Hajd nam definisi Celzi koji je ubio Barcu ? *LSD wrote:Pa ne može svaki put se proci na istu foru,ne može da ga yebeš.... jednom je Inter prošao sa bunkerom (mada je i tu tekmu zijanio 1-0) ali taj slucaj nije pravilo vec izuzetak....i 95% timova Primera lige igra na Nou Campu kao i Arsenal veceras - dakle bunker, povuci se na svoju polovicu i cekaj kontru...i šta bude?? u 95% slucajeva ti timovi OPET IZGUBE tekmu...Inter je izuzetak, a ne pravilo...valjda se oko toga možemo složiti.burek_in_space wrote:Pa tako se igralo i proshle godine, pa je Inter proshao daljeLSD wrote:
Pa jeli se igralo i citavo prvo poluvrijeme viktorije iskljucivo na polovici Arsenalapa stvarno, hocemo li se sad praviti slijepi pored ociju i ludi pored razuma...e jbg sad.
Champions League 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PasHon1
#1526 Re: Champions League 2010/2011
- Djokej
#1527 Re: Champions League 2010/2011
Sto je RVP morao da udari Alvesa bez razloga kod prvog zutog? On i njegovo idiotsko ponasanje..
- burek_in_space
#1528 Re: Champions League 2010/2011
Inter je primjer kako se treba igrati ako chuvash rezultat i odluchujesh se na bunker igru protiv Barce.LSD wrote: Pa ne može svaki put se proci na istu foru,ne može da ga yebeš.... jednom je Inter prošao sa bunkerom (mada je i tu tekmu zijanio 1-0) ali taj slucaj nije pravilo vec izuzetak....i 95% timova Primera lige igra na Nou Campu kao i Arsenal veceras - dakle bunker, povuci se na svoju polovicu i cekaj kontru...i šta bude?? u 95% slucajeva ti timovi OPET IZGUBE tekmu...Inter je izuzetak, a ne pravilo...valjda se oko toga možemo složiti.
Wenger je probao neshto slichno, nije mu poshlo za rukom - dijelom zato shto ova ekipa nije odbrambena ni sekunde jedne, a drugi je taj shto joj je falio igrach u polju skoro pola sata.
I meni bi bio prihvatljiviji poraz od 3:1 sa 11 Arsenalovih na terenu i da je Barca vodila 3:0 npr., nego 3:1 i crveni u periodu kada je bilo nerijesheno. No, shta je tu je, moje simpatije se okrecu Shakhtaru.
- smoki_choko
#1529 Re: Champions League 2010/2011
evo ovdje se moze vidjeti kolko-tolko sta se desavalo na terenu. pa brojte prilike i sanse
http://www.rezultati.com/detail/soccer. ... 3600&tab=1
http://www.rezultati.com/detail/soccer. ... 3600&tab=1
- Bosanski_kralj
#1530 Re: Champions League 2010/2011
Ako me dobro sjećanje služi Messi je imao 2 udarca u okvir gola i to u sudijskoj nadoknadi.burek_in_space wrote: A ja se sjecam rezultata iz tog perioda 1:1.![]()
Nego shalu na stranu, zaista bih volio da vidim taj podatak.
- ultima_palabra
#1531 Re: Champions League 2010/2011
Jeste li vi gledali utakmicu? Arsenal nije igrao bunker... pa koliko je situacija bilo 3 na 3, 4 na 3 pred njihovim golom? To se protiv bunkera ne dešava.
Oni ne znaju igrati bunker ni da hoće.
-
5 0 5
#1532 Re: Champions League 2010/2011
PasHon1 wrote: Hajd nam definisi Celzi koji je ubio Barcu ? *
Kad je to bilo?
- Djokej
#1533 Re: Champions League 2010/2011
Ne znaju ni bunker igrat a trebaju da prodju daljeultima_palabra wrote:Jeste li vi gledali utakmicu? Arsenal nije igrao bunker... pa koliko je situacija bilo 3 na 3, 4 na 3 pred njihovim golom? To se protiv bunkera ne dešava.
-
5 0 5
#1534 Re: Champions League 2010/2011
Bosanski_kralj wrote: Ako me dobro sjećanje služi Messi je imao 2 udarca u okvir gola i to u sudijskoj nadoknadi.
Adriano stativu u prvom.
-
Mustang1
#1535 Re: Champions League 2010/2011
Mislim da ce uskoro timovi pogotovo ovi slabiji poceti umjesto igraca za vrijeme transfera dovoditi/kupovati sudije 
- superpile
#1536 Re: Champions League 2010/2011
neki ljudi nikako da shvate da ne pobjedjuje lijepa igra, nego rezultat na semaforu. ako se igra posteno, ako sudija ne silji, nije bitno hoce li se njih 11 poredati na liniju da ih napucavaju. igra ne bi bila fudbal,ali niko ne bi mogao reci da su varali... nije niko kriv barceloni sto je arsenal imao 0 suteva na gol, a imao prolaz. sve je bilo regularno i ne znaci da je zbog 0 suteva po golu, arsenal morao ispasti.
a kad se desi ovakva situacija, dzaba je barceloni sto igra najljepsi fudbal, kad sudija mora da ih "pogura" da taj fudbal ima ucinka. i sad bi bilo dzaba da su dali jos 3 gola, kad je sve sto se desilo poslije crvenog kartona neposteno.
a barcelona je navikla da male ekipe prave bunkere i da ih napucavaju ko kante i onda da budu leprsavi i sve sto tad i jesu. ali, kada dodje inter, chelsea, arsenal, pa ne mogu tek tako da prodju...e onda postaju nervozni, pa se leprsava igra pretvara u valjanje po terenu, udaranje igraca, laktanje i sve sto se radi kad ne ide kako se naucilo.
sve u svemu, muka mi je od gledanja modernog, atomskog i parali fudbala
a kad se desi ovakva situacija, dzaba je barceloni sto igra najljepsi fudbal, kad sudija mora da ih "pogura" da taj fudbal ima ucinka. i sad bi bilo dzaba da su dali jos 3 gola, kad je sve sto se desilo poslije crvenog kartona neposteno.
a barcelona je navikla da male ekipe prave bunkere i da ih napucavaju ko kante i onda da budu leprsavi i sve sto tad i jesu. ali, kada dodje inter, chelsea, arsenal, pa ne mogu tek tako da prodju...e onda postaju nervozni, pa se leprsava igra pretvara u valjanje po terenu, udaranje igraca, laktanje i sve sto se radi kad ne ide kako se naucilo.
- cyprus
#1537 Re: Champions League 2010/2011
Svaka čast za Shakhtar
Ovo na Nou Campu no comment
Ovo na Nou Campu no comment
-
5 0 5
#1538 Re: Champions League 2010/2011
Vidjeli iko ono italijansko govno koji je udario Srnu laktom. Ono je bilo za tamnocrveni karton sa 5 utakmica zabrane. Kako prljavo igraju italijani, to je ruzno za gledati.
- Bosanski_kralj
#1539 Re: Champions League 2010/2011
Zar ono nazivaš prilikom? Čovjek pokušao centrirati i onako slučajno pogodio stativu, da ni on sam ne zna kako505sCrtom wrote:Bosanski_kralj wrote: Ako me dobro sjećanje služi Messi je imao 2 udarca u okvir gola i to u sudijskoj nadoknadi.
Adriano stativu u prvom.
- jeza u ledja
#1540 Re: Champions League 2010/2011
Sta je tacno bilo nepravedno??superpile wrote:neki ljudi nikako da shvate da ne pobjedjuje lijepa igra, nego rezultat na semaforu. ako se igra posteno, ako sudija ne silji, nije bitno hoce li se njih 11 poredati na liniju da ih napucavaju. igra ne bi bila fudbal,ali niko ne bi mogao reci da su varali... nije niko kriv barceloni sto je arsenal imao 0 suteva na gol, a imao prolaz. sve je bilo regularno i ne znaci da je zbog 0 suteva po golu, arsenal morao ispasti.
Jedina nepravda na utakmici se desila na prvom poluvremenu kad je Messi pred sudijom srusen na liniji 16erca.
- Bosanski_kralj
#1541 Re: Champions League 2010/2011
I neisključivanje Abidala je nepravda.jeza u ledja wrote:Sta je tacno bilo nepravedno??superpile wrote:neki ljudi nikako da shvate da ne pobjedjuje lijepa igra, nego rezultat na semaforu. ako se igra posteno, ako sudija ne silji, nije bitno hoce li se njih 11 poredati na liniju da ih napucavaju. igra ne bi bila fudbal,ali niko ne bi mogao reci da su varali... nije niko kriv barceloni sto je arsenal imao 0 suteva na gol, a imao prolaz. sve je bilo regularno i ne znaci da je zbog 0 suteva po golu, arsenal morao ispasti.
Jedina nepravda na utakmici se desila na prvom poluvremenu kad je Messi pred sudijom srusen na liniji 16erca.
- jeza u ledja
#1542 Re: Champions League 2010/2011
Koga je ono De Rossi mlatnuo isto tako laktom u lice mescini na SP 2006e? Jel ono Dempseya is USA repke? Koji je ono start bio, za zatvora.505sCrtom wrote:Vidjeli iko ono italijansko govno koji je udario Srnu laktom. Ono je bilo za tamnocrveni karton sa 5 utakmica zabrane. Kako prljavo igraju italijani, to je ruzno za gledati.
- jeza u ledja
#1543 Re: Champions League 2010/2011
Jel govorimo o danasnjoj utakmici ili Chelsiju?Bosanski_kralj wrote:I neisključivanje Abidala je nepravda.jeza u ledja wrote:Sta je tacno bilo nepravedno??superpile wrote:neki ljudi nikako da shvate da ne pobjedjuje lijepa igra, nego rezultat na semaforu. ako se igra posteno, ako sudija ne silji, nije bitno hoce li se njih 11 poredati na liniju da ih napucavaju. igra ne bi bila fudbal,ali niko ne bi mogao reci da su varali... nije niko kriv barceloni sto je arsenal imao 0 suteva na gol, a imao prolaz. sve je bilo regularno i ne znaci da je zbog 0 suteva po golu, arsenal morao ispasti.
- Bosanski_kralj
#1544 Re: Champions League 2010/2011
Ako nisi primjetio Abidal je u I poluvremenu RvP za vrat uhvatio i to je bilo za crveni karton.jeza u ledja wrote: Jel govorimo o danasnjoj utakmici ili Chelsiju?
- superpile
#1546 Re: Champions League 2010/2011
nisam navijac ni jedne ekipe, tako da sam utakmicu gledao samo kao ljubitelj fudbala.jeza u ledja wrote:
Sta je tacno bilo nepravedno??
postoji razika u dilemi faul ili ne, da li je igrac koji je utrcavao bio u ofsajdu ili ne, ko je zadnji igrao loptom...neke stvari se tesko mogu vidjeti, pa onda i postoji veca sansa za greskom. jeste greska i jeste nepravedno, ali postoji razlika izmedju ovog navedenog i iskljucenja igraca nakon suta. on nije loptu sutnuo da onemoguci kontranapad, ili iz revolta...nego u zaru borbe...
koliko se puta desilo da na utakmicama medju onoliko navijaca, igraci nastave da se bore az loptu kao da im je zadnje u zivotu, zato sto nisu culi sudijski zvizduk?
- Bosanski_kralj
#1547 Re: Champions League 2010/2011
Jbg, čini mi se da je Wilshir ležao na terenu kad je nastala gužva i na usporenoj snimci se jasno vidjelo da je Abidal van Persija uhvatio za vrat. To se desilo pred kraj I poluvremena.jeza u ledja wrote:Nisam.
-
shillen
#1548 Re: Champions League 2010/2011
Iskreno Arsenal prikazanim veceras nije zasluzio da prodje dalje , njihov najbolji igrac ( Fabregas ) je bio totalno ne zainteresovan za igru , Barca je "ubijala" Arsenal i prije tog drugog zutog kartona koji sigurno nije bio opravdan , ali je zato onaj Koscielni ili kako vec mogao umjesto njega dobiti drugi zuti kod penala za Barcu... Znaci suma sumarum u 2 utakmice Barca je pokazala da je trenutno bolja i po meni zasluzeno idu dalje . Venger ako hoce neki trofej sa Arsenalom MORA malo i potrositi na kvalitetna pojacanja ....
- smoki_choko
#1549 Re: Champions League 2010/2011
ako je abidal trebao dobiti crveni tad onda je van persi trebao za ono udaranje u glavu kad je dobio prvi zutiBosanski_kralj wrote:Jbg, čini mi se da je Wilshir ležao na terenu kad je nastala gužva i na usporenoj snimci se jasno vidjelo da je Abidal van Persija uhvatio za vrat. To se desilo pred kraj I poluvremena.jeza u ledja wrote:Nisam.
- Jack Be Nimble
#1550 Re: Champions League 2010/2011
Ajde bolan, prosle godine sudija pogurao Intera protiv Barse, danas Barsu, sutra nekog drugog.
U bilo kojoj ligi, bilo koji dan, ovo bude zuti a nekada opomena. Ja mislim da je trebala da bude opomena, ali opet sudija hladne glave ne gleda gdje i sta se igra, nego vidi pravilo crno kroz bijelo. Van P napravio prekrsaj i aj zdravo.
U bilo kojoj ligi, bilo koji dan, ovo bude zuti a nekada opomena. Ja mislim da je trebala da bude opomena, ali opet sudija hladne glave ne gleda gdje i sta se igra, nego vidi pravilo crno kroz bijelo. Van P napravio prekrsaj i aj zdravo.