Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bolje da si napisao "razvaljeni Real Madrid razvalio Auxerre"
ne mogu to da napisem jer to nije istina, a ti si kao navijac Barcelone vjerovatno presretan sto ste kao razvaljeni od Herculesa uspjeli jedva da dobijete Rubin iz Kazana
ja priželjkujem par Kobenhavn - Shakhtar... jedina dva predstavnika non-petica liga. Pa nek barem jedan prođe dalje. Ali, sudeći pa nafakaštini, predviđam da će dance izvuči Bayern
Za Shakhtar mislim da je prilično realno da se nađu u četvrtfinalu... Protiv Intera i Milana bi im bilo čupavo, ali sa svim ostalim mogućnim protivnicima trebalo bi da mogu izać na kraj, ako ništa ravnopravno se nosit...
Bosanski_kralj wrote:Biće lijepih utakmica u osmini finala, ali kad je izvlačenje parova?
U sljedeći petak.
Istina je da nikad nije bila nezanimljivija grupna faza, obično par favorita visi do kraja pa se čupaju, a Boga mi neki i ne uspiju proći. Ovaj put samo Arsenal, ali je imao nedoraslog protivnika u zadnjem kolu.
Steta sto nema Liverpoola u ovako smijesnoj LP. Ovo bi oni uzeli i onakvi kakvi su trenutno.
Cuj Real postavlja rekorde u LP, pa to je uvreda za nogomet u cjelini.
BSn wrote:Steta sto nema Liverpoola u ovako smijesnoj LP. Ovo bi oni uzeli i onakvi kakvi su trenutno.
U čemu je problem, imali su najjaču grupu i osvojili najviše bodova... jest da to ništa ne znači u nokaut fazi.
BSn wrote:Steta sto nema Liverpoola u ovako smijesnoj LP. Ovo bi oni uzeli i onakvi kakvi su trenutno.
U čemu je problem, imali su najjaču grupu i osvojili najviše bodova... jest da to ništa ne znači u nokaut fazi.
.... da ne spominjemo sto imaju najvise trofeja lige sampiona.
znaci uvreda je za nogomet sto najtrofejniji klub postavlja rekorde