Francuzi su recimo bliži italijanima nego italijani švabama po trenutnoj kvaliteti. To je činjenica
Champions League 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1326 Re: Champions League 2010/2011
Moje mišljenje da bi se Wolfsburg ako ništa mogo borit za to 4. mjesto, Bundesliga je trenutno osjetno jača od Serie A, ma koliko ljubitelji calcia to pokušavali osporit 
Francuzi su recimo bliži italijanima nego italijani švabama po trenutnoj kvaliteti. To je činjenica
-
Harrre
#1327 Re: Champions League 2010/2011
Napoli koji mozda i najbolje igra, zatim dodat cu i Juve mada su slabi, zatim Udinese, Lazio, Roma, Palermo. svi su oni bolji od Wolfsburga, i jos sigurno 3-4 kluba, al eto...a to sto talijani su losi u evropskim takmicenjima ne znaci da su losi generalno., a Wolfsburg je jedan smjesan klub nakon odlaska prije svega Misketa a zatim i Dzeke,..Il_Principe wrote:Ne salim se. Ko je to bolji u Italiji? Milan, Inter i to je to. Ostalo srednja zalost.Harrre wrote:
reci da se salis molim te
Bayernu se veceras posrecilo, iako su zasluzeno pobjedili jer jbg Leonardo je u*ro sa svojom taktikom i neubacivanjem Pandeva ili Coutinha, jer moralo se osvjeziti malo ekipa, vidjelo se da Stankovic onu poziciju nemoze igrati...Etoo sam u napadu nemoze, treba tu neko...ocekujem da se vrati Milito za revans, jer bice onda festa
Eto sada ispade da bi Wolfsburg igro u Seriji B.
Napoli je prosjecna ekipa. Trenutno su u dobroj formi, nesta poput Hanovera u Bundesligi ali to nije trajno.
Romu tuce Shakhtar Donetsk, i to na domacem terenu.
Palermo ispo iz evropske lige, u grupnoj fazi. Protivnici su bili CSKA i Sparta.
Ostale ekipe necu ni komentarisati, smjesno. I sta je mjerilo ako to nisu evropska takmicenja? Eto i nasa Slavija je jaca od Schalkea
Wolfsburg jeste smejsan klub, ali to ne znaci da su gori od Juventusa, Slavije i Palerma.
Bundesliga je trenutno puno bolja od Serie A. To je cinjenica. Ja mislim da je bolja i od spanske tkz. lige. La Duelo.
- vaučer
#1328 Re: Champions League 2010/2011
'Bajernu se večeras posrećilo'
Komentar dana, kapa dolje majstore.
-
C'è solo l'Inter
#1329 Re: Champions League 2010/2011
Ovo je stvarno nevjerovatno, Inter primi go u 90-toj minuti nakon greske golmana, i automatski wolsburg bolji od juventusaHarrre wrote:Ne salim se. Ko je to bolji u Italiji? Milan, Inter i to je to. Ostalo srednja zalost.Il_Principe wrote:reci da se salis molim teHarrre wrote:
I kad mi neko kaze da je se Dzeko sjebo sto nije otiso u Juventus![]()
Pa Wolfsburg bi bez problema bio medju 4 najboljim u Italiji.
-
C'è solo l'Inter
#1330 Re: Champions League 2010/2011
Ne vidim sta je tu smijesno, kada postignes pogodak u 90-toj minuti nakon greske golmana to se zove srecavaučer wrote:'Bajernu se večeras posrećilo'
![]()
![]()
Najrealniji je bio x, a ako je iko trebao pobjedit onda je to Inter, Leonardo je malo zajebo sto nije pred kraj ubacio pandeva il coutinha, al ne moze se rec da je igra losa, bilo je dosta sansi, a nije Leonardo kriv sto je golman bayerna dobro branio i sto cambiasso ne moze s 5 metara zabit. Bayern je sada favorit za prolaz, al daleko od toga da je gotovo, nadam se povratku Milita za revans
- ultima_palabra
#1331 Re: Champions League 2010/2011
Ma imao je Inter šansi, ali sve je dolazilo iz prekida ili nekih grešaka Bayernove odbrane... vidjelo se da je Eto'o raspoložen za igru i trebao mu je neko s kim može odigrati osim Sneijdera ili bar da mu neko oslobodi malo prostora. Stanković dno dna...C'è solo l'Inter wrote:Ne vidim sta je tu smijesno, kada postignes pogodak u 90-toj minuti nakon greske golmana to se zove srecavaučer wrote:'Bajernu se večeras posrećilo'
![]()
![]()
Najrealniji je bio x, a ako je iko trebao pobjedit onda je to Inter, Leonardo je malo zajebo sto nije pred kraj ubacio pandeva il coutinha, al ne moze se rec da je igra losa, bilo je dosta sansi, a nije Leonardo kriv sto je golman bayerna dobro branio i sto cambiasso ne moze s 5 metara zabit. Bayern je sada favorit za prolaz, al daleko od toga da je gotovo, nadam se povratku Milita za revans![]()
-
C'è solo l'Inter
#1332 Re: Champions League 2010/2011
jbg milito povrijedjen, pazzini ne moze u cl, a pandev je trenutno van forme, mada se slazem da ga je trebao ubaciti barem da stvori Eto-u vise prostora, a kao sto je Inter igrao preko Eto-a tako je i bayernu sve islo preko robenna. Stankovic je dobar kada treba smirit igru, a vrijeme njegove trke je proslo, trebao je biti sinoc izmjenjen...ultima_palabra wrote:Ma imao je Inter šansi, ali sve je dolazilo iz prekida ili nekih grešaka Bayernove odbrane... vidjelo se da je Eto'o raspoložen za igru i trebao mu je neko s kim može odigrati osim Sneijdera ili bar da mu neko oslobodi malo prostora. Stanković dno dna...C'è solo l'Inter wrote:Ne vidim sta je tu smijesno, kada postignes pogodak u 90-toj minuti nakon greske golmana to se zove srecavaučer wrote:'Bajernu se večeras posrećilo'
![]()
![]()
Najrealniji je bio x, a ako je iko trebao pobjedit onda je to Inter, Leonardo je malo zajebo sto nije pred kraj ubacio pandeva il coutinha, al ne moze se rec da je igra losa, bilo je dosta sansi, a nije Leonardo kriv sto je golman bayerna dobro branio i sto cambiasso ne moze s 5 metara zabit. Bayern je sada favorit za prolaz, al daleko od toga da je gotovo, nadam se povratku Milita za revans![]()
-
Ali_G
#1333 Re: Champions League 2010/2011
Inter je dobra ekipa, ali se sinoc vidjelo kol'ko im je Mourinho znacio. Igrati 4-5-1 zadnjih pola sata kuci u knock outu je nidje veze. Leonardo me je podsjetio na Varesanovica:) imas nepovoljan rezultat, al ipak nista ne mjenjas. X je sinoc bio najrealniji, al jbg. Bayernu sanse 70% za prolaz, mada ako Leonardo nesto ne promijeni u taktici onda 100%:))
- JThomas
#1334 Re: Champions League 2010/2011
inter ima bolje igrače, al' u ovakvim utakmicama se vidi šta znači trener.
-
Harrre
#1335 Re: Champions League 2010/2011
Ovo je stvarno nevjerovatno, Inter primi go u 90-toj minuti nakon greske golmana, i automatski wolsburg bolji od juventusaC'è solo l'Inter wrote:[quote="Harrre"
Ne salim se. Ko je to bolji u Italiji? Milan, Inter i to je to. Ostalo srednja zalost.
Wolfsburg je bolji od Juventusa ima par godina. Nebo i zemlja kad su Miske i Dzeko igrali u Wolfsburgu.
I mislim da si zaboravio Schalke ove sezone, koji najvjerovatnije stici dalje nego Inter, Roma, Milan ili Sampdora.
I Borusija jeste gigant, trenutno se vraca iz ekonomske krize. I najgorim trenutcima BvB je imao vise publike nego Inter i Milan zajedno! I da, bili su evropski prvaci 1997. godine.
Bundesliga je jaca od Serie A, to je cinjenica.
-
Il Capitano
#1336 Re: Champions League 2010/2011
Eto sada ispade da bi Wolfsburg igro u Seriji B.Harrre wrote:Napoli koji mozda i najbolje igra, zatim dodat cu i Juve mada su slabi, zatim Udinese, Lazio, Roma, Palermo. svi su oni bolji od Wolfsburga, i jos sigurno 3-4 kluba, al eto...a to sto talijani su losi u evropskim takmicenjima ne znaci da su losi generalno., a Wolfsburg je jedan smjesan klub nakon odlaska prije svega Misketa a zatim i Dzeke,..Il_Principe wrote:Ne salim se. Ko je to bolji u Italiji? Milan, Inter i to je to. Ostalo srednja zalost.Harrre wrote:
reci da se salis molim te
Bayernu se veceras posrecilo, iako su zasluzeno pobjedili jer jbg Leonardo je u*ro sa svojom taktikom i neubacivanjem Pandeva ili Coutinha, jer moralo se osvjeziti malo ekipa, vidjelo se da Stankovic onu poziciju nemoze igrati...Etoo sam u napadu nemoze, treba tu neko...ocekujem da se vrati Milito za revans, jer bice onda festa
Napoli je prosjecna ekipa. Trenutno su u dobroj formi, nesta poput Hanovera u Bundesligi ali to nije trajno.
Romu tuce Shakhtar Donetsk, i to na domacem terenu.
Palermo ispo iz evropske lige, u grupnoj fazi. Protivnici su bili CSKA i Sparta.
Ostale ekipe necu ni komentarisati, smjesno. I sta je mjerilo ako to nisu evropska takmicenja? Eto i nasa Slavija je jaca od Schalkea
Wolfsburg jeste smejsan klub, ali to ne znaci da su gori od Juventusa, Slavije i Palerma.
Bundesliga je trenutno puno bolja od Serie A. To je cinjenica. Ja mislim da je bolja i od spanske tkz. lige. La Duelo.[/quote]
Da imali pratis Calcio znao bi da Italijane uopste ne zanima EL,prije Kup Uefa,pa u vecini utakmica igraju u kombinovanom sastavu,a najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu..Ti poredis Napoli sa Hanoverom,za onaj trio iz Napolija se interesuje pola Evrope,a koga li traze iz Hanovera
Sto se tice utakmice sinoc nije se imalo srece,Cesar pogrijesi,ali ga ne treba zbog toga odmah napadati,sta je covjek sve branio u Interu i koliko je puta samo spasavao Inter..Sinoc da je umjesto Cambia u onim situacijama bio Eto to bi bila druga prica..Ne treba napadati Deju,pa covjek umre na svakoj utakmici koliko samo pretrci naprijed-nazad..Sto se tice Pandeva,pa on da je igrao pa igrali bi smo kao sa igracem manje,pa lik se u vecini utakmica jedva sastavi sa loptom,samo onako laganini trckara po terenu.Mislim da u svakoj utakmici Eto i Pazza vise pretrce od njega,vracajuci se nazad u odbranu..Sada u posljednjoj utakmici protiv Cagliarija,igrao je napadaca posljednjih 20 min,pa lik se nije sastavio sa loptom,samo je trckarao oko centra da se slucajno ne umori..Chivu je prica za sebe,po onoj strani moze prolaziti ko zeli i kada god zeli,a za napad kao da nikad nije ni cuo
Za one koji prate Inter samo kada ima prijenos na TV,ekipu koju je stvorio Mou je unistio onaj veliki strucnjak Rafa Carapice Benitez,puno bolje igraju odkada je Leo..Maicon pod Rafom i Leo dva razlicita covjeka..
FORZA INTER
-
Harrre
#1337 Re: Champions League 2010/2011
El capitano, realno, talijane uopste ne zanima talijanski nogomet. Stadioni su prazni. A mislim da i Slavija vecinu utakmica u EL igra s kombinovanom sastavu, jer najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu. Mislim da je smjesno reci da Slavija nije bolja od WerderaIl Capitano wrote: Da imali pratis Calcio znao bi da Italijane uopste ne zanima EL,prije Kup Uefa,pa u vecini utakmica igraju u kombinovanom sastavu,a najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu..
Daj ba pusti te price. Juventusa je izbacio Lech Poznan a Palerma Sparta Prag.
Koji trio ba? De molimte prestani precjenivati igrace u Italiji. Isto ko kad ste dizali onog kloca Santona u nebesa, ono pola Evrope ka ga trazi ovo ono. Kod njemaca to neide tako, oni ne stvaraju zvijezde ode igraca. Ni dan danas od vas niko nezna za Badstubera a evo vec druga sezona u prvoj postavi Bayerna.Ti poredis Napoli sa Hanoverom,za onaj trio iz Napolija se interesuje pola Evrope,a koga li traze iz Hanovera![]()
Milan i Inter da, ostali bez problema. Kad mogu Lech Poznan, Sparta Prague, Werder Bremen moze i Wolfsburg. Mislim da je vrijeme da pogledas kalendar, prosle su devedesete.Ti stvarno mislis da bi Wolfsburg mogao pobijediti u Napulju,Palermu,Rimu,Milanu(Milan i Inter),Torinu-Juventus,Đenovi(Sampa i Genoa),Udinama i Firenci,ti ako to mislis ti nisi pogledao nijednu utakmicu u Seria A.
Ne geldam Serie A to priznajem, izbjegavam tu ligu kao vecina talijana. Dovoljno je pogledati rezultate u Evropi poslijednih par godina.
Ma ja, eto i Slavija bi se borila sa Sahtarom da su u formi.Roma je izgubila od Šahtara samo zato sto je trenutno u losoj formi,zaredali su nekoliko poraza,ne mogu sacuvati prednost 3-0,pred svaku utakmicu je bilo ide li ne ide ranijeri..
Pricas o formi a Sahtar nije igro utakmicu 2-3 mjeseca! Imaju bolju ekipu od Rome i to je razlog pobjede.
-
Il Capitano
#1338 Re: Champions League 2010/2011
[/quote]Harrre wrote:El capitano, realno, talijane uopste ne zanima talijanski nogomet. Stadioni su prazni. A mislim da i Slavija vecinu utakmica u EL igra s kombinovanom sastavu, jer najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu. Mislim da je smjesno reci da Slavija nije bolja od WerderaIl Capitano wrote: Da imali pratis Calcio znao bi da Italijane uopste ne zanima EL,prije Kup Uefa,pa u vecini utakmica igraju u kombinovanom sastavu,a najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu..![]()
Koji trio ba? De molimte prestani precjenivati igrace u Italiji. Isto ko kad ste dizali onog kloca Santona u nebesa, ono pola Evrope ka ga trazi ovo ono. Kod njemaca to neide tako, oni ne stvaraju zvijezde ode igraca. Ni dan danas slabo ko zna ko je Badstuber a evo vec druga sezona u prvoj postavi Bayerna.Ti poredis Napoli sa Hanoverom,za onaj trio iz Napolija se interesuje pola Evrope,a koga li traze iz Hanovera
Milan i Inter da, ostali bez problema. Kad mogu Lech Poznan, Sparta Prague, Werder Bremen moze i Wolfsburg. Mislim da je vrijeme da pogledas kalendar, prosle su devedesete.Ti stvarno mislis da bi Wolfsburg mogao pobijediti u Napulju,Palermu,Rimu,Milanu(Milan i Inter),Torinu-Juventus,Đenovi(Sampa i Genoa),Udinama i Firenci,ti ako to mislis ti nisi pogledao nijednu utakmicu u Seria A.
Ne geldam Serie A to priznajem, izbjegavam tu ligu kao vecina talijana. Dovoljno je pogledati rezultate u Evropi poslijednih par godina.Ma ja, eto i Slavija bi se borila sa Sahtarom da su u formi.Roma je izgubila od Šahtara samo zato sto je trenutno u losoj formi,zaredali su nekoliko poraza,ne mogu sacuvati prednost 3-0,pred svaku utakmicu je bilo ide li ne ide ranijeri..![]()
Pricas o formi a Sahtar nije igro utakmicu 2-3 mjeseca! Imaju bolju ekipu od Rome i to je razlog pobjede.
Sve si upravu sto si rekao,ja mislim da bi Mainz i St.pauli veoma lako osvojili Seria A
Sto onda komentarises Seria A ako je ne pratis,komenatarises na osnovu nekoliko utakmica koje pogledas na TV i to je to..To je kao da ja pogledam dvije-tri utakmice Bundeslige i kazem beze liga,beze ekipe..Cuj pobijedili bi sviju osim Intera i Milana i to na gostujucim terenima,a sigurno bi Intera i Milana na domacem..Ja mislim da u tim utakmicama i strasni Mainz i St.Pauli favoriti,a tek Gladbach..
Sto se tice Santona,on ima talenta,ali je ove sezone totalno van forme,zato nije ni igrao,poslan je u Cesenu da proba vratiti formu koju je imao..ja se nadam da ce to i uspjeti..To bi i sam znao da malo pratis Seria A,ali nema veze ja cu ti reci..Hamsik,Lavezzi,Cavani,Sanchez,Vucinic,Pastore-ovi igraci ne bi mogli igrati ni u Mainzu,kako ni u Cotbusu i Arminiji..
Bundesliga je najjaca liga na svijetu,oni imaju pune stadione i po svim statistickim podacima koji postoje na ovom svijetu oni su najnajnajnajnajnaj............
Slavija da igra u Seria A bi odmah prvu sezonu bila prvak
-
C'è solo l'Inter
#1339 Re: Champions League 2010/2011
Ocito je da nemas pojma od fudbalu, samo pogledaj ko je osvajao CL u posljednjih 10 godina i neke stvari ce ti biti jasnije (Italijani 3 puta, svabe 0). Od sezone 2001/2002 kada je bayer bio u finalu niti jedan njemacki tim nije dosao ni u polufinale (do prosle godine) toliko o njihov snazi. Ja ti kazem navedi mi jedan tim iz njemacke osim Bayerna da konstantno ima rezultate u CL, ne mozes jer takav tim ne postoji. Bayernu svaka cast ali ostatak lige je i vise nego smijesan, i jos te nije stid poredit wolsburga koji ne moze meda u toj smijesnoj ligi s Napolijem, Juventusom, Romom itd.Harrre wrote:El capitano, realno, talijane uopste ne zanima talijanski nogomet. Stadioni su prazni. A mislim da i Slavija vecinu utakmica u EL igra s kombinovanom sastavu, jer najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu. Mislim da je smjesno reci da Slavija nije bolja od WerderaIl Capitano wrote: Da imali pratis Calcio znao bi da Italijane uopste ne zanima EL,prije Kup Uefa,pa u vecini utakmica igraju u kombinovanom sastavu,a najbolje igrace odmaraju za utakmice u prvenstvu..![]()
Koji trio ba? De molimte prestani precjenivati igrace u Italiji. Isto ko kad ste dizali onog kloca Santona u nebesa, ono pola Evrope ka ga trazi ovo ono. Kod njemaca to neide tako, oni ne stvaraju zvijezde ode igraca. Ni dan danas od vas niko nezna za Badstubera a evo vec druga sezona u prvoj postavi Bayerna.Ti poredis Napoli sa Hanoverom,za onaj trio iz Napolija se interesuje pola Evrope,a koga li traze iz Hanovera
Ne geldam Serie A to priznajem, izbjegavam tu ligu kao vecina talijana. Dovoljno je pogledati rezultate u Evropi poslijednih par godina.Ma ja, eto i Slavija bi se borila sa Sahtarom da su u formi.Roma je izgubila od Šahtara samo zato sto je trenutno u losoj formi,zaredali su nekoliko poraza,ne mogu sacuvati prednost 3-0,pred svaku utakmicu je bilo ide li ne ide ranijeri..![]()
- fosil
#1340 Re: Champions League 2010/2011
A jeko Slavija, truba mi ovako citati
Ne muci me bas koja je liga bolja, dobra tekma je dobra tekma, mada mi nije jasno zasto je Serie A onako slabo posjecena. Ipak su u zadnjoj deceniji osvojili par titula CL, bili su i prvaci Svijeta. Meni je za potpun ugodjaj potreban pun stadion, bez obzira o kojoj ligi je rijec.
Ne muci me bas koja je liga bolja, dobra tekma je dobra tekma, mada mi nije jasno zasto je Serie A onako slabo posjecena. Ipak su u zadnjoj deceniji osvojili par titula CL, bili su i prvaci Svijeta. Meni je za potpun ugodjaj potreban pun stadion, bez obzira o kojoj ligi je rijec.
-
SKAFISKAFNJAK
#1341 Re: Champions League 2010/2011
cuj onog fenomena bundesliga jaca od spanske lige 
- Djokej
#1342 Re: Champions League 2010/2011
Mislio je interesantnija..SKAFISKAFNJAK wrote:cuj onog fenomena bundesliga jaca od spanske lige
-
bosanska senzacija
#1343 Re: Champions League 2010/2011
Pa ne zovu se tek onako InternazionaleDinoZe wrote:Mozda ja nisam dobro vidio sinoc, ali dali se nekome drugome ucinilo da je u Interu sinoc igrao samo jedan Italijan? Kada se povrijedio usao je neki Francuz ( Arap ) za njega. Tako da se od 60minute cini mi se nalazili igraci svi nacija na terenu osim Italijana.
To mi je zapalo sa oko i prosle sedmice kod AC Milana, izgleda da je proslo vrijeme Italijanski fudbalskih talenata ili ova dva kluba nemaju omladinski pogon.
- Il_Principe
#1344 Re: Champions League 2010/2011
kako ste ono quotali
, ispade da sam ja neke stvari govorio, umjesto onaj harre
slusaj kazes ne pratis Seriju A, pa kako onda mozes komentarisati i reci za jedan Napoli da je prosjecan tim
, tim u kojem igra Cavani, taj lik bi imao mjesta i u Manchesteru, Realu i ostalim velikim klubovima, zatim Lavezzi i jedan Hamsik, tim koji se bori za titulu u ligi...mislim wtf.. A de mi reci onda kad uporedjes ih da su u rangu Hannovera igrace neke...pa sam Cavani vrijedi vise nego cijela ekipa Hannovera, i de mi reci jos igrace koje cijela evropa trazi, a igraju u Hannoveru, Kolnu, Mainzu i slicnim ekipama....za razliku od talijanskih ekipa i njihovih igraca koji su veoma trazeni na trzistu....cast Bayernu i ovo sezone donekle Dortmundu pa reci cu eto i Leverkusenu, ostatak lige je dno dna..
slusaj kazes ne pratis Seriju A, pa kako onda mozes komentarisati i reci za jedan Napoli da je prosjecan tim
-
Il Capitano
#1345 Re: Champions League 2010/2011
DinoZe wrote:Pa ne zovu se tek onako Internazionale
Ma jebes takve klubove, koji nemaju svojih igraca.
Funkcionisu dok im predjednici imaju para da kupe gotove igrace sa strane. Dodze igrac iz Juzne Amrike, koji je naucio igrati fudbala u drugom klubu i tamo stasao a ovi ga predstavljaju kao svoju legendu jer tu vec igra 5-6 godina. Da nije smijesno bilo bi za plakati.[/quote]
Kao tipa ko? Legende Intera-Zaneti,poslije argentine citavo vrijeme igra u Interu,prije njega Bergomi(italijan),kod Milana-Maldini i Baresi (italijani), Juve-Alex (italijan), Roma-Totti i De Rossi (italijani)
- Il_Principe
#1346 Re: Champions League 2010/2011
DinoZe wrote:Pa ne zovu se tek onako Internazionale
nemaju svojih igraca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jebes takve klubove, koji nemaju svojih igraca.
Funkcionisu dok im predjednici imaju para da kupe gotove igrace sa strane. Dodze igrac iz Juzne Amrike, koji je naucio igrati fudbala u drugom klubu i tamo stasao a ovi ga predstavljaju kao svoju legendu jer tu vec igra 5-6 godina. Da nije smijesno bilo bi za plakati.
Last edited by Il_Principe on 24/02/2011 13:16, edited 1 time in total.
-
Il Capitano
#1347 Re: Champions League 2010/2011
Pa ako se ne varam Zamparini za Pastorea trazi 70 miliona,pa toliko ne vrijedi ni pola svabskih klubova..ali zahebi ti to oni su statisticki sve najIl_Principe wrote:kako ste ono quotali, ispade da sam ja neke stvari govorio, umjesto onaj harre
![]()
slusaj kazes ne pratis Seriju A, pa kako onda mozes komentarisati i reci za jedan Napoli da je prosjecan tim, tim u kojem igra Cavani, taj lik bi imao mjesta i u Manchesteru, Realu i ostalim velikim klubovima, zatim Lavezzi i jedan Hamsik, tim koji se bori za titulu u ligi...mislim wtf.. A de mi reci onda kad uporedjes ih da su u rangu Hannovera igrace neke...pa sam Cavani vrijedi vise nego cijela ekipa Hannovera, i de mi reci jos igrace koje cijela evropa trazi, a igraju u Hannoveru, Kolnu, Mainzu i slicnim ekipama....za razliku od talijanskih ekipa i njihovih igraca koji su veoma trazeni na trzistu....cast Bayernu i ovo sezone donekle Dortmundu pa reci cu eto i Leverkusenu, ostatak lige je dno dna..
-
Il Capitano
#1348 Re: Champions League 2010/2011
DinoZe wrote:Kao tipa ko? Legende Intera-Zaneti,poslije argentine citavo vrijeme igra u Interu,prije njega Bergomi(italijan),kod Milana-Maldini i Baresi (italijani), Juve-Alex (italijan), Roma-Totti i De Rossi (italijani)
Koliko ja znam od uspomena se ne zivi.
Ali eto recimo legenede Intera, sam kazes Zanetti koji je u Argnetini naucio igrati fudbala i postao profesionalac pa dosao u Inter. Znaci kupili gotovog igraca.
A de navedi nekoga Italijana koji je legenda u Interu da je tu se iskolovao i postao igrac u zadnjih 10 godina?
Ako navedes 3 prava Interova igraca svaka ti cast.[/quote]
Nema,ali se zna da ne mozes ni ocekivati veliki broj italijana u interu,to je oduvijek bila kolonija stranaca..pa samo ti ime kaze-internazionale
- burek_in_space
#1349 Re: Champions League 2010/2011
A sad se lagano vratite na temu. 
- Nogatrans
#1350 Re: Champions League 2010/2011
Bayernu trebaju dva ozbiljna stopera i mislim da bi sa ostatkom ekipe mogli i do trona. Jedina boljka je odbrana,ovo ostalo je OK.
A kud ces dalje kad zabari cuvaju Robbena sa dva igraca i opet majstor nadze sebi prilku da onakav sut u 90 minuti izvede. A sto se tice Gomeza glupo je ista o njemu govoriti,dok daje golove nema niko ama bas niko ista da mu kaze.
Uglavnom nije jos nista gotovo,al dobre su sanse za prolaz!!
A kud ces dalje kad zabari cuvaju Robbena sa dva igraca i opet majstor nadze sebi prilku da onakav sut u 90 minuti izvede. A sto se tice Gomeza glupo je ista o njemu govoriti,dok daje golove nema niko ama bas niko ista da mu kaze.
Uglavnom nije jos nista gotovo,al dobre su sanse za prolaz!!