % na 10% u polufinalu, tako što će skupo prodati kožu, a priču o bajkama ostaviti za drugi sprat na kome se iste nalaze...
- ganjeta
#2827 Re: Champions League 2011/12
Zbog čega je Pep želio izbjeći Milan, a ne ostale ekipe? Vjerovatno zbog toga što imaju osim lijepih očiju, imaju duge kose, uredne i lijepo počešljane.
Vjerujem da Milan može izbaciti Bracu ako budu kompletni i ako sudije ne budu šiljile kao u revanšu u Milanu.
Vjerujem da Milan može izbaciti Bracu ako budu kompletni i ako sudije ne budu šiljile kao u revanšu u Milanu.
-
Static-X
#2828 Re: Champions League 2011/12
Vece sanse ima Milan nego Bayern da prodje.
- cyprus
#2829 Re: Champions League 2011/12
Pa i nisam nešto zadovoljan žrijebom jer vjerovatno vodi španskom finalu...
APOEL - Real Madrid (šanse: 5 - 95)
APOEL-u će ovdje bit dovoljno da očuva pristojan broj lopti u svojoj mreži. Nažalost nečemu višem od toga teško da se mogu nadat... Prolaz: Real Madrid
Olympique Marseille - Bayern München (šanse: 20 - 80)
Vjerujem da neće bit baš glatko za Bayern, ali prolaz ne bi trebo doć u pitanje... Prolaz: Bayern München
Benfica - Chelsea (šanse: 30 - 70)
Po meni najneizvjesniji par i mislim da će nažalost baš ovdje bit iznenađenje... Prolaz: Benfica
Milan - Barcelona (šanse: 25 - 75)
Milan će sigurno pružit jak otpor, ali mi je teško zamislit da na kraju mogu izać kao pobjednici... Prolaz: Barcelona
Dakle polufinale:
Real - Bayern
Barcelona - Benfica
a finale: Real - Barcelona
APOEL - Real Madrid (šanse: 5 - 95)
APOEL-u će ovdje bit dovoljno da očuva pristojan broj lopti u svojoj mreži. Nažalost nečemu višem od toga teško da se mogu nadat... Prolaz: Real Madrid
Olympique Marseille - Bayern München (šanse: 20 - 80)
Vjerujem da neće bit baš glatko za Bayern, ali prolaz ne bi trebo doć u pitanje... Prolaz: Bayern München
Benfica - Chelsea (šanse: 30 - 70)
Po meni najneizvjesniji par i mislim da će nažalost baš ovdje bit iznenađenje... Prolaz: Benfica
Milan - Barcelona (šanse: 25 - 75)
Milan će sigurno pružit jak otpor, ali mi je teško zamislit da na kraju mogu izać kao pobjednici... Prolaz: Barcelona
Dakle polufinale:
Real - Bayern
Barcelona - Benfica
a finale: Real - Barcelona
-
todd_smith
#2830 Re: Champions League 2011/12
APOEL v Madrid = Madrid
............................................Madrid v Bayern
Bayern v Marseille = Bayern
================================================== Barca V Real...Barca uzima
Benfica v Chelsea
...........................................Chelsea v Barca
Milan v Barca
mada misli da Benfica ima vrlo dobre sanse protiv Chelsea i uopste me ne bi iznenadilo da ih laganice prekucaju
............................................Madrid v Bayern
Bayern v Marseille = Bayern
================================================== Barca V Real...Barca uzima
Benfica v Chelsea
...........................................Chelsea v Barca
Milan v Barca
mada misli da Benfica ima vrlo dobre sanse protiv Chelsea i uopste me ne bi iznenadilo da ih laganice prekucaju
-
LSD
#2831 Re: Champions League 2011/12
A Allegri je priželjkivao Barcu, pretpostavljamganjeta wrote:Zbog čega je Pep želio izbjeći Milan, a ne ostale ekipe? Vjerovatno zbog toga što imaju osim lijepih očiju, imaju duge kose, uredne i lijepo počešljane.
Pitacu te za šiljenje kad barcina laka konjica protutnja san sirom i ostavi protivnika u prašini
- KPNCTNJAH
#2832 Re: Champions League 2011/12
Ti bas zapeo za tu izjavu, ne znam jesi li cuo njega da je to izjavio ili si procitao na nekom nasem portalu 'ekskluzivu'... nebitno, pa nece reci da ne bi volio igrati protiv svog najveceg rivala Reala, kako bi na tu izjavu gledali u Spaniji ? Od ostalih ekipa realno jedino Milan moze zabiti neki gol, pa igrati bunker do kraja utakmice i najvjerovatnije je zbog toga to izjavio...ganjeta wrote:Zbog čega je Pep želio izbjeći Milan, a ne ostale ekipe? Vjerovatno zbog toga što imaju osim lijepih očiju, imaju duge kose, uredne i lijepo počešljane.
- Richard Wagner
#2833 Re: Champions League 2011/12
ne mogu vjerovati kako ti pakaševići real mahdrid imaju sreće, čuj apoel
- vox-populi
#2834 Re: Champions League 2011/12
A dobro, veci bi im problem bila jedino Barcelona. Sve ostalo mogu dobiti, sa manje ili vise zalaganja.Richard Wagner wrote:ne mogu vjerovati kako ti pakaševići real mahdrid imaju sreće, čuj apoel
-
todd_smith
#2835 Re: Champions League 2011/12
pa Barca ih je uzela na San Siru bez nekakvih problema, a na Nou Campu dominirala svih 90 minuta, ne vjerujem da ce sada biti sta drugacije..ako ista vise su se uigrali sada u Ligi Sampiona
- KPNCTNJAH
#2836 Re: Champions League 2011/12
Igrali su i prije nekoliko sezona protiv Intera u grupi... na Nou Campu lako pobijedili 2:0, na Meazzi igrali 0:0 gdje su isto bili bolji, pa znamo sta se desilo u polufinalutodd_smith wrote:pa Barca ih je uzela na San Siru bez nekakvih problema, a na Nou Campu dominirala svih 90 minuta, ne vjerujem da ce sada biti sta drugacije..ako ista vise su se uigrali sada u Ligi Sampiona
- erik2
#2837 Re: Champions League 2011/12
Normalno da imaOzil wrote:ne mogu da vjerujem da ima i onih koji misle da bayern moze proci reala
- vox-populi
#2838 Re: Champions League 2011/12
Ma poderace ih Barca ko Focak rodni list...
- cyprus
#2839 Re: Champions League 2011/12
To je jedna od rijetkih utakmica u kojoj ću navijat za Milan... al zaista se ne nadam da mogu izbacit Barcelonu... 
Last edited by cyprus on 16/03/2012 14:58, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#2840 Re: Champions League 2011/12
ovaj Milan i Inter iz 2010te su 2 TOTALNO razlicita tima, tako da ti to ne pije vodeKPNCTNJAH wrote:Igrali su i prije nekoliko sezona protiv Intera u grupi... na Nou Campu lako pobijedili 2:0, na Meazzi igrali 0:0 gdje su isto bili bolji, pa znamo sta se desilo u polufinalutodd_smith wrote:pa Barca ih je uzela na San Siru bez nekakvih problema, a na Nou Campu dominirala svih 90 minuta, ne vjerujem da ce sada biti sta drugacije..ako ista vise su se uigrali sada u Ligi Sampionautakmice iz grupe nemaju veze s ovom fazom takmicenja (a koliko znam tamo je Milan igrao bez nekih igraca iz prve postave, ne znam kakvo je stanje sad)
-
LSD
#2841 Re: Champions League 2011/12
Ta fora iz polufinala je samo jednom prošla i nikad višeKPNCTNJAH wrote:Igrali su i prije nekoliko sezona protiv Intera u grupi, pa na Nou Campu lako pobijedili 2:0, na Meazzi igrali 0:0 gdje su isto bili bolji, pa znamo sta se desilo u polufinalutodd_smith wrote:pa Barca ih je uzela na San Siru bez nekakvih problema, a na Nou Campu dominirala svih 90 minuta, ne vjerujem da ce sada biti sta drugacije..ako ista vise su se uigrali sada u Ligi Sampionautakmice iz grupe nemaju veze s ovom fazom takmicenja (a koliko znam tamo je Milan igrao bez nekih igraca iz prve postave, ne znam kakvo je stanje sad)
Nece više Barca dopustiti sebi da ih navuku ko kurton na stari oprobani žabarski recept, jednom prošlo i više nikad....taj film se više ne gleda, barem dok je Pep na klupi
-
todd_smith
#2842 Re: Champions League 2011/12
koji si hejtercyprus wrote:To je jedna od rijetkih utakmica u kojoj ću navijat za Milan... al zaista ne ne nadam da mogu izbacit Barcelonu...
- ganjeta
#2843 Re: Champions League 2011/12
Pa nisam ja to izjavio, nego on.Zbog čega, pitam se? Koliko se sjećam Alegri nije ništa izjavljivao, pa tako da ti ta priča ne stoji. Jok eto nije šiljenjeLSD wrote:A Allegri je priželjkivao Barcu, pretpostavljamganjeta wrote:Zbog čega je Pep želio izbjeći Milan, a ne ostale ekipe? Vjerovatno zbog toga što imaju osim lijepih očiju, imaju duge kose, uredne i lijepo počešljane.
Vjerujem da Milan može izbaciti Bracu ako budu kompletni i ako sudije ne budu šiljile kao u revanšu u Milanu.pa dobro, dobio je ono što je želio...šiljenje, jel
ma svakako.
Pitacu te za šiljenje kad barcina laka konjica protutnja san sirom i ostavi protivnika u prašinio revanšu ne treba ni trošiti tastaturu.
-
eXit.LP
#2844 Re: Champions League 2011/12
Ganjeta, a je li to Pep nešto izjavio možda? Mora da mi se priviđa ili si u 2 stranice napisao 5 postova da je Pep izjavio kako ne bi volio da dobije Milana.

-
LSD
#2845 Re: Champions League 2011/12
Ne znam jesi li svjestan da ce sad zajedno i konacno zaigrati u istom timu glavni trio Xavi-Iniesta-Messi, a to može znaciti samo pobjedu jer oni ne priznaju nikakvu drugu opcijuganjeta wrote:Pa nisam ja to izjavio, nego on.Zbog čega, pitam se? Koliko se sjećam Alegri nije ništa izjavljivao, pa tako da ti ta priča ne stoji. Jok eto nije šiljenjeLSD wrote:A Allegri je priželjkivao Barcu, pretpostavljamganjeta wrote:Zbog čega je Pep želio izbjeći Milan, a ne ostale ekipe? Vjerovatno zbog toga što imaju osim lijepih očiju, imaju duge kose, uredne i lijepo počešljane.
Vjerujem da Milan može izbaciti Bracu ako budu kompletni i ako sudije ne budu šiljile kao u revanšu u Milanu.pa dobro, dobio je ono što je želio...šiljenje, jel
ma svakako.
Pitacu te za šiljenje kad barcina laka konjica protutnja san sirom i ostavi protivnika u prašinio revanšu ne treba ni trošiti tastaturu.
. Sjećam se da si ti najavljivao neke petarde prije utakmica grupe između Milana i Barce a bi guzovača
.
Last edited by LSD on 16/03/2012 15:08, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#2846 Re: Champions League 2011/12
todd_smith wrote:ovaj Milan i Inter iz 2010te su 2 TOTALNO razlicita tima, tako da ti to ne pije vodeKPNCTNJAH wrote:Igrali su i prije nekoliko sezona protiv Intera u grupi... na Nou Campu lako pobijedili 2:0, na Meazzi igrali 0:0 gdje su isto bili bolji, pa znamo sta se desilo u polufinalutodd_smith wrote:pa Barca ih je uzela na San Siru bez nekakvih problema, a na Nou Campu dominirala svih 90 minuta, ne vjerujem da ce sada biti sta drugacije..ako ista vise su se uigrali sada u Ligi Sampionautakmice iz grupe nemaju veze s ovom fazom takmicenja (a koliko znam tamo je Milan igrao bez nekih igraca iz prve postave, ne znam kakvo je stanje sad)
Pa u grupnoj fazi su igrali 2:2 i 3:2, ne bi bas rekao da je to dominacija i prolazak bez vecih problema... naravno da Barcelona ima vece sanse, ali reci da Milan nema nikakve je smijesno...
- pirmin
#2847 Re: Champions League 2011/12
Sve se mijenja sem kamenja.
Prije nekih 6-7 godina sam bio protivnik zabara i vazda se na ovom forumu "kacio"
sa njihovim ljubiteljima, izmedju ostalih tadasnjim clanom foruma@edu-om npr.
A sad...sad navijam za Milan.
Pun mi je tuki Barce, svaka njima cast al smorili su.
Prije nekih 6-7 godina sam bio protivnik zabara i vazda se na ovom forumu "kacio"
sa njihovim ljubiteljima, izmedju ostalih tadasnjim clanom foruma@edu-om npr.
A sad...sad navijam za Milan.
- nellington
#2848 Re: Champions League 2011/12
Kod mene sličan slučaj, na Kipru uvijek navijao za Turke - a sad navijam za Apoelpirmin wrote:Sve se mijenja sem kamenja.![]()
sa njihovim ljubiteljima, izmedju ostalih tadasnjim clanom foruma@edu-om npr.![]()
A sad...sad navijam za Milan.![]()
- cyprus
#2849 Re: Champions League 2011/12
U čemu to?nellington wrote:Kod mene sličan slučaj, na Kipru uvijek navijao za Turke - a sad navijam za Apoelpirmin wrote:Sve se mijenja sem kamenja.![]()
sa njihovim ljubiteljima, izmedju ostalih tadasnjim clanom foruma@edu-om npr.![]()
A sad...sad navijam za Milan.![]()
Pun mi je tuki Barce, svaka njima cast al smorili su.![]()
- cyprus
#2850 Re: Champions League 2011/12
Šta ću, moramtodd_smith wrote:koji si hejtercyprus wrote:To je jedna od rijetkih utakmica u kojoj ću navijat za Milan... al zaista ne ne nadam da mogu izbacit Barcelonu...